Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, περιέργο που είμαστε αρκετοί μεταξύ του 5X και του P9 Lite ;-) Και εγώ με την ίδια απορία μπήκα εδώ και άρχισα να διαβάζω το ποστ.

Είμαι πιο πολύ προς το Nexus αφού μ'αρεσει περισσότερο ως παρουσιαστικό, το θέλω για συγγενικό μου πρόσωπο που κυρίως κάνει browsing και τραβά πολλές φώτο και βίντεο και κανά whatsup ή Viber. Από αντοχή μπαταρίας, το λέω γιατί στο GSMARENA δεν το έχει πολύ ψηλά, πως είναι το κινητό; Βγάζει μια μέρα άνετα; Ευχαριστώ προκαταβολικά ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλημέρα, περιέργο που είμαστε αρκετοί μεταξύ του 5X και του P9 Lite ;-) Και εγώ με την ίδια απορία μπήκα εδώ και άρχισα να διαβάζω το ποστ.

Είμαι πιο πολύ προς το Nexus αφού μ'αρεσει περισσότερο ως παρουσιαστικό, το θέλω για συγγενικό μου πρόσωπο που κυρίως κάνει browsing και τραβά πολλές φώτο και βίντεο και κανά whatsup ή Viber. Από αντοχή μπαταρίας, το λέω γιατί στο GSMARENA δεν το έχει πολύ ψηλά, πως είναι το κινητό; Βγάζει μια μέρα άνετα; Ευχαριστώ προκαταβολικά ;-)

Διαβασε εδω που εκανα μια συγκριση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6991520#post6991520

Μπαταρια εξαρταται αν εισαι με 4g, 3g ή wifi. Γενικα δεν εχει κακη μπαταρια (ειδικα αν ερχεσαι απο παλιοτερη συσκευη που ειχαν μικροτερες) αλλα ναι το p9 lite εχει καλυτερη αυτονομια.

Edited by Antretng

Ναι την είδα, χρήσιμο όντως αλλά γενικότερα σου κρατάει μια μέρα μιας και το έχεις; Δηλαδή βγάζει την μέρα με μια μέτρια χρήση ή όχι; Ευχαριστώ

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα. Θέλω να περάσω τους drivers αλλά τη συσκευή την βλέπει ως άγνωστη. Είχα περάσει CM14.1 και γι αυτό δεν τα αναγνωρίζει. Και επείσης bootαρα στο bootloader μπας και ο υπολογιστής διαβάζει, αλλά πάλι δεν κάνει κάτι.

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ναι την είδα, χρήσιμο όντως αλλά γενικότερα σου κρατάει μια μέρα μιας και το έχεις; Δηλαδή βγάζει την μέρα με μια μέτρια χρήση ή όχι; Ευχαριστώ

Θεωρω πως ναι, μια μερα τη βγαζει. Αλλα εξαρταται παντα απο το τι εννοεις μετρια χρηση οπως επισης αν εχεις συνεχεια ανοιχτο 4g και gps ή αν παιζεις παιχνιδια. Οπως ειπα και προηγουμενως, αν εχει πανω απο 2 χρονια να αλλαξει κινητο και του φτανει η μπαταρια... τοτε θα ναι μια χαρα. (εκτος εαν ειχε παρει κανα lenovo/xiaomi με 5000 mah μπαταρια).

Γενικα και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα για τα λεφτα τους απλα με διαφορετικα προτερηματα. Δηλαδη δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι πολυ, κανενα δεν ειναι κακη αγορα καθοτι το p9 lite με 2GB Ram ειναι ενα 50αρη κατω σε τιμη ενω το 3GB Ram ειναι και αυτο 15 ευρω φτηνοτερο (3αρη => καλυτερο multitasking, λιγοτερα loads οποτε και αντισταθμιζει το πιο αργο performance). Για nexus κοιτας μονο 32αρη μιας και δεν παιρνει sd.

Αν ειχαν ιδια λεφτα το p9 lite 2gb ram με το nexus 5x θα σου λεγα παρε το nexus 100%. Απο εκει και περα ειναι θεμα προτεραιοτητων (χρηματα, καμερα, οθονη, μπαταρια, ταχυτητα, ηχος)

Edited by Antretng

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω καμία αξιόλογη ρομ 7.1 όλες είναι 7.0 έχει βρει κανείς καμιά aosp based με καλά features?

Πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 6 του μηνός που θα βγει επίσημη 7.1 για το κινητό μας. Σε Beta δεν υπάρχουν ρομ και όσες υπάρχουν είναι σχεδόν στοκ

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω καμία αξιόλογη ρομ 7.1 όλες είναι 7.0 έχει βρει κανείς καμιά aosp based με καλά features?

Μπορείς να μεταβεις σε Cyanogenmod 14.1 που είναι 7.1, αλλά έχει κάποια bugs ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Καλησπέρα παιδια ...θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα. Ειμαι αναμεσα στο g flex 2 και στο nexus .

Εσείς πιο θα μου προτείνατε ;

• Administrators
Καλησπέρα παιδια ...θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα. Ειμαι αναμεσα στο g flex 2 και στο nexus .

Εσείς πιο θα μου προτείνατε ;

Έχεις ήδη απευθυνθεί στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6990247#post6990247

Αρκεί, εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο.

Modpic.gif

Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς θέμα με bootloop?Έχει γραφτεί ότι κάποιοι χρήστες του 5x το έχουν πάθει

Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς θέμα με bootloop?Έχει γραφτεί ότι κάποιοι χρήστες του 5x το έχουν πάθει

Αν το έχει αναφέρει ένας δύο δεν θυμάμαι. Πάντως αν σου τύχει πας απευθείας αντιπροσωπία και καθάρισες.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αν το έχει αναφέρει ένας δύο δεν θυμάμαι. Πάντως αν σου τύχει πας απευθείας αντιπροσωπία και καθάρισες.

Ok να είσαι καλά

Καθαρισες εφοσον ειναι ελληνικο (κανουν αντικατασταση). Αν ειναι ευρωπαικο ομως που κανουν μονο επισκευη, μπορει να παρει απο λιγες βδομαδες μεχρι και μηνες με τη κατασταση που εχει αυτη τη στιγμη η LG στα ανταλλακτικα.

Αλλα οχι δεν εχουν αναφερθει περιστατικα.

παρακαλώ τα γκαντεμόπαιδα να μην αναφέρουν το bootloop.!

λένε βγαίνει μετά από κάμποσα πεσίματα..

ε με το που το διάβασα μου πεσε 1η φορά, μετά από 3 μληνες απτην αγορά..

γκαντεμόοοοπαιδα΄΄!χαχα\

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Οι Full OTA images είναι διαθέσιμοι προς λήψη από το Google Developers.

Sent from mTalk

31441708845_f59b74290f_o.pngΚαταγραφή by Zurabi Meladze, on Flickr

Έχω βάλει CM14.1 στο 5Χ μου. Μετά, όταν συνδέω τη συσκευή, μου δείχνει αυτό που βλέπετε.

Edited by zurabi_97

Πριν απο λιγο οτα 7.1.1 650mb

Ολα καλα:)

Την έβαλα και εγώ, μια χαρά.. Με τον nexus launcher τι έγινε τελικά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρουμε και εμείς.. Έχω βρεί κάτι apk αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει όπως πρέπει.

επίσης μου απενεργοποίησε το night mode.. Μεγάλη χαζομάρα

Edited by kekropas

Την έβαλα και εγώ, μια χαρά.. Με τον nexus launcher τι έγινε τελικά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρουμε και εμείς.. Έχω βρεί κάτι apk αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει όπως πρέπει.

επίσης μου απενεργοποίησε το night mode.. Μεγάλη χαζομάρα

Το Pixel Launcher μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (Από το Apkmirror)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα την 7.1.1 (όπως όλοι)... Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την CM14.1 η μπαταρία. Στη CyanogenMod 14.1 το SOT έφτανε άνετα τις 3.5-4 ώρες ενώ τώρα στην stock μέσα σε μία ώρα SOT έπεσε 20% μπαταρία χωρίς βαριά χρήση (λίγη μουσική, λίγο browsing)... με franco.Kernel r27 στην CM14.1 & r28 στην 7.1.1 stock.

Υ.Γ: Bug που ενώ το Ambient display είναι ανενεργό, πάλι λειτουργει... έχει κανείς το σχετικό πρόβλημα;

Edited by zurabi_97

Το Pixel Launcher μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (Από το Apkmirror)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα την 7.1.1 (όπως όλοι)... Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την CM14.1 η μπαταρία. Στη CyanogenMod 14.1 το SOT έφτανε άνετα τις 3.5-4 ώρες ενώ τώρα στην stock μέσα σε μία ώρα SOT έπεσε 20% μπαταρία χωρίς βαριά χρήση (λίγη μουσική, λίγο browsing)... με franco.Kernel r27 στην CM14.1 & r28 στην 7.1.1 stock.

Υ.Γ: Bug που ενώ το Ambient display είναι ανενεργό, πάλι λειτουργει... έχει κανείς το σχετικό πρόβλημα;

Το Ambient display τραβαει μπαταρια;Την εβαλα και εγω ακομα δεν εχω τσεκαρει την μπαταρια αλλα η καμερα πρεπει να εχει γινει ακομα καλυτερη:happy::happy::happy::happy:

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)