cameranek Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Slim social for Facebook Αυτό δουλεύω εγώ χωρίς πρόβλημα και χωρίς να πιάνει χώρο όπως οι χάλια εφαρμογές της φβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό που συμβαίνει, μα καλά πόσο απαιτητική είναι πια σαν εφαρμογή και δεν την σηκώνει ένα κινητό μόνο με 2 γίγα μνήμη, δηλαδή να υποθέσω ότι στα microsoft 950 και xl που έχουν 3 γίγα εγκαθίσταται και τρέχει κανονικά? Και πάντως στο ios και στο android δεν μου δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα είτε με 2 είτε με 3 γίγα Η FB επέλεξε να κάνει port την εφαρμογή από ios, μάλιστα δεν χρησιμοποιείσαι τα εργαλεία της MS άλλα ένα δικό της εργαλείο. Slim social for Facebook Αυτό δουλεύω εγώ χωρίς πρόβλημα και χωρίς να πιάνει χώρο όπως οι χάλια εφαρμογές της φβ. Έχει διαφορές με το mobile page, υποστηρίζει notifications; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Eγω τρεχω το Facebook Beta σε Lumia 640,αν και καποιες φορες με πεταει εξω γενικα ειναι οκ.Πριν λιγο αποφασισα να εγκαταστησω και το κανονικο FB για να δω αν θα με "κοψει" λογω μνημης και μου το εγκατεστησε κανονικα .Το 640 εχει ενα γιγα μνημη...μηπως παιζει κατι αλλο με το 930? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Το Viber πάντως στην 6.6.0 που έχω (δεν υπάρχει νεότερη σε εμένα) τρέχει άψογα. Ελπίζω ότι δεν θα διακοπεί η υποστήριξη, δυστυχώς την χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των γνωστών/φίλων, οπότε είναι μονόδρομος, δεν είναι απλώς θέμα αν μου αρέσει ή όχι σαν εφαρμογή. Μια απορία με το mTalk.. Μπαίνω στο myphone, στο Windows forum και δεν βλέπω πουθενά να εμφανίζονται τα sticky θέματα. Δεν βλέπω κάπου επιλογή σε ρυθμίσεις κλπ. Τι παίζει? Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Η ringtone maker της ms πλέον δεν μου αποθηκεύει ήχο για κλήση ☹ . Το παρατήρησε κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καμία πρόταση για ringtone ήχους; η ringtone maker μου κάνει "νερά". Με άλλη η ήχοι θα αποθηκεύονται στον φάκελο ringtones στο τηλ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καμία πρόταση για ringtone ήχους; η ringtone maker μου κάνει "νερά". Με άλλη η ήχοι θα αποθηκεύονται στον φάκελο ringtones στο τηλ.; Ringtone creator, εγώ αυτή έχω και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ringtone creator, εγώ αυτή έχω και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Ευχαριστώ. Αυτήν κατέβασα, είναι απλή και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ευχαριστώ. Αυτήν κατέβασα, είναι απλή και δουλεύει. Ακριβώς αυτό, είχε θέματα η εφαρμογή της Microsoft οπότε δοκίμασα αυτή και έμεινα με αυτή.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καμία πρόταση για ringtone ήχους; η ringtone maker μου κάνει "νερά". Με άλλη η ήχοι θα αποθηκεύονται στον φάκελο ringtones στο τηλ.; Και το zedge κάνει δουλειά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Η ringtone maker της ms πλέον δεν μου αποθηκεύει ήχο για κλήση ☹ . Το παρατήρησε κάνεις; Ringtone creator όπως είπε και ο duc! Ringtone creator, εγώ αυτή έχω και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 μετά από αλεπάλληλες προσπάθειες και συνεχείς αποτυχίες με κωδικούς σφαλμάτων που ποτέ δεν μπορώ να βγάλω άκρη, τελικά εγκαταστάθηκε το ρημαδοfacebook στο 930 μου και αφού πρώτα το είχα εγκαταστήσει στο 730 με την πρώτη, τι να πω μήπως έπαιξε ρόλο ότι εγκατέστησα το facebook beta πρώτα ή το ότι συνδέθηκα μέσω edge με τον λογαριασμό μου, ότι και να ήταν με έσκασε μέχρι να το καταφέρω, δεν ξέρω πόσες φορές κατέβασα εκείνα τα 109 mb της εφαρμογής μέσω του store Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δύο αναβαθμίσεις το Viber και ακόμα ούτε μία δεν μου ήρθε! :( Σίγουρα είναι δύο; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δύο αναβαθμίσεις το Viber και ακόμα ούτε μία δεν μου ήρθε! :( Σίγουρα είναι δύο; :confused: Εγώ πάντως που συνήθως τις παίρνω πρώτος, μια μου ήρθε...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ενημερώθηκαν Outlook, Μουσική Groove και επαφές της Microsoft! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αντε μπας ερθει και viber τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αντε μπας ερθει και viber τωρα Πριν εμφανιστούν οι ονομασίες των εφαρμογών, έλεγα τρεις είναι, δεν μπορεί, κάποια θα είναι το Viber!... Ατυχισα... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ενημερώθηκαν OneNote και OneDrive.... Viber ακόμα τίποτα!... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό μόλις πατάω το tile της κάμερας για να τραβήξω φωτο, τις περισσότερες φορές κλείνει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση. Ξέρει κανείς τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό μόλις πατάω το tile της κάμερας για να τραβήξω φωτο, τις περισσότερες φορές κλείνει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση. Ξέρει κανείς τι φταίει? Σε τι συσκευη και με ποια εκδοση λειτουργικου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Σε τι συσκευη και με ποια εκδοση λειτουργικου ? Στο 930 τηλέφωνο με έκδοση .693 σε windows 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Στο 930 τηλέφωνο με έκδοση .693 σε windows 10 Χμμ...δοκιμασες soft reset κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Χμμ...δοκιμασες soft reset κλπ? Eννοείται.Είναι περίεργο κόλλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ενημερώθηκε το store.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Ενημερώθηκε το store.... Ναι, νόμιζα ότι το είχα γράψει. Πάντως νέες εφαρμογές δεν έφερε... :lol: Ακόμα το Viber περιμένω εγώ!... Το OneNote ενημερώθηκε ξανά... Αν αναβάθμιζαν μ' αυτόν τον ρυθμό τις βασικές εφαρμογές (Facebook, Messenger, Viber κλπ) τώρα θα είμασταν μια χαρά! :confused: Edited March 12, 2017 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts