Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάτι είναι όμορφο στο ZN300, τότε αυτό είναι η πίσω όψη του...

edit: 8 gb out of the box? Καλή κίνηση για ένα κινητό που πάνω από €300 αποκλείεται να έχει...

8 MB :lol:

300?Πάνω από 150 θα είναι αμαρτία να έχει.

Επίσης,σκέφτομαι πως οι φωτό του νέου RAZR διέρρευσαν μαζί με αυτές του ΖΝ300 και το ΖΝ300 μόλις ανακοινώθηκε.

Λέτε,να ανακοινωθεί και το RAZR3 αυτές τις μέρες;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

8 MB :lol:

300?Πάνω από 150 θα είναι αμαρτία να έχει.

Επίσης,σκέφτομαι πως οι φωτό του νέου RAZR διέρρευσαν μαζί με αυτές του ΖΝ300 και το ΖΝ300 μόλις ανακοινώθηκε.

Λέτε,να ανακοινωθεί και το RAZR3 αυτές τις μέρες;

Lol θα ορκιζόμουν πως είδα gb στα tech specs :P

Όπως και να'χει φθηνό θα είναι, ιδανικό για δεύτερη συσκευή.

Μπορεί, αλλά διατηρώ τις αμφιβολίες μου (ή καλύτερα δε θέλω να ανακοινωθεί). Περιμένω να πουν τίποτα για το MotoSurf, ή έστω κάποια ολοκαίνουρια, state-of-the-art συσκευή. (Και παρόλο που είμαστε στις αρχές της άνοιξης, εγώ εξακολουθώ να κάνω όνειρα θερινής νυκτός...)

Λιγάκι αλλόκοτο μου φαίνεται από σχεδιασμό,αλλά γούστα είναι αυτά.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Motorola A455

http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/03/motorola-rush-2-a455.jpg

This Motorola is the A455 also known as the RUSH 2, a QWERTY slider which is supposed to arrive from Verizon Wireless soon. We have no leaked features so far but we know it’s going to have a full QWERTY keyboard, CDMA/EV-DO connectivity, touchscreen support, Bluetooth and built-in camera. The handset will be a perfect fit to all those of you that feel the need to constantly send SMS messages or emails. We’re waiting for pricing and arrival dates now.

http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/03/motorola-a455-rush-2.jpg

http://www.mobilewhack.com/motorola-a455-press-photo-leaks/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,αυτά δεν είναι ανάγκη να τα βάζουμε,είναι μόνο για τη Verizon στην Αμερική,και να το φέρει κάποιος δε θα δουλευει στα Ελληνικά δίκτυα.

email από e-shop: ZN5 στα €179

Το site δεν έχει τπτ...

Δεν μπορώ να το δώ.

link 1

link 2

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Έχασα το στρόγγυλο μαύρο κουμπάκι των 4 κατευθύνσεων. Στην ουσία δεν είναι κουμπάκι, ειναι πλαστικο καλυμα που ξεκόλησε και το έχασα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ???? Έχει κανείς κανα παλιό w375 που δεν το δουλεύει???:(

ευχαριστώ

Δεν μπορώ να το δώ.

link 1

link 2

Απ'ότι φαίνεται γίνεται φανερό μόνο αν κάνεις κλικ στο newsletter. Προφανώς τους ήρθε βαρύ το βρισίδι που έφαγαν με το z10 και το έκαναν αποκλειστικό σε αυτούς που δέχονται το newsletter :)

Απ'ότι φαίνεται γίνεται φανερό μόνο αν κάνεις κλικ στο newsletter. Προφανώς τους ήρθε βαρύ το βρισίδι που έφαγαν με το z10 και το έκαναν αποκλειστικό σε αυτούς που δέχονται το newsletter :)

Ισως.. δεν πειράζει, αλλά .... ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!:D:D:D:D

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Διάβασα οτι η Motorola δεν παρουσίασε τίποτα στη Βαρκελώνη γιατί δεν ήθελε να επισκιαστούν τα όποια νέα μοντέλα της από τους υπόλοιπους. Εν μέρει το καταλαβαίνω αυτό αλλά από την άλλη αν είχε να παρουσιάσει κάποιο πραγματικά ξεχωριστό μοντέλο τότε δεν θα είχε λόγο να φοβάται καθότι και άλλες εταιρίες παρουσίασαν νέα μοντέλα και έλαβαν σεβαστό κομμάτι διαφήμησης. Απλά η Motorola δεν έχει ακόμα κάποιο μοντέλο που να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει και αυτό είναι που χρειάζεται.

Οκ, η Αμερική παραμένει η βασική αγορά της αλλά είναι φανερό οτι και εκεί δέχεται πιέσεις από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, τα ποσοστά της έχουν μειωθεί και εκεί και μόνο μια χώρα όσο μεγάλη και αν είναι δεν μπορεί να τη στηρίξει, χρειάζεται να επεκταθεί και σε Ευρώπη.

Ελπίζω τουλάχιστον το νέο RAZR που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες να έρθει και προς τα εδώ.

Δεν είναι δυνατόν εταιρίες όπως η LG και η Samsung που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην αγορά της κινητής στην Ευρώπη να έχουν τόση επιτυχία και η Motorola που είχε σχεδόν εξαρχής παρουσία στην Ευρώπη να είναι πλεόν ξεχασμένη! Motorola ξύπνα!:mad:

Motorola V8 Saturn Καλλιθεας 150 ευρώ εχει καμια 15 κομματια.

(Το εγραψα και στα Post του V8 αν μπορει καποιος ας το σβησει το μηνυμα εκει)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας. Αν θέλετε και τη δική μου, η Motorola θα επανέλθει και μάλιστα μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια! Ήδη έχει μοντέλα που χτυπάνε στα ίσα κάποια αντίστοιχα της Nokia και της SE και σε χαρακτηριστικά αλλά κυρίως σε τιμή.

Είμαι από τα 15 μου κάτοχος δεκάδων Nokia και αρκετών Ericsson και SE και έχει λίγες μέρες που έβγαλα στο "σφυρί" και το τελευταίο Nokia που μου είχε απομείνει. Πλέον αποκλειστικά και μόνο Motorola! Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Κυρίως υλικά κατασκευής, design που οι σχεδιαστές των Nokia και SE δεν το έχουν δει ούτε στα όνειρά τους και κατά πολύ χαμηλότερες τιμές μοντέλων με ίδια (συχνά και καλύτερα) χαρακτηριστικά από αντίστοιχα μοντέλα των Nokia και SE. Άλλη μια βιομηχανία που οι έλληνες αποδεικνύουμε ότι είμαστε προκατειλημμένοι (πρώτη και καλύτερη αυτή του αυτοκινήτου). Δε θέλω να θίξω κανένα και το εννοώ, απλά είμαι ένας πρώην πελάτης της Nokia (από τους καλύτερους) και πλέον δε θέλω ούτε το λογότυπό της να βλέπω! Οι λόγοι είναι αυτοί που εξήγησα παραπάνω και άλλος ένας που οι κανονισμοί του forum δε μου επιτρέπουν να τον δημοσιεύσω (όποιος έχει περιέργεια να μάθει ας στείλει pm). Τέλος για να μη παρεξηγηθώ, δε θέλω να πείσω κανέναν ότι η Motorola είναι ανώτερη από κάποια άλλη. Για μένα πάντως, είναι η ανώτατη.-

Υ.Γ.: Σε ένα φίλο παραπάνω που είπε ότι η Motorola έχει πρόβλημα με τις κάμερες, η απάντηση βρίσκεται εδώ.

Hello Moto

+ 1 , η Motorola ήταν μπροστά και θα είναι μπροστά! Μην τρελαίνεστε με τις ψοφίλες μου βγάζουν...

Όσοι είχαν motorola τους κράτησε, κι ακόμα είναι στο ράφι ως 3ο , 4ο κινητό, πανω απο 5ετία!

+ 1 , η Motorola ήταν μπροστά και θα είναι μπροστά! Μην τρελαίνεστε με τις ψοφίλες μου βγάζουν...

Όσοι είχαν motorola τους κράτησε, κι ακόμα είναι στο ράφι ως 3ο , 4ο κινητό, πανω απο 5ετία!

Μπροστά από την ανάποδη ίσως.

Το να αντέχει ένα κινητό, όση σημασία κι αν έχει, δε αποτελεί παράγοντα επιλογής συσκευής. Αυτό δείχνουν οι πωλήσεις.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

H αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ισχύει ότι έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής αλλά δυστυχώς το software είναι πολύ πίσω από αυτό των ανταγωνιστών της.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένας φαν της Μοτορόλα,όπως εγώ,θα πάρει Νόκια...

Έχω το SLVR L9,εκπληκτικό design και ποιότητα κατασκευής αλλά με την κάρτα 1GB κάνει 10 δεύτερα να εκτελέσει κάθε λειτουργία...

Μπροστά από την ανάποδη ίσως.

Το να αντέχει ένα κινητό, όση σημασία κι αν έχει, δε αποτελεί παράγοντα επιλογής συσκευής. Αυτό δείχνουν οι πωλήσεις.

Οι πωλήσεις επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα παραπάνω. Δηλαδή το ότι μέχρι και στην επιλογή κινητού τηλεφώνου είμαστε προκατειλημμένοι. Προτιμάμε να πληρώσουμε τα τριπλάσια για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

H αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ισχύει ότι έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής αλλά δυστυχώς το software είναι πολύ πίσω από αυτό των ανταγωνιστών της.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένας φαν της Μοτορόλα,όπως εγώ,θα πάρει Νόκια...

Έχω το SLVR L9,εκπληκτικό design και ποιότητα κατασκευής αλλά με την κάρτα 1GB κάνει 10 δεύτερα να εκτελέσει κάθε λειτουργία...

Η αλήθεια είναι σίγουρα στη μέση αλλά για το software διαφωνώ. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Όσο για το L9, έχω 2 GB κάρτα και τρέχει μια χαρά.

Τέλος, είσαι ακριβώς το αντίθετο από μένα! Ο Nokia-κιας κατέληξε στα Motorola και ο Motorola-κιας θα πάρει Nokia!! :lol:

Δεν ξέρω τι να πω.Έχω αλλάξει πολλά flash και flexes,με την 1GB κάρτα δεν πήγαινε και δεν πάει βήμα...

Οι πωλήσεις επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα παραπάνω. Δηλαδή το ότι μέχρι και στην επιλογή κινητού τηλεφώνου είμαστε προκατειλημμένοι. Προτιμάμε να πληρώσουμε τα τριπλάσια για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Νομίζω πως είναι υπερβολή να θεωρούμε 8 στούς 10 προκατειλημμένους και τους δύο (και λιγότερους), σωστούς...

Νομίζω πως είναι υπερβολή να θεωρούμε 8 στούς 10 προκατειλημμένους και τους δύο (και λιγότερους), σωστούς...

Πάρτο όπως θέλεις. Είναι η άποψή μου και την έχω τεκμηριώσει. :cool:

Κοίτα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής για τα παλιά μοντέλα θα διαφωνούσα.Πάντα είχα clamshell motorola και μπορώ να πω ότι τον χρονο δεν τον βγάζανε.Θα μου πεις το clamshell λογικό είναι να βγάζει προβλήματα με τα χιλιάδες άνοιξε-κλείσε.Και το nokia 3310 είναι παμπάλαιο αλλά δεν έχει πάθει τίποτα.

Βέβαια έχω ακούσει ότι η nokia δεν φτιάχνει πλέον τόσο καλά κινητά από θέμα κατασκευής.

Στο θέμα design είμαι 100% σύμφωνος.Η moto είναι πολύ μπροστά

Στα χαρακτηριστικά και θέμα τιμής θα έλεγα ότι η moto ότι αν και από τιμές (αν περιμένεις λιγάκι) είναι χαμηλές, τα χαρακτηριστικά είναι μέτρια μπροστά σε αυτά που προσφέρει η nokia.Για το δε software των κινητών δεν το συζητώ.Αυτά που άλλοι χρήστες τα έχουν δεδομένα στην moto μόνο με modding και αν.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Πάρτο όπως θέλεις. Είναι η άποψή μου και την έχω τεκμηριώσει. :cool:

«Φυσικά και έχω δίκαιο, έλα μωρέ τώρα που Nokia - Samsung - LG έχουν το 80% της αγοράς, οι καταναλωτές είναι πρόβατα, αυτό που ξέρω είναι πως έχω ένα (1) Motorola εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα, άρα όλα τα Motorola είναι σκυλιά».

Να με συμπαθάς, αλλά επαναλαμβάνω, κάτι περισσότερο ξέρουν όσοι αγοράζουν άλλα κινητά τηλέφωνα. Δεν μπορεί η Motorola να είναι η μόνη εταιρεία που βγάζει συσκευές που αντέχουν και ταυτόχρονα να είναι στην 5η/6η θέση των πωλήσεων, δε νομίζεις;

Να με συμπαθάς, αλλά επαναλαμβάνω, κάτι περισσότερο ξέρουν όσοι αγοράζουν άλλα κινητά τηλέφωνα.

Κρίνοντας από τους συγγενείς, γνωστούς και φίλους που έχουν Nokia, SE, Samsung κλπ κινητά και έχουμε συζητήσει το θέμα "τί κινητό έχεις και γιατί" είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα 2/3 αυτών δεν ξέρουν απολύτως τίποτα! Η άποψή μου αυτή ενισχύεται όταν κοιτάνε το δικό μου Motorola και ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι δεν είναι άσχημο και τους αρέσει. Απλώς πήραν το κινητό που τους πάσαραν στο μαγαζί ή αγόρασαν αυτό που έχουν "και οι άλλοι".

Η μικρότερη εξάπλωση της συγκεκριμένης μάρκας δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με χαμηλότερη ποιότητα των προϊόντων της αλλά με άλλους λόγους, ένας εκ των οποίων είναι και αυτός που ανέφερε ο stefidis.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned