saritav Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 paidia kalispera! ego exo ena samsung yh-820 ths samsung sta 5gb...einai ligo talaipwria na perasei tragoudia...to eixa parei apo usa pou mou elegan na to kano meso napster alla den mporw na kano register vazontas greece...me to windows media player 10 (nomizo) ginetai o sigxronismos alla einai mpelas i metonomasia... kserei kaneis an iparxei software i pou mporw na apeythintho? eyxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Κάτι ακόμα για τους κατόχους ipod. Έχω ένα πρόβλημα..τον τελευταίο καιρό, όταν συνδέω το ipod με το PC μου βγάζει το μήνυμα Do Not Disconnect κλπ κανονικά αλλά ακόμα και όταν τελειώσει ο συγχρονισμός με το Itunes, αυτό δεν φεύγει από το ipod. Μάλιστα σήμερα το άφησα κοντά μία ολόκληρη μέρα, αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι... Έχει κανείς σας να προτείνει κάποια λύση; Όπως σου είπε ο ahill πάτα το eject στο itunes. Ή κάνε "safely remove hardware" από τα windows. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι μάλλον το ότι άλλαξες κάποια ρύθμιση, πιθανόν το "enable disk use". Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 "Joybee 102R" η αλλιως "Η Οδυσσεια ενος Απελπισμενου Gadgetακια η Αθεραπευτου Ρομαντικου" Στις 7 του Ιουνη ανακοινωθηκε η εξαγορα του τμηματος κινητων της Siemens απο την BenQ. Ειχα ακουσει για την εταιρεια και παλιοτερα, αλλα σκεφτηκα να ριξω μια ματια στο δικτυακο της τοπο για να δω τι φτιαχνει αυτο τον καιρο. Καποιος χρηστης σχολιαζοντας το αρχικο post για την BenQ αναφερε το mp3 player που λανσαρει η συγκεκριμενη εταιρεια με την ονομασια "Joybee 102R". Ψαχνωντας στο Αμερικανικο και στη συννεχεια στο Ευρωπαικο site της εταιρειας (το Ελληνικο ειναι ακομα υπο κατασκευη) διαβασα για το εν λογω mp3 player - gadget. Ειναι πραγματικα ενα κομψοτεχνημα, προκειται για το μικροτερο mp3 player της αγορας, ειναι επι της ουσιας ενα μενταγιον, λιγο μεγαλυτερο απο κερμα (4 εκ διαμετρος, 8 χιλιοστα παχος) και παναλαφρο (16 γραμμαρια!!!). Βγαινει σε 3 χρωματα (purple, green, orange) και με 3 χωρητικοτητες (64 / 128 / 256 Mb). Tα ακουστικα βρισκονται πανω στο λουρακι του λαιμου, και εκ πρωτης οψεως μοιαζει περισοτερο με κοσμημα. Ειναι απιστευτα ομορφο και κομψο και φυσικα δεν μπορουσα παρα να το φανταστω στο λαιμο της κοπελιας που απασχολει το μυαλο μου 24/7 αυτο τον καιρο. Αποφασισα να το αγορασω παση θυσια... δεν μπορουσα ομως να φανταστω τι με περιμενε. Ακολουθει the diary of a madman, με αρκετες περικοπες λογω χωρου και χρονου. 07/06/2005 : Μαθαινω για το gadget και αποφασιζω να το αγορασω για δωρακι. 08/06/2005 : Αρχιζω το ψαξιμο στο Internet για on-line retailer. To βρισκω σε μερικα λεπτα στο Amazon στην τιμη των 100 $ περιπου, εφησυχαζομαι αλλα ριχνω και μια ματια (εις ματην τελικα) για Ελληνικο shop. 11/06/2005 : Αποφασιζω να κανω την παραγγελεια στο Amazon. Διαπιστωνω οτι δεν μπορουν να στειλουν το συγκερκιμενο αντικειμενο εκτος USA. Φρικη και πανικος. Η πρωτη μου σκεψη ειναι το eBay, οπου και το βρισκω, σε ποιο τσιμπημενη τιμη βεβαια, αλλα διαθεσιμο εντουτοις για αποστολη και στην Ελλαδα. Η ολη φαση ομως με paypal και αλλους μυστηριους τροπους πληρωμης με αποτρεπει απο την παραγγελεια. Εκεινη την νυχτα ξεκιναει μια μαραθωνια προσπαθεια αναζητησης καποιου αλλου online shop που να στελνει Ελλαδα. Το προιον δεν υπαρχει σε κανενα (η ετσι νομιζα) Ευρωπαικο online shop οποτε στρεφομαι αποκλειστικα σε USA. Μετα απο ατελειωτο ψαξιμο και εντοπιζω 2 shops (Space Center Systems και Νeutron Express) που στελνουν Ελλαδα με ταχυδρομικα εξοδα που υπερβαινουν το 65% της αξιας του προιοντος. Στελνω email στην BenQ Ελλαδος και σε BenQ Eυρωπης και ακομα και σημερα περιμενω απαντηση. 12/06/2005 : Κανω την παραγγελεια απο Νeutron Express (Purple, 256 Μb - 162 $) 13/06/2005 : Με πληροφορουν οτι χρειαζονται φωτοτυπια ταυτοτητας και πιστωτικης καρτας !!! 14/06/2005 : Στελνω τα εντυπα 16/06/2005 : Επιτελους περνω το ΟΚ και γινεται η αποστολη απο Αμερικη. 20/06/2005 : Η FedEx μου στελνει μυνημα με track number και με πληροφορει οτι η αποστολη ξεκινησε. 22/06/2005 : Ερχεται η πρωτη ηττα. Η Prime Air Courrier (αντιπροσωπος FedEx για Ελλαδα) με πληροφορει οτι το δεμα κρατηθηκε στο τελωνειο και χρειαζεται εκτελωνισμος που θα κοστισει 165 Euros!!! 23/06/2005 : Αποφασιζω να μην πληρωσω το τρελο φεσι που θελει να μου φορεσει το Ελληνικο κρατος (?) και επιδιδομαι και παλι σε ανελεητο κυνηγι Ευρωπαικου e-shop. Μετα κοπον και βασανων και ενος ξενυχτιου που κρατησε μεχρι τις 4 το πρωι βρισκω ενα και μοναδικο online shop στη Γαλλια, που εχει το προιον και αποστελνει σε Ελλαδα, κανω την παραγγελεια (Lime, 256 Mb - 88 Εuros) για να διαπιστωσω οτι δεν δεχονται πιστωτικες εκτος Γαλλιας και πρεπει να καταθεσω τα χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο. 24/06/2005 : Καταθετω τα λεφτα και ενημερωνω με email. 28/06/2005 : Με ειδοποιουν (οι Γαλλοι) ευγενικοτατα οτι η πληρωμη εφτασε και οτι ξεκινουν την αποστολη. 29/06/2005 : Email απο τους Γαλλους με track number και εκτιμωμενο χρονο παραδοσης την 2α Ιουλιου. 30/06/2005 : Email απο τους Γαλλους με την αποδειξη αγορας σε PDF 02/07/2005 : Η παραγγελεια φυσικα δεν εχει φτασει.... αρχιζει η μεγαλη απογοητευση 06/07/2005 : Το διπλο χτυπημα! Ο tracker των Γαλλων λεει οτι η διευθυνση παραδοσης ειναι λαθος. Οι Αμερικανοι στελνουν email και με πληροφορουν οτι αν δεν εκτελωνισω το δεμα θα χρεωθω και τα εξοδα εκτελωνισμου (γιατι το δεμα λεει περασε ηδη τα συνορα) αλλα και τα εξοδα επιστροφης. Η κατασταση πλεον αγγιζει τα ορια της παραφροσυνης. 07/07/2005 : Οντας σε κατασταση παραφροσυνης αποφασιζω και πληρωνω (μεσω τραπεζας) τα εξοδα εκτελωνισμου των Αμερικανων. 08/07/2005 : Στελνω ενα email απελπισιας στους Γαλλους ωστε να μου βρουν contact με την courier (ChronoPost) στην Ελλαδα για να επικοινωνισω μηπως και διευθετησω το θεμα της λαθος διευθυνσης - ακομα και σημερα περιμενω απαντηση... Περνω τηλεφωνο στη Speedex (ειχα ξαναπαραγγειλει απο Γαλλια με τη συγκεκrιμενη courrier και ειχε ερθει με Speedex) οπου η υπαλληλος με πολυ τουπε επιμενει οτι δεν διακινουν δεματα απο το εξωτερικο εδω και πολυ καιρο πλεον. 11/07/2005 : Με πληροφορουν απο το σπιτι οτι τηλεφωνησαν απο Speedex και ζητησαν το κινητο μου για καποιο δεμα απο Γαλλια... Ξαναπερνω τηλεφωνο, αν και επεσα σε μια πολυ πιο ευγενικη κοπελια δεν βρηκαμε ακρη. Μου λεει εν τελει "Περιμενετε να σας ξαναπαρουν τηλεφωνο". 12/07/2005 : Το τελος της Οδυσσειας. 08:30 το πρωι χτυπαει το κινητο, ειναι ο courrier και μου λεει να κατεβω για ενα δεμα.... Σε 5 λεπτα ειμαι κατω, οπου τελικα διαπιστωνω οτι εχω 2 δεματα. Guess what... Απο Αμερικη ΚΑΙ Γαλλια! Ναι ναι και τα 2 Joybee's ηταν εκει. Σε διαφορετικες συσκευασιες αλλα το ιδιο ομορφα. Ενας μαραθωνιος που κρατησε 35 μερες, κοστισε περιπου 400 Euros και πολλα σπασμενα νευρα, δεκαδες email, και 2 επισκεψεις σε τραπεζες εν μεσω απεργιων εφτασε στο τελος του. Αν αξιζε τον κοπο? Αν δειτε τα 2 κουκλακια θα πειτε ισως ναι. Αν δειτε και το μπεμπεκακι που ελπιζω να το φορεσει στο λαιμουδακι του, θα πειτε σιγουρα ναι. Το μονο προβλημα ειναι πλεον με ποιον τροπο να κανεις ενα τετοιο δωρο σε μια κοπελια που απλα λετε καλημερα και ανταλασετε μερικες κουβεντες και που πιθανον (για να μην πω σιγουρα) δεν εχει καταλαβει τα αισθηματα σου για αυτην. Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη. Περισσοτερες πληροφοριες για την πετρα του σκανδαλου (το mp3 ντε, οχι το κοριτσι...) στο http://www.benq.us/Products/mp3player/index.cfm?product=458&page=features Specifications : Flash - 64MB/128MB/256MB USB - Version 2.0 Supported digital Audio format - MP3,WMA,WAV Supported MP3 Bitrate - 8K ~ 320K Read/Write speed - Read 950 kbps / Write 900 kbps Battery type - Li-On Rechargable Battery: 100mAh , 3.7V Battery life - 10 hours OS Compatibility - Windows 98SE/ME/2000/XP Weight- 0.56 Oz. (16g) Dimensions - 1.6" x 1.6" x 0.3" (41 x 41 x 8 mm) Colors - Purple, Green, Orange Signal to Noise Ratio (SNR) - >90dB Photos : http://www.benq.us/images/image_gallery/products/mp3_players/mp3player_jb102/01.jpg http://www.benq.us/images/image_gallery/products/mp3_players/mp3player_jb102/03.jpg http://www.benq.us/images/image_gallery/products/mp3_players/mp3player_jb102/04.jpg Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ελπίζω να άξιζε την ταλαιπωρία... Πάντως στο ευρωπαικό site της Benq αναφέρει την BSI SA για αγορές στην Ελλάδα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Δείτε αυτό το πολύ αστείο βίντεο: Apple iPod Flea Parody Τρελό γέλιο!! Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Βγηκε νεο firmware update για τα iPod. iPod Updater 2005-06-26 ΕΔΩ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Kαλημέρα σε όλους! :) Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί απέκτησα κι εγώ ένα ipod mini σε χρώμα ασημί στα 4 gb από το Πλαίσιο...Έχω όμως κάποιες απορίες:Τι θα συμβεί αν το συνδέσω σε usb 1.1 κι όχι σε usb 2.0 για φόρτιση και μεταφορά τραγουδιών;Θα πάθει κάτι;Μήπως καλύτερα να βάλω usb 2.0 πριν το χρησιμοποιήσω;Eπίσης τα ακουστικά που δίνονται είναι καλά ή αξίζει να πάρω τα άλλα της ipod που τα είδα από κοντά αν και είναι και λίγο τσιμπημένα αλλά εαν αξίζουν... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Kαλημέρα σε όλους! :) Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί απέκτησα κι εγώ ένα ipod mini σε χρώμα ασημί στα 4 gb από το Πλαίσιο...Έχω όμως κάποιες απορίες:Τι θα συμβεί αν το συνδέσω σε usb 1.1 κι όχι σε usb 2.0 για φόρτιση και μεταφορά τραγουδιών;Θα πάθει κάτι;Μήπως καλύτερα να βάλω usb 2.0 πριν το χρησιμοποιήσω;Eπίσης τα ακουστικά που δίνονται είναι καλά ή αξίζει να πάρω τα άλλα της ipod που τα είδα από κοντά αν και είναι και λίγο τσιμπημένα αλλά εαν αξίζουν... :O Καλημέρα και μεγειά,καλοδούλευτο¨)τώρα για να σου λύσω την απορεία σχετικα με το usb1.1 και 2 δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα σου μεταφέρει τα τραγούδια πιο αργά,για τα ακουστικά θα σου έλεγα για την ώρα να μην μπαίνεις στην διαδικασία αγοράς άλλων μιας και αυτά κάνουν την δουλειά τους(δεν είναι τόπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Καλημέρα και μεγειά,καλοδούλευτο¨)τώρα για να σου λύσω την απορεία σχετικα με το usb1.1 και 2 δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα σου μεταφέρει τα τραγούδια πιο αργά,για τα ακουστικά θα σου έλεγα για την ώρα να μην μπαίνεις στην διαδικασία αγοράς άλλων μιας και αυτά κάνουν την δουλειά τους(δεν είναι τόπ).Σ'ευχαριστώ πολύ ahill2,έχεις δίκιο θα αφήσω να το μάθω πρώτα και βλέπουμε μετά και για τα ακουστικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Kαλημέρα και πάλι...Η χαρά μου κόπηκε απότομα,καθώς από χθες παλεύω αλλά δεν μπορώ να περάσω τραγούδια στο i-pod.Kαταρχήν αφού φορτίστηκε κτλ προσπάθησα να του περάσω τραγούδια αλλά σε κάποια φάση μου βγαίνει στο i-tunes ότι κάποια τραγούδια δεν μπόρεσαν να αντιγραφούν...Το κάνω safely remove και μετά αρχίζει και βγάζει το μηλαράκι και στο καπάκι βγάζει το εικονίδιο ενός φακέλου με ένα θαυμαστικό δίπλα και φτου κι από την αρχή το μηλαράκι...Μου φαίνεται ότι δεν αρχίσαμε καλά... :( Edit:Mε ένα restore λύθηκε το problem! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 ...Μου φαίνεται ότι δεν αρχίσαμε καλά... :( Edit:Mε ένα restore λύθηκε το problem! :) B Cool :cool: δεν χρειάζεται άγχος, θα το μάθεις. Στην αρχή είναι λίγο tricky. :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 B Cool :cool: δεν χρειάζεται άγχος, θα το μάθεις. Στην αρχή είναι λίγο tricky. :)Nαι όντως είναι λίγο...Έχω πάρει αρκετά mp3 μέσα στα οποία mpio,sony,creative και κανένα δεν με παίδεψε :O Αλλά το έπιασα το νόημα πλέον,είναι μακράν το καλύτερο απ'όσα είχα μέχρι στιγμής σε όλα!Άλλη αίσθηση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroulis1629398088 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 εχει τσιμπησει κανεναs το iaudio x5 να μαs πει καμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Παραθέτω το μικρότερο mp3 player που πέτυχα. MobiBLU DAH-1500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ένα article σχετικά με τα νέα mp3 players της SONY (NW-E500 series) http://www.connectedhomemag.com/Networking/Articles/Index.cfm?ArticleID=47157 Χωρίς το μπλα-μπλα, The good First, the good news. The one outstanding feature on the Sony device is its organic electroluminescence display, which appears to float below the surface of the device and offers three lines of text.[...] It's just really well done. The Sony device also gets killer battery life. [...] I did use the device extensively during a week in Vermont recently, and I didn't have to charge the battery even once. The bundled earbuds also include a nice short cord and a separate cord extender, which I much prefer to a long dedicated cord. All that sounds pretty good, right? Hold on a second. The bad First, the price is exorbitant. [...] There’s a horrible pullable Jog Dial that serves numerous purposes and a weird assortment of small, almost unpressable buttons. The software is even worse: Sony's insanely slow and overly complicated music-management software is just woefully bad [...] the most frustrating aspect of the Sony device. [...] the Sony device features only a small, digital-camera-sized female USB port. Therefore, if you want to transfer music to the device or charge it, you’ll need to cart around a USB cable. The ugly the Sony comes with a clip-on plastic clip that appears to be just waiting for the first chance to unclip and deprive you of your $200 investment forever. It does, however, come with a velvety bag, which is good for ... what? That’s unclear. Even the Sony packaging is lousy. The device comes in an impossible-to-open blisterpack that's sure to slice open your fingers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 kalispera se olous kai oles... epeidh moy einai dyskolo na diavazw 22 selides mporw na rwtisw kati? to ipod mporei na syndethei me kassetofwno aytokinhtoy mesw tis kassetas antaptora poy mporei na syndesei kaneis ena forhto cd player? eyxaristw poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 kalispera se olous kai oles... epeidh moy einai dyskolo na diavazw 22 selides mporw na rwtisw kati? to ipod mporei na syndethei me kassetofwno aytokinhtoy mesw tis kassetas antaptora poy mporei na syndesei kaneis ena forhto cd player? eyxaristw poly Ναι. Δες για παράδειγμα αυτό. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 re paidia mipos exei kaneis mp3 player pou dexetai mmc kai katalavainei mono ros-format? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Πόση ένταση είναι ικανοποιητική για ενα mp3 player? Πχ βρήκα ενα Flash mp3 το οποίο στα specs αναφέρει: Maximum Output > 11mW (each output). Είναι καλά ή δεν θα ακούω τίποτα? Ξέρω οτι τα mp3 players αυτής της κατηγορίας δεν προσφέρουν πολύ μεγάλη ένταση αλλά να μπορούμε τουλάχιστον να ακούμε αξιοπρεπώς... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Eρώτηση S.O.S!Φεύγω αύριο για διακοπές αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να βρω φορτιστή για το i-pod mini μου!Από Πλαίσιο μου είπαν μετά τις 10 του μήνα!Pls αν κάποιος έχει δει σε κάποιο μαγαζί πρόσφατα φορτιστή ας μου πει που είναι για να πάω να πάρω,δεν έχω laptop οπότε το μηχανηματάκι μου δεν θα αντέξει για πολλές μέρες!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Γεια σας ακομα μια φορα θελω να μου πειτε την γνωμη σας για μια αγορα που σκευτομαι να κανω.Οι διακοπες πλησιαζουν και το παλιο μου mp3(128mb) δεν νομιζω οτι μου κανει και ενας φιλος μου πουλαει το Zen Touch της Creative με 160 ευρο.Στο ιντερνετ ειδα μερικες καλες κριτικες και σκευτομαι να παω να το παρω μες στην βδομαδα τι λετε? Το εχει κανεις αξιζει η αγορα αυτη το Zen Touch που λεω ειχει δισκο 20mb και εχω διαβασει πως εχει αρκετα καλη ποιοτητα ηχου και η μπαταρια του αντεχει 24 ωρες!!! Για πειτε μου την γνωμη σας Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios2003 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 valeria posa agorases to mp3 player ? Παράθεση thanks mariosnikolaou2003@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 valeria posa agorases to mp3 player ?212 ευρώ από Πλαίσιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Τελευταία φορά που πέρασα από το Πλαίσιο Κηφισιάς είχε φορτιστές, αλλά έχει περάσει καιρός. Δε δοκιμάζεις σε κανένα Γερμανό; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Τελευταία φορά που πέρασα από το Πλαίσιο Κηφισιάς είχε φορτιστές, αλλά έχει περάσει καιρός. Δε δοκιμάζεις σε κανένα Γερμανό;Θα δοκιμάσω θα πάω Ν.Σμύρνη,Καλλιθέα,Φάληρο και Ν.Κόσμο!Ε τι στο καλό όλο και κάποιος θα έχει! :wacko: Σ'ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts