alexc Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μια συσκευή, ένας φορτιστής, πολύ πιο εύκολο γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexc Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Και να πάρεις κάτι που να μην είναι Apple! Ο υπόλοιπος πλανήτης είναι πολύ πιο εύκολος και συνεργάσιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Περνα στον υπολογιστη πρωτα το i-tunes Μετα συνεδεσε το i-pod και βαλε απο τα properties του i-tunes το "enable disc use" Τελος drag&drop τα mp3 σου απο το φακελο που τα εχεις επανω στο εικονιδιο του i-pod μεσα απο το i-tunes. :) ακολουθησα τις οδηγιες σου..ολα ειναι ok τωρα..ευχαριστω πολυ φιλος!! επισης ειναι μεγάλη μ******** που δεν μπορει να διαβασει αρχεια μεγαλυτερα απο 160 kb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 :w00t: :w00t: :w00t: http://images-jp.amazon.com/images/P/B0006DRQ6M.09.LZZZZZZZ.jpg [http://img.zol.com.cn/article/3/173/liAAIeg3PykIg.jpg <<Δειτε και αυτη τη photo... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 200€ 5GB.... Γιατι λοιπον mini iPod και οχι αυτο το αρισουργημα? :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 :w00t: :w00t: :w00t: http://images-jp.amazon.com/images/P/B0006DRQ6M.09.LZZZZZZZ.jpg [http://img.zol.com.cn/article/3/173/liAAIeg3PykIg.jpg <<Δειτε και αυτη τη photo... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 200€ 5GB.... Γιατι λοιπον mini iPod και οχι αυτο το αρισουργημα? :up: Περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζεις??? Ή έστω κάποιο site με τιμές και πληροφορίες γενικότερα σε... προσβάσιμη γλώσσα! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζεις??? Ή έστω κάποιο site με τιμές και πληροφορίες γενικότερα σε... προσβάσιμη γλώσσα! :!: Για δες εδω με 175 Ευρω στη πορτα σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 ακολουθησα τις οδηγιες σου..ολα ειναι ok τωρα..ευχαριστω πολυ φιλος!! Τιποτα. Να'σαι καλα :) επισης ειναι μεγάλη μ******** που δεν μπορει να διαβασει αρχεια μεγαλυτερα απο 160 kb. :worry: :worry: Μηπως εννοεις 160ΜΒ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 http://www.extremeaudio.gr/showprod.php?id=4834&scat= 200€ καινουριο.. και δε μπλεκεις με ebay κτλ απλα πας κ το παιρνεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Το έχω δει στο πλαίσιο ωραίο δείχνει,τα κατά του έχει μόνο usb2 σύνδεση και υποστηρίζει μόνο mp3 και wma απο εκεί και πέρα είναι γούστο του καθενός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Παιδια καλησπερα, Ετοιμαζομαι για ενα υπεραντλαντικο ταξιδι (συνολικα πτηση 14-16 ωρες) και θα ηθελα κατι για το αεροπλανο. ΟΧΙ, δεν θελω ουτε ηρεμιστικο ουτε χαπι! ;) Θελω ενα mp3 Player που να κραταει ΠΟΛΥ η μπαταρια. Πηγα στο Πλ@ισιο και μου ειπαν οτι στα ipod η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 3-4 ωρες...!!! :lol: :lol: Σε διαφορα site διαβαζω οτι τα ipod κρατανε μεχρι και 15 ωρες (για το photo λεω, ενω το mini λεει για 19 ωρες ! :w00t: (http://www.otenet.gr/tech_details.asp?id=85). Πειτε μου ποιο θα πρεπει να αγορασω για να μη με εγκαταλυψει στα 30,000 ποδια... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Απο προσωπικη εμπειρια iriver 790. Τσεκαρισμενο για πανω απο 20 ωρες συνεχους χρησης! ;) Παράθεση http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Απο προσωπικη εμπειρια iriver 790. Τσεκαρισμενο για πανω απο 20 ωρες συνεχους χρησης! ;) Χμ... εχεις καποιο link? τιμη ? Κατι σε ipod υπαρχει ? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Πηγα στο Πλ@ισιο και μου ειπαν οτι στα ipod η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 3-4 ωρες...!!! :lol: :lol: Σε διαφορα site διαβαζω οτι τα ipod κρατανε μεχρι και 15 ωρες (για το photo λεω, ενω το mini λεει για 19 ωρες ! :w00t: Αφού διαβάζεις σε διάφορα site όπως λες ότι κρατάει 15 ώρες η μπαταρία, τότε τι σε προβληματίζει? Το ότι στο Πλαίσιο σου είπαν για 3-4? :/ Ρίξε μια ματιά και στο Macrumors' forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Χμ... εχεις καποιο link? τιμη ? Κατι σε ipod υπαρχει ? :cool: ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ;) Παράθεση http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Αφού διαβάζεις σε διάφορα site όπως λες ότι κρατάει 15 ώρες η μπαταρία, τότε τι σε προβληματίζει? Το ότι στο Πλαίσιο σου είπαν για 3-4? :/ Ρίξε μια ματιά και στο Macrumors' forum Με προβληματιζει στο οτι το Πλαισιο θελει να πουλησει. Πως ειναι δυνατων να λες ετσι αμα θελεις να πουλησεις? Εκτος εαν οντως κρατανε 3 ωρες? Πες μου σε παρακαλω ποια ειναι η σωστη πληροφορια? Υπαρχουν "νεα" mini ? Εχουν "νεα" μπαταρια ? Τα "παλαια" ειχαν οντως προβλημα μπαταριας (3 ωρες)? Εαν παρω ενα "mini" θα ειμαι καλυμενος (απο θεμα μπαταριας και μονο) ή πρεπει να παω για το photo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Χμ... εχεις καποιο link? τιμη ? Κατι σε ipod υπαρχει ? :cool: Φίλε το iPod mini κρατάει σίγουρα 18 ώρες και το ipod photo που το έχω κιόλας μου βγάζει 16-17 ώρες,οι πωλητές στο πλαίσιο εκτός απο άσχετοι μέχρι αηδίας είναι και μεγάλοι λακαμάδες :mad: ,εδώ πήγα να ρωτήσω αν είχαν ipod photo και μου λέγαν όχι και τους ρωτάω και αυτό τί είναι?(μέσα στην βιτρίνα) ...απάντηση "ΑΑΑΑ έχουμε και ipod photo δεν το ήξερα" :blink: αυτός ήταν ο πωλητής στα mp3players :w00t: Αν θές και σε ενδιαφέρει να πάρεις iPod τότε πάρε το μικρό τον 4gb εκτός και αν σε νοιάζουν τα future του ipod photo τότε τον 30gb είναι η λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Φίλε το iPod mini κρατάει σίγουρα 18 ώρες και το ipod photo που το έχω κιόλας μου βγάζει 16-17 ώρες,οι πωλητές στο πλαίσιο εκτός απο άσχετοι μέχρι αηδίας είναι και μεγάλοι λακαμάδες :mad: ,εδώ πήγα να ρωτήσω αν είχαν ipod photo και μου λέγαν όχι και τους ρωτάω και αυτό τί είναι?(μέσα στην βιτρίνα) ...απάντηση "ΑΑΑΑ έχουμε και ipod photo δεν το ήξερα" :blink: αυτός ήταν ο πωλητής στα mp3players :w00t: Αν θές και σε ενδιαφέρει να πάρεις iPod τότε πάρε το μικρό τον 4gb εκτός και αν σε νοιάζουν τα future του ipod photo τότε τον 30gb είναι η λύση. Ευχαριστω φιλε ahill2 Θα το σκευτω και θα αποφασισω. Μαλλον για mini με βλεπω ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Με προβληματιζει στο οτι το Πλαισιο θελει να πουλησει. Πως ειναι δυνατων να λες ετσι αμα θελεις να πουλησεις? Εκτος εαν οντως κρατανε 3 ωρες? Όπως είπε και ο ahill2 δεν είναι απαραίτητο ότι γνωρίζουνε και τι πουλάνε. Όντως η πρώτη γενιά ipod είχαν χαμηλής απόδοσης μπαταρία αλλα πλέον οι 15 ώρες είναι γεγονός απ'ότι φαίνεται. πιστεύω ότι ο ahill2 σε κάλυψε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ναι ηταν πολυ κατατοπιστικος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Φίλε το iPod mini κρατάει σίγουρα 18 ώρες και το ipod photo που το έχω κιόλας μου βγάζει 16-17 ώρες,οι πωλητές στο πλαίσιο εκτός απο άσχετοι μέχρι αηδίας είναι και μεγάλοι λακαμάδες :mad: ,εδώ πήγα να ρωτήσω αν είχαν ipod photo και μου λέγαν όχι και τους ρωτάω και αυτό τί είναι?(μέσα στην βιτρίνα) ...απάντηση "ΑΑΑΑ έχουμε και ipod photo δεν το ήξερα" :blink: αυτός ήταν ο πωλητής στα mp3players :w00t: Αν θές και σε ενδιαφέρει να πάρεις iPod τότε πάρε το μικρό τον 4gb εκτός και αν σε νοιάζουν τα future του ipod photo τότε τον 30gb είναι η λύση. Οι ουσιαστικες διαφορες του photo με το Mini (εκτος της χωριτικοτητας και του colour display) ποιες ειναι ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Οι ουσιαστικες διαφορες του photo με το Mini (εκτος της χωριτικοτητας και του colour display) ποιες ειναι ? :wacko: Οπως το λέει και η λέξη μπορείς να αποθηκεύεις φωτό σε αυτό να τις βλέπεις κτλ.αυτό γίνεται τώρα και με ένα έξτρα gadget που έβγαλε η apple κατευθείαν απο την φωτογραφική σου χωρίς να μπαίνει ως ενδιάμεσως το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Τελικα πηρα το ipod 20gb !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Με γειες! Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Εγω παλι μολις πηρα το ζεν μικρο των 5 γιγα. Καλο φαινεται... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Με προβληματιζει στο οτι το Πλαισιο θελει να πουλησει. Πως ειναι δυνατων να λες ετσι αμα θελεις να πουλησεις? Εκτος εαν οντως κρατανε 3 ωρες? Πες μου σε παρακαλω ποια ειναι η σωστη πληροφορια? Υπαρχουν "νεα" mini ? Εχουν "νεα" μπαταρια ? Τα "παλαια" ειχαν οντως προβλημα μπαταριας (3 ωρες)? Εαν παρω ενα "mini" θα ειμαι καλυμενος (απο θεμα μπαταριας και μονο) ή πρεπει να παω για το photo ? φίλε geovass δε σε πρόλαβα, η πρώτη γενιά των ipod mini είχε αυτονομία γύρω στις 6 ώρες. Η δεύτερη έχει 18. Κοιτάξτε τι δίνει ως αυτονομία στα specs πάνω στο κουτί πριν το αγοράσετε. Δεν γράφει πουθενά 1st ή 2nd generation ή κάτι τέτοιο. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts