GraveDigger Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 On 7/5/2022 at 1:34 ΠΜ, HEO said: Από πού το παίρνεις αυτό το έγγραφο;;; Έχει επιλογή η εφαρμογή η το ζητάς εσύ με μειλ;;; Και αν το ζητήσεις έχει εγκυρότητα αυτό το έγγραφο στην εφορία;;; Εμένα μια φορά με κάλεσε η εφορία για έλεγχο και συνάντησα μια ατμόσφαιρα καθόλου ευχάριστη χωρίς βέβαια να έχω κάνει τίποτα παράνομο Αναφέρεσαι στην Δ.Ο.Υ. κατοίκων εξωτερικού ή στο Τμήμα Φορολογίας της Κύπρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Αναφέρεσαι στην Δ.Ο.Υ. κατοίκων εξωτερικού ή στο Τμήμα Φορολογίας της Κύπρου;Αναφέρομαι στην τοπική εφορία της περιοχής μου (Αθήνα)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Αναφέρεσαι στην Δ.Ο.Υ. κατοίκων εξωτερικού ή στο Τμήμα Φορολογίας της Κύπρου;Πώς προέκυψε η φορολογία Κύπρου στην εξίσωση;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Πώς προέκυψε η φορολογία Κύπρου στην εξίσωση;Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΜάλλον είδε ότι έχω κυπριακό κινητό :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Η Τράπεζα Πειραιώς πολύ πιθανό να ξεκινάει την δοκιμή του Google Pay. Έτσι απλά είπα να δοκιμάσω να περάσω τη κάρτα μου να δω μήπως θα έμπαινε (αν ήταν ήδη έτοιμο και δεν το γνώριζα ακόμη). 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 56 minutes ago, zurabi_97 said: Η Τράπεζα Πειραιώς πολύ πιθανό να ξεκινάει την δοκιμή του Google Pay. Έτσι απλά είπα να δοκιμάσω να περάσω τη κάρτα μου να δω μήπως θα έμπαινε (αν ήταν ήδη έτοιμο και δεν το γνώριζα ακόμη). Αν αυτό σου βγήκε κατά την δοκιμή να βάλεις την κάρτα, τότε έρχεται η περαιώς και στο gpay. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Αν αυτό σου βγήκε κατά την δοκιμή να βάλεις την κάρτα, τότε έρχεται η περαιώς και στο gpay.Αυτό βγήκε αλλά η κάρτα δεν μπαίνει (τα τυπικά όπως και η Alphabank πέρυσι). Οπότε περιμένουμε (κάνα μήνα ή 2). 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 7 ώρες πριν, zurabi_97 said: 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Αν αυτό σου βγήκε κατά την δοκιμή να βάλεις την κάρτα, τότε έρχεται η περαιώς και στο gpay. Αυτό βγήκε αλλά η κάρτα δεν μπαίνει (τα τυπικά όπως και η Alphabank πέρυσι). Οπότε περιμένουμε (κάνα μήνα ή 2). Το ίδιο μήνυμα μου έρχεται όταν προσπαθώ να περάσω στο google pay μία αμερικάνικη prepaid mastercard που είχα κερδίσει. Εμφανίζονται δηλαδή κανονικά οι όροι της εκδότριας τράπεζας αλλά στη συνέχεια δεν μου έρχεται ποτέ ο κωδικός επιβεβαίωσης. Επικοινώνησα με την τράπεζα και περιμένω να μου στείλουν τον κωδικό με κάποιο τρόπο ή να μου ενεργοποιήσουν την κάρτα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Και εγώ το είδα με την Πειραιώς την προηγούμενη εβδομάδα αυτό ότι βγάζει δλδ τους όρους , πράγμα το οποίο δεν έκανε παλιότερα. Πλην όμως αν δείτε στους όρους , λέει για apple pay, Garmin pay κλπ και όχι για google pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 40 minutes ago, drivth said: Και εγώ το είδα με την Πειραιώς την προηγούμενη εβδομάδα αυτό ότι βγάζει δλδ τους όρους , πράγμα το οποίο δεν έκανε παλιότερα. Πλην όμως αν δείτε στους όρους , λέει για apple pay, Garmin pay κλπ και όχι για google pay Θα βάλουν τους όρους της gpay λογικά πρωτού γίνει το λανσάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Το ίδιο μήνυμα μου έρχεται όταν προσπαθώ να περάσω στο google pay μία αμερικάνικη prepaid mastercard που είχα κερδίσει. Εμφανίζονται δηλαδή κανονικά οι όροι της εκδότριας τράπεζας αλλά στη συνέχεια δεν μου έρχεται ποτέ ο κωδικός επιβεβαίωσης. Επικοινώνησα με την τράπεζα και περιμένω να μου στείλουν τον κωδικό με κάποιο τρόπο ή να μου ενεργοποιήσουν την κάρτα.Η διαφορά εδώ είναι ότι εδώ με τη Πειραιώς, δεν πάει καν για την επαλήθευση μέσω ΟΤΡ. Κάτι παρόμοιο έγινε και πέρυσι με την Alpha. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Ήρθε τις προάλλες η δωρεάν αντικατάσταση revolut και έχουν βάλει τους αριθμούς αντί για μπροστινή όψη στη πίσω.Καλή μαγκιά ώστε να μη βλέπει κάποιος κατευθείαν τους αριθμους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Ήρθε τις προάλλες η δωρεάν αντικατάσταση revolut και έχουν βάλει τους αριθμούς αντί για μπροστινή όψη στη πίσω.Καλή μαγκιά ώστε να μη βλέπει κάποιος κατευθείαν τους αριθμουςΚαι άλλοι το κάνουν είναι το νέο normal :) που θα γίνει κανόνας Μάλιστα συνιθηζεται τα γράμματα να είναι μικρά και σκούρα και έτσι αν την δώσεις σε κάποιον να την βάλει στο μηχάνημα θα πρέπει να την γυρίσει τουμπα και να την δει καλά για να δει τα νούμερα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Παιδιά μου ήρθε και εμένα μήνυμα για αντικατάσταση της ρεβο ή οποία εληγε όμως το 2024. Είχε αρκετό ψωμί ακόμη δηλαδή. Γιατί το κάναν αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 14 ώρες πριν, HEO said: Και άλλοι το κάνουν είναι το νέο normal 🙂 που θα γίνει κανόνας Μάλιστα συνιθηζεται τα γράμματα να είναι μικρά και σκούρα και έτσι αν την δώσεις σε κάποιον να την βάλει στο μηχάνημα θα πρέπει να την γυρίσει τουμπα και να την δει καλά για να δει τα νούμερα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk To επόμενο βήμα είναι να μην έχει καθόλου νούμερα επάνω.Το κάνει η chase bank στην Αγγλία https://becleverwithyourcash.com/chase-bank-uk-review/#:~:text=pretty much anywhere.-,It’s numberless,-When it does 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 To επόμενο βήμα είναι να μην έχει καθόλου νούμερα επάνω.Το κάνει η chase bank στην Αγγλία https://becleverwithyourcash.com/chase-bank-uk-review/#:~:text=pretty much anywhere.-,It’s numberless,-When it doesΝομίζω και η Viva Wallet το κάνει στις κάρτες της. 2 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 To επόμενο βήμα είναι να μην έχει καθόλου νούμερα επάνω.Το κάνει η chase bank στην Αγγλία https://becleverwithyourcash.com/chase-bank-uk-review/#:~:text=pretty much anywhere.-,It’s numberless,-When it doesΠολύ ενδιαφέρονSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 4 ώρες πριν, zurabi_97 said: 6 ώρες πριν, bill33 said: To επόμενο βήμα είναι να μην έχει καθόλου νούμερα επάνω.Το κάνει η chase bank στην Αγγλία Νομίζω και η Viva Wallet το κάνει στις κάρτες της. Σωστά, δείτε εδώ https://www.vivawallet.com/gr_el/company-debit-card 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Παρατηρώ ότι εισερχόμενα εμβάσματα στην viva μέσω iban είναι δωρεάνSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 3 ώρες πριν, HEO said: Παρατηρώ ότι εισερχόμενα εμβάσματα στην viva μέσω iban είναι δωρεάν Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σωστά. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να έχεις ελληνικό IBAN και να λαμβάνεις δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Τώρα τελευταία σε κάθε συναλλαγή με curve έρχεται κωδικός για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ακόμη και για πολύ μικρά ποσά. Έτσι λειτουργεί πλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Ναι, είχε αργήσει κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Καλημέρα, από σήμερα η Πειραιώς στο google pay!! Μόλις πέρασα τη χρεωστική μου!! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, drivth said: Καλημέρα, από σήμερα η Πειραιώς στο google pay!! Μόλις πέρασα τη χρεωστική μου!! Πολύ καλά νέα, thanks for sharing! Οι συναλλαγές με κάρτα της Πειραιώς μέσω Google Pay θα δίνουν κανονικά τους πόντους επιβράβευσης / yellows σε μεγάλους συνεργάτες ή περνάνε σαν απλές συναλλαγές? Edited May 25, 2022 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 3 ώρες πριν, drivth said: Καλημέρα, από σήμερα η Πειραιώς στο google pay!! Μόλις πέρασα τη χρεωστική μου!! Εμένα δεν με περνάει καν τη κάρτα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts