Vasileios Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Δίνουν. μπήκαν προσφατα στο πρόγραμμα επιστροφη Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχάριστο νέο. Γιατί εκει ψωνίζουμε πιο πολύ, λόγω απόστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Δίνουν. μπήκαν προσφατα στο πρόγραμμα επιστροφη Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε προγράμματα επιστροφής καρτών ποτέ δεν πληρώνουμε με curve, γιατί θα πάρεις μόνο τους ελάχιστους πόντους του προγράμματος και όχι π.χ. το 3%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Σε προγράμματα επιστροφής καρτών ποτέ δεν πληρώνουμε με curve, γιατί θα πάρεις μόνο τους ελάχιστους πόντους του προγράμματος και όχι π.χ. το 3%.Για ποιους ελάχιστους μιλάς; Εγώ δεν πήρα τίποτα. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Για ποιους ελάχιστους μιλάς; Εγώ δεν πήρα τίποτα. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Πειραιώς π.χ. αν ξοδέψεις 20€ στον Σκλαβενίτη θα πάρεις 100 yellows, ενώ με την curve μόνο 2. Στην eurobank δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί η επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Καλημέρα. Στις 1 Δεκέμβρη έκανα αγορά από σούπερμαρκετ μέσω της Curve (μέσω Google Pay), η οποία έχω συνδεδεμένη την χρεωστική κάρτα Eurobank. Στην εφαρμογή Curve έδιχνε Pending ενώ στο ebanking της Eurobank κανονική χρέωση. Σήμερα, βλέπω, μου έρχεται email (έχω ρυθμίσει με κάθε συναλλαγη να έρχεται email ότι έκανα αγορά), ότι έγινε χρέωση το ίδιο ποσό όπως τότε. Δηλαδή με ξανά χρέωσε, και το pending να έχει εξαφανιστεί. Στο ebanking δείχνει να λέει "Δεσμευμένο Ποσό" δίπλά από τη συναλλαγή. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Καλημέρα. Στις 1 Δεκέμβρη έκανα αγορά από σούπερμαρκετ μέσω της Curve (μέσω Google Pay), η οποία έχω συνδεδεμένη την χρεωστική κάρτα Eurobank. Στην εφαρμογή Curve έδιχνε Pending ενώ στο ebanking της Eurobank κανονική χρέωση. Σήμερα, βλέπω, μου έρχεται email (έχω ρυθμίσει με κάθε συναλλαγη να έρχεται email ότι έκανα αγορά), ότι έγινε χρέωση το ίδιο ποσό όπως τότε. Δηλαδή με ξανά χρέωσε, και το pending να έχει εξαφανιστεί. Στο ebanking δείχνει να λέει "Δεσμευμένο Ποσό" δίπλά από τη συναλλαγή. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο;Όσο έμπαινα μέσα στο community της Curve για να ελέγχω μήπως μου απάντησαν στο πρόβλημα που έχω, είχα δει posts που ανέφεραν διπλό χρεώσεις. Ίσως να πρέπει να ρωτήσεις κι εσύ. Όσον αφορά για το πότε θα σου απαντήσουν, ο Θεός βοηθός. Εγώ περιμένω από τις 14/11 !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Όσο έμπαινα μέσα στο community της Curve για να ελέγχω μήπως μου απάντησαν στο πρόβλημα που έχω, είχα δει posts που ανέφεραν διπλό χρεώσεις. Ίσως να πρέπει να ρωτήσεις κι εσύ. Όσον αφορά για το πότε θα σου απαντήσουν, ο Θεός βοηθός. Εγώ περιμένω από τις 14/11 !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Αν και ήταν €2.50 (σιγά το ποσό δηλαδή), δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο. Διάβασα στο Community της Curve ότι είχαν όχι μόνο διπλόχρεώσεις, αλλά και τετραπλοχρεώσεις. Ρώτησα και στο facebook σε σχετική ομάδα (Ελληνόφωνη) και με είπαν "Η διπλόχρέωση θα διορθωθεί αυτόματα, δεν είναι κάτι για να ανησυχείς". Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Θα διορθωθεί η διπλοχρέωση σύντομα, μη ανησυχείς Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Για ποιους ελάχιστους μιλάς; Εγώ δεν πήρα τίποτα.Με μεσάζοντα (π.χ. Curve, Paypal, etc.) κερδίζεις ότι μπορεί να προβλέπει το πρόγραμμά σου για οποιαδήποτε συναλλαγή σε μη συνεργαζόμενη επιχείρηση π.χ. αν έχεις την Cosmote World Mastercard θα κέρδιζες με Curve μόνο ποσοστό έκπτωσης στον λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 (edited) Όσο έμπαινα μέσα στο community της Curve για να ελέγχω μήπως μου απάντησαν στο πρόβλημα που έχω, είχα δει posts που ανέφεραν διπλό χρεώσεις. Ίσως να πρέπει να ρωτήσεις κι εσύ. Όσον αφορά για το πότε θα σου απαντήσουν, ο Θεός βοηθός. Εγώ περιμένω από τις 14/11 !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Τα προβληματα της ξεκινησαν μετα την καταρρευση του Wirecard payment processor (σκανδαλα με ισολογισμους κ.λπ.) Για 3 μερες οι καρτες της δε λειτουργουσαν και εψαχνε εναγωνιως να βρει αλλον. Αυτο που μου την βαραει με αυτους ειναι οτι πλεον αμα θελεις ανανεωση της καρτας (οχι κλοπη ομως) τοτε θα χρειαστει να πληρωσεις! Μιλαω για την free version blue. Οταν θα ληξει η δικια μου εννοειται οτι θα την στειλω, αν και η προηγουμενη μου καρτα μου την ανανεωσαν free προσφατα (μαλλον γιατι ξοδευα αρκετα μεσω αυτης). Για το μηνυμα που λες ειτε θα σου απαντησουν αν χρειαζονται κατι περαιτερω απο σενα, αλλιως θα το φτιαξουν μονοι τους. Μου εχει συμβει καμποσες φορες και εμενα (αν και καμμια φορα ειναι καλο αυτο, π.χ. αν το statement της καρτας σου βγει μεταξυ διπλοχρεωσης και reimbursement τοτε φαινεται σαν να πληρωσες μερος του λογαριασμου σου στην πιστωτικη οποτε εχεις να πληρωσεις λιγοτερα για εκεινο το μηνα!) Τελικα πλεον το μονο καλο αυτης της καρτας ειναι το back in time option. Παλαιοτερα φυσικα ειχες τη δυνατοτητα αναληψης μετρητων μεσω πιστωτικης (οπου η πιστωτικη χρεωνοταν σαν αγορα και οχι αναληψη μετρητων) οποτε και μπορουσες να σηκωσεις "δωρεαν χωρις fees, interest" μετρητα (αλλα και να χτισεις αφορολογητο ισως για Ελλαδα). Το ειχα καποτε δοκιμασει να σηκωσω μετρητα μεσω της πιστωτικης μου για να δω ΑΝ θα χρεωθω. Η μια πιστωτικη με χρεωσε και χρησιμοποιησα το back in time function (μεταφορα σε debit) οποτε δε χρεωθηκα τελικα, η αλλη ομως οχι, αν και δεν το εκανα μετα. Ξερω πολλοι εξω σηκωναν τρελλα λεφτα (αλλα αμα πληρωνεις την πιστωτικη σου in full τοτε δεν εχει νοημα, εκτος αν εχεις cashback και δυστυχως εκεινη με το cashback ηταν εκεινη που πηγε να με χρεωσει cash advance fee) Το εχει δοκιμασει κανεις Ελλαδα για να μας πει εμπειρια (αν μπορει να γινει εκει ακομα free με πιστωτικη)? Edited December 6, 2020 by XP130TD referral Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Με πιστωτική ακόμα σαν αγορά το βλέπει, η μόνη χρέωση είναι του ATM. Αφού οι φωστήρες της οικονομίας έβαλαν και σ' αυτά χρεώσεις, και επειδή την διαβάζει σαν αγγλική κάρτα εκτός την χρέωση του δικτύου ΔΙΑΣ σε χρεώνει και για συνάλλαγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Με πιστωτική ακόμα σαν αγορά το βλέπει, η μόνη χρέωση είναι του ATM. Αφού οι φωστήρες της οικονομίας έβαλαν και σ' αυτά χρεώσεις, και επειδή την διαβάζει σαν αγγλική κάρτα εκτός την χρέωση του δικτύου ΔΙΑΣ σε χρεώνει και για συνάλλαγμα. Α ΟΚ. Τι θα γινει ομως αν κανεις addition of funds π.χ. σε paypal, curve etc μεσω curve/Eλ.πιστωτικης? Ειναι ιδιαιτερα προσοδοφορο τοτε ισως (ιδιως αν εχει cashback η πιστωτικη:X ή για πιασιμο αφορολογητου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Α ΟΚ. Τι θα γινει ομως αν κανεις addition of funds π.χ. σε paypal, curve etc μεσω curve/Eλ.πιστωτικης? Ειναι ιδιαιτερα προσοδοφορο τοτε ισως (ιδιως αν εχει cashback η πιστωτικη:X ή για πιασιμο αφορολογητου) γίνεται πάντως όταν γεμίζεις την revolut με την curve μέσω gpay και πιστωτική αλφα, παίρνεις bonus πόντους κανονικά και χτίζεις αφορολογητο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 γίνεται πάντως όταν γεμίζεις την revolut με την curve μέσω gpay και πιστωτική αλφα, παίρνεις bonus πόντους κανονικά και χτίζεις αφορολογητο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk :lol: Ξερει κανεις αν γινεται αυτο και με πιστωτικες της Eurobank?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 :lol: Ξερει κανεις αν γινεται αυτο και με πιστωτικες της Eurobank?:happy: Εγω που εχω συνδεσει την curve με πιστωτική κάρτα visa masoutis εχω κανονικά επιστροφή 1% σε οποιαδήποτε κίνηση. (προσοχή ομως στα καταστήματα Μασούτης αν πληρωσεις με την visa εχεις 4% επιστροφή αλλά αν πληρώσεις με την curve σου δίνει το 1%) Δεν ισχυει το ίδιο πράγμα (απο οσο εχω δοκιμάσει) με το eurobank €πιστροφή γιατί η επιστροφή κουμπώνει απο συγκεκριμένα καταστήματα τα οποια ειναι συμβεβλημένα με την υπηρεσία eurobank €πιστροφή Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Παγκρήτια τράπεζα και τράπεζα χανίων ζήτησαν 2.5€ για ανάληψη μέσω curve. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Δοκίμασε την optima αν έχεις κάπου κοντά κατάστημα, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν η μόνη που δεν ζητάγε προμήθεια για ανάληψη από ξένες κάρτες Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Δοκίμασε την optima αν έχεις κάπου κοντά κατάστημα, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν η μόνη που δεν ζητάγε προμήθεια για ανάληψη από ξένες κάρτες Sent from my Power 3 using Tapatalk Στο ηράκλειο κρήτης η optima έχει υποκατάστημα στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας. Δεν είδα atm στην είσοδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Στο ηράκλειο κρήτης η optima έχει υποκατάστημα στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας. Δεν είδα atm στην είσοδο...Τι να πω, εντυπωσιακό, αυτό δεν είναι κατάστημα τράπεζας όπως το διαφημίζουν Το μόνο που έχεις να κάνεις την Δευτέρα να δεις μήπως έχουν μέσα κανένα ΑΤΜ. Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Για το μηνυμα που λες ειτε θα σου απαντησουν αν χρειαζονται κατι περαιτερω απο σενα, αλλιως θα το φτιαξουν μονοι τους. Μου εχει συμβει καμποσες φορες και εμενα (αν και καμμια φορα ειναι καλο αυτο, π.χ. αν το statement της καρτας σου βγει μεταξυ διπλοχρεωσης και reimbursement τοτε φαινεται σαν να πληρωσες μερος του λογαριασμου σου στην πιστωτικη οποτε εχεις να πληρωσεις λιγοτερα για εκεινο το μηνα!) Μία φορά μου απάντησαν, και μου ζήτησαν να τους στείλω τα 4 πρώτα ψηφία της κάρτας μου. Το έκανα, και από τότε είναι εξαφανισμένοι !!!! Την κάρτα την χρειάζομαι μόνο για την έκτακτη περίπτωση που ξεχάσω να πάρω μαζί μου το πορτοφόλι και χρειάζεται να αγοράσω κάτι, όχι για ανάληψη χρημάτων ή για κάποια άλλη χρήση. Αφού μας δίνεται αυτή η δυνατότητα και οι δικές μας οι τράπεζες δεν υποστηρίζουν τη χρήση GPay, γιατί να μην το χρησιμοποιήσω, αλλά δυστυχώς η υποστήριξη της Curve είναι ανύπαντρη. Έχω συνδέσει την debit της Εθνικής σε Revolut και με τη σειρά της στο GPay, αλλά οι αγορές δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο, και γι' αυτό ήθελα να κάνω χρήση της Curve. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Οποιαδήποτε συναλλαγή εντός ΕΕ από οποιοδήποτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και αν γίνει, και εφόσον μπορούν να εκδωθουν αποδεικτικά κίνησης λογαριασμού του δικαιούχου, σαφώς και προσμετρώνται στο σφορολογητο. Γι'αυτό το λόγο και στο ανάλογο πεδίο της φορολογικής δήλωσης δεν είναι κάτι προσυμπληρωμενο από την ααδε αλλά μπορείς να βάλεις όποιο ποσό θέλεις ΑΡΚΕΙ να μπορείς να το αποδείξεις σε μελλοντικό έλεγχο. Οι κινήσεις λογαριασμού λοιπόν της revolut ή της n24 που έχουν ευρωπαϊκή έδρα, και εφόσον έχεις την πραγματική σου συνέντευξη δηλωμένη, σαφέστατα και μπορούν να συμπεριληφθούν στο χτησιμο αφορολογητου Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Μία φορά μου απάντησαν, και μου ζήτησαν να τους στείλω τα 4 πρώτα ψηφία της κάρτας μου. Το έκανα, και από τότε είναι εξαφανισμένοι !!!! Την κάρτα την χρειάζομαι μόνο για την έκτακτη περίπτωση που ξεχάσω να πάρω μαζί μου το πορτοφόλι και χρειάζεται να αγοράσω κάτι, όχι για ανάληψη χρημάτων ή για κάποια άλλη χρήση. Αφού μας δίνεται αυτή η δυνατότητα και οι δικές μας οι τράπεζες δεν υποστηρίζουν τη χρήση GPay, γιατί να μην το χρησιμοποιήσω, αλλά δυστυχώς η υποστήριξη της Curve είναι ανύπαντρη. Έχω συνδέσει την debit της Εθνικής σε Revolut και με τη σειρά της στο GPay, αλλά οι αγορές δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο, και γι' αυτό ήθελα να κάνω χρήση της Curve. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Ναι ειναι αληθεια οτι το CS της εχει ριξει πολυ τα standard σε σχεση με την αρχη. Βασικα πιστευω οτι τωρα εχει μπει σε μεγαλο οικονομικο λουκι μετα την καταρρευση της Wirecard που την οδηγησε στο να βρει επειγοντως αλλον payment processor. Παντως αν δε σου απαντησουν σε 2-3 μερες τοτε κανε ξανα ερωτηση. Φαινεται τοτε να απαντουν γρηγοροτερα. Εγω παντα κανω raise με ενα manager και τοτε γινεται σιγουρα και αμεσα! Για το Gpay, Applepay δεν ξερω αρκετα (δεν το χρησιμοποιω πολυ το κινητο ειμαι του ΗΥ) αλλα μηπως εχει να κανει με την χωρα κατοικιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Νομίζω ότι έχει αναφερθεί, αλλά επειδή το έχω χάσει λίγο με τόσα post εδώ και για τη συγκεκριμένη κάρτα που αναφέρω παρακάτω, θα το ρωτήσω. Θέλω να βάλω την curve για να κάνω top-up την revolut. Στην curve θέλω να χρεώνω μια πιστωτική yes της eurobank. Θα χρεωθεί σαν αγορά ή σαν ανάληψη, με την ανάλογη χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Στην άλφα θεωρείται αγορά από Αγγλία και έχεις και ανάλογους πόντους μπόνους (1 ανά ευρώ) στην euro bank υποθετω ισχύει το ίδιο Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Νομίζω ότι έχει αναφερθεί, αλλά επειδή το έχω χάσει λίγο με τόσα post εδώ και για τη συγκεκριμένη κάρτα που αναφέρω παρακάτω, θα το ρωτήσω. Θέλω να βάλω την curve για να κάνω top-up την revolut. Στην curve θέλω να χρεώνω μια πιστωτική yes της eurobank. Θα χρεωθεί σαν αγορά ή σαν ανάληψη, με την ανάλογη χρέωση; Σαν αγορά. Έτσι το έχω κι εγώ. Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts