megawatt Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πέρασα σήμερα την 7.1.1 μέσω ota από το beta program. Κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκε μία οθόνη όπου έλεγε ότι your device may be corrupt. Ή κάπως έτσι. Ευτυχώς έκανε restart μόνο του και η εγκατάσταση μετά έγινε κανονικά. Δεν ξέρω αν εμφανίστηκε και αλλού ή αν έχει σχέση με τα bootloops. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πέρασα σήμερα την 7.1.1 μέσω ota από το beta program. Κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκε μία οθόνη όπου έλεγε ότι your device may be corrupt. Ή κάπως έτσι. Ευτυχώς έκανε restart μόνο του και η εγκατάσταση μετά έγινε κανονικά. Δεν ξέρω αν εμφανίστηκε και αλλού ή αν έχει σχέση με τα bootloops. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Το βγάζει επειδή έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Οκ τοτε. Αν και λίγο κουλο μήνυμα. Ίσως αν προλαβαινα να το διαβάσω ολόκληρο να μην ήταν τόσο περίεργο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μήπως η dp2 είναι ένα κλικ πιο αργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πέρασα σήμερα την 7.1.1 μέσω ota από το beta program. Κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκε μία οθόνη όπου έλεγε ότι your device may be corrupt. Ή κάπως έτσι. Ευτυχώς έκανε restart μόνο του και η εγκατάσταση μετά έγινε κανονικά. Δεν ξέρω αν εμφανίστηκε και αλλού ή αν έχει σχέση με τα bootloops. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Μην σκας και στο δικο μου το εβγαλε(Καινουργια συσκευη η δικια μου χωρις ρουτ μιας και δεν εχω ιδεα πως γινεται και δεν θελω να ασχοληθω) και ανησυχησα αλλα διαβασα στο επισημο φορουμ τις google που το παθανε και αλλα ατομα και λενε οτι ειναι bug τις Βeta το οποιο θα το διορθωσουνε οταν βγει η official 7.1.1 δεν τρεχει λογος ανησυχίας.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Οκ τοτε. Αν και λίγο κουλο μήνυμα. Ίσως αν προλαβαινα να το διαβάσω ολόκληρο να μην ήταν τόσο περίεργο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk "Your device software can't be checked for corruption. Please lock the bootloader." Αυτό ουσιαστικά λέει. Αν πατήσεις όμως το κουμπί ενεργοποίησης (πχ κατά λάθος), το boot μπαίνει σε παύση. Και για να κανείς επανεκκίνηση απλά πατάς το κουμπί ενεργοποίησης παρατεταμένα για 10 Δευτέρα μέχρι να ξανά ανοίξει η συσκευη. Μεν θα δείξει το μήνυμα αλλά δεν είναι απαραίτητο να πατήσεις το κουμπί. Θα εκκινηθεί κανονικά το κινητό... αγνόησε το μήνυμα απλώς,.. (Πληροφοριακά το λέω για όσους δεν ξέρουν) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παιδιά έχετε αντιμετωπίσει θέματα με bootloop? Στο reddit γίνεται χαμός σχετικά με τη συσκευή με πάρα πολλά post να αναφέρουν ότι πλέον είναι μη αξιόπιστη η συσκευή, αν το ψάξετε θα δείτε. Θα πάρω κινητό και αν το budget μου είναι κάτω από 300 ευρώ σκεφτόμουν να πάρω αυτή η συσκευή αλλά τώρα το φοβάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά έχετε αντιμετωπίσει θέματα με bootloop? Στο reddit γίνεται χαμός σχετικά με τη συσκευή με πάρα πολλά post να αναφέρουν ότι πλέον είναι μη αξιόπιστη η συσκευή, αν το ψάξετε θα δείτε. Θα πάρω κινητό και αν το budget μου είναι κάτω από 300 ευρώ σκεφτόμουν να πάρω αυτή η συσκευή αλλά τώρα το φοβάμαι. Είχε αναφερθεί πριν (αν θυμάμαι καλά) από 2 μήνες, μερικές συσκευές Nexus 5X πάθαιναν bootloop εξαιτίας hardware μετα απο αναβάθμιση σε 7.0 (τουλάχιστον δεν ήταν πολλές). Εγώ προσωπικά είχα κάνει την αναβάθμιση σε 7 (αν και πέρασα Cyanogenmod 14.1 Nightly) δεν μου εμφάνισε κάνα θέμα με bootloop. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 καλημερα συγκρινα την καμερα του p9 lite χωρις να τραβηξω φωτογραφια σε σχεση με αυτη του nexus 5x και μου φανηκε πιο καλη αυτη του p9 lite επισης η οθονη του p9 lite μου φανηκε παρα πολυ πιο φωτεινη σε σχεση με του nexus 5x ιδεα μου ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 καλημερα συγκρινα την καμερα του p9 lite χωρις να τραβηξω φωτογραφια σε σχεση με αυτη του nexus 5x και μου φανηκε πιο καλη αυτη του p9 lite επισης η οθονη του p9 lite μου φανηκε παρα πολυ πιο φωτεινη σε σχεση με του nexus 5x ιδεα μου ειναι? Η οθόνη ειναι ποιο καλή και για αυτο σού φαίνεται και η φωτογραφία... φωτογραφία σαν φωτογραφία ειναι ποιο καλή του 5Χ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχετε αντιμετωπίσει θέματα με bootloop? Στο reddit γίνεται χαμός σχετικά με τη συσκευή με πάρα πολλά post να αναφέρουν ότι πλέον είναι μη αξιόπιστη η συσκευή, αν το ψάξετε θα δείτε. Θα πάρω κινητό και αν το budget μου είναι κάτω από 300 ευρώ σκεφτόμουν να πάρω αυτή η συσκευή αλλά τώρα το φοβάμαι. Η LG USA αποζημιώνει τους κατόχους Nexus 5X εξαιτίας του boot loop προβλήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 καλημερα συγκρινα την καμερα του p9 lite χωρις να τραβηξω φωτογραφια σε σχεση με αυτη του nexus 5x και μου φανηκε πιο καλη αυτη του p9 lite επισης η οθονη του p9 lite μου φανηκε παρα πολυ πιο φωτεινη σε σχεση με του nexus 5x ιδεα μου ειναι? Σύγκρινε τις φωτογραφίες στην ίδια οθόνη, είτε το ίδιο κινητό είτε σε οθόνη υπολογιστή, που είναι καλύτερο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Η LG USA αποζημιώνει τους κατόχους Nexus 5X εξαιτίας του boot loop προβλήματος Μπράβο στην LG που τους αποζημιώνει αλλά το θέμα μου εμένα είναι να μην αντιμετωπίσω τέτοιο θέμα με τις δικές μας εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σύγκρινε τις φωτογραφίες στην ίδια οθόνη, είτε το ίδιο κινητό είτε σε οθόνη υπολογιστή, που είναι καλύτερο. το εχεις κανει? λογικα του nexus πρεπει να ειναι καλυτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 το εχεις κανει? λογικα του nexus πρεπει να ειναι καλυτερη.. Δεν το έχω κάνει, αλλά γενική ομολογία, που δεν έχω ελέγξει, είναι ότι το Nexus 5X κερδίζει σε κάμερα και το P9 lite σε μπαταρία. Απλά δεν συγκρίνεις φωτογραφίες σε διαφορετικές οθόνες. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Μόλις κατάλαβα πως με το Nova Launcher μπορώ να έχω την οθόνη μοιρασμένη σε δυο παράθυρα: Σε οποιαδήποτε εφαρμογή κρατώ πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί με το τετράγωνο (πρόσφατες εφαρμογές). Για απενεργοποίηση ακριβώς το ίδιο. Edited November 27, 2016 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) καλημερα συγκρινα την καμερα του p9 lite χωρις να τραβηξω φωτογραφια σε σχεση με αυτη του nexus 5x και μου φανηκε πιο καλη αυτη του p9 lite επισης η οθονη του p9 lite μου φανηκε παρα πολυ πιο φωτεινη σε σχεση με του nexus 5x ιδεα μου ειναι? Εχω πιασει και το p9 lite και το δοκιμασα αρκετα στη φωτογραφικη. Ναι η ιδεα σου ειναι. Ουτε καν που πλησιαζει. Τοσο σε dynamic range οσο και στο λογο signal/noise ειναι απιαστο. Μια δοκιμη σε δυσκολες συνθηκες (πχ σκοταδια) θα το κανει εμφανες ακομα και σε οθονες κινητου. Μιλαμε για αισθητηρα 1/3 του p9 lite και 1/2.3 του nexus 5x μαζι με τη τεχνολογια HDR+ . Δεν εχει συγκριση. Για την οθονη ισως εχεις δικιο αν και δεν το πολυπροσεξα. Edited November 27, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 καλημερα συγκρινα την καμερα του p9 lite χωρις να τραβηξω φωτογραφια σε σχεση με αυτη του nexus 5x και μου φανηκε πιο καλη αυτη του p9 lite επισης η οθονη του p9 lite μου φανηκε παρα πολυ πιο φωτεινη σε σχεση με του nexus 5x ιδεα μου ειναι? Camera όχι δεν είναι καλύτερη(όχι ότι του p9 lite είναι κακή) οθόνη ομως είναι αρκετά ανώτερη για αυτό και σου φανικε καλύτερη ξ φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Camera όχι δεν είναι καλύτερη(όχι ότι του p9 lite είναι κακή) οθόνη ομως είναι αρκετά ανώτερη για αυτό και σου φανικε καλύτερη ξ φώτο Πιο φωτεινη μπορει, "αρκετα ανωτερη", ουτε 1 στο 1,000,000 Το Nexus 5x εχει μια απο τις καλυτερες οθονες στην αγορα, η αποδοση χρωματων του αγγιζει το τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Και το P9 lite πάντως είναι πολύ καλό τηλέφωνο.. το έχει πάρει φίλη και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο λίγο που το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Συγκριση καμερας p9 lite (πανω) με nexus 5x (μεση) http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=7983&idPhone2=7556&idPhone3=8195 Η διαφορα ειναι πιο εμφανης αμα το συρεις προς το αστερι κατω ή στη βουρτσα του πινελου αριστερα. Βεβαια στη φωτο αυτη δεν ηταν ενεργοποιημενο το hdr+ που κανει θαυματα. Ακομα να σημειωθει οτι το nexus 5x τερματιζει σε iso 6400 και 1/10 shutter οταν το p9 lite τερματιζει σε iso2500 και 1/13 shutter. Κοινως εχουν 1.7 στοπ διαφορα φωτισμου στα σκοταδια. Τελος το nexus εχει και laser focus για ταχυτερο focus. Στο μονο που χανει το nexus ειναι οτι δεν εχει long exposure σε αντιθεση με το p9 lite που φτανει 8 δευτερολεπτα εκθεση. (οποτε αν κουβαλας τριποδακι μετραει) Ακομη στα + του p9 lite θα βαλω το αξιοπρεπεστατο EIS που εχει διαθεσιμο χωρις ρουταρισματα και ιστοριες. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το P9 lite πάντως είναι πολύ καλό τηλέφωνο.. το έχει πάρει φίλη και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο λίγο που το έψαξα. Ισχυει. Με εντυπωσιασε οθονη, μπαταρια, ηχειο, design και EIS στο βιντεο. Στα + του οτι οι καμερες ειναι αξιοπρεπεστατες (αλλο αν του nexus ειναι απο τις κορυφαιες). Αυτο που με χαλασε περισσοτερο ειναι οτι λαγκαρει λιγο πχ σε σκρολαρισματα. Κατα τα αλλα ειναι και αυτο καλο vfm. Edited November 27, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 αμα ενεργοποιησω απο το μενου των προγραμματιστων την Ψυχρη θερμοκρασια χρώματος επηρρεαζει αρνητικα σε κατι το κινητο η καμια σχέση? φωτιζεται παραπανω η οθονη εαν την ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 αμα ενεργοποιησω απο το μενου των προγραμματιστων την Ψυχρη θερμοκρασια χρώματος επηρρεαζει αρνητικα σε κατι το κινητο η καμια σχέση? φωτιζεται παραπανω η οθονη εαν την ενεργοποιησω? Όχι δεν επηρεάζει κάτι, απλά κανει ψυχρό το χρώμα της οθόνης. Αν λίγο κιτρινίζει, μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μόλις κατάλαβα πως με το Nova Launcher μπορώ να έχω την οθόνη μοιρασμένη σε δυο παράθυρα: Σε οποιαδήποτε εφαρμογή κρατώ πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί με το τετράγωνο (πρόσφατες εφαρμογές). Για απενεργοποίηση ακριβώς το ίδιο. Το Android 7 είναι που το κάνει, όχι ο Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsimpos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα, Έχω το nexus 5x, βέβαια είναι ακόμα procordia. Το είχα στείλει στις 17/11 καθώς είχε ένα θέμα με την κάμερα και το μαύρο σημάδι που φαινότανε στην πίσω κάμερα. Μου είπανε πως λόγω φόρτου εργασίας, ο πρώτος έλεγχος του κινητού γίνεται μετά από 10 εργάσιμες ημέρες, που σημαίνει πως χρειάζεται 2 εβδομάδες για να το πιάσουνε στα χέρια τους. Πόσος καιρός θα πάρει μετά για να το φτιάξουνε.... θα δείξει.... Θα ενημερώσω τι έγινε, όταν το έχω στα χέρια μου, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε, αυτοί που θα αποκτήσετε κάποιο πρόβλημα με το κινητό και θα αναγκαστείτε να το στείλετε για service, κάτι που το απεύχομαι. Μία ερώτηση. Παρήγγειλα για τη γυναίκα μου το samsung galaxy s6. Τι να κάνω να κρατήσω το nexus 5x ή το samsung galaxy s6, και να δώσω στη γυναίκα μου το 5x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα, Έχω το nexus 5x, βέβαια είναι ακόμα procordia. Το είχα στείλει στις 17/11 καθώς είχε ένα θέμα με την κάμερα και το μαύρο σημάδι που φαινότανε στην πίσω κάμερα. Μου είπανε πως λόγω φόρτου εργασίας, ο πρώτος έλεγχος του κινητού γίνεται μετά από 10 εργάσιμες ημέρες, που σημαίνει πως χρειάζεται 2 εβδομάδες για να το πιάσουνε στα χέρια τους. Πόσος καιρός θα πάρει μετά για να το φτιάξουνε.... θα δείξει.... Θα ενημερώσω τι έγινε, όταν το έχω στα χέρια μου, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε, αυτοί που θα αποκτήσετε κάποιο πρόβλημα με το κινητό και θα αναγκαστείτε να το στείλετε για service, κάτι που το απεύχομαι. Μία ερώτηση. Παρήγγειλα για τη γυναίκα μου το samsung galaxy s6. Τι να κάνω να κρατήσω το nexus 5x ή το samsung galaxy s6, και να δώσω στη γυναίκα μου το 5x? Μπορεις να κρινεις ο ιδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts