Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω την έκδοση 2016.128.141.0 της κάμερας και δεν έχει pause στο video. Να υποθέσω ότι όσοι έχετε πάρει το update έχετε άλλο αριθμό έκδοσης;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω την έκδοση 2016.128.141.0 της κάμερας και δεν έχει pause στο video. Να υποθέσω ότι όσοι έχετε πάρει το update έχετε άλλο αριθμό έκδοσης;

Που βλέπουμε τον αριθμό έκδοσης της κάμερας;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Που βλέπουμε τον αριθμό έκδοσης της κάμερας;

Στα settings τις εφαρμογής είναι, κάτω κάτω...

Στα settings τις εφαρμογής είναι, κάτω κάτω...

Θενκς! ;)

Δεν έχω συνηθίσει ακόμα το διαφορετικό στυλ... Ήταν μπροστά μου :O

Κι εγώ την ίδια έκδοση με τον AndreasQTEK έχω!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Θενκς! ;)

Δεν έχω συνηθίσει ακόμα το διαφορετικό στυλ... Ήταν μπροστά μου :O

Κι εγώ την ίδια έκδοση με τον AndreasQTEK έχω!

Εμένα είναι η 2016.325.11.0 , η ενημερωμένη έκδοση δηλαδή ( που έχει paused στο βίντεο) αλλά γενικά εμένα έχει θέματα η κάμερα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ούτε εστίαση ούτε φλας ούτε καν οι ρυθμίσεις, τις αλλάζω και είτε θα κρασάρει είτε δεν θα τις πάρει καν, τις αλλάζω δηλαδή αλλά δεν κάνει τίποτα, επαναφέρονται αμέσως.... Έστειλα feedback με screenshots κιόλας.... Για να δούμε, θα το φτιάξουν ;;

παιδια καλησπερα. πρωτη φορα σημερα εγινε κατι πολυ χοντρο. παω να κοιμηθω. το κινητο φορτισμενο 100%. ξυπναω κατα τυχη μετα απο 7 ωρες και βλεπω το κινητο να μην δειχνει ωρα. το πιανω στα χερια μου και βλεπω δεν ανοιγει. ωπα λεω. βαζω στη φορτιση και δειχνει το εικονιδιο της μπαταριας.... ειχε σβησει μεσα σε 7 ωρες απο μπαταρια. τρελαθηκα. παω στην οικονομια μπαταριας και κοιταω πως λεει οτι οι εφαρμογες στο μπ[ακγκραουντ εφαγαν το 80%. και συγκεκριμενα το shazam. θυμαμαι λιγοπριν κοιμηθω καταλαθος να το ανοιξα, αλλα θυμαμαι οτι το εκλεισα. ακομα και στο μπακγκραουντ ομως να ετρεχε (θυμαμαι να το κλεινω γιατι ειμαι ψυχακιας και δεν θελω να εχω ανοιχτες εφαρμογες, πλην σκαιπ και γουατσαπ που τρεχουν ουτως ή αλλως στο παρασκηνιο), να το ξεφορτισει σε 7 ωρες? ειναι δυνατον? αν ειχε γινει σαββατο, δεν θα πηγαινα δουλεια.... πολυ αγχωτικο πραγμα. σας εχει ξανασυμβει? ξερετε τι παιζει? σημερα ανοιξα τηνεφαρμογη και δεν ειδα κατι περιεργο....

οποιαδηποτε συμβουλη ετσι ωστε να μην μου ξανασυμβει κατι τετοιο, και να λυσω το προβλημα που εμφανιστηκε, ειναι ευπροσδεκτη. ευχαριστω

(δεν ηξερα ποιο θρεντ θα ηταν το ποιο σωστο και τελικα το εβαλα εδω)

Θα ενεργοποιήσεις την οικονομία μπαταρίας και μετά πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις να κάνει. Αν δεν σε απασχολεί τι γίνεται όσο κοιμάσαι, το αφήνεις όπως είναι. Με την οικονομία μπαταρίας όλες οι παρασκηνιακές εργασίες σταματάνε. Αν θες να λαμβάνεις μηνύματα σε whatsapp και skype που λογικά χρησιμοποιείς συνεχώς, τότε βάζεις αυτές τις δύο εφαρμογές σε εξαίρεση.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

σωστος φιλε. δεν το ειχα σκεφτει. επισης ισως βαλω να ξεκιναει η οικονομια μπαταριας απο το 30%, ετσι ωστε ακομα και καποια εφαρμογη να χει κολησει, ε το 30% φτανει για να αντεξει το κινητο 7-8 ωρες φανταζομαι. νασαι καλα. εξυπνη λυση. απλα ελπιζω να μην ξανακολησει το κινητο. εφαγα ενα σοκ οπως και να εχει

Ξέρει κανένας πως στο Microsoft Health μπορούμε να αλλάξουμε σε ευρωπαϊκά δεδομένα, μου ζητάει ίντσες και πόδια και δεν με προχωράει........

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ξέρει κανένας πως στο Microsoft Health μπορούμε να αλλάξουμε σε ευρωπαϊκά δεδομένα, μου ζητάει ίντσες και πόδια και δεν με προχωράει........

Κώστα, στις 3 γραμμές πάνω αριστερά και μετά προτιμήσεις ( preferences)

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

σωστος φιλε. δεν το ειχα σκεφτει. επισης ισως βαλω να ξεκιναει η οικονομια μπαταριας απο το 30%, ετσι ωστε ακομα και καποια εφαρμογη να χει κολησει, ε το 30% φτανει για να αντεξει το κινητο 7-8 ωρες φανταζομαι. νασαι καλα. εξυπνη λυση. απλα ελπιζω να μην ξανακολησει το κινητο. εφαγα ενα σοκ οπως και να εχει

Εγώ την οικονομία μπαταρίας την έχω από το 100% ενεργοποιημένη και δεν υπάρχει θέμα....

Edited by bep1995

Κώστα, στις 3 γραμμές πάνω αριστερά και μετά προτιμήσεις ( preferences)

Άγγελε δεν βρισκω πουθενά τρεις τελίτσες εκεί που μου και βγάζει να δώσω στοιχεία, για να με προχωρήσει θέλει να δώσω πρώτα στοιχεία τα οποία είναι σε Αμερικάνικες μονάδες μέτρησης.

Edited by duc

Άγγελε δεν βρισκω πουθενά τρεις τελίτσες εκεί που μου και βγάζει να δώσω στοιχεία, για να με προχωρήσει θέλει να δώσω πρώτα στοιχεία τα οποία είναι σε Αμερικάνικες μονάδες μέτρησης.

Περίεργο. Εγώ αφού σύνδεσα το band, πήγα εκεί που σου λέω και τα άλλαξα. Την έχεις στα ελληνικά τη συσκευή? Μήπως παίζει ρόλο

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Καλημέρα, ξέρει κανείς η εφαρμογή Gestures Beta αν λειτουργεί το ίδιο καλά όπως στα 8.1.

Βάλε ότι να ναι για να φύγει το αρχικό setup.

Μετά, μπαίνεις στις ρυθμίσεις και το γυρνάς στις μονάδες που θέλεις

Σε 640 LTE, κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει και έχω διαγράψει, ενώ δεν εμφανίζονται πουθενά αποθηκευμένες στη συσκευή ή στην SD, σε κανένα άλμπουμ των φωτογραφιών, όταν πάω να στείλω φωτογραφία μέσω Messenger και Viber μου τις εμφανίζει. Τι κουλό είναι αυτό; Edited by AndreasQTEK

Βάλε ότι να ναι για να φύγει το αρχικό setup.

Μετά, μπαίνεις στις ρυθμίσεις και το γυρνάς στις μονάδες που θέλεις

Δεν μου περνάει τις ίντσες, ούτε με αντιγραφή-επικόλληση.

Καλημέρα, ξέρει κανείς η εφαρμογή Gestures Beta αν λειτουργεί το ίδιο καλά όπως στα 8.1.

Όχι, δεν δουλεύει(ακόμα; ) στα 10.

Δεν μου περνάει τις ίντσες, ούτε με αντιγραφή-επικόλληση.

Περίεργο.... Εγώ έκανα μετατροπή τα μεγέθη και τα έβαλα. Βγάζει κάποιο μήνυμα;

Περίεργο.... Εγώ έκανα μετατροπή τα μεγέθη και τα έβαλα. Βγάζει κάποιο μήνυμα;

Όχι δεν βγάζει τίποτα, πρέπει να περάσω τα στοιχεία για να προχωρήσει αλλά σε εκείνο το σημείο δεν γράφει τίποτα παραπάνω από το ένα μέχρι το εννιά.

Σε 640 LTE, κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει και έχω διαγράψει, ενώ δεν εμφανίζονται πουθενά αποθηκευμένες στη συσκευή ή στην SD, σε κανένα άλμπουμ των φωτογραφιών, όταν πάω να στείλω φωτογραφία μέσω Messenger και Viber μου τις εμφανίζει. Τι κουλό είναι αυτό;

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών στο Drive; Και εγώ, όταν θέλω να διαγράψω κάποια φωτογραφία, κάνω διαγραφή πρώτα μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες και μετά πηγαίνω και στο Drive, όπου τη διαγράφω και εκεί, μιας και έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών για back up.

Επειδή συνήθως τακτοποιώ τα mp3 μου σε φακέλους θέλω να μπορώ να αναπαράγω τον κάθε ένα φάκελο χωριστά.

Δυστυχώς δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα στο Groove οπότε ψάχνω κάποια άλλη εφαρμογή.

Έχετε να προτείνεται κάποια;;;

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Επειδή συνήθως τακτοποιώ τα mp3 μου σε φακέλους θέλω να μπορώ να αναπαράγω τον κάθε ένα φάκελο χωριστά.

Δυστυχώς δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα στο Groove οπότε ψάχνω κάποια άλλη εφαρμογή.

Έχετε να προτείνεται κάποια;;;

Μπορείς να φτιάξεις playlist από τους φακέλους με το Groove , από κει και πέρα νομίζω ότι ο Audiobit Music Player λογικά θα είναι κομπλέ.

Everything is a frequency 

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών