Jump to content

Area51

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Area51

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Area51's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Area51

    iPhone 5S

    Δεν ειμαι ειδικος αλλα το μονο που θα σου πω(και εγω στην κοπελα μου το πηρα)ειναι οτι οι επιδοσεις του δεν θυμιζουν κιν του 2013 ειναι τουμπανο.
  2. Area51

    iPhone 5S

    Καλησπερα σας,ενημερωση για το θεμα που ειχα. Μου εστειλαν την συσκευη(χθες)πισω μετα τον ελεγχο λογω ενως θεματος με το Power button(ητανε λιγο χαλαρο και επαιζε δεξια αριστερα) λεγοντας(γραπτος)οτι εγινε ο καταλληλος ελεγχος και οτι δεν διαπιστωνεται καποια αλλοιωση της λειτουργιας πρωτον της συσκευης και δευτερον του κουμπιου. Η αληθεια ειναι οτι η συσκευη δεν αντιμετωπιζε καποιο θεμα ουτε λειτουργικα μιας και ειναι καινουργια αλλα ουτε θεμα με το power button απλα οτι ειναι λιγο χαλαρο και παιζει λιγο δεξια η αριστερα αλλα κλεινει το κιν οχι οτι δεν κλεινει,απλα το εστειλα μηπως ειχε θεμα και καναμε αντικατασταση της,δεν ξερω ευχομαι να ειναι αληθεια και να μην αντιμετωπισουμε καποιο θεμα μελλοντικα γιατι οπως ανεφερα ειναι καινουργια η συσκευη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις ολων σας.
  3. Area51

    iPhone 5S

    Ok,αυριο την στελνω και μολις ξεμπερδεψω με το ολο θεμα σας ενημερωνω.
  4. Area51

    iPhone 5S

    Κοιτα να πω οτι εχω την συσκευη(η κοπελα μου δλδ)κανενα 3-4μηνο να πω ενταξει αλλα ειναι 3 ημερων και γιαυτο μου εκανε εντυπωση εμενα και απο την αλλη δεν εχει κατι η συσκευη λειτουργικα ειναι αψογη γιαυτο με φοβηζει λιγο αυτο που λεω οτι μπορει να μην μου την αλλαξουν. Τελος παντων σε(σας) ευχαριστω για τις απαντησεις.
  5. Area51

    iPhone 5S

    Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας,Πηγα και ειδα απο κοντα σε καταστημα και οντος ειναι οπως τα λεω δλδ στο δικο μας 5s ειναι ποιο λασκα το κουμπι.Θα το στειλω αυριο στο καταστημα για αμεση αντικασταση αφου ειναι μεσα στο doa αλλα φοβαμαι μην μου πουνε ''κοιτα φιλε εγω το βλεπω μια χαρα''...:(
  6. Area51

    iPhone 5S

    Καλησπερα,απο λειτουργικο προβλημα μηδεν λειτουργει αψογα αλλα το Power button με ενοχλει λιγο μιας και ειναι ολοκαινουργια η συσκευη,εχω μια συσκευη παλια βεβαια ενα 4s(και να φανταστεις χωρις service και τετοια η συσκευη ποτε) αλλα το Power button του ειναι πολυ στιβαρο για να κανει αυτο το κλικ δεν χρειαζεται να μπει τοσο μεσα το Power button,δεν ξερω γιαυτο θα ηθελα να το δει καποιος που το εχει. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tη εννοω οταν λεω το power button δεν ειναι τοσο στιβαρο? Εδω μπορειτε να δειτε ενα βιντεο δειτε απο το 2:22 και να φανταστεις παιζει λιγο ποιο πολυ απο το κουμπι του βιντεο. ΥΓ.Το βιντεο ειναι για androind Συσκευη αλλα μου κανει για το συμβαν
  7. Area51

    iPhone 5S

    Παιδια καλημερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω,προσφατα αγορασε η κοπελα μου καινουργιο κιν το 5s αλλα διαπιστωσα οτι το power button ειναι λιγο πως να το πω χαλαρο για να κανει αυτο το κλικ ρε παιδι μου στο να κλεισει η συσκευη μπαινει πολυ μεσα(δεν ειναι στιβαρο),οποιος το εχει μπορει να το δει λιγο και να μου πει ετσι ωστε να το στειλουμε πισω για αντικατασταση(να μην χασουμε το doa που εχει η συσκευη). Ευχαριστω.
  8. OK,thanks και παλι.Καλη σου μερα.:):):)
  9. OK,σ'ευχαριστω θα το δοκιμασω μεσα στην ημερα,αλλα γνωριζεις αν αυτη η επιλογη δλδ το always On επιρεαζει την οθονη καθολου(εκτος απο μπαταρια που ειναι φυσικο) μην την καψουμε κιολας καινουργιο κιν. Ευχαριστω και παλι. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  10. Καλημερα παιδια νεος κατοχος,λιγα λογια σουπερ κινητο.Τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξεις για notificition ειμαι σε δυο επιλογες 1noled 2always on ποιο απο τα δυο μου προτεινεται αν και εχω δοκιμασει μονο το always on αλλα φοβαμαι λιγο γιατι ειναι συνεχεια On μην καει καμια οθονη. Ευχαριστω.
  11. Aντες πες οτι φταιει το ρουτερ μου(οικιας)και το αλλαζω τα υπολοιπα που εχω αποθηκευμενα απο αλλα μεροι(πχ καφετεριας,συγγενικων προσωπων)εχουν και αυτα θεμα?σε ολα μου το κανει εμενα και για την ακριβεια εμενα συμβαινει αυτο(obtaining ip address)οταν λειπω αρκετες ωρες απο wifi και μονο με resεt router στρωνει. Το κιν δεν το εχω πειραξει καθολου με ρουτ και τετοια μαμα ολα κ οπως ανεφερα ποιο πανω υπαρχει παρα πολυς κοσμος(και χωρις ρουτ)ακομη και στα καινουργια τα Pixel με τετοιο θεμα.
  12. Και εγω μια απ'τα ιδια μολις βγω απτο wifi ενταξει οχι για λιγο γιατι δεν εχω θεμα πιανει στο λιγο εκτος αν ειμαι,αλλα αν βγω για κανενα 2-3ωρο απο το αποθηκευμενο wifi τοτε δεν πιανει πρεπει να κανω επαννεκινηση το wifi αν ειμαι σπιτι(για εκτος οικιας δεν μπορω να πω στους ανθρωπους να κανουν επαννεκινηση)ειναι ενα θεμα και στα ξενα φορουμ για το wifi που το εχουν παρα πολα ατομα.
  13. Σε εμενα ολα τελεια δουλευουν,με την μπαταρια κανενα θεμα ακριβως το αντιθετο πολυ καλυτερη διαχειριση(και λιγο καλυτερη αυτονομια)το μονο θεμα που αντιμετωπιζω και απο την 7αρα σκετη ειναι λιγο το wi-fi με το''Obtaining IP address''που οταν μου το κανει πρεπει να κανω επαννεκινηση τον ρουτερ μου,αλλα αυτο ειναι θεμα απο την 7αρα κιολας κ το αντιμετοπιζουν πολλα ατομα και σε ξενα φορουμ. ΥΓ.Ολα στοκ παιδια ποτε ρουτ η συσκευη και την 7.1.1(χωρις να μπω ποτε beta)μετα απο το update εκανα ενα factory reset παντα το κανω σε καθε νεο μεγαλο update για να καθεται καλα η νεα εκδοση.
×
×
  • Create New...