emmanuelle Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μάλιστα!Αντε και να κάνω υπομονη! Και ξηλωμα και ραψιμο ξανα,και σοφτ ρισετ μέχρι και το τηλεφωνο εστησα απο την αρχη.Υπομονη κάνω οπως καταλαβαινεις. Αλλη ενναλακτικη του IG ξέρουμε να δοκιμάσω? Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μάλιστα!Αντε και να κάνω υπομονη! Και ξηλωμα και ραψιμο ξανα,και σοφτ ρισετ μέχρι και το τηλεφωνο εστησα απο την αρχη.Υπομονη κάνω οπως καταλαβαινεις. Αλλη ενναλακτικη του IG ξέρουμε να δοκιμάσω? όχι δυστυχώς δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μάλιστα!Αντε και να κάνω υπομονη! Και ξηλωμα και ραψιμο ξανα,και σοφτ ρισετ μέχρι και το τηλεφωνο εστησα απο την αρχη.Υπομονη κάνω οπως καταλαβαινεις. Αλλη ενναλακτικη του IG ξέρουμε να δοκιμάσω? Δοκίμασε το 6tag. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δοκίμασε το 6tag. Αυτο έβαλα,και ναι μπορεσα και ανεβασα φωτογραφια! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα!!Κάποια εφαρμογή αντίστοιχης του flickr και 500px που υπάρχει στο android και ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Στο δικό μου τηλέφωνο 640xl το instagram είναι από τις καλύτερες εφαρμογές και τρέχει σφαίρα. Εχθές ανέβασα και φωτογραφία και πολύ γρήγορα μάλιστα. Δεν μου έχει κολλήσει ή κρασάρει ποτέ . Εν αντιθέσει με τις περισσότερες που είναι χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για 500px το My 500px uviversal. Για εφαρμογη που μπορεις να ψαχνεις φωτος απο πολλες διαφορετικες πηγες η das Image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για 500px το My 500px uviversal. Για εφαρμογη που μπορεις να ψαχνεις φωτος απο πολλες διαφορετικες πηγες η das Image. Ευχαριστώ πολύ,μια χαρά είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Στο δικό μου τηλέφωνο 640xl το instagram είναι από τις καλύτερες εφαρμογές και τρέχει σφαίρα. Εχθές ανέβασα και φωτογραφία και πολύ γρήγορα μάλιστα. Δεν μου έχει κολλήσει ή κρασάρει ποτέ . Εν αντιθέσει με τις περισσότερες που είναι χάλια. Πριν από 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος, προσπαθούσες να ανεβάσεις βίντεο από τη συλλογή αλλά κρασερνε . Δεν ξέρω αν το είχαν διορθώσει. Επεισης όταν κανεις επεξεργασία και επειλεγεις το lux, μετά από 4-5 δευτερόλεπτα πάει πχ στο 50. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γειά σάς παιδες. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η δεν είναι στο σωστό σημείο η ερώτηση αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή να δουλεύει με το google drive ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 δεν ξέρω γιατί αλλά από χθες δεν μου δουλεύει το πλακάκι για το ημερολόγιο. έκανα soft reset αλλά τίποτα δεν δείχνει πλέον την ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 δεν ξέρω γιατί αλλά από χθες δεν μου δουλεύει το πλακάκι για το ημερολόγιο. έκανα soft reset αλλά τίποτα δεν δείχνει πλέον την ημερομηνία. Kάτι πρέπει να έγινε με το νέο update. Συμβαίνει και σε εμένα. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γειά σάς παιδες. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η δεν είναι στο σωστό σημείο η ερώτηση αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή να δουλεύει με το google drive ; Ευχαριστώ. Εγώ εχω το Woopiti στο οποιο μπορείς να βάλεις πολλές υπηρεσίες και έχει και κωδικό ασφαλειας στην αρχή. Καλο είναι επίσης και το total commander το οποιο εχει και επιλογές για lan και ftp δίκτυο αν θες για το σπίτι, αλλα είναι αρκετά άσχημο αισθητικά και δεν έχει κωδικό κλειδωματος. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα παιδια,ερώτηση υπάρχει καμία ΑΝΤ+ εφαρμογη για την Windows πλατφόρμα; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 δεν ξέρω γιατί αλλά από χθες δεν μου δουλεύει το πλακάκι για το ημερολόγιο. έκανα soft reset αλλά τίποτα δεν δείχνει πλέον την ημερομηνία. Σε εμένα δουλεύει κανονικά πάντως. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Σε εμένα δουλεύει κανονικά πάντως. ;) θα έχει φάει σκάλωμα σε μένα αν και βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που το έπαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα παιδια,ερώτηση υπάρχει καμία ΑΝΤ+ εφαρμογη για την Windows πλατφόρμα; Τι κάνει αυτη; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τι κάνει αυτη; Ειναι κατι παρεμφερες με το Bluetooth,συνδεει συσκευές τυπου heart Rate Monitors, Cadence monitors ακομα και συσκευές GPS https://www.thisisant.com/consumer/ant-101/what-is-ant Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Σε μένα μόνο η εφαρμογή MSN Καιρός τρώει κολλήματα! Μια λειτουργεί κανονικά μια βγάζει σφάλμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ειναι κατι παρεμφερες με το Bluetooth,συνδεει συσκευές τυπου heart Rate Monitors, Cadence monitors ακομα και συσκευές GPS https://www.thisisant.com/consumer/ant-101/what-is-ant Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι κάνει αλλα οι μικροεφαρμογες (όνομα εφαρμογής) που ήδη υπάρχει προεγκατεστιμενη δεν κάνει την δουλεια που θες; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 ΔΕν εχω πάρει ακομα την συσκευη στα χερια μου,απλα ψαχνω για πληροφοριες.θα την τεσταρω το Σαββάτο. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ενημέρωση για fb. Το βλέπω γρηγορότερο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ενημέρωση για fb. Το βλέπω γρηγορότερο. Aπελπισία σήμερα, προσπαθώ από τις 6 το πρωί να ανοίξω το messenger fb και τίποτε. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Aπελπισία σήμερα, προσπαθώ από τις 6 το πρωί να ανοίξω το messenger fb και τίποτε. Μια απο τα ιδια στο Facebook beta δεν ανοιγει........ Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μια απο τα ιδια στο Facebook beta δεν ανοιγει........ Sent from mTalk Για κάτι τέτοιους λόγους γλυκοκοιτάω πλέον σοβαρά άλλες συσκευές. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts