Jump to content

asteri72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asteri72

  1. Από τα καλύτερα VFM κινητά!!! Καλή μας επιτυχία!!!
  2. Μακάρι να το κερδίσω. Τα δώρα είναι τέλεια!! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!!!!
  3. Μια ερώτηση παιδιά. Θέλω να πάρω το κινητό για την ανιψιά μου (19 ετών). Μπορείτε να μου πείτε με ποια ROM να παραγγείλω; Ευχαριστώ!!!
  4. Γεια σας παιδιά. Έχω πρόβλημα με το 3g. Δεν λειτουργεί καθόλου το 3g. Και αντί για 3g βγάζει το Ε πανω. Αντίθετα πάλι το 4g λειτουργεί κανονικά. Έχω την 8.0.1.0.0 stable. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ!!!
  5. Ναι έχεις δίκιο prime. Δεν έχω δοκιμάσει. Αν το κάνω θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο;
  6. Μια βοήθεια μπορώ να έχω!!! Έχω το note 2 pro περίπου ένα μήνα. Μέχρι σήμερα όλα καλά. Σήμερα όμως από το πρωί δεν αναγνωρίζει κανένα WiFi. Δεν ξέρω τι να κάνω.
  7. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
  8. Μια βοήθεια από κάποιον. Θέλω να πάρω το prime για την γυναίκα μου. Η χρήση που θα το κάνει είναι να μπαίνει στο facebook, και στο chrome. Από Rom είμαστε τελείως άσχετοι. Μπορείτε να μου πείτε με ποια Rom να το παραγγείλω; Με multi ή την κανονική που έχει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ!!!
  9. Προσπάθησε να το ανοίξεις όπως λέει ο φίλος!!! (power και volume up)
  10. Τα άλλα να τα κρατήσω;
  11. Κι εγώ μόλις παρέλαβα. Ήρθε με multi Rom. Μου ήρθε με κάτι εφαρμογές (clean master, cm security,cm locker). Επειδή δεν γνωρίζω αν κάνουν καλό στο τηλέφωνο μπορεί κάποιος να μου πει να τις κρατήσω ή όχι;
×
×
  • Create New...