christou Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Κι εμένα την συνδέει κανονικά, αλλά δεν τη δέχεται για ανέπαφες.Μήπως πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του NFC της συσκευής σου; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Έχω ήδη revolut με την πραγματική μου διεύθυνση στην Ελλάδα, γίνεται να βγάλω άλλη με διεύθυνση που να επιτρέπει την προσθήκη της στο google pay; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Μήπως πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του NFC της συσκευής σου; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που διάβασα στο support της curve πρόβλημα έχουν όσοι δεν έχουν αγγλικό αριθμό κάρτας. Εμένα ήρθε με αγγλικό αριθμό και δεν μπορώ να την προσθέσω. Τις ρυθμίσεις νομίζω τις έχω σωστές. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Αν μίλησες με το support και δεν σε διαφώτισαν δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Αν μίλησες με το support και δεν σε διαφώτισαν δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μίλησα αλλά δεν έβγαλα άκρη, μου είπαν ότι προς το παρόν θέλει αγγλικό ΒΙΝ για να δουλέψει, το οποίο τους είπα ότι τέτοιο έχω αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Για πορτοφόλι το HCE δεν επιλέγω από τις ρυθμίσεις του τηλ. Έχω το Redmi 8T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ναι πορτοφόλι HCE έχω και εγώ. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Έχω ήδη revolut με την πραγματική μου διεύθυνση στην Ελλάδα, γίνεται να βγάλω άλλη με διεύθυνση που να επιτρέπει την προσθήκη της στο google pay; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈγραψα πιο πάνω ότι γίνεται με ξένη διεύθυνση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Έγραψα πιο πάνω ότι γίνεται με ξένη διεύθυνση. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΔηλαδή μια τυχαία ξένη διεύθυνση; Δεν κάνουν επιβεβαίωση, που στέλνουν την κάρτα; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Δηλαδή μια τυχαία ξένη διεύθυνση; Δεν κάνουν επιβεβαίωση, που στέλνουν την κάρτα; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜιλάμε για έκδοση virtual card. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Μιλάμε για έκδοση virtual card. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΟπότε κάνω καινούργιο λογαριασμό, (έχω ήδη Ελληνικό) στέλνω ταυτότητα για ταυτοποίηση και δηλώνω μια άσχετη διεύθυνση εξωτερικού; Θα δουλέψει κάτι τέτοιο; Δεν ζητάνε κάποιο λογαριασμό για πιστοποίηση της διεύθυνσης; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Οπότε κάνω καινούργιο λογαριασμό, (έχω ήδη Ελληνικό) στέλνω ταυτότητα για ταυτοποίηση και δηλώνω μια άσχετη διεύθυνση εξωτερικού; Θα δουλέψει κάτι τέτοιο; Δεν ζητάνε κάποιο λογαριασμό για πιστοποίηση της διεύθυνσης; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά δεν υπάρχει συνεννόηση. Έγραψα εγώ πουθενά για νέο λογαριασμό, ταυτότητες και ιστορίες; Σε υπάρχον λογαριασμό, απλά αλλάζεις την διεύθυνση, καταργεις την παλιά virtual κάρτα και παραγγέλνεις νέα. Δεν είναι δύσκολο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλά δεν υπάρχει συνεννόηση. Έγραψα εγώ πουθενά για νέο λογαριασμό, ταυτότητες και ιστορίες; Σε υπάρχον λογαριασμό, απλά αλλάζεις την διεύθυνση, καταργεις την παλιά virtual κάρτα και παραγγέλνεις νέα. Δεν είναι δύσκολο. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΦίλε μου, βασικά δεν είπες τίποτα. Τώρα το λες, για εσένα που το γνώριζες ήταν εύκολο, εγώ που δεν το γνώριζα έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου αν δεν το εξηγούσε κάποιος; Όπως και να έχει ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotossal Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 ηρθε μυνημα οτι το free pos της viva wallet στις 11-3-2020 καταργητε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Έχω βάλει την εφαρμογή της alpha bank (alpha wallet) και χρησιμοποιώ το tap n pay από εκεί. Μπορώ σε αυτήν την εφαρμοή να συνδέσω και άλλη κάρτα μου από άλλη τράπεζα; Υπάρχει κάποιο προτέρημα του gpay (το οποίο δεν το έχω βάλει ακόμα βέβαια); Μόνο το tap n pay με ενδιαφέρει στο alpha wallet. edit: Απαντάω μόνος μου, μιας και μόλις το προσπάθησα. Δε γίνεται να μπει κάρτα διαφορετικής τράπεζας στο alpha wallet. Άρα εκεί θα είναι και η διαφορά με το gpay. Edited February 28, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Με την curve τρώω πόρτα από POS της ,cardlink (βενζινάδικα), λέει ότι δεν έχει υπόλοιπο Έχει συμβεί και σε άλλον;;; Η κάρτα που είναι συνδεδεμένη είναι πιστωτική με αρκετό υπόλοιπο και την έχω χρησιμοποιήσει μέσω curve για πληρωμή σε paypal χωρίς πρόβλημα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Με την curve τρώω πόρτα από POS της ,cardlink (βενζινάδικα), λέει ότι δεν έχει υπόλοιπο Έχει συμβεί και σε άλλον;;; Η κάρτα που είναι συνδεδεμένη είναι πιστωτική με αρκετό υπόλοιπο και την έχω χρησιμοποιήσει μέσω curve για πληρωμή σε paypal χωρίς πρόβλημα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Συμβαίνει και σε μένα. Απλα δεν τη χρησιμοποιώ σε αυτα τα Βενζινάδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Η πλάκα είναι ότι πήγα σε μικρό σούπερ μάρκετ να πάρω δύο αναψυκτικά (αξία συνολική < 2 €) και η συναλλαγή πέρασε κανονικά, και είχαν και cardlink pos Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Η πλάκα είναι ότι πήγα σε μικρό σούπερ μάρκετ να πάρω δύο αναψυκτικά (αξία συνολική < 2 €) και η συναλλαγή πέρασε κανονικά, και είχαν και cardlink pos Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κάτι γίνεται με την έκδοση λογισμικού που έχουν τα συγκεκριμένα τερματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε μένα σ αυτά τα pos έβγαζε να επιλέξω λίρα ή ευρώ και τελικά δεν έπαιρνε την συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε μένα σ αυτά τα pos έβγαζε να επιλέξω λίρα ή ευρώ και τελικά δεν έπαιρνε την συναλλαγή. Εκεί είναι μάλλον το πρόβλημα. Βλέπουν Αγγλική κάρτα, πάνε να βάλουν επιλογή νομίσματος και τρώνε άκυρο που φαίνεται σαν απόρριψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Αν έχω στην revolut μέσα λίρες πχ και ευρώ, και πάω σε σούπερ εδώ Ελλάδα, θα δείξει στο μηχάνημα και την επιλογή για λίγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Αν έχω στην revolut μέσα λίρες πχ και ευρώ, και πάω σε σούπερ εδώ Ελλάδα, θα δείξει στο μηχάνημα και την επιλογή για λίγες; Η κάρτα φαίνεται σαν Αγγλική. Δεν εχει σημασία αν έχεις λίρες ή όχι. Το μηχανημα δεν το ξέρει. Αρα δεν εχει σχεση αν εχεις λιρες ή όχι το αν θα σου βγάλει την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Οπότε τραβάνε ευρώ αναγκαστικά.. Σερβία και Κροατία που θα πάω όμως γιατί θα τους δίνει επιλογή και για ευρώ και για το τοπικό τους νόμισμα που με βολεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Οπότε τραβάνε ευρώ αναγκαστικά.. Σερβία και Κροατία που θα πάω όμως γιατί θα τους δίνει επιλογή και για ευρώ και για το τοπικό τους νόμισμα που με βολεύει; Είναι θέμα Pos/τράπεζας το αν θα βγάλει την επιλογή ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Σας έχει τύχει να μην σας έρχεται sms με τον κωδικό από την curve για να την προσθέσετε στο Apple Watch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts