Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν έχει κανείς το Creative Zen Micro των 4/5/6 GB

και το τρέχει με Win 98 SE USB 1.1..

ας πει εντυπώσεις.. THNX :)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν έχει κανείς το Creative Zen Micro των 4/5/6 GB

και το τρέχει με Win 98 SE USB 1.1..

ας πει εντυπώσεις.. THNX :)

κανείς;.. :)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Στις 25 του μηνα θα εχω το 5G 30GB στα χερια μου! $350 απο USA ! ;)

Γιατί $350 ;;;

Τα $299 ειναι χωρις ΦΠΑ και χωρις τον charger... :(

Oops :) Σωστά...

(Δεν πάει να πει ότι ισχύει και για σένα, ελπίζω να ξέρεις όμως ότι οι φοιτητές κλπ στην Αμερική έχουν έκπτωση από την Apple :)

Oops :) Σωστά...

(Δεν πάει να πει ότι ισχύει και για σένα, ελπίζω να ξέρεις όμως ότι οι φοιτητές κλπ στην Αμερική έχουν έκπτωση από την Apple :)

Τι εννοεις?

...παει καιρος που ειμουν φοιτητης... :D

Τι εννοεις?

Επίσης να ξέρεις οτι φόρος στην Αμερική δεν υπάρχει σε όλες τις πολιτείες,απο που στο φέρνουν?

Επίσης να ξέρεις οτι φόρος στην Αμερική δεν υπάρχει σε όλες τις πολιτείες,απο που στο φέρνουν?

NY City ! :D

Τι εννοεις?

Εννοώ ότι αν αυτός που θα στο αγοράσει σπουδάζει εκεί, έχει έκπτωση. Το 30άρι κάνει έτσι $269.

Καλησπέρα, έχω βρει ένα mp3 στο site http://www.texnologia.gr το έχει στην πρώτη οθόνη και είναι αρκετά φτηνό. Ξέρει κανένας τίποτα για τα προϊόντα της CANYON, στο google που έψαξα βρήκα με καλές κριτικές.

paidia pira to ipod nano xthes!!!!!!!!

aplos telio!!

gratsouniete omos ipervlika eukola

pou tha vro mia thiki?

mia olosomi thelo!

ti exete na protinete?

paidia pira to ipod nano xthes!aplos telio!gratsouniete omos ipervlika eukola pou tha vro mia thiki? mia olosomi thelo!

ti exete na protinete?

Δες στο Apple Store τι υπάρχει (http://www.apple.com/store) και ταιριάζει στο nano.

Επίσης δες τις iPod Socks που υπάρχουν και στην Ελλάδα.

paidia pira to ipod nano xthes!!!!!!!!

aplos telio!!

gratsouniete omos ipervlika eukola

pou tha vro mia thiki?

mia olosomi thelo!

ti exete na protinete?

Μεγειά φίλε μου,κρίμα που δεν πρόλαβες να πάρεις απο την δεύτερη φουρνιά γιατί τώρα η apple δίνει το νάνο με την ίδια θήκη που έχει το ipod 5g :) .

Το έφερε το shop21 (5G) αλλά περιμένω μια εβδομάδα να ανοίξει το mediamarkt γιατί μου σφύριξαν από μέσα να περιμένω για τις τιμές που θα έχει. Υπομονή μία εβδομάδα ακόμα.

Το έφερε το shop21 (5G) αλλά περιμένω μια εβδομάδα να ανοίξει το mediamarkt γιατί μου σφύριξαν από μέσα να περιμένω για τις τιμές που θα έχει. Υπομονή μία εβδομάδα ακόμα.

Τι είναι το mediamarkt ;;; Νέο μαγαζί;

Δυστυχώς Παπασωτηρίου και Shop21 έχουν φέρει μόνο το μαύρο 30άρι κι όχι το μαύρο 60άρι που θέλω. :(

Το fnac λέτε να έχει σε χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό τα 5G;

Επίσης αν αγοράσεις από Παπασωτηρίου iPod, τι παίζει με την εγγύηση; Σε καλύπτει η Rainbow;

Το fnac λέτε να έχει σε χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό τα 5G;

Πολύ πιθανό. Προσωπικά πάντως θα κάνω υπομονή μέχρι να δω κι εκεί τι παίζει. Όχι πως θέλω να το πάρω τώρα αμέσως το ipod... Anyway, 9 μέρες μείνανε.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Επίσης αν αγοράσεις από Παπασωτηρίου iPod, τι παίζει με την εγγύηση; Σε καλύπτει η Rainbow;

Όχι αλλά σε καλύπτει ο Παπασωτηρίου (το οποίο, αν σκεφτούμε τη Rainbow, ίσως να είναι και καλύτερο :)

Ρε παιδιά δεν έχω χρόνο για να διαβάσω όλο το θρεντ.

Θα ήθελα να αγοράσω τον Δεκέμβρη ένα καλό mp3 player με περίπου 4 gb χωρητικότητα.Στο pc όμως δεν έχω usb 2.0.Θα το δεχτεί το σύστημα μου?(Windows Xp)

Nαι, χωρίς πρόβλημα, απλά θα αργεί αρκετά να γεμίσει (τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα βάλεις πολλά τραγούδια). Φαντάζομαι έχεις USB 1.1?

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.