loyros Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Έχεις δίκιο αλλά το πρόβλημα δεν είναι η αλλαγή ταυτότητας, αλλά οι επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες που συνεπάγεται αυτό. Αρχίζεις από εφορία, συνεχίζεις σε τράπεζες και σε όποια άλλη υπηρεσία μπορεί να έχει κανείς δοσοληψίες (ΙΚΑ κτλπ). Καταλαβαίνεις πόσες χαμένες ώρες είναι αυτές; Αν υπήρχε μια κεντρική database όπου ενημερωνόταν τα πάντα με το που γινόταν η αλλαγή ταυτότητας δεν θα είχα πρόβλημα να άλλαζα και κάθε χρόνο. Προσωπικά είμαι ακόμα με χειρόγραφη ταυτότητα ακριβώς επειδή δεν έχω όρεξη να μπλέξω σε αυτό το πράγμα. Έχω όμως και πάντα εν ενεργεία διαβατήριο για ότι άλλο χρειαστεί.την επόμενη φορά που θα πας να ανανεώσεις διαβατήριο θα σου πουν να αλλάξεις και ταυτότητα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Έχεις δίκιο αλλά το πρόβλημα δεν είναι η αλλαγή ταυτότητας, αλλά οι επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες που συνεπάγεται αυτό. Αρχίζεις από εφορία, συνεχίζεις σε τράπεζες και σε όποια άλλη υπηρεσία μπορεί να έχει κανείς δοσοληψίες (ΙΚΑ κτλπ). Καταλαβαίνεις πόσες χαμένες ώρες είναι αυτές; Αν υπήρχε μια κεντρική database όπου ενημερωνόταν τα πάντα με το που γινόταν η αλλαγή ταυτότητας δεν θα είχα πρόβλημα να άλλαζα και κάθε χρόνο. Προσωπικά είμαι ακόμα με χειρόγραφη ταυτότητα ακριβώς επειδή δεν έχω όρεξη να μπλέξω σε αυτό το πράγμα. Έχω όμως και πάντα εν ενεργεία διαβατήριο για ότι άλλο χρειαστεί. Οι ΔΥ ενημερώνονται αυτόματα,λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Οι ΔΥ ενημερώνονται αυτόματα,λένε. Επιβεβαιώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Καλησπέρα. Για να πληρώσω μια οθόνη από dragon tt σε δολάρια με κάρτα revolut πρέπει να κάνω μετατροπή στο app πριν την αγορά η γίνεται αυτόματα από την revolut? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 την επόμενη φορά που θα πας να ανανεώσεις διαβατήριο θα σου πουν να αλλάξεις και ταυτότητα.Έχω ανανεώσει το διαβατήριο 4-5 φορές με αυτήν την ταυτότητα (είναι από το 2000), αν αλλάξει κάτι την επόμενη φορά, θα το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλησπέρα. Για να πληρώσω μια οθόνη από dragon tt σε δολάρια με κάρτα revolut πρέπει να κάνω μετατροπή στο app πριν την αγορά η γίνεται αυτόματα από την revolut? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓίνεται αυτόματα From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Γνωριζετε αν ειναι δυνατον να συνδεσω ΜΙΑ χρεωστικη/πιστωτικη καρτα σε δυο διαφορετικα τηλεφωνα (google pay) και δυο διαφορετικους λογαριασμους google; Δηλαδη, θα ηθελα να βαλουμε την ιδια καρτα (π.χ. virtual revolut) στο κινητο της γυναικας μου και το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Εγώ που έχω δοκιμάσει να βάλω τη virtual Revolut στο Google pay, δεν με αφήνει. Ούτε σε ένα κινητό δηλαδή.. Edited April 27, 2020 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Εγώ που έχω δοκιμάσει να βάλω τη virtual Revolut στο Google pay, δεν με αφήνει. Ούτε σε ένα κινητό δηλαδή.. Διαγραφεις την virtual revolut που εχεις ηδη. Αλλαζεις διευθυνση σε μια εγκυρη (βρες απο google maps) διευθυνση UK. Δημιουργεις νεα virtual revolut. Αν θελεις ξαναγυριζεις σε διευθυνση ελλαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ωραίος δεν το ήξερα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εγώ που έχω δοκιμάσει να βάλω τη virtual Revolut στο Google pay, δεν με αφήνει. Ούτε σε ένα κινητό δηλαδή.. Google Pay.Συγγνωμη για το οφ τοπικ.Επειδη χρησιμοπειω δευετρη συσκευή αντροιντ μπορεις σε πμ να μου δωσεις οδηγιες πως το εκανες να δουλεψει ελλαδα? Σε ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Google Pay.Συγγνωμη για το οφ τοπικ.Επειδη χρησιμοπειω δευετρη συσκευή αντροιντ μπορεις σε πμ να μου δωσεις οδηγιες πως το εκανες να δουλεψει ελλαδα? Σε ευχαριστω πολυ:)Φίλε 2 ποστ πιο πάνω αναφέρεται η διαδικασία. Και δεν υπάρχει παίζει Ελλάδα ή όχι. Το σενάριο είναι ή παίζει παντού ή δεν παίζει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Χρόνια πολλά. Με πια υπηρεσία σε συνδυασμό με gpay γίνεται να χτίζουμε το αφορολόγητο? Με revolut η curve η κάτι άλλο? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Χρόνια πολλά. Με πια υπηρεσία σε συνδυασμό με gpay γίνεται να χτίζουμε το αφορολόγητο? Με revolut η curve η κάτι άλλο? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Curve στην οποία έχεις βάλει να χρεωνεται Ελληνική κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Το είχα ξανακάνει αλλά σήμερα δεν δούλεψε. Έχω 50 λίρες μέσα στο account μου στην Revolut πέρα από όσα έχω σε ευρώ. Έκανα μια αγορά σήμερα από ΕΒΑΥ μέσω PayPal σε λίρες και περίμενα να τραβήξει από τις λίρες, αλλά τελικά τράβηξε από τα ευρώ. Ξέρετε πώς το φτιάχνω αυτό; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Στο PayPal φαίνεται να χρέωσε λίρες;;;; Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Στο PayPal φαίνεται να χρέωσε λίρες;;;; Sent from my Power 3 using TapatalkΝαι κανονικά Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Κάτι πρέπει να παίχτηκε, διότι αγόρασα πριν λίγες μέρες κάτι σε λίρες και όλα δούλεψαν ρολόι. Και να προσθέσω δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι -απο ότι τουλάχιστον γνωρίζω- αν έχεις λίρες και αγοράζεις σε λίρες παίρνει μόνο του τις λιρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Edited May 3, 2020 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Κατεβαίνει update της eurobank που λέει για ενεργοποίηση nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Κατεβαίνει update της eurobank που λέει για ενεργοποίηση nfc Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν μπορείς.Αφορά πληρωμές ; Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν μπορείς.Αφορά πληρωμές ;Από την περιγραφή στο playstore Τώρα, το Eurobank Mobile App σας συνοδεύει παντού και σας επιτρέπει να εκτελέσετε τις ανέπαφες συναλλαγές σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την φυσική κάρτα σας. Εκμεταλευτείτε τα πλεονεκτήματα του Eurobank NFC Wallet και εκτελέστε τις συναλλαγές σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια! Όλες οι πληρωμές, στο χέρι σας. *Ισχύει για κάρτες Mastercard και για κινητά με λειτουργικό Android 5+ και δυνατότητα πληρωμών με NFC. Δεν υποστηρίζονται rooted συσκευές. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Ισχυει, πληρωσα ανεπαφα σε μαγαζι. το θεμα ειναι οτι γιατι οχι VISA ? Επίσης άργησε πολύ η Eurobank σε σχέση με την Αλφα να βγάλει την λειτουργία αυτή! Edited May 6, 2020 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Φαίνεται να λειτουργεί αλλά Δεν το βάζω default εφαρμογή. Θα κρατήσω το Google Pay με κουμπωμένες ολες της καρτες. Μόνο σε καταστήματα με επιστροφή το χρησιμοποιείς. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Φαίνεται να λειτουργεί αλλά Δεν το βάζω default εφαρμογή. Θα κρατήσω το Google Pay με κουμπωμένες ολες της καρτες. Μόνο σε καταστήματα με επιστροφή το χρησιμοποιείς. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις στο Google pay ελληνικές κάρτες? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχεις στο Google pay ελληνικές κάρτες? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Απευθείας όχι αλλά έχω περασμένη Curve Revolut κ.α. Η Curve είναι σαν να της έχεις όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts