junglist Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Απλά για επιβεβαίωση ρωτάω. Σε λογαριασμό Revolut φίλης μου κοιτούσα πώς θα κάνει top up και βρίσκαμε επιλογές μόνο με κάρτα και Google Pay. Αν θέλει να στείλει λεφτά από τράπεζα, τότε μόνο μέσω ebanking γίνεται; Ή να πάει στο κατάστημα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Απλά για επιβεβαίωση ρωτάω. Σε λογαριασμό Revolut φίλης μου κοιτούσα πώς θα κάνει top up και βρίσκαμε επιλογές μόνο με κάρτα και Google Pay. Αν θέλει να στείλει λεφτά από τράπεζα, τότε μόνο μέσω ebanking γίνεται; Ή να πάει στο κατάστημα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν έχει καρτα χρεωστική στο ονομα της απο τον λογαριασμό που θέλει να στείλει;Θα κάνει topup . Mε έμβασμα έχει έξοδα και κάνει 2? μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis78 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 tap το κινητό στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν είχε γίνει τίποτα. Μαλιστα. Eurobank Wallet ηταν ανοιχτο στην εφαρμογη, και η καρτα επιλεγμενη; Εχεις δοκιμασει με Google Pay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν έχει καρτα χρεωστική στο ονομα της απο τον λογαριασμό που θέλει να στείλει;Θα κάνει topup . Mε έμβασμα έχει έξοδα και κάνει 2? μερες;Έχει χρεωστική. Οκ θα το κοιτάξουμε, Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 καλησπέρα. Σε samsung note10 εχω το google pay, τα wallet winbank και eurobank. Στις ρυθμίσεις στο τηλεφωνο εχω σαν προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής το google pay, και τσεκαρισμένη την ρύθμιση να χρησιμοποιείται η τρέχουσα ανοχτη εφαρμογή αντι της εφαρμογής google pay. Με το winbank wallet δουλευει. Με το eurobank wallet οχι. Θα πρέπει να ρυθμίσω την eurobank σαν προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής για να πληρωσω. Αυτό. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 καλησπέρα. Σε samsung note10 εχω το google pay, τα wallet winbank και eurobank. Στις ρυθμίσεις στο τηλεφωνο εχω σαν προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής το google pay, και τσεκαρισμένη την ρύθμιση να χρησιμοποιείται η τρέχουσα ανοχτη εφαρμογή αντι της εφαρμογής google pay. Με το winbank wallet δουλευει. Με το eurobank wallet οχι. Θα πρέπει να ρυθμίσω την eurobank σαν προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής για να πληρωσω. Αυτό.Ναι, για κάποιο λόγο είναι πρόβλημα της εφαρμογής της eurobank αυτό. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Το alpha wallet συμπεριφέρεται επίσης κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 φίλος έμπορος, κάτοχος ασύρματου (φορητό) POS εθνικής. Δεν του περνούσε ανέπαφα απο κινητό η curve. Οπως επίσης και η φυσική κάρτα παρουσίαζε προβλήματα σε ανέπαφη συναλλαγή. Σε συνομιλίες με την εθνική τράπεζα ειπαν οτι το γνωρίζουν το πρόβλημα και θα το διορθωσουν. Σήμερα το POS πήρε αναβάθμιση και πέρασε κανονικά η συναλλαγή ανέπαφα απο το κινητό. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 προσπαθω να στειλω πρωτη φορα λεφτα μεσω revolut. εκανα καταθεση 400 ευρω παω να τα στειλω και μου βγαζει password is invalid ενω ειμαι μεσω της εφαρμογης και δαχτυλικο αποτυπωμα. βαζω 200 και μου βγαζει the action is forbidden. τι κανω λαθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 προσπαθω να στειλω πρωτη φορα λεφτα μεσω revolut. εκανα καταθεση 400 ευρω παω να τα στειλω και μου βγαζει password is invalid ενω ειμαι μεσω της εφαρμογης και δαχτυλικο αποτυπωμα. βαζω 200 και μου βγαζει the action is forbidden. τι κανω λαθος; από revolut σε revolut προσπαθείς να στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 από revolut σε revolut προσπαθείς να στείλεις; απο revolut σε revolut. σε λογαριασμο που στο παρελθον μου ειχε στειλει χρηματα χωρις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 απο revolut σε revolut. σε λογαριασμο που στο παρελθον μου ειχε στειλει χρηματα χωρις προβλημαΜίλησε με το live chat. Ίσως δεν έχεις και τον κωδικό χώρας στο νούμερο τηλεφώνου που στέλνεις τα χρήματα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 που βρισκεται το live chat? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Στο tab του προφίλ, στο ερωτηματικό (help), προς το τέλος chat to us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 το βρηκα. μετα απο 30 λεπτα αναμονη μιλησα με εκπροσωπο. μου ειπε να κανω απεγκατασταση της εφαρμογης και εκ νεου εγκατασταση. εν τελει, το θεμα λυθηκε και εκανα την μεταφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Σημερα παρελαβα την curve, την ενεργοποιησα μεσω της εφαρμογης, εκανα μια αγορα σε καταστημα και την προσθεσα στο google pay αλλα δυστυχως δεν τη δεχεται για ανεπαφες πληρωμες. Εγραψα στην εξυπηρετηση και ελπιζω να μου απαντησουν μεσα στο 2020. Σε καθε περιπτωση, το google pay ηταν ο μονος λογος που εβγαλα αυτη την καρτα, αν δεν μπορεσω να τη χρησιμοποιησω ανεπαφα μεσω google pay θα την ακυρωσω. Σήμερα μου έστειλαν αυτή την απάντηση: "I’ve looked into this and at the moment, your Curve Card’s BIN is not supported on Google Pay. Rest assured, we’re working hard on enabling Google Pay for all of our EEA Customers and we’ll let you know once that’s available!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δεν καταλαβαίνω σε άλλους ισχύει το , Google pay με curve και σε άλλους όχι;;;; Ερώτημα: Μόλις έκανα μια συναλλαγή σε δολλάρια με Google pay και χρεώθηκαν δολλάρια στην curve αλλά η curve τα μετέτρεψε σε ευρώ και τά χρέωσε σε ευρώ στην κάρτα μου στην άλφα (ευτυχώς!!! Γιατί με χρέωση σε δολλάρια η άλφα θα έβαζε προμήθεια και ισοτιμία όχι την καλύτερη) Έτσι γίνεται με την curve;;; χρεώσεις σε ξένα νομίσματα τα μετατρέπει σε ευρώ ;; Η ισοτιμία πάντως είναι καλή και δεν χρέωσε καμμία προμήθεια Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δεν καταλαβαίνω σε άλλους ισχύει το , Google pay με curve και σε άλλους όχι;;;; Ερώτημα: Μόλις έκανα μια συναλλαγή σε δολλάρια με Google pay και χρεώθηκαν δολλάρια στην curve αλλά η curve τα μετέτρεψε σε ευρώ και τά χρέωσε σε ευρώ στην κάρτα μου στην άλφα (ευτυχώς!!! Γιατί με χρέωση σε δολλάρια η άλφα θα έβαζε προμήθεια και ισοτιμία όχι την καλύτερη) Έτσι γίνεται με την curve;;; χρεώσεις σε ξένα νομίσματα τα μετατρέπει σε ευρώ ;; Η ισοτιμία πάντως είναι καλή και δεν χρέωσε καμμία προμήθεια Sent from my Power 3 using Tapatalk Ναι ακριβώς έτσι δουλεύει. Χρεώνει στο νόμισμα που έχεις επιλέξει να χρεώνεται η κάρτα δηλαδή ευρώ και αναλαμβάνει την μετατροπή η Curve με πολύ καλή ισοτιμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μια χαρά !! Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Παιδιά σχόλια για το νέο email της Revolut σχετικά με τις μετοχές και το ΒΡΕΧΙΤ; Όποιος ασχολείται με τις μετοχές, θα πρόσεξε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει τρομερή πτώση σε πολλές εταιρείες. Αν κατάλαβα καλά το email, αναφέρει ότι καλύτερα να πουλήσουμε όλο το υπάρχον πορτοφόλι για να μεταφερθούμε μετά στην νέα υπηρεσία. Αυτό δεν παίζει να γίνει αυτήν την περίοδο. Οπότε θα μείνουμε με την υπάρχων υπηρεσία χωρίς Ευρωπαϊκή κάλυψη. Έχει άλλες συνέπειες αυτές; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Δοκίμασα σήμερα να βάλω την viva κάρτα στο GPay και την δέχτηκε κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Δοκίμασα σήμερα να βάλω την viva κάρτα στο GPay και την δέχτηκε κανονικοταταΑυτό είναι πολύ καλό νέο, πιθανόν να έρθει το gpay επίσημα στην Ελλάδα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Αυτό είναι πολύ καλό νέο, πιθανόν να έρθει το gpay επίσημα στην Ελλάδα Sent from my Power 3 using Tapatalk Σήμερα :) https://support.google.com/pay/answer/10173490 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 ΤΕΛΕΙΑ :) Google pay για όλους Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Σήμερα :) https://support.google.com/pay/answer/10173490 Μολις προσθεσα την N26 καρτα μου στο google pay. Την curve ακομα δεν την δεχεται για ανεπαφες πληρωμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ούτως ή άλλως πληρώναμε με Curve και Gpay έως τώρα.. Τι άλλαξε; το θέμα θα ήταν να μπορώ να βάλω απευθείας την πιστωτική μου ας πούμε στην εφαρμογή και να μπορώ να κάνω και δόσεις και τα πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts