Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι, χωρίς πρόβλημα, απλά θα αργεί αρκετά να γεμίσει (τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα βάλεις πολλά τραγούδια). Φαντάζομαι έχεις USB 1.1?

νομίζω πως ναι.Από το 99 το έχω το pc.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To ipod 5G πόσο δυνατή έξοδο σήματος έχει για σύνδεση σε στερεοφωνικό, π.χ. σε σύγκριση με ένα iriver που έχω ???

Επιτέλους μου ήρθε το nano white των 4 gb από το shop21 σήμερα το πρωί!!! :w00t: Καλά είναι απίστευτα μικρό!!!!Το έχω στη φόρτιση τώρα!Άντε μεγεια μου! :D

Επιτέλους μου ήρθε το nano white των 4 gb από το shop21 σήμερα το πρωί!!! :w00t: Καλά είναι απίστευτα μικρό!!!!Το έχω στη φόρτιση τώρα!Άντε μεγεια μου! :D

Μεγειά και καλοδούλευτο :) ναι είναι απίστευτα μικρό και γλυκό το άτιμο :O

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες (appleinsider.com), τον Ιανουάριο (εκτός από το πρώτο iBook σε πλατφόρμα Intel) αναμένονται και τα νέα iPod Shuffle τα οποία θα είναι μικρότερα από ένα κουτί τσίχλες και θα βγαίνουν σε αρκετά χρώματα, μεταξύ των οποίων και μαύρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες (appleinsider.com), τον Ιανουάριο (εκτός από το πρώτο iBook σε πλατφόρμα Intel) αναμένονται και τα νέα iPod Shuffle τα οποία θα είναι μικρότερα από ένα κουτί τσίχλες και θα βγαίνουν σε αρκετά χρώματα, μεταξύ των οποίων και μαύρο.

Ξέρουμε τίποτα για χωρητικότητες; Αν και δεν νομίζω να μην υπάρχει έκδοση με τουλάχιστον 1gb...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, ο Παπασωτηρίου (Πατησίων και Στουρνάρη) έχει πολλά iPod 5G 30Gb σε μαύρο χρώμα (και μόνο). Τελική τιμή 355 Ε.

Ξέρουμε τίποτα για χωρητικότητες; Αν και δεν νομίζω να μην υπάρχει έκδοση με τουλάχιστον 1gb...

Λένε για τις ίδιες χωρητικότητες με τις ίδιες τιμές (512 Mb - 99$, 1 Gb - 129$).

Λένε για τις ίδιες χωρητικότητες με τις ίδιες τιμές (512 Mb - 99$, 1 Gb - 129$).

Καλά είναι. Από οθόνη θα υπάρχει ή θα είναι όπως τα σημερινά shuffles;

Καλά είναι. Από οθόνη θα υπάρχει ή θα είναι όπως τα σημερινά shuffles;

Α, δε λέει :) Αλλά αν ισχύει το 'μικρότερο από ένα κουτάκι τσίχλες', δύσκολο το κόβω. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια!!!

Α, δε λέει :) Αλλά αν ισχύει το 'μικρότερο από ένα κουτάκι τσίχλες', δύσκολο το κόβω. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια!!!

Η Sony έχει οθόνη σε mp3 players με μέγεθος σπιρτόκουτου, αλλά η Apple στα δικά της mp3 players δεν βάζει τόσο μικρές οθόνες... Χλωμό το βλέπω, αν και θα ήταν καλύτερα.

Το να μικρύνει το shuffle θα ήταν χρήσιμο στη λειτουργία του ως usb memory key γιατί τώρα είναι πολύ πλατύ και δεν παίζει καλά με τα άλλα παιδάκια (συχνά αναγκάζομαι να βγάλω κάτι από τις υπόλοιπες θ'υρες για να μπει το shuffle).

Σαν mp3 player πάντως δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου η διατήρησή του. Καλύτερα να βγεί nano σε αυτές τις χωρητικότητες και ας είναι λίγο ακριβότερο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Όλα καλά λοιπόν με το nano μου,αλλά με έχει πιάσει τέτοια φοβία μ'όλα αυτά που έχω ακούσει περί γρατζουνιών κτλ,που δεν έχω ακόμη αφαιρέσει τις ζελατίνες :p ,περιμένω να βρω κάποια θήκη μόνιμη,αλλά πού;Έχει κανείς ιδέα;Έχει αγοράσει κανείς από κάπου εδώ στην Αθήνα;M'αρέσουν τα Ipod Nano Tubes ,αλλά δεν έχω δει να υπάρχουν κάπου εδώ πέρα:( Τελικά είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα με τις γρατζουνιές όσο ακούγεται;Έχω τουλάχιστον τα ipod socks από το mini,αλλά παραείναι μεγάλα :wacko:

Όλα καλά λοιπόν με το nano μου,αλλά με έχει πιάσει τέτοια φοβία μ'όλα αυτά που έχω ακούσει περί γρατζουνιών κτλ,που δεν έχω ακόμη αφαιρέσει τις ζελατίνες :p ,περιμένω να βρω κάποια θήκη μόνιμη,αλλά πού;Έχει κανείς ιδέα;Έχει αγοράσει κανείς από κάπου εδώ στην Αθήνα;M'αρέσουν τα Ipod Nano Tubes ,αλλά δεν έχω δει να υπάρχουν κάπου εδώ πέρα:( Τελικά είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα με τις γρατζουνιές όσο ακούγεται;Έχω τουλάχιστον τα ipod socks από το mini,αλλά παραείναι μεγάλα :wacko:

Κοίτα, δεν είναι και τόσο τραγικά και στο κάτω κάτω το θέμα είναι να το χαίρεσαι στη χρήση του. Για θήκες δεν γνωρίζω.

Επίσης *ΤΟ* θαυματουργό προϊόν είναι το iCleaner (όχι μόνο για τα nano αλλά για όλα τα iPod) http://www.icleaner.com. Το κάνει σχεδόν σαν καινούριο, ιδίως την μπροστινή πλευρά. Είχα ένα έγχρωμο 20άρι το οποίο ήταν στα μαύρα του τα χάλια (ας είναι καλά το ebay) και -δεν υπερβάλω- έμεινα με το στόμα ανοικτό. Εαν το ήξερα ότι θα είχε τέτοια διαφορά θα είχα βγάλει φωτογραφίες να σας δείξω το πριν και το μετά! Το έχω δοκιμάσει και σε nano σε γρατζουνιά που την ένιωθες με το χέρι και την εξαφάνισε. Βέβαια απαιτεί αρκετή χειρωνακτική εργασία (μισή ώρα έτριβα) και δεν το κάνει και του κουτιού αλλά εμένα με έχει σώσει!

Κοίτα, δεν είναι και τόσο τραγικά και στο κάτω κάτω το θέμα είναι να το χαίρεσαι στη χρήση του. Για θήκες δεν γνωρίζω.

Επίσης *ΤΟ* θαυματουργό προϊόν είναι το iCleaner (όχι μόνο για τα nano αλλά για όλα τα iPod) http://www.icleaner.com. Το κάνει σχεδόν σαν καινούριο, ιδίως την μπροστινή πλευρά. Είχα ένα έγχρωμο 20άρι το οποίο ήταν στα μαύρα του τα χάλια (ας είναι καλά το ebay) και -δεν υπερβάλω- έμεινα με το στόμα ανοικτό. Εαν το ήξερα ότι θα είχε τέτοια διαφορά θα είχα βγάλει φωτογραφίες να σας δείξω το πριν και το μετά! Το έχω δοκιμάσει και σε nano σε γρατζουνιά που την ένιωθες με το χέρι και την εξαφάνισε. Βέβαια απαιτεί αρκετή χειρωνακτική εργασία (μισή ώρα έτριβα) και δεν το κάνει και του κουτιού αλλά εμένα με έχει σώσει!

Έχω ακούσει γι'αυτό το προϊόν... :O Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν "γεμίζει" τις γρατζουνιές,ή αν αλλοιώνει το πλαστικό μειώνοντας την επιφάνειά του όπως αυτό εδώ το γνωστό προϊόν :confused:

Έχω ακούσει γι'αυτό το προϊόν... :O Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν "γεμίζει" τις γρατζουνιές,ή αν αλλοιώνει το πλαστικό μειώνοντας την επιφάνειά του όπως αυτό εδώ το γνωστό προϊόν :confused:

Εγώ αλλοίωση δεν είδα! Θα βγάλω καμμιά φωτό αργότερα να δεις!

Ναι ε; Τόσο καλό είναι δηλαδή;

Να φανταστώ ότι κάνει και για τα πλαστικά των κινητών

δλδ της οθόνης του κινητού κ.τ.λ. ε?

Αφού πλαστικό είναι και το ipod...

Πάντως το Iriver το έχω πάντα μέσα στην silicon θήκη του

και είναι του κουτιού και έβαλα και screen protector

στην οθόνη του και είναι ένα κουκλί πλήρως εξοπλησμένο!

Πάντως εγώ που είδα ένα νάνο έπαθα πλάκα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ

απίστευτο το κρατάς και νιώθεις ότι θα σου πέσει από τα χέρια...

Πάντως η οθόνη του νάνο σε σύγκριση με του Η10 είναι πάνω κάτω η ίδια

όσο αναφορά την ποιότητα.

Ακόμα, η ποιότητα κατασκευής του Η10 είναι κατά πολύ ανώτερη από του

νάνο!

Τέλος, όσο αναφορά την ένταση του νάνο είναι πιο δυνατή από του Η10

στα mp3 αλλά ίδια με την ένταση του ραδιοφώνου του Η10!

Το νάνο δεν έχει SRS WOW? Δεν τα βρήκα κάπου... Το SRS WOW στο Η10

είναι πραγματικά απίστευτο!

Αυτά! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Remix Blue H10 μου!

Iriver 4 EVER!

Υστερόγραφο: Θέλω αυτά: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=2_30_117&products_id=1790

και αυτά: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=2_30_117&products_id=1312

Αλλά no money...

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

kai ego etsi akrivos imai!fovamai para poli min pathi kati to agapimeno mou nano.to pira mazi mou mia mera ekso kai otan girisa ixe gemisi gratsounies :mad: :cry: :wacko:

ta nano tunes to kanoun xirotero!to exi dokimasi enas filos mou sto nano tou kai apo to vgale vale to plastiko tis thikis gemizi gratsounies to nano!!

giauto makria apo auto!

an vris tipota kane ena post!psaxno kai ego kati gia na to prostateuso alla tipota akoma.. :cry:

kai ego etsi akrivos imai!fovamai para poli min pathi kati to agapimeno mou nano.to pira mazi mou mia mera ekso kai otan girisa ixe gemisi gratsounies :mad: :cry: :wacko:

ta nano tunes to kanoun xirotero!to exi dokimasi enas filos mou sto nano tou kai apo to vgale vale to plastiko tis thikis gemizi gratsounies to nano!!

giauto makria apo auto!

an vris tipota kane ena post!psaxno kai ego kati gia na to prostateuso alla tipota akoma.. :cry:

Εγώ διάβασα τα εξής tips:Eπειδή τα tubes ΔΕΝ έχουν προστατευτικό οθόνης καλό είναι να αφήσει όποιος το έχει την μπροστινή ζελατίνα,και από πάνω να βάλει θήκη την οποία δεν θα βγάζει-βάζει :!: Γι'αυτό αν τυχόν πάρω τα tubes θα βάλω το διαφανές μια φορά και τέρμα,δεν το ξαναβγάζω!!!! :!:

Πάντως, για την προστασία της οθόνης είναι πολύ

καλό αυτό εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=960

Παίρνεις το μεγαλύτερο όπως αυτό για το 4700 το κόβεις στις διαστάσεις

της οθόνης του και μετά το έχεις εκεί για πάντα!

Αυτό έκανα και εγώ πριν 2 βδομάδες για το Η10 και είναι τέλειο!

Καμία διαφορά με την κανονική οθόνη σαν να μην υπάρχει είναι!

Πολύ καλό!

;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Mια ερωτηση για οσους παρακολουθουν απο παλια τα iPod.Η πολιτικη της Apple ειναι να διατιρει περιπου σταθερες τις τιμες των μοντελων μεχρι να βγει ο αντικαταστατης τους? απλα οταν θα ειναι να βγει το 6G το 5G θα εχει τιμη περιπου ιδια με τωρα??

Mια ερωτηση για οσους παρακολουθουν απο παλια τα iPod.Η πολιτικη της Apple ειναι να διατιρει περιπου σταθερες τις τιμες των μοντελων μεχρι να βγει ο αντικαταστατης τους? απλα οταν θα ειναι να βγει το 6G το 5G θα εχει τιμη περιπου ιδια με τωρα??

Ακριβώς έτσι. Π.χ. το 30GB iPod Video κοστίζει ακριβώς όσο κόστιζε το 20GB Photo ($299).

f8hnes kai polu kales luseis einai

1)http://www.photoway.gr/catalog/index.php?cPath=51

kai

2)arxes tou allou mhna erxontai

ta airis pou ta eida comdex kai einai polu f8hna

http://www.airis-computer.com/frame/indexeu.asp?Pais=EU