Jump to content

alexc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexc

  1. ...σήμερα το έλεγχα αυτό γιατί ένας καραγκιόζης Mac fanatic (υπάρχουν και άλλοι άλλωστε;) ισχυριζόταν ότι το αστείο Apple Newton ήταν το πρώτο PDA! Ως κάτοχος Psion διαφώνησα προφανώς! http://cctr.umkc.edu/~jblong/hist.htm μια καλή και σύντομη ιστορία του θέματος. http://www.e-pcmag.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3476&forum=67 αν θέλεις να ασχοληθείς με έναν Mac user που ζει στην κοσμάρα του!
  2. alexc

    Destinator SP

    Εγώ πάντως που το έχω καιρό τώρα και έχω δει και άλλα συστήματα, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι το ΜΟΝΟ σοβαρό πρόγραμμα GPS navigation για Ελλάδα. Η εταιρεία που το υποστηρίζει έχει κάνει την μεγαλύτερη δουλειά καταγραφής και είναι από τις λίγες που ανανεώνουν σοβαρά τα δεδομένα τους. ΟΚ, πράγματι είναι κάπως περίεργο το registration αλλά όχι και ...Γολγοθάς.
  3. Βασικά έχει διπλάσια ανάλυση από την Volito. (2000 αντί για 1000 dpi) Αλλά θα πρότεινα να αρχίσεις με την πιο φτηνή και να την βολευτείς πρώτα. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφορά θα δεις αν πας στην σειρά Intuos που έχει και αναγνώριση κλίσης κλπ. Σίγουρα πάντως να πειραματιστείς με ένα πρόγραμμα σαν το Painter που υποστηρίζει όλες τις προηγμένες λειτουργίες Wacom και όχι καμμιά μπούρδα τύπου Photoshop. (ΥΓ Είμαι χρήστης ταμπλετών εδώ και 15 χρόνια σχεδόν. graphire, volito, intuos1, 2,3, PL300, Cintiq...τα έχω δοκιμάσει όλα!)
  4. Το ανακάλυψα από έναν διπλωμάτη πολύ εμμέσως γνωστό μου. Βλέπουν όλο το πρόγραμμα της χώρας του στην πρεσβεία! Σε συνδυασμό με το LiteOn5045 που του πρότεινα μάλιστα είναι τρισευτυχισμένος. Δες http://www.e-pcmag.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1505&forum=67
  5. Και να πάρεις κάτι που να μην είναι Apple! Ο υπόλοιπος πλανήτης είναι πολύ πιο εύκολος και συνεργάσιμος...
  6. Μια συσκευή, ένας φορτιστής, πολύ πιο εύκολο γενικά.
  7. Προσπάθησα να το κάνω post στις ειδήσεις αλλά δεν έχω δικαίωμα... http://www.tv2me.com είναι το site. Η ιδέα απλή: Μπορείς να δεις οποιαδήποτε τοπική τηλεόραση από οπουδήποτε στον κόσμο. Εγώ πχ θέλω να βλέπω BBC αλλά όχι το δορυφορικό. Τα άλλα με τις κωμωδίες που τρελλαίνομαι. Αρκεί να έχω αρκετά γρήγορη σύνδεση, βλέπω ότι θέλω από οπουδήποτε στον κόσμο. Ως τώρα το παίρνουν πολλοί διπλωμάτες και τέτοια. Αλλά και τηλεοπτικοί σταθμοί για να παρακολουθούν τι γίνεται έξω.
×
×
  • Create New...