kostas1966 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα:όταν μπαίνω στον edge σε κάποια site όπως για παράδειγμα το techblog αλλά και σε άλλα δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Άλλα αντί άλλων. Εάν μπω με την εφαρμογή της Google όλα εντάξει. Έχω ρυθμίσει την εμφάνιση για κινητά. Τι μπορεί να φταίει;;; μου βγάζει κάτι τεράστια γράμματα και γενικά δεν διαβάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εγώ τώρα που μπήκα το βγάζει άμεσα διαθέσιμο. Διαθέσιμο σε cosmote, εξαντλημένο σε Γερμανό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα:όταν μπαίνω στον edge σε κάποια site όπως για παράδειγμα το techblog αλλά και σε άλλα δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Άλλα αντί άλλων. Εάν μπω με την εφαρμογή της Google όλα εντάξει. Έχω ρυθμίσει την εμφάνιση για κινητά. Τι μπορεί να φταίει;;; μου βγάζει κάτι τεράστια γράμματα και γενικά δεν διαβάζεται. Μερικά παιδιά είπαν ότι ρυθμίζοντας στα Settings - Ease of Access - More Options το Text Scaling διόρθωσαν ένα παρόμοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Διαθέσιμο σε cosmote, εξαντλημένο σε Γερμανό. Σε Cosmote τι τιμή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ίδια. 199€ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα:όταν μπαίνω στον edge σε κάποια site όπως για παράδειγμα το techblog αλλά και σε άλλα δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Άλλα αντί άλλων. Εάν μπω με την εφαρμογή της Google όλα εντάξει. Έχω ρυθμίσει την εμφάνιση για κινητά. Τι μπορεί να φταίει;;; μου βγάζει κάτι τεράστια γράμματα και γενικά δεν διαβάζεται. Όντως όπως σου έγραψε και ο georgb αν μικρύνεις την κλίμακα κειμένου θα διορθωθεί η εμφάνιση στον edge. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Έχεις δίκιο. Αυτό ήταν . Σε ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως όπως σου έγραψε και ο georgb αν μικρύνεις την κλίμακα κειμένου θα διορθωθεί η εμφάνιση στον edge. Έχετε δίκιο και οι δυο. Αυτό ήταν . Διορθώθηκαν όλα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Γίνεται να επιλέξω αρχική σελίδα στον browser edge; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Γίνεται να επιλέξω αρχική σελίδα στον browser edge; Ανοίγεις την σελιδα που θελεις και πατας καρφίτσωμα στην εναρξη. Από το πλακιδιο που θα δημιουργηθεί θα μπαινεις στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καμιά αξιόλογη εφαρμογή να κατεβάζουμε τραγούδια mp3 από το you tube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καμιά αξιόλογη εφαρμογή να κατεβάζουμε τραγούδια mp3 από το you tube... Music Tube.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Client for YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ηχογραφεί αυτόματα τις κλήσεις που κάνουμε ή δεχόμαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 παιδες εχω ρυθμισει συγχρονισμο και οι επαφες σωζονται sto gmail. Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s το κινητο μου ειναι NOKIA LUMIA 640 LTE DUAL 8.1 Για βοηθατε γιατι κολλησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 παιδες εχω ρυθμισει συγχρονισμο και οι επαφες σωζονται sto gmail. Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s το κινητο μου ειναι NOKIA LUMIA 640 LTE DUAL 8.1 Για βοηθατε γιατι κολλησα... Εδώ είναι για τα 10 μόνο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 δεν τα χωνω γενικα στη μαικροσοφτ ουτε θελω να γκρινιαζω, ΑΛΛΑ ρε παιδια παλι χαθηκε ο συγχρονισμος των επαφων με το φεισμπουκ. τι γινεται εδω περα? εχουμε και πολλες επαφες. αυτη η δουλεια θα γινεται? ημαρτον. υπαρχει καποια λυση? δεν μπορω να τα ξαναπροσθετω καθε τρεις και λιγο. το αποφευγουμε καπως αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Εδώ είναι για τα 10 μόνο! ;) ΟΚ γιατρε για λεγε για τα 10 πως γινεται? (αν ξερεις...που αμφιβαλλω) .... αν το ξερεις βαζω 10αργια για παρτη σου και μονο σιγα μην ξερεις....αλλα λογια να αγαπιωμαστε (απορια ψαλτου βηξ) Edited November 29, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 παιδες εχω ρυθμισει συγχρονισμο και οι επαφες σωζονται sto gmail. Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s το κινητο μου ειναι NOKIA LUMIA 640 LTE DUAL 8.1 Για βοηθατε γιατι κολλησα... Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπαίνεις στον λογαριασμό που θέλεις και από εκεί ζητάς να τραβήξεις τις επαφές από άλλο λογαριασμό. Αν βάλεις λογαριασμό Microsoft νομίζω κάνει αυτόματα συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 ΟΚ γιατρε για λεγε για τα 10 πως γινεται? (αν ξερεις...που αμφιβαλλω) .... αν το ξερεις βαζω 10αργια για παρτη σου και μονο σιγα μην ξερεις....αλλα λογια να αγαπιωμαστε (απορια ψαλτου βηξ) Δεν είπα ότι ξέρω! ;) Gmail δεν είχα ποτέ έτσι κι αλλιώς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Μηπως καταργωντας το gmail λυνονταν όλα τα προβλήματα? Γιατι οι επαφες πρεπει να σωζονται στο gmail και όχι στο outlook αφου εχουμε windows? Edited November 29, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Σήμερα μου έφυγαν οι GIF απ' το Messenger! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 παιδες εχω ρυθμισει συγχρονισμο και οι επαφες σωζονται sto gmail. Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s το κινητο μου ειναι NOKIA LUMIA 640 LTE DUAL 8.1 Για βοηθατε γιατι κολλησα... Για τον Yahoo νομίζω πως δεν γίνεται. Μπορείς όμως να το κάνεις στο pc. Για τον Hotmail άσπρα προσθέτεις τον λογαριασμό και συγχρονίζει αυτόματα. Χωρίς να χάσουν του Gmail. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Για τον Yahoo νομίζω πως δεν γίνεται. Μπορείς όμως να το κάνεις στο pc. Για τον Hotmail άσπρα προσθέτεις τον λογαριασμό και συγχρονίζει αυτόματα. Χωρίς να χάσουν του Gmail. Με yahoo σίγουρα δεν γίνεται. Ερχόμενος με Yahoo από Symbian σε wp και προσπαθώντας να μπω με Yahoo, ουτε καν συγχρονιζόταν. Ήταν το μόνο mail που είχα. Αναγκάστηκα να κάνω outlook λογαριασμό για να συγχρονιστεί! ;) Σήμερα μου έφυγαν οι GIF απ' το Messenger! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; :( Τελικά τις GIF εικόνες τις πήραν από το κανονικό το Messenger και τις πήγαν στην beta έκδοση! Πολύ κουφο!!!.... :worry: Edited November 30, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ΚΑι εμενα θα με ενδιεφερε αυτο. Σε Android υπαρχει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μηπως καταργωντας το gmail λυνονταν όλα τα προβλήματα? Γιατι οι επαφες πρεπει να σωζονται στο gmail και όχι στο outlook αφου εχουμε windows? σωστη παρατηρηση αλλα καποιοι απο εμας προερχονται απο παληα ΝΟΚΙΑ / και μετα σε αντροιντ οπου το gmail ηταν απαραιτητο. Τωρα εδω και 1 χρονο + περασα στα Γουιντοους και το gmail emeine με τισ αρχικες επαφες και για λογους πρακτικουσ συγχρονιζα εκει. Εχοντας ομως kai ενα αρχαιο ACER ταμπλετ πειραγμενο που δεν συχρονιζει σε gmail, ψαχνω λυση να συχρονιζω επαφες κινητου με ταμπλετ, ενω ειναι οκ με HOTMAIL/YAHOO (συχρονιζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts