vfragos Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Απ' ότι βλέπω δεν παίζει apple pay παρά μόνο google payΚρίμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Προσπαθώ να ταυτοποιήσω τον λογαριασμό μου στην revolut αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Παίρνω φωτογραφία την σελίδα με την φωτό του διαβατηρίου και μετά την selfie αλλά μετά από λίγο μου έρχεται sms ότι δεν έγινε ταυτοποίηση και να ξαναπροσπαθήσω. Το έχω κάνει 4-5 φορές και τίποτα. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Χρειάζεται οι φωτογραφίες να ληφθούν με επαρκή φυσικό φωτισμό. Συνηθως αποτυγχάνει όταν δεν είναι καθαρες. Μίλα μαζί τους στο τσατ μηπως τις στείλεις με email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Τα ιδια και σε εμένα. Σφάλμα σύνδεσης λέει όταν πάω να ανεβάσω φωτο της ταυτότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Τα ιδια και σε εμένα. Σφάλμα σύνδεσης λέει όταν πάω να ανεβάσω φωτο της ταυτότητας.Μπας και κατάργησαν τις ελληνικές ταυτότητες ς Δοκιμάστε με διαβατήριο ή άδεια οδήγησης αν την δέχονται Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Δεν δεχονται αδεια οδηγησης λογω του επερχομενου brexit απ οτι μου ειπαν απο το support chat της revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Δεν δεχονται αδεια οδηγησης λογω του επερχομενου brexit απ οτι μου ειπαν απο το support chat της revolut. Πάντως την έχουν ως επιλογή στο app τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι αλλα και να το βαλεις σου ζηταει και αλλο government issued ID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι αλλα και να το βαλεις σου ζηταει και αλλο government issued ID Ναι, έχεις δικιο... το ωραίο είναι ότι μου έστειλαν και την κάρτα αλλά δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι αλλα και να το βαλεις σου ζηταει και αλλο government issued ID Με την εξυπηρέτηση δοκιμάσατε να μιλήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι και ειπαν οτι λογω brexit δεν δεχονται ελληνικα διπλωματα οδηγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ναι και ειπαν οτι λογω brexit δεν δεχονται ελληνικα διπλωματα οδηγησης. Εδω γράφονται προβλήματα και με τις ταυτότητες. Σε αυτές αναφέρομαι, όχι στο δίπλωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Απ ό,τι κατάλαβα (δοκιμάζοντας με 4 κάρτες) και απ ό,τι διάβασα, δε γίνεται να κάνουμε top up στο revolut μέσω κάρτας αλλά μόνο με έμβασμα. Θα υπάρχει κάποιο θέμα που τα στοιχεία μου στην Alpha είναι στα ελληνικά ενώ στο revolut τα έγραψα με greeklish όπως είναι στην ταυτότητα μου; Επίσης, η φυσική κάρτα πόσο καιρό κάνει περίπου να ρθει; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Απ ό,τι κατάλαβα (δοκιμάζοντας με 4 κάρτες) και απ ό,τι διάβασα, δε γίνεται να κάνουμε top up στο revolut μέσω κάρτας αλλά μόνο με έμβασμα. Θα υπάρχει κάποιο θέμα που τα στοιχεία μου στην Alpha είναι στα ελληνικά ενώ στο revolut τα έγραψα με greeklish όπως είναι στην ταυτότητα μου; Επίσης, η φυσική κάρτα πόσο καιρό κάνει περίπου να ρθει; Δε θα υπάρχει κανενα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Δε θα υπάρχει κανενα θέμα. Πόσες μέρες κάνει περίπου να φανεί το έμβασμα στον revolut λογαριασμό; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Πόσες μέρες κάνει περίπου να φανεί το έμβασμα στον revolut λογαριασμό;Αν τα έβαλες μέχρι τις 14:30-15:00 το μεσημέρι, την επόμενη εργάσιμη φαίνονται Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Θα σου πρότεινα να δεις και την DiPocket η οποία δέχεται και top up από Ελληνικές κάρτες κανονικά. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης για το top up δεν έχει καθόλου προμήθεια. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σημερα την κοιταξα λιγο και φαινεται καλη εκανα εγγραφη και πιστοποιηση στοιχεων, παιρνουν διπλωμα οδηγησης και η διαδικασια ειναι σχετικα απλη Sent from my V10 4G using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Κατεβάζουμε εφαρμογή και κάνουμε εγγραφή? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Κατεβάζουμε εφαρμογή και κάνουμε εγγραφή? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκατεβαζεις εφαρμογη δινεις στοιχεια + φωτογραφιες διοπλωματος οδηγησης και ενος λογαριασμου δεκο και εχεις μια virtual και σου στελνουν μια πλαστικη. αυτα ξερω μεχρι στιγμης Sent from my V10 4G using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλησπέρα. Το top up από την κάρτα απευθείας το έκοψαν και απ την εθνική? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλησπέρα. Το top up από την κάρτα απευθείας το έκοψαν και απ την εθνική?Που το θυμήθηκες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλησπέρα. Το top up από την κάρτα απευθείας το έκοψαν και απ την εθνική? Εδω και αρκετό καιρό (από αρχες Ιουλίου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Εντάξει ρε παιδιά δεν έχει και δύο χρόνια αν λέτε από Ιούλιο :p Άρα όπως πάντα με έμβασμα? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Απλά το θέμα είναι ότι γενικά δεν κράτησε πολύ, ναι κανονικά με έμβασμα σε 2 ημέρες βλέπεις τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Την επόμενη εργάσιμη φαίνονται αν γίνει αποστολή μέχρι το μεσημέρι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Top up στην dipocket φαντάζομαι γίνεται χωρίς πρόβλημα από κάρτα εθνικής/Πειραιώς, σωστά? Και λογικά χωρίς χρέωση???? Τα χρήματα φαίνονται αμέσως? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts