Jump to content

xaroulis1629398088

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaroulis1629398088

  1. εχει τσιμπησει κανεναs το iaudio x5 να μαs πει καμια γνωμη?
  2. ρε μαγκεs για δωστε μου τα φωτα σαs τραβηξα μια φωτο σε αναλυση 640χ480 την εστειλα με mms σε αλλο κινητο αλλα μου ειπαν οτι η φωτογραφια που εστειλα δεν ηταν full screen στο αλλο κινητο,την ειδα και εγω και ειχαν δικιο φαινοταν πολυ μικρη η φωτο ξερει κανεναs γιατι? και κατι αλλο αν το παω στο 9volto για αναβαθμιση το κραταει μερεs? ευχαριστω προκαταβολικοs
  3. ναι αλλα εμενα οταν μου στελνουν φωτο απο το sharp ειναι full screen, και εξαλου η φωτο που στελνω δεν ειναι στην μεγιστη αναλυση οποτε δεν ειναι και πολλα kbytes. δεν εχει στειλει κανεναs mms σε αλλο κινητο να μου πει αν εχει το ιδιο προβλημα?
  4. ρε παιδια για βοηθηστε λιγακι εστειλα εχτεs ενα mms σε ενα sharp gx30i αλλα απο οτι ειδα η φωτογραφια δεν ειναι full screen size (στο sharp) αλλα σχετικα μικρη ετσι δειχνει τηs φωτογραφιεs απο κινητο σε κινητο? μηπωσ κανω κατι λαθοs? ευχαριστω προκαταβολικοs
  5. λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα αφου αποφασισα να το τσιμπησω το κινητο και επειδη εχω δει μονο το λευκο και δεν μπορω να πω οτι μου πολυαρεσε θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σαs, ποιο ειναι ποιο ωραιο το ασημενιο η το μπλε?
  6. δεν μου λετε σε τι χρωματα εχει βγει το 6681? ειναι αληθεια οτι εχει βγει και σε μπλε χρωμα? κατα την γνωμη σαs σε ποιο χρωμα ειναι πιο ομορφο?
  7. ευχαριστω για την απαντηση αν και ξερω οτι τουλαχιστον στα vodafone live κινητα τα κολπακια τηs τα κανει βλεπε mp3 που δεν σου επιτρεπει να τα εχειs σαν ηχουs κλησειs κλπ κλπ
  8. επειδη εχω αποφασισει να τσιμπησω το 6681 σκεφτομαι να το αγορασω απο καταστημα γερμανου με συνδεση vodafone λετε να κανει καμια μαγκια και να κλειδωσει ορισμενεs λειτουργιεs κινητου οπωs κανει συνηθωs η vodafone? η αυτο γινεται μονο οταν το κινητο ειναι vf live?
  9. ρε παλλουκαρια ειναι απλο οποιοs θελει 3g υπυρεσιεs παιρνει 6680 οποιοs δεν θελει παιρνει το 6681 πρos τι to μισοs και ο αλληλοσπαραγμοs? εγω ενα πραγματακι θελω να ξερω το κινητο ειναι καλο? εχει προβληματα?
  10. εχει παρει αλλοs το 6681 να μαs πει αν εχει το προβλημα του 6680 η καποιο αλλο προβλημα που εχει προκυψει απο την ενασχοληση του με το κινητο?
×
×
  • Create New...