Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καινούργια αναβάθμιση για το market deal https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh58g5c

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που είναι γιατί δεν το βρίσκω φιλε μου??

Πατάς να ανοίξουν τα Settings και μετά πας εκεί που λέει Lenses...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Πατάς να ανοίξουν τα Settings και μετά πας εκεί που λέει Lenses...

εγώ που έχω το lumia 950 xl δεν υπάρχει το panorama εκεί, και ουτε με αφήνει να το κάνω και εγκατάσταση από το κατάστημα.Όση έχουν βάλει τα 10 πάνω από τα 8.1 και το είχαν εγκαταστήσει από πριν το panorama δουλεύει. Mε καθαρά τα 10 χωρίς να υπάρχουν τα 8.1 από κάτω δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις η εφαρμογή γραφει δεν είναι συμβατή με τα windows 10

spacer.png

εγώ που έχω το lumia 950 xl δεν υπάρχει το panorama εκεί, και ουτε με αφήνει να το κάνω και εγκατάσταση από το κατάστημα.Όση έχουν βάλει τα 10 πάνω από τα 8.1 και το είχαν εγκαταστήσει από πριν το panorama δουλεύει. Mε καθαρά τα 10 χωρίς να υπάρχουν τα 8.1 από κάτω δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις η εφαρμογή γραφει δεν είναι συμβατή με τα windows 10

Επειδή μου έκανε εντύπωση, έριξα μια ματιά στο forum του WindowsCentral, και γράφουν ότι ναι μεν λείπει, αλλά εάν ψάξεις στις εφαρμογές (MyApps) του Store ίσως να το κάνεις εγκατάσταση. Από εκεί και πέρα, λογικά θα έρθει με κάποιο update στις φωτογραφίες, όπως αυτά που έχουν δώσει και μπορείς να εξάγεις φωτογραφίες από το βίντεο, παρόμοιο με το Lumia Moments, στα 8.1! Ακατανόητο πραγματικά, αλλά σιγά σιγά με τον καιρό βλέπω να απλοποιείται (Appleποιειται :p :p ) σε μεγάλο βαθμό το λειτουργικό, με σκοπό οι περισσότερες "μαμά" εφαρμογές να συγκεντρώνουν όλες τις λειτουργίες.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τα bookmarks και τους κωδικούς μου και το ιστορικό από το gmail δηλαδή από τον chrome στο desktop μου; Είναι το μόνο που λείπει

Το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση στο Facebook (το κανονικό, όχι το beta) για απάντηση σε σχόλιο που είχα κάνει, και στο toast notification μου έδειξε την επιλογή να απαντήσω από εκεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει καιρό αυτό, διότι με το Facebook ασχολούμαι ενεργά ελάχιστα, αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη εφαρμογή που το κάνει αυτό.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Έχει αναφερθεί πολλές φορές πως το Microsoft store δεν έχει τόσες πολλές εφαρμογές όσες τα άλλα δύο λειτουργικά, αλλά μερικές φορές το έχει παρακάνει. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και μέχρι τώρα οι εφαρμογές του store με έχουν καλύψει, μιας και ήμουν αρκετά χρόνια στο android. Χωρίς να το πολύ προσέξω, κατέβασα σε ένα tablet android όπου έχω και εκεί τις εφαρμογές του office, την εφαρμογή «λογαριασμός microsoft» όπου κάνει επαλήθευση με έναν κωδικό που σου στέλνει, σε περίπτωση που θέλω να μπω στον Microsoft λογαριασμό μου από άλλον υπολογιστή. Μέχρι τώρα, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή πιστοποίησης, κάπως έτσι, όπου έβγαζε έναν κωδικό και τον πληκτρολογούσα. Αυτή η εφαρμογή επαλήθευσης σε δύο βήματα είναι καλύτερη, αλλά προσωρινά είναι διαθέσιμη μόνο στο play store. Εφαρμογή των windows και έχει βγει πρώτα στο android OS.

Στο android, στο google photos μπορεις να διαλεξεις ποιους φακελους θα κανει backup στο cloud.

Μπορω να κανω κατι αντιστοιχο στο Onedrive? Δηλαδη να ανεβαζω στο cloud ΚΑΙ τις φωτο που μου στελνουν απο whatsapp κλπ;

Φυσικα, εννοω αυτοματα, να μην το κανω χειροκινητα καθε φορα.

Όχι το έχω ψάξει και εγώ αυτό είναι ένα μειονέκτημα στα pc νωμίζω γίνετε. αλλά στα mobile όχι και γενικα το onedrive είναι λίγο ψηλοχάλια..

Έχει αναφερθεί πολλές φορές πως το Microsoft store δεν έχει τόσες πολλές εφαρμογές όσες τα άλλα δύο λειτουργικά, αλλά μερικές φορές το έχει παρακάνει. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και μέχρι τώρα οι εφαρμογές του store με έχουν καλύψει, μιας και ήμουν αρκετά χρόνια στο android. Χωρίς να το πολύ προσέξω, κατέβασα σε ένα tablet android όπου έχω και εκεί τις εφαρμογές του office, την εφαρμογή «λογαριασμός microsoft» όπου κάνει επαλήθευση με έναν κωδικό που σου στέλνει, σε περίπτωση που θέλω να μπω στον Microsoft λογαριασμό μου από άλλον υπολογιστή. Μέχρι τώρα, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή πιστοποίησης, κάπως έτσι, όπου έβγαζε έναν κωδικό και τον πληκτρολογούσα. Αυτή η εφαρμογή επαλήθευσης σε δύο βήματα είναι καλύτερη, αλλά προσωρινά είναι διαθέσιμη μόνο στο play store. Εφαρμογή των windows και έχει βγει πρώτα στο android OS.

Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματκοτητα και την εχουμε πει παρα πολλοι εδω μεσα. Πολλα MSFT apps τρεχουν καλυτερα και με περισσοτερες λειτουργιες στα iOS και Android.....ενω θα επρεπε να ειναι το αντιθετο ή να ειναι παντου τα ιδια.

Δεν νομιζω παντως να της βγει σε καλο αυτο.....

Γινόταν αυτό στο ΦΒ από τότε που άλλαξε εμφάνιση με το UI των 10

Α και btw:

Ενημέρωση για το 6tag με προσθήκη της δυνατότητας εισόδου με τον λογαριασμό του facebook.
Powerd by OnePlus 7 Pro

Γινόταν αυτό στο ΦΒ από τότε που άλλαξε εμφάνιση με το UI των 10

Πολύ ωραίο feature. Δεν ήξερα ότι δουλεύει και στο notification centre. Μακάρι να επεκταθεί και στις άλλες εφαρμογές. Οκ, το Viber το έχουν αφήσει στην τύχη του και δεν βλέπω να ασχολούνται σύντομα, αλλά το WhatsApp όλο ενημερώσεις παίρνει, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα.

Το Viber δεν έχει ενημερωθεί καθώς η εφαρμογή που υπάρχει τώρα θα καταργηθεί... Η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει από την αρχή νέα Universal εφαρμογή για Windows 10 & Windows 10 Mobile...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το Viber δεν έχει ενημερωθεί καθώς η εφαρμογή που υπάρχει τώρα θα καταργηθεί... Η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει από την αρχή νέα Universal εφαρμογή για Windows 10 & Windows 10 Mobile...

Και δεν είναι η μόνη (εταιρία).

3>4

Χθες μου έγινε update στο mail στην 17.6568.16822.0 και ο ήχος της ειδοποίησης δεν αλλάζει παρόλο που στις ρυθμίσεις επιλέγω άλλον. Όποτε έρχεται μήνυμα ακούγεται ο "Ειδοποίηση 5". Το έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;

Ενημέρωση για την εφαρμογή Groove Music με αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές.

Here are the changes:

• We made a significant improvement to the way we find your local music and sync your cloud music collection that makes this process much faster. This will cause a one-time rebuild of your collection when you first launch the app after this update.
  • We also simplified our logic for hiding duplicates so managing your collection is easier. We’ll no longer match local MP3s to similar ones in OneDrive or your Music Pass collection.
  • To make it more clear where your music is coming from, songs are now labeled as OneDrive, Purchased, Music Pass, or Local Only. We show you these in Select Mode (long-press, then Select) to catch you when you need them most.
  • We also added the ability for you to see the full set of details on any track with long-press, then Properties.
  • We brought back autosuggest when searching in the app and the ability to see everything you’ve searched for since you launched the app.
  • We heard your feedback about the ability to see album art in Now Playing so we added a toggle in Now Playing to allow you to choose either album art or artist art.
  • We added the ability to sort albums by release year.
  • We made playlist editing easier – you can now select multiple items in a playlist and drag them to another spot in the playlist.
  • We added better scaling so that images look better on larger devices.
  • We added the explicit tag to the list of songs in Now Playing so that it’s easier to see when a song in your queue isn’t playable because it’s explicit.
  • We also updated a few things so that the app works better on Continuum:
    • Playback will continue even if the screen locks when using Continuum.
    • We’ve continued to improve layouts of Groove at high resolution (ex: Explore Galleries & Search Results)

[*] We fixed a number of reliability issues – including the one that temporarily required us to disable ‘sticky pivots’. With this release we will once again remember what you were doing last and bring you back to the right place the next time you launch Groove.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

... Οκ, το Viber το έχουν αφήσει στην τύχη του και δεν βλέπω να ασχολούνται σύντομα...

...εμένα πάλι το viber μου δουλεύει θαυμάσια...

...όταν με καλούν, ακούγεται ήχος+δόνηση, ξυπνάει το κινητό, μπανεράκι με ολόκληρο το μύνημα εμφανίζεται και με ενα τάπ επάνω του ανοίγει η εφαρμογή, με καλή ποιότητα ήχου και σωστή πληροφόρηση στα μυνήματα & ατάτσμεντς...

...τι άλλο θέλετε ;

...την βιντεοκλήση την έχω χεσμένη...

...δεν γουστάρω να με βλέπουνε όταν μιλάω στο τηλέφωνο...

Hate Me Now Bite Me Later

Δεν είπα ότι δεν δουλεύει. Δουλεύει όπως δούλευε πάντα, δηλαδή με ορισμένα προβλήματα όσο αφορά τις ειδοποιήσεις (σε σχέση πάντα με το whatsapp). Από κει και πέρα, έχει να λάβει update εδώ και χρόνια, και αυτό φαίνεται. Τo whatsapp που ανανεώνεται συνεχώς, πλέον είναι πολύ ταχύτερο και δεν έχει αυτό το εκνευριστικό ξαναφόρτωμα της εφαρμογής όποτε την ανοίγεις μέσω ειδοποίησης.

Δεν είπα ότι δεν δουλεύει. Δουλεύει όπως δούλευε πάντα, δηλαδή με ορισμένα προβλήματα όσο αφορά τις ειδοποιήσεις (σε σχέση πάντα με το whatsapp). Από κει και πέρα, έχει να λάβει update εδώ και χρόνια, και αυτό φαίνεται. Τo whatsapp που ανανεώνεται συνεχώς, πλέον είναι πολύ ταχύτερο και δεν έχει αυτό το εκνευριστικό ξαναφόρτωμα της εφαρμογής όποτε την ανοίγεις μέσω ειδοποίησης.

Το messenger παλι που υποτίθεται αναβαθμίζεται πιο συχνά απ' το viber, ούτε απλές κλήσεις δεν κάνει ακόμα!!! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μια ερώτηση, στην εφαρμογή Αλληλογραφία και Ημερολόγιο την βγάζει την τελευταία αναβάθμιση;

Μια ερώτηση, στην εφαρμογή Αλληλογραφία και Ημερολόγιο την βγάζει την τελευταία αναβάθμιση;

Εμένα μου την έκανε αυτόματα. Δεν μου την έβγαζε όταν έκανα αναζήτηση για ενημερώσεις στο store αλλά στον χώρο αποθήκευσης στις ρυθμίσεις έβαλα ταξινόμηση κατά ημερομηνία εγκατάστασης και κατάλαβα ότι μου τις αναβαθμίσει.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στην τελευταία αναβάθμιση βάλανε και "ετήσια προβολή" στις διαθέσιμες επιλογές του ημερολογίου οπότε μπορείς να το καταλάβεις και από εκεί αν στην έχει κατεβάσει.

Εμένα μου την έκανε αυτόματα. Δεν μου την έβγαζε όταν έκανα αναζήτηση για ενημερώσεις στο store αλλά στον χώρο αποθήκευσης στις ρυθμίσεις έβαλα ταξινόμηση κατά ημερομηνία εγκατάστασης και κατάλαβα ότι μου τις αναβαθμίσει.

Εμένα μου την έβγαλε μια μέρα, άλλα δεν είχα Wi Fi να την κάνω, κι όταν έκανα αναζήτηση ξανά δεν την εμφανίζει. Το λέω γιατί δεν βλέπω στο ημερολόγιο να μου βγάζει την προβολή για το έτος όπως και η έκδοση της εφαρμογής είναι πιο παλιά.

Πρέπει να είμαι insider; Γιατί το έχω βάλει στο production.

Εμένα μου την έβγαλε μια μέρα, άλλα δεν είχα Wi Fi να την κάνω, κι όταν έκανα αναζήτηση ξανά δεν την εμφανίζει. Το λέω γιατί δεν βλέπω στο ημερολόγιο να μου βγάζει την προβολή για το έτος όπως και η έκδοση της εφαρμογής είναι πιο παλιά.

Πρέπει να είμαι insider; Γιατί το έχω βάλει στο production.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ότι δεν είναι insider. Μπορεί να την έβγαλαν προσωρινά λόγω κάποιου bug και να την ξαναβάλουν διαθέσιμη σε λίγες μέρες.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών