ardonhs Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Στα 0,99€ το Lara Croft GO για 5 ακόμα ημέρες (με βάση το Store των 10). :D Μπορεί κάποιος να αναφέρει αν ισχύει και στα 8.1? -> Discount applies to Windows 10 devices only. Αξιζει να το αγορασω ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αξιζει να το αγορασω ? Δυστυχώς, δεν το χω δοκιμάσει ακόμα λόγω της MSFT! :down: Αν μπεις στο αντίστοιχο topic των Android, υπάρχουν πολλές αναφορές ότι είναι πολύ καλό και μεγάλο παιχνίδι δράσης. PS: υπάρχει κανείς που να μπορεί να αγοράσει με VF; Πατάω αγορά, εμφανίζεται στιγμιαία μια λευκή σελίδα με το λογότυπο της VF αλλά πριν προλάβω να πατήσω αγορά κάτω δεξιά, εξαφανίζεται και με πετάει πάλι στο Store. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλημέρα σε όλους Εγκατέστησα τα 10 στο lumia 535 και όλα καλά . Δεν βρίσκω το subway surfers στο store . Υπάρχει μήπως με άλλη ονομασία η δεν υπάρχει καθόλου ? Θα εμφανιστεί στο store ? ( Δεν αντέχεται η γκρίνια της κόρης μου ) Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλημέρα σε όλους Εγκατέστησα τα 10 στο lumia 535 και όλα καλά . Δεν βρίσκω το subway surfers στο store . Υπάρχει μήπως με άλλη ονομασία η δεν υπάρχει καθόλου ? Θα εμφανιστεί στο store ? ( Δεν αντέχεται η γκρίνια της κόρης μου ) Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση Bug to blame for Subway Surfers' absence from Windows 10 Mobile, fix in the works Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχει κατεβάσει κανείς το Lara Croft GO σε L640; Έπαιξα κανονικά λίγες πίστες στα Windows 10 και από τότε δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Γύρισα σε 8.1, το άρχισα από την αρχή - χωρίς cloud restore - και τώρα πάλι ξανακόλλησε και δεν μπαίνει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Για μερικές ώρες δίνουν δωρεάν το badland http://mspoweruser.com/badland-free-limited-time-thanks-myappfree/ δεν είμαι φαν των παιχνιδιών αλλά δείχνει ωραίο (μια νυχτερίδα ή κάτι τέτοιο που τρώει στούκες πάνω κάτω :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Το είχα βάλει στο μάτι. Ευτυχώς δεν είναι μόνο για W10M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Το είχα βάλει στο μάτι. Ευτυχώς δεν είναι μόνο για W10M Το κατέβασα και εγώ στα 8,1. Μια χαρά το παιχνίδι! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Στα 0,99€ το Hitman GO. Κόλλημα μαζί με το Lara Croft. :up: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καινούργιο παιχνιδάκι http://www.microsoft.com/en-us/store/games/dawn-of-steel/9nblggh67jml Dawn of steel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καινούργιο παιχνιδάκι http://www.microsoft.com/en-us/store/games/dawn-of-steel/9nblggh67jml Dawn of steel είναι xbox live enabled??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 δωρεάν για σήμερα το Evo Explores (win10,wp10,wp8.1) https://www.microsoft.com/el-gr/store/games/evo-explores/9nblggh6ch07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 δωρεάν για σήμερα το Evo Explores (win10,wp10,wp8.1) https://www.microsoft.com/el-gr/store/games/evo-explores/9nblggh6ch07 Πολύ ωραίο... Παίζει με το μυαλό σου...... ;) Να ρωτήσω τώρα που το κατέβασα θα το έχω για πάντα δωρεάν όσο χρησιμοποιώ το ίδιο account ; Αν αύριο πχ θέλω να το βάλω και στο pc πρέπει να πληρώσω γιατί είδα ότι είναι universal... ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Πολύ ωραίο... Παίζει με το μυαλό σου...... ;) Να ρωτήσω τώρα που το κατέβασα θα το έχω για πάντα δωρεάν όσο χρησιμοποιώ το ίδιο account ; Αν αύριο πχ θέλω να το βάλω και στο pc πρέπει να πληρώσω γιατί είδα ότι είναι universal... ;; Όχι δεν το ξαναπληρώνεις εφόσον χρησιμοποιείς τον ίδιο λογαριασμό. Θα σου λέει ότι το έχεις στην κατοχή σου και μπορείς να το εγκαταστήσεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παιδιά καλημέρα, Κάποιο καλό σκάκι ξέρετε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παιδιά καλημέρα, Κάποιο καλό σκάκι ξέρετε; Ευχαριστώ Εγώ χρησιμοποιώ το chess by post. Υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες και μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι από οπουδήποτε (windows phone,pc,android,iphone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Παιδιά να ρωτήσω στο Hungry shark evolution Η κίτρινή μπάρα κάτω τι δείχνει; Edit: Όπως κατάλαβα όταν γεμίσει δίνει gold rash Edited May 9, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Defense zone Δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Guardians of the Skies Εξομοιωτής πτήσης Ενδιαφέρον Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εδώ κολλήσει με το hungry shark evolution Πιο αναλόγιο παιχνίδι συνίσταται; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) FoxOne Αξιόλογο Δωρεάν για σήμερα... http://www.nokiapoweruser.com/foxone-goes-free-as-myappfree-app-of-the-day/ Edited June 14, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 subway surfers ξανά στα 10αρια http://mspoweruser.com/subway-surfers-windows-10-mobile-arrives/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παίζει κανείς Dungeon Hunter; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Kατεβάστε το Traffic Rider. Δε περιγράφω άλλο. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Kατεβάστε το Traffic Rider. Δε περιγράφω άλλο. ουτε εγω!! :D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts