HEO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Ξέχασα να πω ότι είναι άυλη και δεν περνάει σε Google Pay (κολλάει στο verification), οπότε δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για αγορές σε καταστήματα/βενζινάδικα που θα βόλευε... Θα δοκιμάσω αν γίνεται με Ν26 αλλιώς βγάζω μια Revolut που μπορεί να χρειαστεί και αλλού. **EDIT** H N26 δεν υποστηρίζει top up με prepaid...Εκτός από revolut και η icard ,monese dipoxket φορτίζουν από χρεωστικέςΆλλη λύση gift card Amazon?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Καλησπέρα, στο εξωτερικό, ποιο είναι το max όριο αγορών χωρίς προμήθεια με το Revolut; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, zurabi_97 said: Καλησπέρα, στο εξωτερικό, ποιο είναι το max όριο αγορών χωρίς προμήθεια με το Revolut; 1000€. Έχεις N26;; Έχει απεριόριστο. Edited April 21, 2022 by katsiletra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 1000€. Έχεις N26;; Έχει απεριόριστο. Δεν ψήνομαι για Ν26. Έχω λογαριασμούς σε Eurobank, Πειραιώς και Revolut, πόσα ακόμα; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 On 14/4/2022 at 5:46 ΜΜ, HEO said: Εκτός από revolut και η icard ,monese dipoxket φορτίζουν από χρεωστικές Άλλη λύση gift card Amazon? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Τελικά η κάρτα έχει θέμα με το 3ds και δεν μπορεί να κάνει top up σε καμία περίπτωση (δοκίμασα πχ με Revo), ούτε και να μπει στο google pay. Είμαι σε επικοινωνία με την τράπεζα στην Αμερική που έβγαλε την κάρτα μήπως βγάλουμε άκρη. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Revolut Παρατήρησα χτες και σήμερα ότι ενώ βάζω κωδικό στην εφαρμογή και φορτώνει δε μπαίνει μέσα.Κωδικό βάζω σωστό.Αν βάλω λάθος σου λέει ότι είναι λάθος.Τι να συμβαίνει....το κάνει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Revolut Παρατήρησα χτες και σήμερα ότι ενώ βάζω κωδικό στην εφαρμογή και φορτώνει δε μπαίνει μέσα.Κωδικό βάζω σωστό.Αν βάλω λάθος σου λέει ότι είναι λάθος.Τι να συμβαίνει....το κάνει και σε σας?Μια χαρά μπορώ να μπω στο λογαριασμό, είτε με δακτυλικό αποτύπωμα είτε με τον κωδικό. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Μόλις δοκίμασα κι εγώ την Revolut, κανένα πρόβλημα. POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Revolut Παρατήρησα χτες και σήμερα ότι ενώ βάζω κωδικό στην εφαρμογή και φορτώνει δε μπαίνει μέσα.Κωδικό βάζω σωστό.Αν βάλω λάθος σου λέει ότι είναι λάθος.Τι να συμβαίνει....το κάνει και σε σας?Μια χαρά μπορώ να μπω στο λογαριασμό, είτε με δακτυλικό αποτύπωμα είτε με τον κωδικό.Μόλις δοκίμασα κι εγώ την Revolut, κανένα πρόβλημα. POCO X3 Pro via TapatalkΈκανα ξανά εγκατάσταση και λύθηκε το πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Έχει κανείς επαγγελματικό account σε κάποια από Juni, Paysera κλπ;Ρωτάω γιατί χρειάζομαι για την εταιρεία μου και ούτε η Revolut, ούτε η Wise δέχονται εταιρείες από Κύπρο.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Μου έσκασε μόλις email από τη Revolut πως από 1η Ιουλίου όσοι χρήστες είναι στη Revolut Payments UAB, θα μεταφερθούν στη Revolut Bank UAB.Ο λογαριασμός θα είναι τρεχούμενος κλπ κλπ. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Και σε εμένα το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) Και σε εμένα το ίδιο, που έφτιαξα account στη Revolut πριν 1 εβδομάδα. Προφανώς ισχύει το ίδιο για όλους, παλιούς και νέους. Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος εντελώς δωρεάν τρόπος να βάλω χρήματα στη Revolut; Έχω λογαριασμούς και χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε Εθνική και Πειραιώς, αν έχει σημασία. Edited April 28, 2022 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος εντελώς δωρεάν τρόπος να βάλω χρήματα στη Revolut; Έχω λογαριασμούς και χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε Εθνική και Πειραιώς, αν έχει σημασία.Χρησιμοποιώ google pay και βάζω χρήματα τζάμπα από πιστωτικήΜπορείς και με πιστωτική κατευθείαν και αυτό τζάμπα είναιSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 3 minutes ago, geoponer said: Και σε εμένα το ίδιο, που έφτιαξα account στη Revolut πριν 1 εβδομάδα. Προφανώς ισχύει το ίδιο για όλους, παλιούς και νέους. Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος εντελώς δωρεάν τρόπος να βάλω χρήματα στη Revolut; Έχω λογαριασμούς και χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε Εθνική και Πειραιώς, αν έχει σημασία. Ο κλασικος τρόπος με φόρτιση απο χρεωστική ή πιστωτική καρτα, αμεσα και δωρεαν 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! 🙇♂️ Είναι τσεκαρισμένο ότι η φόρτιση με πιστωτική μετρά σαν αγορά και όχι ανάληψη, μη βρεθούμε προ εκπλήξεων? Έχει κάποια διαφορά αν χρησιμοποιήσω χρεωστική ή πιστωτική? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Είναι τσεκαρισμένο ότι η φόρτιση με πιστωτική μετρά σαν αγορά και όχι ανάληψη, μη βρεθούμε προ εκπλήξεων? Έχει κάποια διαφορά αν χρησιμοποιήσω χρεωστική ή πιστωτική?Σαν ανάληψη μετρητών εννοείς; Όχι είναι κανονικά κίνηση της κάρτας σαν να αγοράζεις κάτι ηλεκτρονικάΣτην άλφα όμως δεν μετράει στο αφορολογητο στην Πειραιώς μου έχουν πει μετράειερώτηση από μένα. Με την αλλαγή στην ρεβολουτ δεν βλέπω να ζητάνε κάτι, αν θυμάμαι καλά για να πας στην τράπεζα ήθελαν αφμ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 12 minutes ago, HEO said: Σαν ανάληψη μετρητών εννοείς; Όχι είναι κανονικά κίνηση της κάρτας σαν να αγοράζεις κάτι ηλεκτρονικά Στην άλφα όμως δεν μετράει στο αφορολογητο στην Πειραιώς μου έχουν πει μετράει ερώτηση από μένα. Με την αλλαγή στην ρεβολουτ δεν βλέπω να ζητάνε κάτι, αν θυμάμαι καλά για να πας στην τράπεζα ήθελαν αφμ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk και στην Eurobank δεν μετραει στο αφορολόγητο Στην Alpha δεν κερδιζεις ποντους φορτιζοντας την Revolut με καρτα Bonus Στην Eurobank κερδιζεις επιστροφή 1% φορτιζοντας την Revolut με καρτα yes Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 και στην Eurobank δεν μετραει στο αφορολόγητο Στην Alpha δεν κερδιζεις ποντους φορτιζοντας την Revolut με καρτα Bonus Στην Eurobank κερδιζεις επιστροφή 1% φορτιζοντας την Revolut με καρτα yesΝαι σωστά στην άλφα δεν κερδίζεις πόντους η affinity EurosSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Μου έσκασε μόλις email από τη Revolut πως από 1η Ιουλίου όσοι χρήστες είναι στη Revolut Payments UAB, θα μεταφερθούν στη Revolut Bank UAB.Ο λογαριασμός θα είναι τρεχούμενος κλπ κλπ.Κι εμένα το ίδιο email ήρθε πριν από λίγο.... POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 @geoponer, όλα όσα αναφέρθηκαν είναι σωστά. Αν τυχόν θέλεις το ποσό φόρτισης στην Revolut να μετρήσει στο αφορολόγητο έχει αναφερθεί στο παρελθόν πως είναι εφικτό με ενδιάμεση κάρτα Curve που να βλέπει σε κάρτα της Πειραιώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 1 ώρα πριν, topmar said: Κι εμένα το ίδιο email ήρθε πριν από λίγο.... POCO X3 Pro via Tapatalk Προφανώς η ρεβο πηρε ατομική τραπεζική άδεια, και απο payment εγινε bank Πάντα τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Τι εννοείς Νίκο όταν λες ατομική; Είχε λάβει τραπεζική άδεια εδώ και καιρό και αποφάσισε πως πλέον δεν έχει λόγο να διατηρεί δύο νομικές οντότητες ((τράπεζα & Ι.Η.Χ.). Παλιά έλεγε: εμείς δεν είμαστε τράπεζα (δεινόσαυροι), τώρα θα λέει: εμείς δεν είμαστε σαν τις παραδοσιακες τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Ναι σωστά στην άλφα δεν κερδίζεις πόντους η affinity EurosSent from my Redmi 7 using Tapatalkέχει αναφερθεί με ποιο τρόπο μπορείς να επιτυχείς κάτι τετοιοΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 έχει αναφερθεί με ποιο τρόπο μπορείς να επιτυχείς κάτι τετοιοΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχει πέσει στην αντίληψη μου :(Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts