mario27 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Κατεβασε απο πανω την μπαρα και πατα συνδεση δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=169100&d=1459691175Κατεβασε απο πανω την μπαρα και πατα συνδεση δεδομενων για εμενα το ειπες; αν ναι,δεν καταλαβα ,...ενα απο αυτα που ζηταω ειναι να φυγει το μικροφωνο απο το space :( Edited April 3, 2016 by p1m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δεν εχει δουλεια αυτο το πραγμα εδω. Να πας να ρωτησεις στο θεμα με τις εφαρμογες και θα παρεις απαντηση αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Σημερινός κάτοχος. Εχω κάποιες απορίες. Πως βγαίνει η δόνηση από τα πλήκτρα;πως μπαίνει το Τ9; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης εχω τις επαφές στο outlook. Πως μπορω να τις βαλω στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damageplan Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Σημερινός κάτοχος. Εχω κάποιες απορίες. Πως βγαίνει η δόνηση από τα πλήκτρα;πως μπαίνει το Τ9; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης εχω τις επαφές στο outlook. Πως μπορω να τις βαλω στο κινητο; Οι ρυθμίσεις για τη δόνηση και το autocorrect βρίσκονται στις ρυθμίσεις -> γλώσσα και εισαγωγή. Μπορείς να τις κάνεις export σε .vcf και μετά να κάνεις import το αρχείο μέσα απ'τις επαφές στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sia70 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Πως αποθηκευω επαφες στη sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 παιδιααααααααααα οταν εχω την πισω καμερα με ηχο,κανει διαρκως θορυβους σαν να κανω ληψη ενα πραγμα ενω δεν κανω.....τι θελει απο τη ζωη μου΄΄΄; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μάλλον για τον ήχο της αυτόματης εστίασης που κάνει συνεχώς μιλάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ναι αυτό.πως βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Από τις ρυθμίσεις στη κάμερα. Επιλέγουμε Λήψη Ήχου (Ανενεργό) ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 δεν γινεται να αφαιρεσω τον ηχο μονο απο την αυτοματη εστιαση;γιατι ετσι που λες δεν ακουγεται ηχος ουτε κατα τη ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το εικονίδιο στο ημερολόγιο γράφει 26. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Υπάρχει καμιά πληροφόρηση για το αν πάρουμε android 6 και πότε? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddimitra273 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Στη συλλογη φωτογραφιων, στην εναλλαγη μεταξυ των αποθηκευμενων φωτο, γιατι η μεταβαση απο τη μια στην αλλη δεν ειναι ομαλη?Πρωτη φορα το συναντω αυτο.Ειναι καμμια ρυθμιση που μου διαφευγει?...Σερνοντας απο δεξια προς τα αριστερα για να πας στην επομενη φωτο, κολλαει στη μεση της δευτερης φωτο και μετα μεταβαινει σ'αυτη.Το ιδιο συμβαινει σε ολους τους φακελους των φωτογραφιων.Εχει κανεις ιδεα γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εμενα μια χαρα παει, κανονικα. Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddimitra273 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εμενα παντως πρωτη φορα μου συμβαινει.Βρηκα βεβαια λυση εγκαθιστωντας την εφαρμογη quickpic αλλα οπως και να χει, αυτο ειναι ενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Πηγαινε ρυθμισεις > ολα > συλλογη > εκκαθαριση προσωρινης μνημης και ξαναδοκιμασε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 17, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damageplan Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εμενα παντως πρωτη φορα μου συμβαινει.Βρηκα βεβαια λυση εγκαθιστωντας την εφαρμογη quickpic αλλα οπως και να χει, αυτο ειναι ενα θεμα. Βασικά αν μαζέψεις όλα τα θέματα της stock rom μαζί, κάνεις τόμο. Απαράδεκτο. Ας ελπίσουμε όταν κάποτε (και αν) βγει το update του marshmallow να έχουν επιλυθεί πολλά απ'τα ανεπίτρεπτα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Βασικά αν μαζέψεις όλα τα θέματα της stock rom μαζί, κάνεις τόμο. Απαράδεκτο. Ας ελπίσουμε όταν κάποτε (και αν) βγει το update του marshmallow να έχουν επιλυθεί πολλά απ'τα ανεπίτρεπτα bugs. Μονο 6 ειναι, τα θεματα. Εκτος αν καταλαβα κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damageplan Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μονο 6 ειναι, τα θεματα. Εκτος αν καταλαβα κατι αλλο. Δεν αναφέρομαι στα themes. Στα bugs αναφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddimitra273 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Πηγαινε ρυθμισεις > ολα > συλλογη > εκκαθαριση προσωρινης μνημης και ξαναδοκιμασε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχω κανει ηδη..Κανενα αποτελεσμα...Παντως..ειναι το μονο bug που εχω εντοπισει μεχρι στιγμης...ελπιζω και το τελευταιο... Edited April 17, 2016 by navi55 δε βλεπω την τροποποιηση που εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ενημερωτικά: Το πήρα σήμερα για φίλη από Media Markt Αλίμου (έχει μόνο σε λευκό χρώμα) στα 140 ευρώ. Σήμερα έπεσε η τιμή στο κατάστημα (τύχη.. :) ) Στο site και στο skroutz παραμένει στα 170 στα media markt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddimitra273 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 2η φορτιση, sot 10h 31m! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts