dkostas Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 για αναληψη με revolut απο ΑΤΜ η προμήθεια απο τη μερια της τράπεζας είναι αυτη που λενε για ανάληψη με καρτα αλλης τράπεζας; εκανε κανείς πρόσφατα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Η curve δεν θα κέρδιζε περισσότερο αν το δικό της android app πραγματοποιούσε απευθείας την εκτέλεση NFC συναλλαγών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 για αναληψη με revolut απο ΑΤΜ η προμήθεια απο τη μερια της τράπεζας είναι αυτη που λενε για ανάληψη με καρτα αλλης τράπεζας; εκανε κανείς πρόσφατα; ναι αυτό είναι ,μέχρι 3€ αν θυμάμαι καλά.Αν ζητήσεις πχ 100€ θα σου τραβήξει 103€ απο τον λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 To Samsung Pay είναι διαθέσιμο προς το παρόν σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ρωσιά και Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα δεν θα παίξει. Στην Ελλάδα θα παίξει όταν η samsung κάνει σύμβαση με κάποιο πιστωτικό ίδρυμα (καλή ώρα όπως πχ έκανε η garmin). Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 ναι αυτό είναι ,μέχρι 3€ αν θυμάμαι καλά.Αν ζητήσεις πχ 100€ θα σου τραβήξει 103€ απο τον λογαριασμόΚάποιες μικρές τράπεζες δεν κρατάνε προμήθεια αν κάνεις ανάληψη από revolut. Πριν αρκετό καιρό είχα κάνει ανάληψη από την τράπεζα Optima στον Πειραιά και την ΗSBC και δεν με χεεωσε. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα. Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Κάποιες μικρές τράπεζες δεν κρατάνε προμήθεια αν κάνεις ανάληψη από revolut. Πριν αρκετό καιρό είχα κάνει ανάληψη από την τράπεζα Optima στον Πειραιά και την ΗSBC και δεν με χεεωσε. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα. Sent from my Power 3 using Tapatalk Το έχω ακούσει αυτό που λες.Απλα είναι δύσκολο να βρεις ΑΤΜ τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Καλησπέρα. Επειδή διαβάζω σε κάποια μηνύματα για Google pay σε ρολόι https://support.google.com/wearos/answer/7643998?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Την πάτησα, πήρα το ticwatch pro 3 κι έμαθα. Το Google pay σε Wear OS δουλεύει μόνο σε Australia, Canada, France, Germany, Switzerland, Italy, Poland, Russia, Spain, UK, or US. Για να δουλέψει σε άλλες χώρες χρειάζεται πατέντα με εφαρμογή που έβγαλε κάποιος στο xda. Το γράφω για να μην την πατήσει κι άλλος. Επειδή ήρθε Ελλάδα για κινητά ΔΕΝ σημαίνει πως δουλεύει και στα Wear OS ρολόγια. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) άρα με τα λεγάμενά σου οτι βρηκα σε σκρουτζ παρόλο που είναι android δεν παιζει.δηλαδη απο την παρακατω λιστα ποιο λειτουργεί; https://www.skroutz.gr/c/1705/Smartwatches/f/779004_1092404/Android-NFC.html?order_by=pricevat&order_dir=ascΦίλε μου δεν ξέρω σε ποιο μπορείς από αυτά που μου λες να πληρώσεις με το ρολόι. Ξέρω σίγουρα πως το Wear OS σίγουρα δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές Ελλάδα. Κι επίσης ξέρω σίγουρα πως το Garmin pay δουλεύει Ελλάδα με κάρτα revolut. Το δουλεύω εδώ κι ένα μήνα με vivoactive 4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και η γυναίκα μου με vivoactive 3. edit :βλέπω fitbit pay δουλεύει Ελλάδα με curve και revolut. Δεν είχα ποτέ fitbit για να σου πω σίγουρα. Edited April 11, 2021 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Καλησπέρα. Επειδή διαβάζω σε κάποια μηνύματα για Google pay σε ρολόι https://support.google.com/wearos/answer/7643998?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Την πάτησα, πήρα το ticwatch pro 3 κι έμαθα. Το Google pay σε Wear OS δουλεύει μόνο σε Australia, Canada, France, Germany, Switzerland, Italy, Poland, Russia, Spain, UK, or US. Για να δουλέψει σε άλλες χώρες χρειάζεται πατέντα με εφαρμογή που έβγαλε κάποιος στο xda. Το γράφω για να μην την πατήσει κι άλλος. Επειδή ήρθε Ελλάδα για κινητά ΔΕΝ σημαίνει πως δουλεύει και στα Wear OS ρολόγια. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτε η Κύπρος περιλαμβάνεται στην λίστα που λες και προχτές είδα φίλο μου με Garmin ρολόι και Google Pay να πληρώνει μια χαρά εδώ στο νησί. Το πρόβλημα είναι μόνο στο Ticwatch Pro 3? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με τις προμήθειες καταντάει κουραστικό λιγάκιΜα δεν παίρνεις Revolut για να κάνεις αναλήψεις. Αλλού είναι η δύναμη της. 90% του κόσμου κάνει αναλήψεις από την τράπεζα του χωρίς Revolut. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Ούτε η Κύπρος περιλαμβάνεται στην λίστα που λες και προχτές είδα φίλο μου με Garmin ρολόι και Google Pay να πληρώνει μια χαρά εδώ στο νησί. Μήπως πλήρωσε με Garmin Pay και όχι με Google Pay? To πρώτο υποστηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου, ίσως και από άλλες τράπεζες στην Κύπρο. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 με curve δεν θα παιξει Ελλάδα;και κάτι ακόμα άν κάποιος έχει smartwatch με nfc, για google pay απαιτείτε και κάρτα sim στο ωρολόι; :):):):)Άλλο λες και αλλο λέω. Sent from my SM-N975F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου δεν ξέρω σε ποιο μπορείς από αυτά που μου λες να πληρώσεις με το ρολόι. Ξέρω σίγουρα πως το Wear OS σίγουρα δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές Ελλάδα. Κι επίσης ξέρω σίγουρα πως το Garmin pay δουλεύει Ελλάδα με κάρτα revolut. Το δουλεύω εδώ κι ένα μήνα με vivoactive 4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και η γυναίκα μου με vivoactive 3. edit :βλέπω fitbit pay δουλεύει Ελλάδα με curve και revolut. Δεν είχα ποτέ fitbit για να σου πω σίγουρα. Garmin pay παίζει και με alphabank Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Ούτε η Κύπρος περιλαμβάνεται στην λίστα που λες και προχτές είδα φίλο μου με Garmin ρολόι και Google Pay να πληρώνει μια χαρά εδώ στο νησί. Το πρόβλημα είναι μόνο στο Ticwatch Pro 3? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα δεν παίρνεις Revolut για να κάνεις αναλήψεις. Αλλού είναι η δύναμη της. 90% του κόσμου κάνει αναλήψεις από την τράπεζα του χωρίς Revolut. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΣε Garmin ρολόι αποκλείεται να είχε Google pay. Garmin pay όπως έγραψαν παραπάνω υποστηρίζεται στην Κύπρο. Google pay σε Wear OS μόνο στις χώρες που έγραψα παραπάνω. Δεν είναι θέμα ticwatch είναι θέμα Wear OS /Google. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Σε Garmin ρολόι αποκλείεται να είχε Google pay. Garmin pay όπως έγραψαν παραπάνω υποστηρίζεται στην Κύπρο. Google pay σε Wear OS μόνο στις χώρες που έγραψα παραπάνω. Δεν είναι θέμα ticwatch είναι θέμα Wear OS /Google. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ, μάλλον είναι έτσι όπως τα λες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ έχω μπερδευτεί με το θέμα των επιστροφών. Πχ αν με την κάρτα eurobank κάνω αγορές από jubo έχω 1% επιστροφή. Αν κάνω αγορές στο jubo μέσω curve δεν δικαιούμαι το 1% σωστά μιλάω; Παίρνεις κανονικά το 1% Αν όμως το jumbo ήταν συνεργαζόμενο με τη κάρτα και έδινε 3% ας πούμε δε θα έπαιρνες το 3% με την curve αλλά σκέτο 1% για αγορές από παντού. Επίσης δε μπορείς με την curve να κάνεις εξαργύρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ έχω μπερδευτεί με το θέμα των επιστροφών. Πχ αν με την κάρτα eurobank κάνω αγορές από jubo έχω 1% επιστροφή. Αν κάνω αγορές στο jubo μέσω curve δεν δικαιούμαι το 1% σωστά μιλάω; Επειδή έχω Eurobank σου λέω πως δεν παίρνεις καθόλου επιστροφή, η συναλλαγή είναι σαν να έχει γίνει μεταξύ της curve και της Eurobank και όχι μεταξύ της Eurobank και του Jumbo Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Επειδή έχω Eurobank σου λέω πως δεν παίρνεις καθόλου επιστροφή, η συναλλαγή είναι σαν να έχει γίνει μεταξύ της curve και της Eurobank και όχι μεταξύ της Eurobank και του Jumbo Εγώ εδώ και χρόνια πάλι που κάνω όλες τις αγορές μέσω Curve αποκλειστικά, δε ξέρω που έχω την κάρτα της Eurobank να στο πω έτσι... Τη χρησιμοποιώ μόνο για εξαργύρωση... Οι πόντοι αποδίδονται κανονικά. Έχω τη Yes της Eurobank. Παίρνω τουλάχιστον 20-25€ το μήνα επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ εδώ και χρόνια πάλι που κάνω όλες τις αγορές μέσω Curve αποκλειστικά, δε ξέρω που έχω την κάρτα της Eurobank να στο πω έτσι... Τη χρησιμοποιώ μόνο για εξαργύρωση... Οι πόντοι αποδίδονται κανονικά. Έχω τη Yes της Eurobank. Παίρνω τουλάχιστον 20-25€ το μήνα επιστροφή. Αν δεν κάνω λάθος η Yes! Είναι πιστωτική που ούτως ή άλλως δίνει 1% σε όλες τις συναλλαγές.Εγώ μιλάω για χρεωστική Eurobank που δίνει μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα επιστροφή Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Αν δεν κάνω λάθος η Yes! Είναι πιστωτική που ούτως ή άλλως δίνει 1% σε όλες τις συναλλαγές.Εγώ μιλάω για χρεωστική Eurobank που δίνει μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα επιστροφή Συγνώμη δε το κατάλαβα... Ναι πιστωτική είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή λειτουργεί μόνο σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ενώ αντιθέτως το πρόγραμμα επιβράβευσης YES λειτουργεί και σε μη συνεργαζόμενες. Όταν χρησιμοποιείς την Curve, την Paypal ή όποιο άλλο ενδιάμεσο για την συναλλαγή, τότε κερδίζεις μόνο όσο θα κέρδιζες σε οποιαδήποτε μη συνεργαζόμενη επιχείρηση. Αν δώσεις στα Jumbo την Curve για μια οποιαδήποτε κάρτα, όπως για παράδειγμα με την χρεωστική, τότε δεν κερδίζεις €πιστροφή. Αν έχεις την Cosmote World Mastercard και χρησιμοποιείς την Curve, τότε κερδίζεις μόνο μείωση στους λογαριασμούς Cosmote και όχι τυχόν €πιστροφή. Αντίστοιχα αν έχεις την YES Visa και χρησιμοποιείς την Curve, τότε κερδίζεις μόνο 1% ακόμη και αν πας σε συνεργαζόμενη επιχείρηση του προγράμματος YES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Πάει κλιμακωτά απ ότι έχω καταλάβει. Είχε ξεκινήσει από 8 νομίζω. Εμένα τώρα φαντάσου γράφει 20 μετά από δυο προσκλήσεις. Δεν θυμάμαι πόσα μου έδινε η Revolut πριν ένα μήνα, αλλά τώρα έφτασε στα €22 για σύσταση νέου πελάτη υπό προϋποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Δεν θυμάμαι πόσα μου έδινε η Revolut πριν ένα μήνα, αλλά τώρα έφτασε στα €22 για σύσταση νέου πελάτη υπό προϋποθέσεις.Κι εμένα χωρίς να έχω κάνει invite σε κάποιον φίλο μου, μου ήρθε email ενώ είδα και σχετική ειδοποίηση μέσα στο app, πως αν καλέσω κάποιον θα κερδίσω € 22,00. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Δεν θυμάμαι πόσα μου έδινε η Revolut πριν ένα μήνα, αλλά τώρα έφτασε στα €22 για σύσταση νέου πελάτη υπό προϋποθέσεις. Εμένα τώρα δίνει 30€ αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Καλησπέρα. Επειδή διαβάζω σε κάποια μηνύματα για Google pay σε ρολόι https://support.google.com/wearos/answer/7643998?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Την πάτησα, πήρα το ticwatch pro 3 κι έμαθα. Το Google pay σε Wear OS δουλεύει μόνο σε Australia, Canada, France, Germany, Switzerland, Italy, Poland, Russia, Spain, UK, or US. Για να δουλέψει σε άλλες χώρες χρειάζεται πατέντα με εφαρμογή που έβγαλε κάποιος στο xda. Το γράφω για να μην την πατήσει κι άλλος. Επειδή ήρθε Ελλάδα για κινητά ΔΕΝ σημαίνει πως δουλεύει και στα Wear OS ρολόγια. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σκόπευα να πάρω κι εγώ το ticwatch pro 3 για να μπορώ να πληρώνω με το ρολόϊ. Τελικά πήρα το garmin venu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σκόπευα να πάρω κι εγώ το ticwatch pro 3 για να μπορώ να πληρώνω με το ρολόϊ. Τελικά πήρα το garmin venu.Καλημέρα. Και στα δύο πληρώνεις με το ρολόι?? Απο που το πήρες αν επιτρέπεται?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Καλημέρα. Και στα δύο πληρώνεις με το ρολόι?? Απο που το πήρες αν επιτρέπεται?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Το ticwatch έχει google pay και όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς το παρόν στην Ελλάδα (παρότι μπορείς να πληρώσεις με google pay και συμβατή κάρτα χρησιμοποιώντας το κινητό). Το garmin έχει το garmin pay το οποίο λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα (με συμβατή κάρτα). Το πήρα από κωτσόβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts