redmanftw Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλυτερο προκυπτει απο το βιντεο το s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ανάλογα τα γούστα του καθενός παιδιά. Εγώ από Nexus δεν μπορώ να φύγω άλλον δεν τον νοιάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλημέρα, περιέργο που είμαστε αρκετοί μεταξύ του 5X και του P9 Lite ;-) Και εγώ με την ίδια απορία μπήκα εδώ και άρχισα να διαβάζω το ποστ. Είμαι πιο πολύ προς το Nexus αφού μ'αρεσει περισσότερο ως παρουσιαστικό, το θέλω για συγγενικό μου πρόσωπο που κυρίως κάνει browsing και τραβά πολλές φώτο και βίντεο και κανά whatsup ή Viber. Από αντοχή μπαταρίας, το λέω γιατί στο GSMARENA δεν το έχει πολύ ψηλά, πως είναι το κινητό; Βγάζει μια μέρα άνετα; Ευχαριστώ προκαταβολικά ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Καλημέρα, περιέργο που είμαστε αρκετοί μεταξύ του 5X και του P9 Lite ;-) Και εγώ με την ίδια απορία μπήκα εδώ και άρχισα να διαβάζω το ποστ. Είμαι πιο πολύ προς το Nexus αφού μ'αρεσει περισσότερο ως παρουσιαστικό, το θέλω για συγγενικό μου πρόσωπο που κυρίως κάνει browsing και τραβά πολλές φώτο και βίντεο και κανά whatsup ή Viber. Από αντοχή μπαταρίας, το λέω γιατί στο GSMARENA δεν το έχει πολύ ψηλά, πως είναι το κινητό; Βγάζει μια μέρα άνετα; Ευχαριστώ προκαταβολικά ;-) Διαβασε εδω που εκανα μια συγκριση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6991520#post6991520 Μπαταρια εξαρταται αν εισαι με 4g, 3g ή wifi. Γενικα δεν εχει κακη μπαταρια (ειδικα αν ερχεσαι απο παλιοτερη συσκευη που ειχαν μικροτερες) αλλα ναι το p9 lite εχει καλυτερη αυτονομια. Edited November 30, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ναι την είδα, χρήσιμο όντως αλλά γενικότερα σου κρατάει μια μέρα μιας και το έχεις; Δηλαδή βγάζει την μέρα με μια μέτρια χρήση ή όχι; Ευχαριστώ Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να περάσω τους drivers αλλά τη συσκευή την βλέπει ως άγνωστη. Είχα περάσει CM14.1 και γι αυτό δεν τα αναγνωρίζει. Και επείσης bootαρα στο bootloader μπας και ο υπολογιστής διαβάζει, αλλά πάλι δεν κάνει κάτι. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Ναι την είδα, χρήσιμο όντως αλλά γενικότερα σου κρατάει μια μέρα μιας και το έχεις; Δηλαδή βγάζει την μέρα με μια μέτρια χρήση ή όχι; Ευχαριστώ Θεωρω πως ναι, μια μερα τη βγαζει. Αλλα εξαρταται παντα απο το τι εννοεις μετρια χρηση οπως επισης αν εχεις συνεχεια ανοιχτο 4g και gps ή αν παιζεις παιχνιδια. Οπως ειπα και προηγουμενως, αν εχει πανω απο 2 χρονια να αλλαξει κινητο και του φτανει η μπαταρια... τοτε θα ναι μια χαρα. (εκτος εαν ειχε παρει κανα lenovo/xiaomi με 5000 mah μπαταρια). Γενικα και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα για τα λεφτα τους απλα με διαφορετικα προτερηματα. Δηλαδη δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι πολυ, κανενα δεν ειναι κακη αγορα καθοτι το p9 lite με 2GB Ram ειναι ενα 50αρη κατω σε τιμη ενω το 3GB Ram ειναι και αυτο 15 ευρω φτηνοτερο (3αρη => καλυτερο multitasking, λιγοτερα loads οποτε και αντισταθμιζει το πιο αργο performance). Για nexus κοιτας μονο 32αρη μιας και δεν παιρνει sd. Αν ειχαν ιδια λεφτα το p9 lite 2gb ram με το nexus 5x θα σου λεγα παρε το nexus 100%. Απο εκει και περα ειναι θεμα προτεραιοτητων (χρηματα, καμερα, οθονη, μπαταρια, ταχυτητα, ηχος) Edited November 30, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω καμία αξιόλογη ρομ 7.1 όλες είναι 7.0 έχει βρει κανείς καμιά aosp based με καλά features? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω καμία αξιόλογη ρομ 7.1 όλες είναι 7.0 έχει βρει κανείς καμιά aosp based με καλά features? Πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 6 του μηνός που θα βγει επίσημη 7.1 για το κινητό μας. Σε Beta δεν υπάρχουν ρομ και όσες υπάρχουν είναι σχεδόν στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω καμία αξιόλογη ρομ 7.1 όλες είναι 7.0 έχει βρει κανείς καμιά aosp based με καλά features? Μπορείς να μεταβεις σε Cyanogenmod 14.1 που είναι 7.1, αλλά έχει κάποια bugs ... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά θέλω ένα tempered glass που να μην έχει κενά πάνω και κάτω από τα ηχεία... μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο από ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 μια βολτα στην ομονοια και κατι θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos15 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπέρα παιδια ...θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα. Ειμαι αναμεσα στο g flex 2 και στο nexus . Εσείς πιο θα μου προτείνατε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα παιδια ...θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα. Ειμαι αναμεσα στο g flex 2 και στο nexus . Εσείς πιο θα μου προτείνατε ; Έχεις ήδη απευθυνθεί στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6990247#post6990247 Αρκεί, εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς θέμα με bootloop?Έχει γραφτεί ότι κάποιοι χρήστες του 5x το έχουν πάθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς θέμα με bootloop?Έχει γραφτεί ότι κάποιοι χρήστες του 5x το έχουν πάθει Αν το έχει αναφέρει ένας δύο δεν θυμάμαι. Πάντως αν σου τύχει πας απευθείας αντιπροσωπία και καθάρισες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αν το έχει αναφέρει ένας δύο δεν θυμάμαι. Πάντως αν σου τύχει πας απευθείας αντιπροσωπία και καθάρισες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ok να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αν το έχει αναφέρει ένας δύο δεν θυμάμαι. Πάντως αν σου τύχει πας απευθείας αντιπροσωπία και καθάρισες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Καθαρισες εφοσον ειναι ελληνικο (κανουν αντικατασταση). Αν ειναι ευρωπαικο ομως που κανουν μονο επισκευη, μπορει να παρει απο λιγες βδομαδες μεχρι και μηνες με τη κατασταση που εχει αυτη τη στιγμη η LG στα ανταλλακτικα. Αλλα οχι δεν εχουν αναφερθει περιστατικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 παρακαλώ τα γκαντεμόπαιδα να μην αναφέρουν το bootloop.! λένε βγαίνει μετά από κάμποσα πεσίματα.. ε με το που το διάβασα μου πεσε 1η φορά, μετά από 3 μληνες απτην αγορά.. γκαντεμόοοοπαιδα΄΄!χαχα\ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Οι Full OTA images είναι διαθέσιμοι προς λήψη από το Google Developers. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Καταγραφή by Zurabi Meladze, on Flickr Έχω βάλει CM14.1 στο 5Χ μου. Μετά, όταν συνδέω τη συσκευή, μου δείχνει αυτό που βλέπετε. Edited December 5, 2016 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πριν απο λιγο οτα 7.1.1 650mb Ολα καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Πριν απο λιγο οτα 7.1.1 650mb Ολα καλα:) Την έβαλα και εγώ, μια χαρά.. Με τον nexus launcher τι έγινε τελικά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρουμε και εμείς.. Έχω βρεί κάτι apk αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει όπως πρέπει. επίσης μου απενεργοποίησε το night mode.. Μεγάλη χαζομάρα Edited December 6, 2016 by kekropas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Την έβαλα και εγώ, μια χαρά.. Με τον nexus launcher τι έγινε τελικά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρουμε και εμείς.. Έχω βρεί κάτι apk αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει όπως πρέπει. επίσης μου απενεργοποίησε το night mode.. Μεγάλη χαζομάρα Το Pixel Launcher μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (Από το Apkmirror) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα την 7.1.1 (όπως όλοι)... Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την CM14.1 η μπαταρία. Στη CyanogenMod 14.1 το SOT έφτανε άνετα τις 3.5-4 ώρες ενώ τώρα στην stock μέσα σε μία ώρα SOT έπεσε 20% μπαταρία χωρίς βαριά χρήση (λίγη μουσική, λίγο browsing)... με franco.Kernel r27 στην CM14.1 & r28 στην 7.1.1 stock. Υ.Γ: Bug που ενώ το Ambient display είναι ανενεργό, πάλι λειτουργει... έχει κανείς το σχετικό πρόβλημα; Edited December 6, 2016 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το Pixel Launcher μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (Από το Apkmirror) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα την 7.1.1 (όπως όλοι)... Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την CM14.1 η μπαταρία. Στη CyanogenMod 14.1 το SOT έφτανε άνετα τις 3.5-4 ώρες ενώ τώρα στην stock μέσα σε μία ώρα SOT έπεσε 20% μπαταρία χωρίς βαριά χρήση (λίγη μουσική, λίγο browsing)... με franco.Kernel r27 στην CM14.1 & r28 στην 7.1.1 stock. Υ.Γ: Bug που ενώ το Ambient display είναι ανενεργό, πάλι λειτουργει... έχει κανείς το σχετικό πρόβλημα; Το Ambient display τραβαει μπαταρια;Την εβαλα και εγω ακομα δεν εχω τσεκαρει την μπαταρια αλλα η καμερα πρεπει να εχει γινει ακομα καλυτερη:happy::happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts