tasosathan Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ήρθε σήμερα η καρτούλα (curve) και ενώ περάστηκε στο Google Pay κανονικά στο Apple Pay αρνείται. Sent from my iPhone using Tapatalk Αμα την περάσεις χειροκίνητα μέσω το apple wallet και οχι της εφαρμογής της curve, θα γινει μια χαρα το έκανα πριν μια ωρα στο 6s μου που έχω σαν δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Αμα την περάσεις χειροκίνητα μέσω το apple wallet και οχι της εφαρμογής της curve, θα γινει μια χαρα το έκανα πριν μια ωρα στο 6s μου που έχω σαν δευτερο Δούλεψε. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ρε παιδιά.. αυτό το αναθεματισμενο Google pay έχει κανένας υπόψιν του πότε θα έρθει επίσημα προς τα εδώ ώστε να μπορούμε πλέον να βάλουμε κανονικά revolut n26 ακόμα και alpha όπως έχει γίνει εδώ και μήνες με την apple; Έχω ψάξει για φήμες σχετικά με το θέμα αλλά δε βρίσκω κάπου πληροφορίες. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ρε παιδιά.. αυτό το αναθεματισμενο Google pay έχει κανένας υπόψιν του πότε θα έρθει επίσημα προς τα εδώ ώστε να μπορούμε πλέον να βάλουμε κανονικά revolut n26 ακόμα και alpha όπως έχει γίνει εδώ και μήνες με την apple; Έχω ψάξει για φήμες σχετικά με το θέμα αλλά δε βρίσκω κάπου πληροφορίες. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί να μας νοιάζει επίσημα πότε θα έρθει όταν παίζει κανονικά εδώ και μήνες με Revolut, Dipocket κλπ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Revolut η Curve και γιατί; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Revolut η Curve και γιατί; Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΚαταρχήν μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.... Καλύτερα να πας στις ιστοσελίδες τους και να ψάξεις πρώτα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Πάντα μια έξτρα ελληνική κάρτα δίπλα με τις ξένες είναι χρήσιμη Η Revolut τώρα αντιμετωπίζει outage https://www.revolut.com/en-GR/system-status Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Προβλήματα με την Payonner card και την WireCard - ελπίζω να μην είναι off-topic: https://bnbnews.gr/nea/7946/wirecard-neo-chtypima-gia-toys-ellines-hosts/ Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Έλαβα σήμερα E-mail απο την Viva Wallet "Η Viva Wallet φέρνει το Apple Pay" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Καλησπέρα. Μου ήρθε η Curve κάρτα μου. Τι βήματα ακολουθώ τώρα ώστε να πληρώνω με Google Pay με την πιστωτική της Eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Καλημέρα παίδες, έκανα sign up μέσα από την εφαρμογή της Curve, διαλέγω τη μπλε κάρτα, και μου βγάζει για delivery address μόνο UK και δε με αφήνει να το αλλάξω. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Καλημέρα. Εγώ πάντως που δοκίμασα να προσθέσω την Curve στο Google Pay μου λέει ότι είναι αδύνατη η ρύθμιση για ανεπαφικές πληρωμές και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Καλημέρα. Εγώ πάντως που δοκίμασα να προσθέσω την Curve στο Google Pay μου λέει ότι είναι αδύνατη η ρύθμιση για ανεπαφικές πληρωμές και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου.Δεν ξέρω αν θέλει το ίδιο με την Revolut, αλλά για να παίξει το Google Pay με κάρτα Revolut, θέλει να έχεις βγάλει την κάρτα με διεύθυνση από Αγγλία, Γερμανία κλπ (Όχι Ελλάδα). Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Δεν ξέρω αν θέλει το ίδιο με την Revolut, αλλά για να παίξει το Google Pay με κάρτα Revolut, θέλει να έχεις βγάλει την κάρτα με διεύθυνση από Αγγλία, Γερμανία κλπ (Όχι Ελλάδα). Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΌχι. Σε μένα λειτουργεί το Google Pay με Curve και ελληνική διεύθυνση. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Εγώ πάντως που δοκίμασα να προσθέσω την Curve στο Google Pay μου λέει ότι είναι αδύνατη η ρύθμιση για ανεπαφικές πληρωμές και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου.Πού βρήκες το app Gpay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Με αυτή τη Curve δε μπορώ να βγάλω άκρη, έχω δημιουργήσει τον λογαριασμό μου, έχω περάσει και μία κάρτα Πειραιώς, πάω Account > Order physical card και από εκεί δε με αφήνει να αλλάξω διεύθυνση πέρα από την Αγγλία. Πως το κάνατε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Όχι. Σε μένα λειτουργεί το Google Pay με Curve και ελληνική διεύθυνση. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πού βρήκες το app Gpay; Χτες εγώ το Google Pay το κατέβασα κανονικά από το Play store. https://pay.google.com/about/ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Όχι. Σε μένα λειτουργεί το Google Pay με Curve και ελληνική διεύθυνση. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πού βρήκες το app Gpay;Το κατέβασα από το apkmirror. Έκδοση 2.112.312533666 Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Το κατέβασα από το apkmirror. Έκδοση 2.112.312533666 Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι η έκδοση nodpi? Δοκίμασε αυτή: https://drive.google.com/file/d/1q-JTPnA05gv6km2Kis3t19RgZg4oMptc/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Έγραψα πιο πάνω τον τρόπο που κατέβασα το pay από Ελλάδα από play store και ο οποίος εξασφαλίζει ενημερώσεις Επίσης το , Google pay δουλεύει σε μενα μια χαρά με curve monese ,και dipocket χωρίς κανένα πρόβλημα (μέχρι τώρα) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Είναι η έκδοση nodpi? Δοκίμασε αυτή: https://drive.google.com/file/d/1q-JTPnA05gv6km2Kis3t19RgZg4oMptc/view?usp=drivesdkΤην κατέβασα αυτή που μου είπες αλλά και πάλι τα ίδια. Ίσως να φταίει που έχω τη γλώσσα του κινητού ή τη γλώσσα στο Google account μου στα ελληνικά. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγραψα πιο πάνω τον τρόπο που κατέβασα το pay από Ελλάδα από play store και ο οποίος εξασφαλίζει ενημερώσεις Επίσης το , Google pay δουλεύει σε μενα μια χαρά με curve monese ,και dipocket χωρίς κανένα πρόβλημα (μέχρι τώρα) Sent from my Power 3 using TapatalkΕννοείς μέσω της gifgaf sim? Την παρήγγειλα και εγώ να δούμε εάν θα παίξει έτσι η curve με το gpay Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ναι μέσω giffgaf Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 (edited) Να ρωτήσω μέχρι πόσο πληρώνεις ανέπαφα στο Google Pay ; Αν ξεπεράσεις το ποσό ζητάει pin για την κάρτα;; Edited July 18, 2020 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Να ρωτήσω μέχρι πόσο πληρώνεις ανέπαφα στο Google Pay ; Αν ξεπεράσεις το ποσό ζητάει pin για την κάρτα;;Ποτέ δεν ζητάει πιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ποτέ δεν ζητάει πινΑκόμα και μεγάλες αγορές;;;; Π.χ 100 ευρώ;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Ακόμα και μεγάλες αγορές;;;; Π.χ 100 ευρώ;;; Sent from my Redmi 7 using TapatalkΝαι, δεν ζητάει πιν. Δεν έχει νόημα το πιν σε πληρωμή με κινητό αφού το two factor authentication έχει επιτευχθεί. Έχεις το κινητό στην κατοχή σου ΚΑΙ το έχεις ξεκλειδώσει (pin, pattern, fingerprint). Επομένως τι νόημα θα είχε να σου ξαναζηταει κάποιο pin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts