gilberto Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Τελικά δεν είναι hw θέμα τα reboots. Βρήκα αυτό το topic https://productforums.google.com/forum/m/?utm_medium=email&utm_source=first_post_notification_button#!msg/nexus/kaMOvuf093Q/zk6TBLZqDQAJ όπου και άλλοι χρήστες έχουν την ίδια συμπεριφορά με την τελευταία Ν και μάλλον οφείλεται σε κάποιο περίεργο bug με το wifi. Προκαλείται από κάποιες εφαρμογές όπως το Napster που είχα και εγώ στην συσκευή μου αλλά μοιαζει περισσότερο να είναι θέμα του OS αφού υπάρχει θέμα με αρκετές ακόμα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από την υπάρχουσα κατάσταση των Rom Development; :p Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από την υπάρχουσα κατάσταση των Rom Development; :P Είναι η νέα τάξη πραγμάτων... Πλέον οι συσκευές αποδίδουν σωστά out-of-the-box και δεν υπάρχει η ανάγκη για custom rom και kernel όπως στο παρελθόν. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστοι που πειράζουν τις συσκευές τους και αυτοί επειδή θέλουν σε δουλειά να βρίσκονται μιας και οι custom rom δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στην καθημερινότητά σου με τη συσκευή, απεναντίας... χάσιμο χρόνου είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από την υπάρχουσα κατάσταση των Rom Development; :p Κι εγώ ήλπιζα με το nexus ότι θα ήμουν συνεχώς στις δοκιμές και αλλαγές rom, αλλά έχει δίκιο ο athanasso, έβαλα την 7.0 προερχόμενος από dirty unicorns και ουσιαστικά δεν μου έχει λήψει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Είναι η νέα τάξη πραγμάτων... Πλέον οι συσκευές αποδίδουν σωστά out-of-the-box και δεν υπάρχει η ανάγκη για custom rom και kernel όπως στο παρελθόν. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστοι που πειράζουν τις συσκευές τους και αυτοί επειδή θέλουν σε δουλειά να βρίσκονται μιας και οι custom rom δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στην καθημερινότητά σου με τη συσκευή, απεναντίας... χάσιμο χρόνου είναι. Μαλλον φιλε μου δεν εχεις δοκιμασει custom ROM, ή αν εχεις δοκιμασει, διαλεξες ακαταλληλη. Για να σου δωσω να καταλαβεισ, αυτα τα νεα χαρακτηριστικα της Nougat 7, ειναι ηδη διαθεσιμα (κ ακομα περισσοτερα) απο την Marshmallow 6 , εδω κ 1 χρονο τωρα σε custom ROMs. (δες cyanogenmod 13). Αν απορεις για ποια χαρακτηριστικα, εννοω, μπορω να στα στειλω. Βασικα, γενικοτερα, ολα τα νεα χαρακτηριστικα που μπαινουν στις official release of Google, προερχονται απο δημοφιλη features που μπαινουν απο τους developers stis custom ROMs. Σχετικα με το χασιμο χρονου,... ολα σχετικα ειναι. Για καποιους ακομα κ η κατοχη ενος smartphone ειναι χασιμο χρονου. Τηλεφωνο μπορεις να παρεισ κ με παλια συσκευη Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ναι υποστηρίζει αλλά αστον αυτόν πάμε για αλλού για την τέλεια μπαταρία Θα βάλεις αυτόν έχει τα πάντα και το παιδί που τον φτιάχνει... φοβερός http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/racer-kernel-n5x-npc56p-t3340070 Στους kernel να κοίτατε να δουλεύει το thermal τους, να κρυωνουν το κινητό δηλαδή. Ο elemental τίποτα οι πυρήνες κολλημένοι.. Ο Franco δεν βάζει τίποτα..ο despair πολύ μπαταρία ένας άλλος δεν τον ανάβαθμισε.. Και μας έμεινε αυτός. Αλλά πριν από κάθε φλασαρισμα περνά αυτόν. https://drive.google.com/file/d/0B8mKJyyQ8s7uSkE4eUFTU3VlbFk/view?usp=drivesdk Είναι ο stock χωρίς κρυπτογράφηση του σεπτεμβριου βάλε τον στο twrp φάκελο του κινητού όπως είναι ή μετονομασία σε boot.img Αν φλασάρω το zip από official, rooted, encrypted φαντάζομαι θα μου σβήσει τα πάντα. Σωστά; Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν βάλω TWRP και ρουταρω και περάσω τον "Racer Kernel" θα έχω πρόβλημα με τις επόμενες ενημερώσεις security patches? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν φλασάρω το zip από official, rooted, encrypted φαντάζομαι θα μου σβήσει τα πάντα. Σωστά; Ναι μάλλον ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλω TWRP και ρουταρω και περάσω τον "Racer Kernel" θα έχω πρόβλημα με τις επόμενες ενημερώσεις security patches? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι θα τις περνάς με FlashFire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) περιμενα καιρο με το χαλασμενο 4αρι μου για κατι καλο...να πω την αληθεια ηξερα δεν θα ηταν στα 400-450 η τιμη αλλα αυτο που διαβαζω τρελο για μια εταιρια μισοδιαλημενη κτλ... http://www.gsmarena.com/google_pixel_will_start_at_649_rumor_claims-news-20593.php λοιπον αν μπορειτε να μου πειτε : 1.εμπειρια χρησης ειναι οκ με τα 2 ραμ και αυτον τον επεξεργαστη(με το 4 και τα ρουταρισματα κτλ ειμαι μια χαρα εκτος απο καποιες φορες που δεν αντεχει να κανει εγκατασταση εφαρμογων πχ και κατι αλλο μαζι κτλ...) 2.εχει παρουσιασει καποια προβληματα hardware ωστε να με κανουν να το αποφυγω? 3.δεν θα παρω κινεζικω και ας βρισκω με τα ιδια λεφτα απλα γουσταρω την εμπειρια android και το συγκεκριμενο αρκετα..... Edited September 19, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Έτσι ακριβώς Γιαυτό πήρα και εγώ το 5χ δόξα το θεό τηλέφωνα έχω εκτός από κάτι αλλά το Nexus 4 και το 5 Αλλά μόλις είδα το 5χ το 32 250 λέω ούτε ξανάγινε ούτε θα ξαναγίνει Από το 4 μεγάλη διαφορά φοβερή μπαταρία λίγο θέμα με τη ραμ αλλά με ρομ κανονιζεται παρτο αβλεπι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και γω τα ίδια, με χαλασμένο Nexus 4 τώρα χρησιμοποιώ ένα σάπιο που είχα (Samsung Galaxy Core Prime) περιμένοντας τις ανακοινώσεις των νέων μοντέλων. Iphone :lol::lol::lol::lol: Pixel 650E :lol::lol::lol::lol: Και τώρα προσπαθώ να αποφασίσω, 5χ στα 250, Samsung A5 στα ίδια περίπου (απίστευτη ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ραδιοφωνο και SD κάρτα) ή καμιά κινέζικη ναυαρχίδα; Όταν λέτε οτι η ραμ επηρεάζει, σε ποιες περιπτώσεις φαίνεται να χτυπάει στην πράξη; Δε μου αρέσει να μπλέκω με custom rom, μόνο κανα ρουτάρισμα για να κάνω ευκολα μπακαπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μαλλον φιλε μου δεν εχεις δοκιμασει custom ROM, ή αν εχεις δοκιμασει, διαλεξες ακαταλληλη. Για να σου δωσω να καταλαβεισ, αυτα τα νεα χαρακτηριστικα της Nougat 7, ειναι ηδη διαθεσιμα (κ ακομα περισσοτερα) απο την Marshmallow 6 , εδω κ 1 χρονο τωρα σε custom ROMs. (δες cyanogenmod 13). Αν απορεις για ποια χαρακτηριστικα, εννοω, μπορω να στα στειλω. Βασικα, γενικοτερα, ολα τα νεα χαρακτηριστικα που μπαινουν στις official release of Google, προερχονται απο δημοφιλη features που μπαινουν απο τους developers stis custom ROMs. Σχετικα με το χασιμο χρονου,... ολα σχετικα ειναι. Για καποιους ακομα κ η κατοχη ενος smartphone ειναι χασιμο χρονου. Τηλεφωνο μπορεις να παρεισ κ με παλια συσκευη Αν κρίνω και από το χρόνο της παρουσίας σου στο forum, μπορώ να πω ότι προφανώς δεν έχεις γνωρίσει τις παλιές καλές εποχές των συσκευών και των custom rom / kernel. Εκείνες οι εποχές δεν έχουν καμία σχέση με το τι γίνεται σήμερα και μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή τότε και σήμερα. Μπορώ να σου το εξηγήσω αυτό με πολλά στοιχεία αλλά δεν είναι του παρόντος και βγαίνουμε εκτός θέματος. Ας συνεχίσουμε στα της συσκευής του τίτλου λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Έτσι ακριβώς Γιαυτό πήρα και εγώ το 5χ δόξα το θεό τηλέφωνα έχω εκτός από κάτι αλλά το Nexus 4 και το 5 Αλλά μόλις είδα το 5χ το 32 250 λέω ούτε ξανάγινε ούτε θα ξαναγίνει Από το 4 μεγάλη διαφορά φοβερή μπαταρία λίγο θέμα με τη ραμ αλλά με ρομ κανονιζεται παρτο αβλεπι! Σήμερα.... Ένα tempered glass και ούτε θήκη ούτε τίποτα να ευχαριστήθω κινητό... άντε να πούμε έχουν χαζεύει τελείως 450-600 ευρώ κινητά....πάμε καλά...για pure android... Τεσπα μεγάλη συζήτηση... Edited September 20, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και γω τα ίδια, με χαλασμένο Nexus 4 τώρα χρησιμοποιώ ένα σάπιο που είχα (Samsung Galaxy Core Prime) περιμένοντας τις ανακοινώσεις των νέων μοντέλων. Iphone :lol::lol::lol::lol: Pixel 650E :lol::lol::lol::lol: Και τώρα προσπαθώ να αποφασίσω, 5χ στα 250, Samsung A5 στα ίδια περίπου (απίστευτη ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ραδιοφωνο και SD κάρτα) ή καμιά κινέζικη ναυαρχίδα; Όταν λέτε οτι η ραμ επηρεάζει, σε ποιες περιπτώσεις φαίνεται να χτυπάει στην πράξη; Δε μου αρέσει να μπλέκω με custom rom, μόνο κανα ρουτάρισμα για να κάνω ευκολα μπακαπ. Θα προτιμούσα το 5Χ, αλλά αν σε χαλάει λίγο ή Ραμ , μπορείς να διαθέσεις λίγα λεφτά και να πάρεις το 6Ρ ! Αλλά το 5Χ ειναι αξιόλογη συσκευή, έχω τη 32αρα και πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μαλλον φιλε μου δεν εχεις δοκιμασει custom ROM, ή αν εχεις δοκιμασει, διαλεξες ακαταλληλη. Για να σου δωσω να καταλαβεισ, αυτα τα νεα χαρακτηριστικα της Nougat 7, ειναι ηδη διαθεσιμα (κ ακομα περισσοτερα) απο την Marshmallow 6 , εδω κ 1 χρονο τωρα σε custom ROMs. (δες cyanogenmod 13). Αν απορεις για ποια χαρακτηριστικα, εννοω, μπορω να στα στειλω. Βασικα, γενικοτερα, ολα τα νεα χαρακτηριστικα που μπαινουν στις official release of Google, προερχονται απο δημοφιλη features που μπαινουν απο τους developers stis custom ROMs. Σχετικα με το χασιμο χρονου,... ολα σχετικα ειναι. Για καποιους ακομα κ η κατοχη ενος smartphone ειναι χασιμο χρονου. Τηλεφωνο μπορεις να παρεισ κ με παλια συσκευη Καλή φάση οι custom roms, αλλά δεν εχουν όλοι το χρόνο και τη διάθεση να φλασαρουν κάθε μέρα νέα ρομ για να δουν αν είναι καλή ή για να έχουν το τάδε άχρηστο μπλιμπλίκι που τις μισές φορές δε δουλεύει. Έχω φλασαρει δεκάδες παλιότερα, αλλά μετά το nexus 5 και το 5x σταμάτησα, γιατί όλα δούλευαν ρολόι. Πλέον ασχολούμαι μόνο για να περάσω στοκ Android σε συσκευές της πλάκας που κολλάνε μετά από ένα μήνα λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και τώρα προσπαθώ να αποφασίσω, 5χ στα 250, Samsung A5 στα ίδια περίπου (απίστευτη ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ραδιοφωνο και SD κάρτα) ή καμιά κινέζικη ναυαρχίδα; Όταν λέτε οτι η ραμ επηρεάζει, σε ποιες περιπτώσεις φαίνεται να χτυπάει στην πράξη; Δε μου αρέσει να μπλέκω με custom rom, μόνο κανα ρουτάρισμα για να κάνω ευκολα μπακαπ. το μονο κακο με τη ραμ ειναι το μουλτιτασκιν. εκει θα δεις διαφορα με αλλα κινητα αξιας 500 600.. δηλ απο τη μια εφαρμογη στην αλλη κανει ενα στιγμιαιο load φορτωνει ξανα δηλαδη. εμενα που δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου τετοια κινητα αξιας δεν με πειραζει που ξαναφορτωνει παντως.τωρα ολα τα υπολοιπα τα τρεχει μια χαρα και παιχνιδια και ολα. αν σε ενδιαφερει η καμερα παρτο με κλειστα ματια υπερτερει απο ολα τα κινεζικα και απο το Α5. αν θες μετρια καμερα αλλα καλυτερη μπαταρια και περισσοτερη μνημη που εχει ελαχιστη διαφορα στην καθημερινοτητα τοτε πας σε κινεζικη ναυαρχιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδες που πάμε για να ρυθμίσουμε το ,led για τις ειδοποιήσεις με την ,nougat γιατί δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ρυθμισεις - ειδοποιήσεις - γραναζι πανω δεξια - φωτεινη ενδειξη ειδοπ. δεν μπορει να παραμετροποιηθεί ομως καθόλου. Ωστοσο με το Light Flow - LED Control λύνεται το πρόβλημα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μπράβο.σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Υπάρχει δυνατότητα με κάποια εφαρμογή να ρυθμίζουμε τον χρόνο κλείστου της κάμερας στο 5x; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι μετ την nougat υπάρχει επιλογή να αλλάζει καθε μέρα φωτο όπως κάνουν τα windows mobile.γ γνωρίζετε κάτι τέτοιο αν ισχύει?και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δεν ξέρω για την nougat αν θες πάντως μπορεις να δοκιμάσεις την εφαρμογή 500firepaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι μετ την nougat υπάρχει επιλογή να αλλάζει καθε μέρα φωτο όπως κάνουν τα windows mobile.γ γνωρίζετε κάτι τέτοιο αν ισχύει?και αν ναι πως? Αυτό είναι χαρακτηριστικό του pixel launcher και δεν υπάρχει ακόμα (αν έρθει) στα υπάρχοντα nexus. Μπορείς να το βρεις όμως και να το βάλεις, είτε μαζί με τον pixel, είτε σκέτο (είναι δύο apk, το ένα είναι ο launcher και το άλλο για τα wallpapers) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kull Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Κανένα νέο σχετικά με random reboots; Παρατήρησα ότι με κλειστό wifi δεν έχω πρόβλημα. Η LG δεν έχει απάντηση και ζητάει να το στείλω service, αλλά δεν παίζει γιατί το χρειάζομαι και δεν έχω 2ο. Λέω να περιμένω μήπως διορθωθεί, εκτός αν κάποιος μπορεί να μας πει πως γυρνάει σε 6.01. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Κανένα νέο σχετικά με random reboots; Παρατήρησα ότι με κλειστό wifi δεν έχω πρόβλημα. Η LG δεν έχει απάντηση και ζητάει να το στείλω service, αλλά δεν παίζει γιατί το χρειάζομαι και δεν έχω 2ο. Λέω να περιμένω μήπως διορθωθεί, εκτός αν κάποιος μπορεί να μας πει πως γυρνάει σε 6.01. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανέβασε screenshots με τα app που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts