Nikos_s3 Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 δηλώνεις τα πάντα κανονικά... αν είναι UCITS , είναι 100% αφορολόγητα....απλά πρέπει να βρεις λογιστή που να ξέρει σε τι κωδικούς να περάσει τα αντίστοιχα ποσά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξής ,θέλω να κανω αναληψη απο ξενο ΑΤΜ με revolut . Θα ηταν καλυτερο να εχω μετατρεψει τα ευρω στην ισοτιμια της χωρας που θα κανω αναληψη απο το ΑΤΜ ή δεν εχει σημασια.? Το λεω αυτο γιατι εχω το premium προγραμμα το οποιο δεν εχει προμηθεια μετατροπης συναλλαγματος. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, DEERHUNTER said: καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξής ,θέλω να κανω αναληψη απο ξενο ΑΤΜ με revolut . Θα ηταν καλυτερο να εχω μετατρεψει τα ευρω στην ισοτιμια της χωρας που θα κανω αναληψη απο το ΑΤΜ ή δεν εχει σημασια.? Το λεω αυτο γιατι εχω το premium προγραμμα το οποιο δεν εχει προμηθεια μετατροπης συναλλαγματος. ευχαριστω Αν έχεις το premium πρόγραμμα που δεν χρεώνει προμήθεια συναλλάγματος το σκ, δεν χρειάζεται να τα έχεις μετατρέψει στο τοπικό νόμισμα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην αφήσεις το ΑΤΜ να κάνει τη μετατροπή από ευρώ στο τοπικό νόμισμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου αρα το ΑΤΜ θα μου δωσει επιλογη ευρώ ή τοπικο νομισμα και θα επιλεξω ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Θα επιλέξεις τοπικό νόμισμα , Η επιλογή Ευρώ σημαίνει ότι η τράπεζα θα αλλάξει το τοπικο νόμισμα σε ευρώ, προσθέτοντας την νόμιμη προμήθεια της. Το ίδιο θα κάνεις και στο ξενοδοχείο αν προθημοποιειθούν να σε χρεώσουν σε ευρώ. Θα πείς, όχι ευχαριστώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, DEERHUNTER said: καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξής ,θέλω να κανω αναληψη απο ξενο ΑΤΜ με revolut . περα απο αυτα που γραφουν τα παιδια εχει υποψιν σου οτι καποια ΑΤΜ χρεωνουν ξενες καρτες μια επιπλεον προμηθεια οταν κανεις αναληψη μετρητων (0.5-2 ευρω μπορει και παραπανω) προσεξε καλα τι γραφει στην οθονη του το ΑΤΜ 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου καλημέρα σας , όταν προσθέτω χρήματα στην revolut υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus,yellow πειραιώς, eurobank epistrofi ή eurobank yes, εθνική go for more, credia 1% cashback με πιστωτικες καρτες , που να κερδιζω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, DEERHUNTER said: καλημέρα σας , όταν προσθέτω χρήματα στην revolut υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus,yellow πειραιώς, eurobank epistrofi ή eurobank yes, εθνική go for more, credia 1% cashback με πιστωτικες καρτες , που να κερδιζω? ευχαριστω Όχι, σε καμία δεν μετράει γιατί είναι συναλλαγή μεταφοράς χρημάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 29/1/2026 at 3:34 ΜΜ, DEERHUNTER said: αρα το ΑΤΜ θα μου δωσει επιλογη ευρώ ή τοπικο νομισμα και θα επιλεξω ευρω? Πάντα επιλέγεις στο τοπικό νόμισμα.Ελλάδα οι τράπεζες βγάζουν κάτι τρελές ισοτιμίες για αγορά στο νόμισμα της κάρτας,τουλάχιστον σε βρετανική κάρτα.Πήγα στην Εurobank την Παρασκευή να βγάλω απο monzo και μου έδινε ισοτιμία σχεδόν ένα προς ένα όταν η £ έχει 1,15€ .Και αφού επέλεγες να τα βγάλεις σε ευρώ είχε ερώτηση παγίδα με ασαφή διατύπωση αν θέλω να συνεχίσω έτσι γιατί η ισοτιμία είναι πολύ καλη ..... Κάπου εκεί βγαίνει πιο χρήσιμη η wise που δεν σε ρωτάει σε ποιο νόμισμα θες να γίνει ανάληψη.Κατευθείαν € αλλά έχει ,σε σχέση με την monzo,λίγο μεγαλύτερες χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts