blade_ Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 εχει κανεις προχειρο ενα template για το πως περναμε χρηματα απο την εφαρμογη της εθνικης για ανδροιδ σε ρεβο? Ευχαριστω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 εχει κανεις προχειρο ενα template για το πως περναμε χρηματα απο την εφαρμογη της εθνικης για ανδροιδ σε ρεβο? ΕυχαριστωΑπό την εφαρμογή δεν τα έχω καταφέρει. Μέσω Browser μόνο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Η εφαρμογη της Εθνικής για έμβασμα εξωτερικού είναι ότι χειρότερο υπάρχει,και δεν λένε να το διορθώσουν εδώ και κάνα χρόνο+ δεν σε εχει επιλογή να επιλέξεις να σταλθεί το έμβασμα απο το 2μηνο όριο των 4.000 ευρω.Εχει σαν defualt το όριο ελεύθερον κεφαλαίων που είναι όταν λαμβάνεις χρήματα με έμβασμα απο το εξωτερικό μπορείς το ίσο πόσο να το στείλεις ξανά έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Η εφαρμογη της Εθνικής για έμβασμα εξωτερικού είναι ότι χειρότερο υπάρχει,και δεν λένε να το διορθώσουν εδώ και κάνα χρόνο+ δεν σε εχει επιλογή να επιλέξεις να σταλθεί το έμβασμα απο το 2μηνο όριο των 4.000 ευρω.Εχει σαν defualt το όριο ελεύθερον κεφαλαίων που είναι όταν λαμβάνεις χρήματα με έμβασμα απο το εξωτερικό μπορείς το ίσο πόσο να το στείλεις ξανά έξω. Τραγικό πράγματι μια φορά που χρειάστηκα να στείλω από το αππ. Στην αρχή λέω δεν μπορεί, εγώ κάνω κάποιο λάθος αλλά η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Θεωρώ απίθανο να μην το ξέρουν αλλά επειδή δεν κάνω συχνή χρήση, δεν πρόκειται να κάνω τον κόπο να τους ενοχλήσω στο τηλέφωνο. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ σε κάθε περίπτωση πάντως. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 εχει κανεις προχειρο ενα template για το πως περναμε χρηματα απο την εφαρμογη της εθνικης για ανδροιδ σε ρεβο? ΕυχαριστωΣε ρεβολουτ κάνεις top up μέσα από την δική της εφαρμογή. Εσύ θες κάτι άλλο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Σε ρεβολουτ κάνεις top up μέσα από την δική της εφαρμογή. Εσύ θες κάτι άλλο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Τι εννοείς? Βάζοντας την κάρτα μας? Αν ναι τρώω άκυρο από την τράπεζα μου Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Top up στην dipocket φαντάζομαι γίνεται χωρίς πρόβλημα από κάρτα εθνικής/Πειραιώς, σωστά? Και λογικά χωρίς χρέωση???? Τα χρήματα φαίνονται αμέσως? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απαντάω ο ίδιος, μιας και μόλις το έκανα. Όλα οκ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καταφερε κανεις να βαλει χρηματα σε Revolut με ελληνικη καρτα τωρα που καταργηθηκαν τα capital controls? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Top up στην dipocket φαντάζομαι γίνεται χωρίς πρόβλημα από κάρτα εθνικής/Πειραιώς, σωστά? Και λογικά χωρίς χρέωση???? Τα χρήματα φαίνονται αμέσως? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστά απαντάω για κάρτα Εθνικής που χρησιμοποιώ. Ναι τα χρήματα φαίνονται άμεσα Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καταφερε κανεις να βαλει χρηματα σε Revolut με ελληνικη καρτα τωρα που καταργηθηκαν τα capital controls? Sent from my iPhone using Tapatalk Από 1 Σεπτέμβρη νομίζω καταργούνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 απλά αναφέρω ότι στην dipocket έβαλα χρήματα απο χρεωστική euro bank... δυστυχώς την χρεωστική της Πειραιώς την απέρριψε Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Λογικά από αύριο (ίσως να χρειαστεί να πάει Δευτέρα που είναι η πρώτη εργάσιμη;) δε θα έχουμε θέμα ούτε με την revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 απλά αναφέρω ότι στην dipocket έβαλα χρήματα απο χρεωστική euro bank... δυστυχώς την χρεωστική της Πειραιώς την απέρριψε Sent from my L200 using Tapatalk Χτες έκανα top up για δεύτερη φορά με κάρτα Πειραιώς και ήταν οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Σωστά απαντάω για κάρτα Εθνικής που χρησιμοποιώ. Ναι τα χρήματα φαίνονται άμεσα Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για ανέβασε ένα screenshot να δω κάτι... Edited August 31, 2019 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Από σήμερα περνάνε όλες οι κάρτες, τέλος τα cc! Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Από σήμερα περνάνε όλες οι κάρτες, τέλος τα cc! το διαπιστωσες στην πραξη; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Δοκίμασα μόλις να στείλω στη revolut με κάρτα της εθνικής και φαίνεται ότι προχωράει κανονικά στο επόμενο βήμα, δεν προχώρησα γιατί θέλει ελάχιστο ποσό 10€ και έχω ήδη αρκετά μέσα. Καιρός ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μια ενδιαφέρουσα ίσως εικόνα του πως εμφανίζονται πλέον τα διαθέσιμα όρια για έμβασμα και αναλήψεις εξωτερικού στην Εθνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Άντε βρε καλό μήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Δε με φτάνουν :lol: ξεπερνάω το όριο :p Δοκίμασε κάνεις στη ρεβολουτ να κάνει τοπ απ με καρτα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 το διαπιστωσες στην πραξη;εννοείται...Revolut περνάνε όλες! Κανονικότατα! Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μόλις τώρα πέρασα 50ευρω με κάρτα Πειραιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Με κάρτα εθνικής πέρασε κανονικά έμβασμα στη Revolut. Καλώς ήρθες κανονικοτητα! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έμβασμα περνούσε και πριν. Τοπ απ μέσω κάρτας δε γινόταν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έμβασμα περνούσε και πριν. Τοπ απ μέσω κάρτας δε γινόταν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε πολλές περιπτωσεις γινοταν. Ειχα φορτισει πολλες φορες την icard με καρτα της Alpha και της Eurobank Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts