left69 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) αυτή τη γραμματοσειρά έβαλα αλλα δεν μ αρεσει στο τηλ. http://prntscr.com/9sbvm5 ναι μεν οκ στα μηνύματα αλλα χάλια στο τηλέφωνο... παιδιά δοκιμάστε να αλλάξετε γραμματοσειρά και πείτε αν σας πηγαίνει στο κινέζικο play store όταν ζητά απευθείας να κατεβάσουμε κατι....υπάρχει δυνατότητα να σε πηγαίνει κατευθείαν στο κανονικό play store;; μου έχει σπάσει τα νεύρα Edited January 20, 2016 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το ίδιο πρόβλημα με το app της Q έχει και το app της wind και λύνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Βάλε την εφαρμογή Number fixer και πρόσθεσε σε όλους τους δεκαψήφιους αριθμούς σου το +30. Νομίζω θα διορθωθεί το πρόβλημα Ok το εκανα..μενει να δουμε αν δουλευει..γνωριζεις καποια εφαρμογη για να σβησω και τα κενα που εχουν μερικοι αριθμοι αναμεσα στους αριθμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ξέρεις κανείς πως μπορώ να διαγραψω το youtube που έχει προεγκατεστημένο και να κταβασω ξανά απο το store? Επίσης πάτησα αρκετές φορές εκεί που λέει για να γίνεις προγραμματιστής τη μου επιτρέπει να κάνω τώρα?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδια καλημερα.Πριν λιγες μερες πηραμε το redmi note 3 για τον εδερφο μου απο κινα.Εχει μεσα την κλασσικη MIUI 7.0 αν θυμαμαι καλα την international εκδοση μιας και θελαμε ελληνικα οπως και να εχει.Δεν θα παιρνει update απο οτι εχω διαβασει σωστα?? Ποια ειναι τα συν και τα πλην?? Υπαρχει καποιος ευλολος τροπος για ρουτ ρεκοβερυ κλπ ωστε να μπορουμε να βαζουμε τα νεα update ?? Οδηγος εδω στο φορουμ υπαρχει γιαυτο ?? Λογικα αν το κανεις ρουτ δεν μπορεις να το κανεις μαμα μετα σωστα ?? Ειδα οτι υπαρχει μια ελληνικη ρομ 6... κατι που την εχει η κοινοτητα η ελληνικη αλλα δεν ξερω τι ειναι και τι κανει!! Υπαρχει καποια ρομ με ελληνικα που να μοιζει σαν το κανονικο android που να μπαιθνεις μεσα στο μενου κλπ ??Γενικα μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο να τα κανω ολα αυτα μιας και αυτη η ρομ ειναι πολυ καλη και σταθερη ?? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια η εδω η σε p.m !! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Λυθηκε και το προβλημα με τα Ελληνικα.Κατεβασα τη σουιτα MI MANAGER και στην κινεζικη εκδοση της (οχι στην αγγλικη κατα περιεργο τροπο) μου βρηκε τη συσκευη το run.bat και το LOCALE δουλεψε!!!!! Επισης απο 41000 και κατι που ειχα σκορ στο antutu με την multi του minideal τωρα εφτασε στα 49.443 .Σαφως η official ειναι καλυτερη. Edited January 20, 2016 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zato23 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ακου την λυση.... μπαινεις στο play store κανεις απεγκατασταση (το Q ) ...και ξανα εγκατασταση...και ετοιμο... κουφο??? και ομως δουλευει....:lol: Οντως, λυθηκε το προβλημα :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHATZAMICH Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μολις σημερα μετα ενα μηνα παρελαβα το νεο μου redmi note 3 αλλα πολυ απλα δεν ανοιγει.........το εβαλα στην φορτιση αναψε το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο εσβησε και δεν ξανααναψε!!!! προσπαθησα να κρατησω μεχρι και 2 λεπτε το κουμπι power on off αλλα και παλι τιποτα......ειμαι απελπισμενος!!!!!!!!! η αγορα εγινε απο το lightinthebox. παρακαλω αν μπορε καποιος να με βοηθησει!!! ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δοκίμασε άλλο φορτιστή. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHATZAMICH Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Και φορτιση δοκιμασα αλλους 3 και στο λαπτοπ το εβαλα.....τιποτα.....δεν ανταποκρινεται...καποια αλλη λυση...τι μου διαφευγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κάνε λίγο υπομονή μήπως και πάρει μπρος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δωσε του χρονο και βαλε το να φορτισει στην πριζα λιγο, εστω και αν δεν φαινεται τιποτα, και μετα προσπαθησε να το ανοιξεις... και βλεπουμε! Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μολις σημερα μετα ενα μηνα παρελαβα το νεο μου redmi note 3 αλλα πολυ απλα δεν ανοιγει.........το εβαλα στην φορτιση αναψε το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο εσβησε και δεν ξανααναψε!!!! προσπαθησα να κρατησω μεχρι και 2 λεπτε το κουμπι power on off αλλα και παλι τιποτα......ειμαι απελπισμενος!!!!!!!!! η αγορα εγινε απο το lightinthebox. παρακαλω αν μπορε καποιος να με βοηθησει!!! ευχαριστω εκ των προτερων!!!! το χαρτάκι από την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Είναι μη αποσπομενη η μπαταρία καρνταση. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanath Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μολις σημερα μετα ενα μηνα παρελαβα το νεο μου redmi note 3 αλλα πολυ απλα δεν ανοιγει.........το εβαλα στην φορτιση αναψε το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο εσβησε και δεν ξανααναψε!!!! προσπαθησα να κρατησω μεχρι και 2 λεπτε το κουμπι power on off αλλα και παλι τιποτα......ειμαι απελπισμενος!!!!!!!!! η αγορα εγινε απο το lightinthebox. παρακαλω αν μπορε καποιος να με βοηθησει!!! ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Εγώ θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα. Σου ήρθε σφραγισμένο με την ζελατίνα ή το είχαν ανοίξει για να βάλουν Ρομ και να το τσεκαρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εγώ θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα. Σου ήρθε σφραγισμένο με την ζελατίνα ή το είχαν ανοίξει για να βάλουν Ρομ και να το τσεκαρουν? Εχεις δοκιμάσει να το ξεκινήσεις με πατημένα τα πλήκτρα power και volume up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μολις σημερα μετα ενα μηνα παρελαβα το νεο μου redmi note 3 αλλα πολυ απλα δεν ανοιγει.........το εβαλα στην φορτιση αναψε το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο εσβησε και δεν ξανααναψε!!!! προσπαθησα να κρατησω μεχρι και 2 λεπτε το κουμπι power on off αλλα και παλι τιποτα......ειμαι απελπισμενος!!!!!!!!! η αγορα εγινε απο το lightinthebox. παρακαλω αν μπορε καποιος να με βοηθησει!!! ευχαριστω εκ των προτερων!!!! δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα αυτα που περιγραφεις. μερικες φορες οταν οι μπαταριες ξεφορτιστουν, αργουν αρκετα λεπτα μεχρι να σου επιτρεψουν να ανοιξεις το κινητο. ασε το να φορτιζει 20+ λεπτα κι ας μη δινει σημαδια ζωης και μετα δοκιμασε να το αναψεις. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHATZAMICH Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Είχε ζελατίνα αλλά όχι αυτήν που είναι κολλημένη επάνω στο κουτί......θα έλεγα ότι το είχανε βάλει σε νάιλον σφραγισμένο όμως.....λες να τρέχει τίποτα με αυτό.?.......λοιπόν όταν το έβαλα στην αρχή στην πρίζα άναψε το κόκκινο λαμπάκι χωρίς να δείχνει τίποτα η οθόνη όμως.....περίμενα μάνα δεκάλεπτο και δοκίμασα να το ανοίξω ενώ ήτανε ακόμα στην πρίζα.......τίποτα.....τράβηξα το φορτιστή από την πρίζα έσβησε το λαμπάκι και αυτό ήταν....από εκεί και πέρα νεκρο Edited January 20, 2016 by CHATZAMICH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri72 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εχεις δοκιμάσει να το ξεκινήσεις με πατημένα τα πλήκτρα power και volume up? Προσπάθησε να το ανοίξεις όπως λέει ο φίλος!!! (power και volume up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvasilik Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σήμερα ανακάλυψα ότι μπορεί να ακούσεις σταθμούς από το ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά!!! Το κινητό είναι καταπληκτικό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Είχε ζελατίνα αλλά όχι αυτήν που είναι κολλημένη επάνω στο κουτί......θα έλεγα ότι το είχανε βάλει σε νάιλον σφραγισμένο όμως.....λες να τρέχει τίποτα με αυτό.?.......λοιπόν όταν το έβαλα στην αρχή στην πρίζα άναψε το κόκκινο λαμπάκι χωρίς να δείχνει τίποτα η οθόνη όμως.....περίμενα μάνα δεκάλεπτο και δοκίμασα να το ανοίξω ενώ ήτανε ακόμα στην πρίζα.......τίποτα.....τράβηξα το φορτιστή από την πρίζα έσβησε το λαμπάκι και αυτό ήταν....από εκεί και πέρα νεκρο για δοκιμασε να το συνδεσεις στο λαπτοπ πατωντας καποιο απο το κουμπια να δουμε αν το αναγνωριζει. βγαλτο και καμια φωτο να το το δουμε γιατι το μαγαζι που γραφεις πρωτη φορα το διαβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanath Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Είχε ζελατίνα αλλά όχι αυτήν που είναι κολλημένη επάνω στο κουτί......θα έλεγα ότι το είχανε βάλει σε νάιλον σφραγισμένο όμως.....λες να τρέχει τίποτα με αυτό.?.......λοιπόν όταν το έβαλα στην αρχή στην πρίζα άναψε το κόκκινο λαμπάκι χωρίς να δείχνει τίποτα η οθόνη όμως.....περίμενα μάνα δεκάλεπτο και δοκίμασα να το ανοίξω ενώ ήτανε ακόμα στην πρίζα.......τίποτα.....τράβηξα το φορτιστή από την πρίζα έσβησε το λαμπάκι και αυτό ήταν....από εκεί και πέρα νεκρο Σε ρωταω γιατί συνήθως από Κίνα έρχονται ανοιχτά είτε γιατί τους έχουν περάσει τις multi είτε απλά να δουν ότι δουλεύουν και να αποφύγουν το "dead on arrival". Αν ήταν ανοιχτό όταν το παρελαβες σημαίνει ότι στο έστειλαν και δούλευε οπότε ίσως να θέλει η μπαταρία να πάρει μπρος. Αν ήταν κλειστό μπορεί να έχει πρόβλημα από το εργοστάσιο και να χρειαστεί να το στείλεις πίσω. Εν πάση περιπτώση βάλτο και στο λάπτοπ που είπε ο φίλος και μετά βάλτο πάλι στην πρίζα και αστο κάποιες ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sav4ever Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδιά έχω ενα πρόβλημα... μου ηρθε χθες το note 3 και σε εμένα άλλα πρασινίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει..το κάνει σχεδόν συνεχεία και περισσότερο οταν το βάζω στην φόρτιση και και όταν το πιέζω λιγο πιο πάνω απο το βύσμα της φόρτισης... Τι να κανω υπαρχει ισως λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδιά έχω ενα πρόβλημα... μου ηρθε χθες το note 3 και σε εμένα άλλα πρασινίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει..το κάνει σχεδόν συνεχεία και περισσότερο οταν το βάζω στην φόρτιση και και όταν το πιέζω λιγο πιο πάνω απο το βύσμα της φόρτισης... Τι να κανω υπαρχει ισως λυση?? τι rom εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sav4ever Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Λογικα εννοεις την εκδοση miui 77./ stabler 77.0.19.0 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ειναι Edited January 20, 2016 by sav4ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Λογικα εννοεις την εκδοση miui 77./ stabler 77.0.19.0 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ειναι παντα ειναι πρασινη η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts