Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα:όταν μπαίνω στον edge σε κάποια site όπως για παράδειγμα το techblog αλλά και σε άλλα δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Άλλα αντί άλλων. Εάν μπω με την εφαρμογή της Google όλα εντάξει. Έχω ρυθμίσει την εμφάνιση για κινητά. Τι μπορεί να φταίει;;; μου βγάζει κάτι τεράστια γράμματα και γενικά δεν διαβάζεται.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ τώρα που μπήκα το βγάζει άμεσα διαθέσιμο.

Διαθέσιμο σε cosmote, εξαντλημένο σε Γερμανό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα:όταν μπαίνω στον edge σε κάποια site όπως για παράδειγμα το techblog αλλά και σε άλλα δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Άλλα αντί άλλων. Εάν μπω με την εφαρμογή της Google όλα εντάξει. Έχω ρυθμίσει την εμφάνιση για κινητά. Τι μπορεί να φταίει;;; μου βγάζει κάτι τεράστια γράμματα και γενικά δεν διαβάζεται.

Μερικά παιδιά είπαν ότι ρυθμίζοντας στα Settings - Ease of Access - More Options το Text Scaling διόρθωσαν ένα παρόμοιο θέμα.

Όντως όπως σου έγραψε και ο georgb αν μικρύνεις την κλίμακα κειμένου θα διορθωθεί η εμφάνιση στον edge.

Έχεις δίκιο. Αυτό ήταν . Σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως όπως σου έγραψε και ο georgb αν μικρύνεις την κλίμακα κειμένου θα διορθωθεί η εμφάνιση στον edge.

Έχετε δίκιο και οι δυο. Αυτό ήταν . Διορθώθηκαν όλα. Ευχαριστώ

Γίνεται να επιλέξω αρχική σελίδα στον browser edge;

Ανοίγεις την σελιδα που θελεις και πατας καρφίτσωμα στην εναρξη. Από το πλακιδιο που θα δημιουργηθεί θα μπαινεις στον browser.

Καμιά αξιόλογη εφαρμογή να κατεβάζουμε τραγούδια mp3 από το you tube...

Music Tube....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ηχογραφεί αυτόματα τις κλήσεις που κάνουμε ή δεχόμαστε?

παιδες εχω ρυθμισει συγχρονισμο και οι επαφες σωζονται sto gmail.

Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s

το κινητο μου ειναι NOKIA LUMIA 640 LTE DUAL 8.1

Για βοηθατε γιατι κολλησα...

Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s

Εδώ είναι για τα 10 μόνο! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

δεν τα χωνω γενικα στη μαικροσοφτ ουτε θελω να γκρινιαζω, ΑΛΛΑ

ρε παιδια παλι χαθηκε ο συγχρονισμος των επαφων με το φεισμπουκ. τι γινεται εδω περα? εχουμε και πολλες επαφες. αυτη η δουλεια θα γινεται? ημαρτον. υπαρχει καποια λυση? δεν μπορω να τα ξαναπροσθετω καθε τρεις και λιγο. το αποφευγουμε καπως αυτο?

Εδώ είναι για τα 10 μόνο! ;)

ΟΚ γιατρε για λεγε για τα 10 πως γινεται? (αν ξερεις...που αμφιβαλλω) ....

αν το ξερεις βαζω 10αργια για παρτη σου και μονο

σιγα μην ξερεις....αλλα λογια να αγαπιωμαστε (απορια ψαλτου βηξ)

Edited by ELTASSOS

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπαίνεις στον λογαριασμό που θέλεις και από εκεί ζητάς να τραβήξεις τις επαφές από άλλο λογαριασμό.

Αν βάλεις λογαριασμό Microsoft νομίζω κάνει αυτόματα συγχρονισμό.

ΟΚ γιατρε για λεγε για τα 10 πως γινεται? (αν ξερεις...που αμφιβαλλω) ....

αν το ξερεις βαζω 10αργια για παρτη σου και μονο

σιγα μην ξερεις....αλλα λογια να αγαπιωμαστε (απορια ψαλτου βηξ)

Δεν είπα ότι ξέρω! ;) Gmail δεν είχα ποτέ έτσι κι αλλιώς!

Μηπως καταργωντας το gmail λυνονταν όλα τα προβλήματα?

Γιατι οι επαφες πρεπει να σωζονται στο gmail και όχι στο outlook αφου εχουμε windows?

Edited by st1313

Σήμερα μου έφυγαν οι GIF απ' το Messenger! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; :(

Για τον Yahoo νομίζω πως δεν γίνεται. Μπορείς όμως να το κάνεις στο pc.

Για τον Hotmail άσπρα προσθέτεις τον λογαριασμό και συγχρονίζει αυτόματα. Χωρίς να χάσουν του Gmail.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για τον Yahoo νομίζω πως δεν γίνεται. Μπορείς όμως να το κάνεις στο pc.

Για τον Hotmail άσπρα προσθέτεις τον λογαριασμό και συγχρονίζει αυτόματα. Χωρίς να χάσουν του Gmail.

Με yahoo σίγουρα δεν γίνεται. Ερχόμενος με Yahoo από Symbian σε wp και προσπαθώντας να μπω με Yahoo, ουτε καν συγχρονιζόταν. Ήταν το μόνο mail που είχα. Αναγκάστηκα να κάνω outlook λογαριασμό για να συγχρονιστεί! ;)

Σήμερα μου έφυγαν οι GIF απ' το Messenger! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; :(

Τελικά τις GIF εικόνες τις πήραν από το κανονικό το Messenger και τις πήγαν στην beta έκδοση!

Πολύ κουφο!!!.... :worry:

Edited by evris2013

Μηπως καταργωντας το gmail λυνονταν όλα τα προβλήματα?

Γιατι οι επαφες πρεπει να σωζονται στο gmail και όχι στο outlook αφου εχουμε windows?

σωστη παρατηρηση αλλα καποιοι απο εμας προερχονται απο παληα ΝΟΚΙΑ / και μετα σε αντροιντ οπου το gmail ηταν απαραιτητο. Τωρα εδω και 1 χρονο + περασα στα Γουιντοους και το gmail emeine με τισ αρχικες επαφες και για λογους πρακτικουσ συγχρονιζα εκει. Εχοντας ομως kai ενα αρχαιο ACER ταμπλετ πειραγμενο που δεν συχρονιζει σε gmail, ψαχνω λυση να συχρονιζω επαφες κινητου με ταμπλετ, ενω ειναι οκ με HOTMAIL/YAHOO (συχρονιζει)

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών