dentaltech_13 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ειχα βαλει να μη δεχομαι ειδοποιησεις απο το chrome απο τον ιστοτοπο facebook. τωρα θελω να δεχομαι αλλα οτι και να εκανα δεν ερχονται με τιποτα. ποια ειναι η σωστη ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ειχα βαλει να μη δεχομαι ειδοποιησεις απο το chrome απο τον ιστοτοπο facebook. τωρα θελω να δεχομαι αλλα οτι και να εκανα δεν ερχονται με τιποτα. ποια ειναι η σωστη ρυθμιση? Νομίζω πρέπει πρώτα να κάνεις αποσύνδεση και μετά ξανά είσοδο. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Νομίζω πρέπει πρώτα να κάνεις αποσύνδεση και μετά ξανά είσοδο. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μου το εκανε μονο του αυτο γιατι πατησα επαναφορα δηλ διεγραψε ολους τους ιστοτοπους που ειχα για ειδοποιησεις. δηλ μονο το fb ειχα.. αλλα και παλι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Clear cache του Chrome μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπερα στην παρεα, θελω να παρω ενα κινητο στην γυναικα μου το οποιο να εχει πολυ καλη καμερα και να μην λαγκαρι. Απο αυτα που διαβασα σκεφτομαι το 5Χ το 32gb αλλα μου ειπαν οτι το lg g4 ειναι καλυτερο αλλα διαβαζω οτι εχει πολλα προβληματα.... Εσεις τι με συμβουλευετε/προτεινετε; Αξιζει η αγορα του ή οχι και η καμερα ειναι οντως οτι καλυτερο υπαρχει; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Επιτέλους φτιάχνει ή μπαταρία. Αυτό από που το συμπερανες; Αυτό που δείχνεις το έκανε και το neo v μου πριν 4 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Αυτό από που το συμπερανες; Αυτό που δείχνεις το έκανε και το neo v μου πριν 4 χρόνια. Τις φωτό τις ειδες?3 ωρες οθόνη με 50% υπόλοιπο Και η οθόνη είναι πρώτη ενώ δεν ήταν ήταν το os Το Xperia που κολλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπερα στην παρεα, θελω να παρω ενα κινητο στην γυναικα μου το οποιο να εχει πολυ καλη καμερα και να μην λαγκαρι. Απο αυτα που διαβασα σκεφτομαι το 5Χ το 32gb αλλα μου ειπαν οτι το lg g4 ειναι καλυτερο αλλα διαβαζω οτι εχει πολλα προβληματα.... Εσεις τι με συμβουλευετε/προτεινετε; Αξιζει η αγορα του ή οχι και η καμερα ειναι οντως οτι καλυτερο υπαρχει; Ευχαριστω Επειδή πιθανολογω ότι δεν θες κάποιο κινητό και να σε απασχολεί το root και λοιπα, θα σου πρότεινα το g4. Πάρε μόνο παρτίδα που να μην βγάζει πρόβλημα. Στα σχόλια του skroutz λένε ποιες παρτίδες είναι καλές. Τσεκαρε και το Huawei P9 lite. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό από που το συμπερανες; Αυτό που δείχνεις το έκανε και το neo v μου πριν 4 χρόνια. Nikchris είσαι κάτοχος του κινητού ή spamαρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Το κινητό είναι άψογο και χωρίς να ασχοληθείς με ρουτ. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με ρουτ και είμαι υπερευχαριστημένος, κάνει τα πάντα χωρίς το παραμικρό λαγκ. Η κάμερα είναι απίστευτη (πραγματικά όμως, δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή), το κινητό δε λαγκάρει πουθενά, το 4g αρκετά χρήσιμο, gps πιάνει άνετα, μπαταρία συμπαθητική και ότι άλλο έχουν πει τα παιδιά νωρίτερα. Νομίζω πολύ καλύτερο από το παλιό και ελλατωματικό lg g4. Το nexus πήρε και android 7 πρώτο και ίσως πάρει και την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Γεια σας και θέλω την γνώμη σας, από μπαταρία πως τα πάει με το 6.0.1 marshmallow και με το 7.0 Nougat; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Τις φωτό τις ειδες?3 ωρες οθόνη με 50% υπόλοιπο Και η οθόνη είναι πρώτη ενώ δεν ήταν ήταν το os Το Xperia που κολλάει? Ολα τα κινητα αν τα βγαλεις απο τον φορτιστη και τα εχεις στα χερια σου συνεχεια, βγαζουν τετοιους χρονους. 3 ωρες οθονη σε συνολο 5 ωρων εκτος φορτιστη, σιγα το πραμα. Και drain να ειχε το OS, δεν εχει προλαβει να παει πανω απο την οθονη Nikchris είσαι κάτοχος του κινητού ή spamαρεις; Ναι ειμαι, θελεις να ρωτησεις κατι να σου πω; 1) Η μπαταρια του ειναι αθλια. Ισως και πιο αθλια απο του G4, που εχει 5.5" 2k οθονη. 2) Εχω χειροτερη μπαταρια με nougat χωρις να εχω drain, με την ιδια ακριβως χρηση. Doze my ***. Πολυ καλο vfm το κινητο, αλλα αυτο το χαλι δεν πολυπαλευεται. Επισης, τρομερη ξενερα η Nougat. Android 6.1 επρεπε να ειναι και οχι 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Τότε γιατί δεν αγοραζεις ένα άλλο κινητό ρε άνθρωπε; Λες μονίμως τα χειρότερα για το κινητό. Αλλά δεν μπορεί να σου πει κανένας το αντίθετο γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι χρήση του κανείς. Το κινητό έχει κάμερα καλύτερη από flagships. Έχει υποστήριξη Nexus (official και unofficial). Έχει καλή μπαταρία (εμένα βγαίνει άνετα ή μέρα με όλα ανοιχτά εκτός Bluetooth). Fingerprint. Το ηχείο ίσως δεν είναι ποιοτικό, αλλά είναι front face που για κινητό γαμ@ει. Και όλα αυτά σε αστεία λεφτά πλέον. Δεν έχει ανταγωνιστή και συ το θαβεις. Πάρε ένα άλλο καλύτερο λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 3 ώρες οθόνη με 50% υπόλοιπο δεν είναι τίποτα ? Όλα είναι ετσι? Τι να πω ότι να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Με την DP5 είχα μακράν καλύτερη μπαταρία πάντως απ ότι με την final Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Τελικα ρε παιδια παρατηρεισαι κανενας με το nugat να του μενει μαυρη η οθονη στις κλησεις? σαν να σκαλωνει ο αισθητηρας. Στο 6αρι δεν μου το εκανε τι στο καλο¨? ο αισθητηρας γενικα δουλευει καμια φορα τρωει αυτο το σκαλωμα. Αν το προσεξε κανεις αλλο ας απαντησει να ξερω οτι ειναι software bug ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Τελικα ρε παιδια παρατηρεισαι κανενας με το nugat να του μενει μαυρη η οθονη στις κλησεις? σαν να σκαλωνει ο αισθητηρας. Στο 6αρι δεν μου το εκανε τι στο καλο¨? ο αισθητηρας γενικα δουλευει καμια φορα τρωει αυτο το σκαλωμα. Αν το προσεξε κανεις αλλο ας απαντησει να ξερω οτι ειναι software bug ευχαριστω Προσωπικά αυτό που βλέπω είναι όταν με καλούν πρώτα ακούω τον ήχο της κλήσης και μετά από 1 sec ανάβει η οθόνη και μου δείχνει ποιος καλεί. Πιστεύω bug τής 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Με την DP5 είχα μακράν καλύτερη μπαταρία πάντως απ ότι με την final Δύσκολο να συμβαίνει αυτό γιατί η Ν είναι η dp5 με 50mb fixes. 99% ίδια δηλαδή. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι παίδες συμβαίνει και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Κ σε εμένα το έκανε μια φορά από τότε που πήγα από DP5 σε επίσημη 7 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Επιτέλους φτιάχνει ή μπαταρία. Φιλε τι χρήση κάνεις στο κινητό; Παίζεις παιχνίδια; Σερφαρεις πολύ ώρα; Ομιλία, SMS; Σκέφτομαι να το πάρω και κολλάω στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φιλε τι χρήση κάνεις στο κινητό; Παίζεις παιχνίδια; Σερφαρεις πολύ ώρα; Ομιλία, SMS; Σκέφτομαι να το πάρω και κολλάω στην μπαταρία. Όλη μέρα στο χέρι το χω. Στο Nexus 5 σε ενάμιση χρόνο άλλαξα μπαταρία. Πολύ δούλεμα Όλη μέρα wifi , παιχνίδια όχι βαριά, ομιλία λίγο sms όχι web-βίντεο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Όλη μέρα στο χέρι το χω. Στο Nexus 5 σε ενάμιση χρόνο άλλαξα μπαταρία. Πολύ δούλεμα Όλη μέρα wifi , παιχνίδια όχι βαριά, ομιλία λίγο sms όχι web-βίντεο πολύ. Ρε φίλε τι να πω μου άλλαξες τα δεδομένα είμαι έτοιμος να το πάρω και κολλαγα στην μπαταρία αλλά αυτό που μου λες είναι φοβερό. Έχεις βάλει και την 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι συνέχεια με nougat είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι συνέχεια με nougat είμαι Την έκανες από update με WiFi και μετά έκανες και reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Ναι. Δεν θα κάνα reset αλλά έπρεπε για να βγει το encryption ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις φλασαρα το surround mod για να παίζει κ το πάνω ηχείο.. Καλά είναι απίστευτο Χωρίς ροοτ δεν γίνεται τίποτα Edited August 30, 2016 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts