billerr Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Τέλος η μεταφορά χρημάτων στη revolut από εθνική τράπεζα και i-bank Mobile. Μόνο από υπολογιστή η browser. Αυτό μου απάντησε η τράπεζα https://drive.google.com/file/d/1OGE6Wx0hxgQspNrf8R3drXWweF-HMS9c/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Τέλος η μεταφορά χρημάτων στη revolut από εθνική τράπεζα και i-bank Mobile. Μόνο από υπολογιστή η browser. Αυτό μου απάντησε η τράπεζα https://drive.google.com/file/d/1OGE6Wx0hxgQspNrf8R3drXWweF-HMS9c/view?usp=drivesdk Και παλιότερα αυτο ίσχυε. Μονο αν είχες ελεύθερα κεφαλαια έστελνε από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι παει να πει ελευθερα κεφαλαια. Ξερω οτι τον τελευταιο χρονο που εβαλα τη revolut στο google pay μετέφερα καθε μηνα 200-400€ απο την nbg με i-bank mobile χωρις προβλημα. Μαλλον το εκοψε η nbg να κανεις μεταφορα απο mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 γνωρίζουμε αν υπάρχει η χρέωση των 3-4 ευρω σε αναλήψεις απο ελληνικα ΑΤΜ με την Viva Wallet;Εχω καιρό να κανω ανάληψη με την συγκεκριμένη κάρτα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ανάλογο feature με τα vaults της Revolut, βρίσκουμε σε κάποια άλλη τραπεζική υπηρεσία; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ανάλογο feature με τα vaults της Revolut, βρίσκουμε σε κάποια άλλη τραπεζική υπηρεσία; :happy: Τα spaces στην N26. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ανάλογο feature με τα vaults της Revolut, βρίσκουμε σε κάποια άλλη τραπεζική υπηρεσία; :happy: Και στην Πειραιώς υπάρχει παρόμοια υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Είναι λίγο πανάκριβη η N26 ή είναι η ιδέα μου; Διαβάζω ότι απόρριψη χρέωσης λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου είναι 3 ευρώ, και ενώ διαφημίζουν ότι είναι δωρεάν οι αναλήψεις, τελικά εννοούν μέχρι 5 ανά μήνα χωρίς να διευκρινίζουν κάτι άλλο. https://docs.n26.com/legal/06+EU/01+Account/en/13account-pricelist-en.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Είναι λίγο πανάκριβη η N26 ή είναι η ιδέα μου; Διαβάζω ότι απόρριψη χρέωσης λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου είναι 3 ευρώ, και ενώ διαφημίζουν ότι είναι δωρεάν οι αναλήψεις, τελικά εννοούν μέχρι 5 ανά μήνα χωρίς να διευκρινίζουν κάτι άλλο. https://docs.n26.com/legal/06+EU/01+Account/en/13account-pricelist-en.pdf Καθόλου πανάκριβη. Δίνει 5 δωρεάν αναλήψεις σε χώρες της ευρωζώνης το μήνα. Μια χαρα. Σε σύγκριση η revolut δίνει 200 ευρω/μήνα δωρεάν. Ολα αυτα για όσους μένουν Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καθόλου πανάκριβη. Δίνει 5 δωρεάν αναλήψεις σε χώρες της ευρωζώνης το μήνα. Μια χαρα. Σε σύγκριση η revolut δίνει 200 ευρω/μήνα δωρεάν. Ολα αυτα για όσους μένουν ΕλλάδαΕγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πού χρησιμεύει να κάνεις ανάληψη με Revolut ή άλλα wallets στην χώρα σου. Αφού 100% έχεις και λογαριασμό σε τοπική τράπεζα. Αν χρειαστείς μετρητά, βγάζεις από εκεί που είναι πιο εύκολα. Να είσαι στο εξωτερικό, εκεί το καταλαβαίνω. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πού χρησιμεύει να κάνεις ανάληψη με Revolut ή άλλα wallets στην χώρα σου. Αφού 100% έχεις και λογαριασμό σε τοπική τράπεζα. Αν χρειαστείς μετρητά, βγάζεις από εκεί που είναι πιο εύκολα. Να είσαι στο εξωτερικό, εκεί το καταλαβαίνω. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΠουλάω συλλογές μου στο eBay, τα χρήματα μπαίνουν στο PayPal, τα μεταφέρω N26, και τραβάω μετρητά από την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Είναι λίγο πανάκριβη η N26 ή είναι η ιδέα μου; Διαβάζω ότι απόρριψη χρέωσης λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου είναι 3 ευρώ, και ενώ διαφημίζουν ότι είναι δωρεάν οι αναλήψεις, τελικά εννοούν μέχρι 5 ανά μήνα χωρίς να διευκρινίζουν κάτι άλλο. https://docs.n26.com/legal/06+EU/01+Account/en/13account-pricelist-en.pdf Direct Debit είναι η απυθείας χρέωση της κάρτας σου από άλλη πιστωτική π.χ. χρέωση από την Revolut. Η ανεπαρκής συναλλαγή σε ψώνια δεν χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Direct Debit είναι η απυθείας χρέωση της κάρτας σου από άλλη πιστωτική π.χ. χρέωση από την Revolut. Η ανεπαρκής συναλλαγή σε ψώνια δεν χρεώνεται. Θένκιου για το info Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πού χρησιμεύει να κάνεις ανάληψη με Revolut ή άλλα wallets στην χώρα σου. Αφού 100% έχεις και λογαριασμό σε τοπική τράπεζα. Αν χρειαστείς μετρητά, βγάζεις από εκεί που είναι πιο εύκολα. Να είσαι στο εξωτερικό, εκεί το καταλαβαίνω. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Χρησιμοποιώ την revolut ως κύρια τράπεζα μου, για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς λόγω του app, πολύ καλύτερη ταξινόμηση και παρουσίαση των συναλλαγών. Φθηνότερα και γρηγορότερα εμβάσματα και το κυριότερο, έχω σιχαθεί στην ζωή μου να ψάχνω συγκεκριμένα ATM για να αποφύγω 3 ευρώ καπέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Θένκιου για το info Χρησιμοποιώ την revolut ως κύρια τράπεζα μου, για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς λόγω του app, πολύ καλύτερη ταξινόμηση και παρουσίαση των συναλλαγών. Φθηνότερα και γρηγορότερα εμβάσματα και το κυριότερο, έχω σιχαθεί στην ζωή μου να ψάχνω συγκεκριμένα ATM για να αποφύγω 3 ευρώ καπέλο. και σηκωνεις απο οποιασδηποτε τραπεζα; ατμ τραπεζης; χωρις προμηθεια; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Όχι βέβαια . Το καπέλλο έχει παγιωθεί και στις τέσσερεις συστημικές,. Ίσως να μην υπάρχει σε μη συστημική τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 και σηκωνεις απο οποιασδηποτε τραπεζα; ατμ τραπεζης; χωρις προμηθεια; . Δεν μένω Ελλάδα. Οι κάρτες δεν έχουν περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Θένκιου για το info Χρησιμοποιώ την revolut ως κύρια τράπεζα μου, για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς λόγω του app, πολύ καλύτερη ταξινόμηση και παρουσίαση των συναλλαγών. Φθηνότερα και γρηγορότερα εμβάσματα και το κυριότερο, έχω σιχαθεί στην ζωή μου να ψάχνω συγκεκριμένα ATM για να αποφύγω 3 ευρώ καπέλο.Δεν ρώτησα γιατί να χρησιμοποιεί κάποιος Revolut. Ρώτησα γιατί να βγάλεις χρήματα στην χώρα σου μέσω ATM από την Revolut. Πάντως προσωπικά σπάνια βγάζω μετρητά. Ίσως 1-2 φορές τον μήνα. Όλα μέσω ebanking και καρτών πια. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Δεν ρώτησα γιατί να χρησιμοποιεί κάποιος Revolut. Ρώτησα γιατί να βγάλεις χρήματα στην χώρα σου μέσω ATM από την Revolut. Πάντως προσωπικά σπάνια βγάζω μετρητά. Ίσως 1-2 φορές τον μήνα. Όλα μέσω ebanking και καρτών πια. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μπήκες σε thread για τις FinTech να μας κάνεις κήρυγμα αντι-τεχνοφοβισμού; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μπήκες σε thread για τις FinTech να μας κάνεις κήρυγμα αντι-τεχνοφοβισμού; :happy:Αν αυτό καταλαβαίνεις από την ερώτηση μου, περαστικά μεγάλε. Μήπως βλέπεις σκιές πίσω σου ή αποφεύγεις να πατήσεις τις γραμμές ανάμεσα στα πλακάκια; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 πάντως και εγω βλέπω ότι πλέον δςν συμφέρει να βγάζεις μετρητά απο ξενη κάρτα στην Ελλάδα.... λογω καπέλου ευτυχώς ελάχιστα χρησιμοποιώ μετρητά και στην Ελλάδα και παντού.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) πάντως και εγω βλέπω ότι πλέον δςν συμφέρει να βγάζεις μετρητά απο ξενη κάρτα στην Ελλάδα.... λογω καπέλου ευτυχώς ελάχιστα χρησιμοποιώ μετρητά και στην Ελλάδα και παντού.... Sent from my L200 using Tapatalk Εχουμε φαει τετοιο κραξιμο στα ξενα φορα, που δε λεγεται. Has anyone used their card at an ATM abroad? I used it in Zante at an ATM that appeared to be hosted by an official bank but got charged a few euros for taking money out. (I'm quite experienced at that and know to take the Euro option) Up until then I had been using the prepaid currency cards (Caxton, Monzo, Revolut) and not had any charges allthough that would have been in Spain, it was the first time in Greece. Is it a Greek thing or the Starling card? Οι ξενοι χρεωνονται καθε φορα που σηκωνουν 2-3 ευρω απο τις νταβατζοτραπεζες στην Ελλαδα. Σε λιγο θα φερνουν και κωλοχαρτο μαζι τους. Μην απορειτε μετα οτι οταν ερχονται Ελλαδα δεν ξοδευουν ΤΙΠΟΤΑ και ειναι ολα all inclusive!!! Αντε να δω μετα πως θα δουλευουν ταβερνες, τουριστικα, ταξι κ.λπ. Μυαλο δε βαζουμε τελικα. PS Αν κανεις αναληψη απο Alpha ΑΤΜ με ξενη καρτα, εχει παλι χρεωση φανταζομαι. Edited April 6, 2019 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εχουμε φαει τετοιο κραξιμο στα ξενα φορα, που δε λεγεται. Οι ξενοι χρεωνονται καθε φορα που σηκωνουν 2-3 ευρω απο τις νταβατζοτραπεζες στην Ελλαδα. Σε λιγο θα φερνουν και κωλοχαρτο μαζι τους. Μην απορειτε μετα οτι οταν ερχονται Ελλαδα δεν ξοδευουν ΤΙΠΟΤΑ και ειναι ολα all inclusive!!! Αντε να δω μετα πως θα δουλευουν ταβερνες, τουριστικα, ταξι κ.λπ. Μυαλο δε βαζουμε τελικα. PS Αν κανεις αναληψη απο Alpha ΑΤΜ με ξενη καρτα, εχει παλι χρεωση φανταζομαι. Η αλφα είναι η τελευταία από τις 4 που επέβαλε τη χρέωση αλλά την έχει κανονικά. Η Αττικής ακόμα δε χρεώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Η αλφα είναι η τελευταία από τις 4 που επέβαλε τη χρέωση αλλά την έχει κανονικά. Η Αττικής ακόμα δε χρεώνει Μαλιστα, ευχαριστω για την πληροφορια. Αλλα με τοσα λιγα ΑΤΜ της Αττικης ειναι σαν να μην υπαρχει εναλλακτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 και εγώ έχω ακούσει πολλά παράπονα απο ξένους φίλους που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές σχετικά με το καπέλο..... άστοχη κινηση, αλλα θα μου πεις εδω η Πειραιώς βαζει εξτρα χρέωση στο IRIS... την επαθα τις προάλλες και δεν το πίστευα.... μια καλή υπηρεσία και πάνε να την σκοτώσουν και αυτην... τι να πεις.... επι του θέματος, μιας και διαβασα το μήνυμα του Εγγλέζοι που ανάρτησε ο φιλος.... αυτη η caxton τι λεει;;; ; εχει κάνεις εμπειρία;;; πηγα να κανω εγγραφή και ζητάει εγγλέζικο νούμερο τηλεφώνου (11 ψηφία).... θα δοκιμάσω με το εγγλέζικο νούμερο μου αλλα είμαι σίγουρος οτι Θα φαω πορτα.... η monzo δεν στείλει Ελλάδα, είχα δοκιμάσει παλιότερα... και κάτι ακομα και η HSBC δεν χρεώνει (τουλάχιστον δεν χρεωσε οταν την τσεκαρα) για αναλήψεις με revolut στην Ελλάδα, βέβαια έχει ελάχιστα καταστήματα.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Όπως έχει η alpha το my alpha wallet που πληρώνεις ανέπαφα από το κινητό, η eurobank έχει κάτι παρόμοιο; η μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή αξιόπιστη ίσως στο Play store που να μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα με κάρτα eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts