junglist Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Για.Revolut που λέτε, έχω ακούσει κλειδώματα σε λογαριασμούς που έστελναν πάνω από 5-10χιλ ευρώ τον μήνα. Κάτι 50-100€ που συζητάτε ανά βδομάδα είναι αστεία ποσά για να ασχοληθούν μαζί σας. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Δοκίμασε και σήμερα. Αν δεν περάσει, απάντησε στο μηνυμα που σου εστειλαν. Πρέπει να το περάσουν αυτοί. Καλησπέρα κ Καλη Χρονια! Δοκιμασα κ σημερα αλλα δεν.Εστειλα 2 μαιλ κ τελικα μου απαντησαν ότι θα πρεπει να στειλω εγγραφα για να τα περασουν αυτοι! Το πρόβλημα τωρα είναι τι εγγραφα να στειλω?? Αφου μονο την καρτα της ρεβολουτ εχω! Ξερει κανεις?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Για.Revolut που λέτε, έχω ακούσει κλειδώματα σε λογαριασμούς που έστελναν πάνω από 5-10χιλ ευρώ τον μήνα. Κάτι 50-100€ που συζητάτε ανά βδομάδα είναι αστεία ποσά για να ασχοληθούν μαζί σας. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Είπα να κάνω ερώτηση μήπως κάτι παίζει, αλλά εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ησύχασα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα και χρονια πολλά στην παρέα, εχεις κανεις σας εμπειρια απο revolut και το θεμα με τις αγορές μετοχών ? ελεγα να ανοίξω εναν λογαριασμο εκει και να βαλω κάποια χρηματα λίγα στην αρχη σε καποιες μετοχες και να τα αφησω εκει long-term. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα και χρονια πολλά στην παρέα, εχεις κανεις σας εμπειρια απο revolut και το θεμα με τις αγορές μετοχών ? ελεγα να ανοίξω εναν λογαριασμο εκει και να βαλω κάποια χρηματα λίγα στην αρχη σε καποιες μετοχες και να τα αφησω εκει long-term.Τι θες να μάθεις; Εγώ παίξει μερικές χιλιάδες εκεί. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Τι θες να μάθεις; Εγώ παίξει μερικές χιλιάδες εκεί. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ο ανθρωπος μου εισαι τότε. Αυτο ακριβως θελω να κανω και εγω, να βαλω κανα φραγκο εκει , να παρω κανα κρυπτονομισμα και καμια μετοχή. Βασικά να παρκάρω λεφτά θέλω, δεν θα πεθανω στο trade γιατι ειδα κιολας οτι λεει μεχρι 3 transactions το μηνα εχει free αν καταλαβα καλά. Μπορείς να βοήθησεις λίγο με βασικά? αν θέλεις και σε pm καλυτερα μην τους ζαλιζουμε εδω Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 ο ανθρωπος μου εισαι τότε. Αυτο ακριβως θελω να κανω και εγω, να βαλω κανα φραγκο εκει , να παρω κανα κρυπτονομισμα και καμια μετοχή. Βασικά να παρκάρω λεφτά θέλω, δεν θα πεθανω στο trade γιατι ειδα κιολας οτι λεει μεχρι 3 transactions το μηνα εχει free αν καταλαβα καλά. Μπορείς να βοήθησεις λίγο με βασικά? αν θέλεις και σε pm καλυτερα μην τους ζαλιζουμε εδω Ευχαριστω εκ των προτέρωνΔεν έχω χώρο στα προσωπικά μηνύματα. Οπότε ή εδώ ή βρες αν υπάρχει άλλο σχετικό θέμα να ποσταρουμε εκεί. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Δεν έχω χώρο στα προσωπικά μηνύματα. Οπότε ή εδώ ή βρες αν υπάρχει άλλο σχετικό θέμα να ποσταρουμε εκεί. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk δεν έχει άλλο θέμα παρόμοιο για να παιξουμε μπαλα εκει, και ανοιξω καινουργιο δεν το βλεπω να μας το κρατανε Δεν μπορεις να σβησεις κανα μηνυμα να μαζεψεις λιγο χώρο? ή τους κρατας όλους με γραπτές αποδείξεις και τα θες για μετά ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Γιατί όχι εδώ να μαθαίνουμε και εμείς;;; Έχω πάρει στο παρελθόν Bitcoin, και κάποια τα πούλησα αλλά τα κράτησα Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αξιοπρόσεκτο Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 δεν έχει άλλο θέμα παρόμοιο για να παιξουμε μπαλα εκει, και ανοιξω καινουργιο δεν το βλεπω να μας το κρατανε Δεν μπορεις να σβησεις κανα μηνυμα να μαζεψεις λιγο χώρο? ή τους κρατας όλους με γραπτές αποδείξεις και τα θες για μετά ? :)Καλά ρώτα εδώ, δεν νομίζω ότι θα μοιραστούμε και κανένα μεγάλο μυστικό Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 πες μου λιγο την γενική σου αποψη, πως το είδες ? τι χρηση εκανες ? stocks , crypto λιγο απ ολα ? Απο ασφάλεια φανταζομαι ειναι οκ , είχες κανα θεμα με μεταφορες με καποια ορια ποσου? dividends δίνει ? με φορολογία τι έκανες ? σορρυ που τις πυροβολησα ετσι τις ερωτησεις , αλλα για να μην γραφω κανα κατεβατο και κουράζω εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 πες μου λιγο την γενική σου αποψη, πως το είδες ? τι χρηση εκανες ? stocks , crypto λιγο απ ολα ? Απο ασφάλεια φανταζομαι ειναι οκ , είχες κανα θεμα με μεταφορες με καποια ορια ποσου? dividends δίνει ? με φορολογία τι έκανες ? σορρυ που τις πυροβολησα ετσι τις ερωτησεις , αλλα για να μην γραφω κανα κατεβατο και κουράζω εδω μεσα Λοιπόν μόνο με μετοχές έχω παίξει μέχρι 7 εταιρείες μαζί. Από 15€ μέχρι 600€ ανά μετοχή. Γενικά είμαι guerrilla investor, δηλαδή αγοράζω και πουλάω αμέσως για μικρά κέρδη. Μιλάμε για 50-150€ ανά αγορά-πώληση. Έχω πάρει μερικά dividends,αλλά φαντάσου 0.5€/μετοχή. Με ασφάλεια τι θέμα να έχω; Όρια δεν έχω δει κάτι,αλλά οκ δεν έχω ξοδέψει πάνω από 800€ σε μία αγορά/πώληση Με φορολογία δεν δηλώνω κάτι. Θεωρώ ότι δεν αξίζει την φασαρία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Λοιπόν μόνο με μετοχές έχω παίξει μέχρι 7 εταιρείες μαζί. Από 15€ μέχρι 600€ ανά μετοχή. Γενικά είμαι guerrilla investor, δηλαδή αγοράζω και πουλάω αμέσως για μικρά κέρδη. Μιλάμε για 50-150€ ανά αγορά-πώληση. Έχω πάρει μερικά dividends,αλλά φαντάσου 0.5€/μετοχή. Με ασφάλεια τι θέμα να έχω; Όρια δεν έχω δει κάτι,αλλά οκ δεν έχω ξοδέψει πάνω από 800€ σε μία αγορά/πώληση Με φορολογία δεν δηλώνω κάτι. Θεωρώ ότι δεν αξίζει την φασαρία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ευχαριστώ για τον χρονο σου man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Η Revolut υποχρεούται να παρέχει στοιχεια στις φορολογικές αρχές όλων των κρατών για αγοραπωλησία μετοχών και κρυπτονομισμάτων. (εαν/όταν ζητηθούν) Αν αγοράζετε και πουλάτε μετοχές τότε τα όποια κέρδη προκύπτουν θα πρέπει κανονικά να δηλώνονται. Η πιθανότητα να σας εντοπίσουν και καλέσουν για έλεγγο είναι μικρή αλλά υπαρκτή. Οταν πάτε να ενεργοποιήσετε λογαριασμό για αγοραπωλησία μετοχών κλπ θα δείτε οτι πρέπει να δώσετε ΑΦΜ, να δεχτείτε τα service agreement (διαβαστε τα) και να υπογράψετε την φόρμα W8-BEN. Oλα αυτά δεν ζητώνται τυχαία... Edited January 10, 2021 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Λογαριασμοί σε n26, revolut, skrill ξέρει κανείς αν πρέπει να δηλώνονται στην εφορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Υπάρχει μία ερώτηση στην αρχή που λέει αν έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό. Εκεί προφανώς συμπληρώνεις ΝΑΙ. Τίποτα άλλο δεν δηλώνεις . Δεν δίνουν τόκο αυτες οι τράπεζες (Ν26) και δεν έχεις τίποτα να δηλώσεις. Προαιρετικά τις αγορές που κάνεις με αυτές μπορεις να τις προσθέσεις στο αφορολόγητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Υπάρχει μία ερώτηση στην αρχή που λέει αν έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό. Εκεί προφανώς συμπληρώνεις ΝΑΙ. Τίποτα άλλο δεν δηλώνεις . Δεν δίνουν τόκο αυτες οι τράπεζες (Ν26) και δεν έχεις τίποτα να δηλώσεις. Προαιρετικά τις αγορές που κάνεις με αυτές μπορεις να τις προσθέσεις στο αφορολόγητο. ΑΝ θυμάμαι καλά δε ζητάει κάπου και το ύψος των καταθέσεων εξωτερικού; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Όχι δεν το ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Καλησπέρα σε όλους, Έχω να κάνω μια ερώτηση που αφορά το Amazon αλλά το γράφω εδώ γιατί είναι θέμα πληρωμής με κάρτα Curve. Εγώ έκανα στις 2 Ιανουαρίου μια παραγγελία από Amazon και 10 μέρες μετά δεν μου την έχουν αποστείλει ακόμα (πρόκειται για προϊόν που βρίσκεται σε warehouse που στέλνει μόνο εντός Γερμανίας και επομένως πρέπει να κάνω extra υπομονή για να μεταφερθεί σε warehouse που κάνει αποστολές εκτός Γερμανίας). Το περίεργο είναι πως σήμερα (πριν από λίγο κιόλας) η curve μου επέστρεψε στην τράπεζα το πόσο της συναλλαγής ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ το Amazon να μου ακυρώσει την παραγγελία. Η ερώτησή μου είναι η εξής, η curve μου τα επέστρεψε επειδή το Amazon δεν λαμβάνει το πόσο πριν κάνει αποστολή προϊόντος και επομένως επειδή τα λεφτά ήταν αδέσμευτα για 10 μέρες τα έστειλε πίσω και μόλις γίνει η αποστολή θα μου τα ξαναπάρουν ; Ή μου ακύρωσε την παραγγελία το Amazon και απλώς δεν με ενημέρωσαν (μέχρι στιγμής το order tracker γράφει Waiting Dispatch). Το έστειλα και στο customer service της Curve αλλά επειδή μου έβγαλε notification για ενδεχόμενη καθυστέρηση στην απάντηση, είπα να ρωτήσω και εδώ για να δω αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Καλημέρα κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί με το sports direct Επιστράφηκαν τα χρήματα χωρίς να φαίνεται ότι ακυρώθηκε η παραγγελία Μετά από 2 μέρες η παραγγελία ακυρώθηκε και ξαναέγινε με λιγότερα πράγματα (δεν το είχαν) και πήραν ξανά χρήματα (λιγότερα φυσικά). Υποθέτω ότι θα μάθεις και εσύ για ακύρωση σύντομα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Πολύ προσοχή! Πλέον το.REVOLUT δεν δουλεύει σε συσκευές με ροοτ!! Έχω το Magisk Hide και δεν το πιάνει και τώρα έχω μείνει χωρίς Revolut... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 προς το παρόν,μια χαρά δουλεύει η revolut...unlocked rooted pixel 4 το google pay δεν κάνει transactions , διότι στα pixel η google κάνει hardware check και δεν μπορείς να κρύψεις το ξεκλείδωμα του bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Πολύ προσοχή! Πλέον το.REVOLUT δεν δουλεύει σε συσκευές με ροοτ!! Έχω το Magisk Hide και δεν το πιάνει και τώρα έχω μείνει χωρίς Revolut... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Όταν το εφαρμόζεις, πρέπει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων την εφαρμογή. Καθώς επίσης και από τις ρυθμίσεις του Magisk, το Hide Magisk Manager. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προς το παρόν,μια χαρά δουλεύει η revolut...unlocked rooted pixel 4 το google pay δεν κάνει transactions , διότι στα pixel η google κάνει hardware check και δεν μπορείς να κρύψεις το ξεκλείδωμα του bootloaderΆλλαξε το fingerprint σε Pixel Redfin, ίσως πιάσει. Μπορείς να το αλλάξεις με ένα magisk module. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 προς το παρόν,μια χαρά δουλεύει η revolut...unlocked rooted pixel 4 το google pay δεν κάνει transactions , διότι στα pixel η google κάνει hardware check και δεν μπορείς να κρύψεις το ξεκλείδωμα του bootloaderΠροφανώς δεν έχεις την έκδοση 7.31 και για αυτό σου δουλεύει. Εγώ αναγκάστηκα να γυρίσω στην 7.30 για να μου παίξει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 και στην 7.31 μια χαρά παίζει , ξεκλείδωτο και ρουταρισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts