Jump to content

sav4ever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sav4ever

  1. Να παω να βαλω λεφτα ρε παιδια στην καρτα ή λετε θα φαμε ακυρο??
  2. Ρε παιδια ειναι το note 3 rpo 32gb το κανονικο??? Γιατι η τιμη ειναι χώμα λετε να ειναι λαθος??? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html
  3. Καλησπέρα, το ειχα ξανααναφερει μέρες πριν το πρόβλημα μου..Η οθόνη αναβοσβήνει πράσινη πιο πολύ όταν φορτίζει και όταν πατάς τα κουμπιά .. Μετα απο 2 σχεδον βδομαδες συνομιλιας με τo GEARBEST με το σχεδον χαλια support καταληξαν να μου στειλουν αυτη την σελιδα http://en.miui.com/download-295.html και να μου πουν να κανω το κανω root . Ρε παιδιά δεν ειναι θεμα hardware???? Ποια η γνωμη σας ποια απο τις 2 roms που εχει να βαλω???
  4. Το πήρα απο το gearbest λετε να μην μου δωσουν αλλο ή θα μου φτιαξουν αυτο γιατι θα μεινω χωρις κινητο για 1.5 μηνα πανε ελα...
  5. Oχι πρασινίζει και φτιάχνει στην φόρτιση σαν να βραχυκυκλωνει η θυρα φόρτισης. Επίσης όταν δεν το φορτιζεις και πατάς το αριστερό κουμπί παλι πρασινίζει και φτιάχνει..
  6. Λογικα εννοεις την εκδοση miui 77./ stabler 77.0.19.0 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ειναι
  7. Γεια σας παιδιά έχω ενα πρόβλημα... μου ηρθε χθες το note 3 και σε εμένα άλλα πρασινίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει..το κάνει σχεδόν συνεχεία και περισσότερο οταν το βάζω στην φόρτιση και και όταν το πιέζω λιγο πιο πάνω απο το βύσμα της φόρτισης... Τι να κανω υπαρχει ισως λυση??
  8. sav4ever

    Meizu M2

    Πολύ ενδιαφέρον το κινητό, όπως και τα υπόλοιπα Meizu. Έχω πολλές ερωτήσεις (και πολλές οι σελίδες εδώ, διάβασα κάποιες δεν έχω όμως το χρόνο για όλες). Μου ήρθε χθες το κινητό και έχει την 4.5.3.2 Α . Επειδή δεν μπορούμε να διαβάζουμε 100 σελίδες μπορεί να αναφέρει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εκδοσή να βάλουμε αυτήν την στιγμή για οσο το δυνατόν καλύτερα ελληνικά γιατί έχει και μερικά αγγλικά???
  9. Γεια σας και απο εμένα..Λεω να παρω το meizu metal απλως με αγχωνει λιγο οτι δεν αναφέρει κατι για τα ελληνικα ξερεις τπτ για αυτο??Επισης εχει καθολου κινεζικα αυτη η version μιας και δεν εχει βγει ακόμη η international??
  10. Πω ρε παιδια θελω να το παρω αλλα περιμενα να πεσει η τιμη απο τα 195+ για το 32gb...Δεν ξερω μεσω paypal !!!!
  11. sav4ever

    Meizu M2 Note

    Kανεις εχει καμια βοηθεια???
  12. sav4ever

    Meizu M2 Note

    Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος κατοχος του meizu κινεζικου...Το προβλημα μου ειναι οτι δεν κατεβαζει απο το google play τιποτα...Μπαινει κανονικα αλλα οταν παταω να κατεβασει ή να ενημερωσει κατι κολλαει στην ληψη δεν ανεβαινει ή μπαρα στο %... Εχει την κινεζικη version και θελω να περασω την international αλλα απο οτι ειδα απο τον οδηγο θελει να κατεβάσεις απο το google play!!!
×
×
  • Create New...