Nikos_s3 Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 δηλώνεις τα πάντα κανονικά... αν είναι UCITS , είναι 100% αφορολόγητα....απλά πρέπει να βρεις λογιστή που να ξέρει σε τι κωδικούς να περάσει τα αντίστοιχα ποσά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξής ,θέλω να κανω αναληψη απο ξενο ΑΤΜ με revolut . Θα ηταν καλυτερο να εχω μετατρεψει τα ευρω στην ισοτιμια της χωρας που θα κανω αναληψη απο το ΑΤΜ ή δεν εχει σημασια.? Το λεω αυτο γιατι εχω το premium προγραμμα το οποιο δεν εχει προμηθεια μετατροπης συναλλαγματος. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, DEERHUNTER said: καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξής ,θέλω να κανω αναληψη απο ξενο ΑΤΜ με revolut . Θα ηταν καλυτερο να εχω μετατρεψει τα ευρω στην ισοτιμια της χωρας που θα κανω αναληψη απο το ΑΤΜ ή δεν εχει σημασια.? Το λεω αυτο γιατι εχω το premium προγραμμα το οποιο δεν εχει προμηθεια μετατροπης συναλλαγματος. ευχαριστω Αν έχεις το premium πρόγραμμα που δεν χρεώνει προμήθεια συναλλάγματος το σκ, δεν χρειάζεται να τα έχεις μετατρέψει στο τοπικό νόμισμα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην αφήσεις το ΑΤΜ να κάνει τη μετατροπή από ευρώ στο τοπικό νόμισμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου αρα το ΑΤΜ θα μου δωσει επιλογη ευρώ ή τοπικο νομισμα και θα επιλεξω ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Θα επιλέξεις τοπικό νόμισμα , Η επιλογή Ευρώ σημαίνει ότι η τράπεζα θα αλλάξει το τοπικο νόμισμα σε ευρώ, προσθέτοντας την νόμιμη προμήθεια της. Το ίδιο θα κάνεις και στο ξενοδοχείο αν προθημοποιειθούν να σε χρεώσουν σε ευρώ. Θα πείς, όχι ευχαριστώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, DEERHUNTER said: καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω το εξής ,θέλω να κανω αναληψη απο ξενο ΑΤΜ με revolut . περα απο αυτα που γραφουν τα παιδια εχει υποψιν σου οτι καποια ΑΤΜ χρεωνουν ξενες καρτες μια επιπλεον προμηθεια οταν κανεις αναληψη μετρητων (0.5-2 ευρω μπορει και παραπανω) προσεξε καλα τι γραφει στην οθονη του το ΑΤΜ 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου καλημέρα σας , όταν προσθέτω χρήματα στην revolut υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus,yellow πειραιώς, eurobank epistrofi ή eurobank yes, εθνική go for more, credia 1% cashback με πιστωτικες καρτες , που να κερδιζω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, DEERHUNTER said: καλημέρα σας , όταν προσθέτω χρήματα στην revolut υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus,yellow πειραιώς, eurobank epistrofi ή eurobank yes, εθνική go for more, credia 1% cashback με πιστωτικες καρτες , που να κερδιζω? ευχαριστω Όχι, σε καμία δεν μετράει γιατί είναι συναλλαγή μεταφοράς χρημάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 29/1/2026 at 3:34 ΜΜ, DEERHUNTER said: αρα το ΑΤΜ θα μου δωσει επιλογη ευρώ ή τοπικο νομισμα και θα επιλεξω ευρω? Πάντα επιλέγεις στο τοπικό νόμισμα.Ελλάδα οι τράπεζες βγάζουν κάτι τρελές ισοτιμίες για αγορά στο νόμισμα της κάρτας,τουλάχιστον σε βρετανική κάρτα.Πήγα στην Εurobank την Παρασκευή να βγάλω απο monzo και μου έδινε ισοτιμία σχεδόν ένα προς ένα όταν η £ έχει 1,15€ .Και αφού επέλεγες να τα βγάλεις σε ευρώ είχε ερώτηση παγίδα με ασαφή διατύπωση αν θέλω να συνεχίσω έτσι γιατί η ισοτιμία είναι πολύ καλη ..... Κάπου εκεί βγαίνει πιο χρήσιμη η wise που δεν σε ρωτάει σε ποιο νόμισμα θες να γίνει ανάληψη.Κατευθείαν € αλλά έχει ,σε σχέση με την monzo,λίγο μεγαλύτερες χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου On 15/3/2026 at 11:05 ΠΜ, paanos said: Όχι, σε καμία δεν μετράει γιατί είναι συναλλαγή μεταφοράς χρημάτων Λάθος, η Εθνική δίνει go4more στη χρέωση πιστωτικής και η Πειραιώς στην ΑΒ πιστωτική visa πόντους κατά τη φόρτιση του λογαριασμού revolut. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Go4more δεν μπαίνουν πλέον για συναλλαγές εκτός συνεργατών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Don_VitoCorleone said: Λάθος, η Εθνική δίνει go4more στη χρέωση πιστωτικής και η Πειραιώς στην ΑΒ πιστωτική visa πόντους κατά τη φόρτιση του λογαριασμού revolut. Στην πιστωτική η εθνική σε μένα δε δίνει κάτι πάντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 15 ώρες πριν, paanos said: Στην πιστωτική η εθνική σε μένα δε δίνει κάτι πάντως. Ούτε και σε μένα, εδώ και αρκετό καιρό. Έχουν αλλάξει οι σχετικοί όροι. 17 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Λάθος, η Εθνική δίνει go4more στη χρέωση πιστωτικής και η Πειραιώς στην ΑΒ πιστωτική visa πόντους κατά τη φόρτιση του λογαριασμού revolut. Για αρκετό διάστημα η πιστωτική της Εθνικής έδινε πόντους Go4More με φόρτιση payzy, αλλά αυτό άλλαξε εδώ και αρκετό καιρό. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Καλά, όχι και αρκετό καιρό. Εγώ έλαβα τελευταία φορά go4more με φόρτιση payzy στις αρχές Ιουνίου. Όντως για τον Ιούλιο δεν έχω λάβει και υποψιάζομαι πως δεν θα μετράει ούτε για απαλλαγή της ετήσιας συνδρομής βάσει τζίρου. Edited 27 Ιουλίου by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 1 hour ago, GraveDigger said: Καλά, όχι και αρκετό καιρό. Εγώ έλαβα τελευταία φορά go4more με φόρτιση payzy στις αρχές Ιουνίου. Όντως για τον Ιούλιο δεν έχω λάβει και υποψιάζομαι πως δεν θα μετράει ούτε για απαλλαγή της ετήσιας συνδρομής βάσει τζίρου. Κοίταξα λίγο τις κινήσεις του Go4More και δεν βλέπω πόντους από φόρτιση payzy το τελευταίο εξάμηνο με Toyota Visa, βαρέθηκα να σκρολάρω κι άλλο 🙂 Ίσως με είχαν στη μπούκα γιατί τους έχω ταράξει στα αιτήματα μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας, και μου έκοψαν την πίστωση πόντων 😛 Πάντως με την ίδια κάρτα φόρτιζα από την αρχή την payzy, δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Η αλήθεια είναι ότι έλεγξα τώρα οι τελευταίοι go4more που έχω πάρει ήταν 14 Ιουλίου σε φόρτιση payzy. Η payzy υποτίθεται εξαργύρωνε coins σε ευρώ μέχρι χθες, έχει δει κανείς αν σταμάτησε σήμερα. Έχω 5 coins μόνο πλέον αλλά δεν έχω κάνει ξανά αγορές εδώ και μια εβδομάδα εξαιτίας της αλλαγής που υποτίθεται ισχύει από σήμερα. Edited 27 Ιουλίου by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 13 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Η αλήθεια είναι ότι έλεγξα τώρα οι τελευταίοι go4more που έχω πάρει ήταν 14 Ιουλίου σε φόρτιση payzy. Η payzy υποτίθεται εξαργύρωνε coins σε ευρώ μέχρι χθες, έχει δει κανείς αν σταμάτησε σήμερα. Έχω 5 coins μόνο πλέον αλλά δεν έχω κάνει ξανά αγορές εδώ και μια εβδομάδα εξαιτίας της αλλαγής που υποτίθεται ισχύει από σήμερα. Με τί κάρτα φόρτιζες την payzy? Όσο για την εξαργύρωση, όσοι έχουν κάνει Update το payzy app δεν έχουν πλέον επιλογή για εξαργύρωση σε ευρώ. Αν δεν έχεις κάνει update είναι πιθανό είτε να σε αφήσει είτε να ζητήσει update του app για να προχωρήσει. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) Με Gold Mastercard Εθνικής και AB visa credit Πειραιώς. Υπόψιν ήταν 1 go4more ανά 20 ευρώ, μη ψάχνετε πόντους για φορτίσεις κάτω από 20. Οι φορτίσεις που έκανα 17 και 21 Ιουλίου πάντως δε πήραν go4more. Όπως και να έχει η payzy τελείωσε για μένα εφόσον έχω ανταμοιβές από άλλες κάρτες. Payzy ειχα τελευταία έκδοση αλλά ακόμη εμφανιζόταν η επιλογή εξαργύρωσης σε ευρώ χθες. Πλέον η ερώτηση δεν έχει νόημα καθώς πέταξε νέους όρους το app που και στην περιγραφή και στην εξαργύρωση πλέον δεν υπάρχει εξαργύρωση ευρώ. Επίσης στο site τους χθες ακόμη αναφερόταν σε 1% Cashback σε ευρώ ακόμη γι αυτό απόρησα χθες. Πλέον η απορία λύθηκε Edited 28 Ιουλίου by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 20 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Με Gold Mastercard Εθνικής και AB visa credit Πειραιώς. Υπόψιν ήταν 1 go4more ανά 20 ευρώ, μη ψάχνετε πόντους για φορτίσεις κάτω από 20. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οι φορτίσεις που έκανα ήταν πάντα πάνω από €200 ευρώ, και δεν πήρα πόντους όπως είπα. Πλέον δεν ασχολούμαι ούτε με την Εθνική ούτε με την payzy, οπότε απλά από περιέργεια ρώτησα 🙂 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Σήμερα μπήκαν 2 πόντοι go4more για φόρτιση payzy 50 ευρώ στις 17 Ιουλίου πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Τώρα που το είπες, τσέκαρα κι εγώ και όντως έλαβα πόντους go4more για φόρτιση Payzy στις 14/7. Προχθές δεν τους έβλεπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Εντωμεταξύ, έπαιρνα coins στο payzy με τη φόρτιση της Next by NBG. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Σήμερα πήρα go4more για φόρτιση payzy 21/7 και μένει μια τελευταία φόρτιση σε εκκρεμότητα 27/7. Άρα δεν έχει καταργηθεί η απόδοση πόντων με χρήση πιστωτικής απλά οι πόντοι έρχονται με μεγαλύτερη καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts