Rey_619 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Πήγα στην digital technology expo (σήμερα είναι η τελευταία μέρα.Ψηθείτε να πάτε είναι πολύ καλή) και φυσικά σταμάτησα στο περίπτερο της motorola.Ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί είχαν σε έκθεση αρκετά κινητά (v3i,v177,c118,c139,krzr k1,peubl,v360) αλλά δεν ήταν αληθινά ήταν τα ψεύτικα τα πλαστικά.Τέλος πάντων με έπιασε μια κοπελιά και μου έλεγε για τις δυνατότητες του krzr αλλά τι τα θες αν δεν το έχεις αληθινό μπροστά σου.Εν τέλει ου έδωσε ένα φάκελο με φυλάδια του krzr k1,v3i,v177,c118,c139 κάτι ζελεδάκια σε σχήμα κινητου,ενα μαγνητάκι και ένα στυλό krzr (ο οποίος τα σπάει γιατί είναι πολύ στυλάτος) Κατά τα άλλα πέραν από την απογοήτευση ότι τα κινητά ήταν ψεύτικα (πέρσυ θυμάμαι ότι είχαν κανονικά κινητά) ίσως είχα την ελπίδα ότι θα έβλεπα τίποτα πρωτότυπα maxx από πρώτο χέρι.Αλλά ήταν λιτή η φετινή version της motorola. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Eυχαριστώ για την πληροφορία! Σκεφτόμουν να πάω μήπως έχουν κανένα maxx ή xx αλλά με έσωσες από τον κόπο. Tα ζελεδάκια τα έφαγες; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 To V3x δεν υπήρχε στην έκθεση ?-Υποτίθεται κυκλοφόρησε και unbranded επίσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Σημερα ειδα σε φυλλαδιο του Γερμανου στο motorola maxx v6 συντομα κοντα σας!αρα λογικα σε 1-2 βδομαδες θα το δουμε και αυτο απο κοντα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τα ζελεδάκια δεν τα έφαγα:lol: Και συνιστώ ούτε εσείς να τα φάτε:lol: Bomber μπορεί να μην έχει maxx αλλά η έκθεση έχεο πολύ φάση.Πήγαινε έχει γούστο. Το v3x δεν υπήρχε πουθενά.Μου έκανε εντύπωση που προσπαθούν να διαφημίσουν τα καινούρια v177 και την c σειρά.Αντί να προωθησουν κι άλλο τα μοντέλα που πουλάνε τρελά..Τι να πω.Η ελληνική motorola μου φαίνεται ότι κάνει βλακείες.. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Σημερα ειδα σε φυλλαδιο του Γερμανου στο motorola maxx v6 συντομα κοντα σας!αρα λογικα σε 1-2 βδομαδες θα το δουμε και αυτο απο κοντα!:) Nαι το είδα και εγώ! :) Μου κάνει εντύπωση αυτό γιατί συνήθως διαρρέουν πληροφορίες στο net πριν φτάσουν τα κινητά στα καταστήματα...Εδώ έχουμε μόνο την επίσημη ανακοίνωση της Motorola και τα βίντεο του bengalboy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Και η Vodafone το έχει στα κινητά του μέλλοντος εδώ και αρκετό καιρό. Και δίνει ημερομηνία κυκλοφορίας το Δεκέμβριο. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Και η Vodafone το έχει στα κινητά του μέλλοντος εδώ και αρκετό καιρό. Και δίνει ημερομηνία κυκλοφορίας το Δεκέμβριο. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone Καλα η βονταφον συνηθως αργει λιγο να φερει τα νεα κινητα σε σχεση με αλλα καταστηματα.Εγω πιστευω το πολυ αρχες Νοεμβρη να το εχουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Βρήκα ένα guide στα HowardForums που εξηγεί πως να κόψεις/ράψεις το moto handsfree και έναν 3.5 jack μετατροπέα, έτσι ώστε να μπορείς να συνδέεις οποιαδήποτε στερεοφωνικά ακουστικά σε motorola με mini-usb output. Το ιδιαίτερο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διατηρήσεις τις λειτουργίες handsree των ακουστικών, αφού η μετατροπή δεν επιρρεάζει το μικρόφωνο! Σε συνδυασμο με εκείνη τη γαμάτη κασετουλα που χρησιμοποιούμε συνήθως για να συνδέουμε discman στα κασετόφωνα αυτοκινήτου, μπορεί κανείς να προσθέσει mp3 player στο αμάξι του κ να αποκτήσει car kit πολύ πολύ φθηνα.. :!: Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν έχω εμπειρία από soldering και πολλοί όροι από το thread μου είναι άγνωστοι(ακόμα!), γι'αυτό ζητάω από κάποιον από σας που τα καταλαβαίνει καλύτερα να βοηθήσει γιατί η συγκεκριμένη μετατροπή αξίζει, κυρίως γιατί δεν μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχα ποιοτικό έτοιμο να αγοράσεις.. Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Να σου πω και εγω πηγα στην εκθεση και απογοητευτικα απο τη ΜΟΤΟ η πλακα ειναι οτι ηταν 3-4 παιδια πωλητες και τους ρωταω για το smartphone Q και με κοιταγανε σαν χαζοι...πιο ειναι ποτε βγαινει κλπ...με επιασαν τα γελια.Ωσπου ηρθε ενας πιο μπασμενος στα πραγματα και μιλησαμε πιο σωστα.Παντως ηταν ανημερωτοι και για τα νεα μοντελα και για τα αξεσουαρ bluetooth klp Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 γιατί να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασία ενώ υπάρχει music adaptor (orbit) απο 2,5 σει 3.5 mm (audio)?? δες παλιότερo post μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87603&page=25 επίσης, αυτη η "γαμάτη κασετουλα που χρησιμοποιούμε συνήθως για να συνδέουμε discman" δεν είναι και τόσο γαμάτη καθώς δεν έχει και πολυ ποιοτικό ήχο... καλύτερα θα ακούγεται μέσω ραδιοφώνου με ειδικό μηχανιματάκι..:!: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μα και φυσικά δεν ξέρουν την τύφλα τους!Τι σε κάνεις να πιστεύεις ότι έχουν ιδέα από motorola?Απλά προσέλαβαν μερικές όμορφες τους δώσαν ένα ποιηματάκι να μάθουν και ότι ρωτήσεις το ποιηματάκι θα πάρεις απάντηση.Και μετά την dte τις απολύουν. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Λες για το RS Transmitter? Μπορούμε να το βρούμε αυτό στην ελλάδα; Edit: Το music adaptor που αναφέρεις της orbit είναι όπως λες και μόνος σου μετατροπέας απο 2,5 σε 3,5 mm.. To thread μιλάει για μετατροπέα από mini-usb σε 3,5 mm. To L7, όπως και τα V3, V3i, PEBL, έχει mini-usb εξοδο και όχι 2,5 mm. Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Και τέτοιος μετατροπέας υπάρχει, αν ψάξεις το thread θα βρεις ολόκληρο θέμα γι' αυτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102512&highlight=mini+usb+adaptor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μόνο τα φοβερά μωρά στο περίπτερο του e-shop άξιζαν και το περίπτερο toy Hellug:ppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 jotz, αυτός ο μετατροπέας δεν έχει μικρόφωνο.. που σημαίνει ότι άμα σε πάρουν τηλ πρέπει να το κάνεις unplug για να μιλήσεις.. Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 βρηκα ενα site που εχει διαφορα adaptors -μάλλον αυτό χρειάζεται ο lapiz: http://www.cell-phone-accessories.com/emu-stereo-headset-adapter.html Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ίσως το ποιο απλό, ίσως το ποιο όμορφο, ίσως απλά το ποιο όμορφο κινητό,:love: έφτασε στην Ελληνική αγορά! Με πολύ καλή τιμή 85eyro:!: :!: :!: κάτι που δικαιολογεί την απουσία πολλών τεχνολογικών παροχών (κάμερα-μπλε δόντι):p που είναι στάνταρ σε όλες τις νέες συσκευές.. με βάση τα παραπάνω λοιπόν το W220 είναι το ιδανικό κινητό αποτοξίνωσης:) (πόσες φορές δεν πιάσατε τον εαυτό σας να ξοδεύει ώρες μπροστά στην μικρή οθόνη του κινητού σας κάνοντας σχετικά ασήμαντα πράγματα? Η πόσες φορές ακούσατε ʽʼάσε πια το κινητό σου για καφέ ήρθαμε..ʼʼ) ή είναι απλά το ιδανικό δεύτερο κινητό...:p (το κείμενο βασίζετε στην μαύρη έκδοση του W220 οι άλλες δυο απορρίπτονται..):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Το είχε και στην dte έκθεση.αυτό το κινητάκι.Νομίζω η εσωτερική είναι 65.000 χρωμάτων και με χαλάει πολύ.αλλά νομίζω έχει ραδιόφωνο ε? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 νομίζω έχει ραδιόφωνο ε? Ναι θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Όποιος διαβάζει το thread,βλέπει να γίνεται συζήτηση για ένα κινητό,το οποίο ΔΕΝ ξέρουμε ποιό είναι και δεν το έχουμε δει. Λοιπόν,έκανα ένα ποστ με την φωτογραφία του κινητού αλλά δεν υπάρχει πια.Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο. Δε συνηθίζω να ''κλαίγομαι'' αλλά θεωρώ ότι η φωτογραφία ήταν χρήσιμη για να καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 το ποστ σου αφαιρέθηκε γιατί απλά δεν έδειχνε τίποτα...:) αν θες τσέκαρε την φώτο πάλι και ξαναπόσταρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 το ποστ σου αφαιρέθηκε γιατί απλά δεν έδειχνε τίποτα...:) αν θες τσέκαρε την φώτο πάλι και ξαναπόσταρε... Συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά τη φωτό την έβλεπα κανονικα εγώ όπως και άλλος user του myphone. Τεσπα,να το το κινητό. http://i136.photobucket.com/albums/q190/grmoto/Moto_W220.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Aκου ομως και το φοβερο.Εκει που μιλαγα με τον τυπο τον ρωταω πως θα γινει να βγαλω το menou γνωστης εταιριας και να το εχω unbrand? Γνωριζω καποια πραγματα απο το forum, αλλα τον ρωτησα να δω τι ξερει.Μου λεει οτι κοστιζει και θελει διαδικασια....αλλα παρε την καρτα μου και μετα την εκθεση call me. Πως το καταλαβαινεις αυτο εσυ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Aκου ομως και το φοβερο.Εκει που μιλαγα με τον τυπο τον ρωταω πως θα γινει να βγαλω το menou γνωστης εταιριας και να το εχω unbrand? Γνωριζω καποια πραγματα απο το forum, αλλα τον ρωτησα να δω τι ξερει.Μου λεει οτι κοστιζει και θελει διαδικασια....αλλα παρε την καρτα μου και μετα την εκθεση call me. Πως το καταλαβαινεις αυτο εσυ? Κάποιος βγάζει έξτρα φράγκα (χωρίς να το ξέρει η Motorola).... Το θέμα είναι ότι κερδίζει λεφτά χρησιμοποιώντας γνώση που βρήκε από το internet??? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts