st1313 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 με την τελευταια σταθερη εκδοση, στο 950 μου, στημενο προχτες απο την αρχη, μολις εχω ενα θεμα. εσβησα το skype, και πηγα να το ξαναεγκαταστησω. και δεν μπαινει. παει να ξεκινησει, κολαει και δεν κατεβαζει τιποτα. εχει συμβει σε κανεναν? περα παο ρισταρτ σοφτ ρισετ, και να σβησω τεμπ φαιλς, μπορω να κανω κατι αλλο? ακυρο. μετα απο δυο ωρες προσπαθεια, ξεκολησε Δεν παρακολουθείς τι γραφεται στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Σήμερα, μόλις άνοιξα την εφαρμογή του yahoo στο pc μου, έβγαλε μήνυμα πως η εφαρμογή παύει να λειτουργεί από τις 26/5. Φαντάζομαι ισχύει και για το mobile κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Σήμερα, μόλις άνοιξα την εφαρμογή του yahoo στο pc μου, έβγαλε μήνυμα πως η εφαρμογή παύει να λειτουργεί από τις 26/5. Φαντάζομαι ισχύει και για το mobile κομμάτι. Εμένα ήρθε κανονικά και mail σήμερα το βράδυ στο Yahoo και ενημερώθηκε κανονικά. Τέτοιο μήνυμα δεν μου ήρθε στη συσκευή εμένα ως τώρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δεν παρακολουθείς τι γραφεται στο forum.φιλε επειδη με μπριζωνεις, θα σου απαντησω. προσπαθω να παρακολουθω. αλλα οταν ο καθε πικραμενος βγαζει χολη για τη μαικροσοφτ και γεμιζουν σελιδες με αρλουμπες και ανουσια πραγματα, τι να παρακολουθησω. εχω βαρεθει. προσπαθω αλλα... αν εχεις την ευγενη καλοσυνη, θελεις να πεις τι ειναι αυτο που εχασα? σε ευχαριστω υγ. τωρα ειδα τα μηνυματα στο αλλο θρεντ. νομιζω, πως ειχα ποσταρει την απορια μου πολυ πριν σκασουν τα αλλα μηνυματα για προβλημα στο στορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ενημέρωση για View 3D, OneNote, Xbox και Telegram!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Αυτό που ζητάς σε δίκαρτο δεν γίνεται, μόνο σε δύο διαφορετικά τηλέφωνα μπορείς. στα lumia δεν γίνεται. στο xiaomi γίνεται.Συγνώμη για το offtopic. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ενημέρωση για Xbox και Instagram! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλησπερα σας, σε ολα τα android γινεται,θεμα λειτουργικου ειναι,οχι εταιρειας. Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 καλησπερα. μια ερωτηση. μονο σε εμενα δε δουλευει το ακουστικο μπλουτουθ με το βαιμπερ? στο γουατσαπ ή σε κανονικες κλησεις ολα κομπλε. στο βαιμπερ, δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δωρεάν το mytube! Τρεξτεεεε........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Δωρεάν το mytube! Τρεξτεεεε........ "save • 4 hours and 13 minutes remaining" Edited May 25, 2017 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 κιαλλο μπαγκ. οποτε βαζω το κινητο στο αυτι, μετα η οθονη δεν ξεμαυριζει οποτε το βγαζω. μονο αν κλεισω και ξανανοιξω την οθονη. και η εφαρμογη gestures beta δεν μπορει να εγκατασταθει πλεον (για να ξετικαρω τηνεπιλογη)...καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 κιαλλο μπαγκ. οποτε βαζω το κινητο στο αυτι, μετα η οθονη δεν ξεμαυριζει οποτε το βγαζω. μονο αν κλεισω και ξανανοιξω την οθονη. και η εφαρμογη gestures beta δεν μπορει να εγκατασταθει πλεον (για να ξετικαρω τηνεπιλογη)...καμια λυση? να υποθέσω, πως επανεκκίνηση έκανες. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 κιαλλο μπαγκ. οποτε βαζω το κινητο στο αυτι, μετα η οθονη δεν ξεμαυριζει οποτε το βγαζω. μονο αν κλεισω και ξανανοιξω την οθονη. και η εφαρμογη gestures beta δεν μπορει να εγκατασταθει πλεον (για να ξετικαρω τηνεπιλογη)...καμια λυση? Σε ποιο τηλ στο κάνει;; Σε καμουφλαρισμένο 950 ή στο κανονικό; Η εφαρμογή gestures beta δεν λειτουργεί από την έλευση των 10ριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Σε ποιο τηλ στο κάνει;; Σε καμουφλαρισμένο 950 ή στο κανονικό; Η εφαρμογή gestures beta δεν λειτουργεί από την έλευση των 10ριων. ....και σε καμία συσκευή! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 να υποθέσω, πως επανεκκίνηση έκανες. να υποθεσεις πως και σοφτ ρισετ εκανα!!!! η κοπελα μου εχει και αυτη 950 και το ξεκινησε και σε εκεινη. ειναι γενικοτερο μπαγκ μαλλον. αλλα δεν εχει απομεινει ψυχη στα γουιντοουζ για να το πουν μαλλον... ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποιο τηλ στο κάνει;; Σε καμουφλαρισμένο 950 ή στο κανονικό; Η εφαρμογή gestures beta δεν λειτουργεί από την έλευση των 10ριων. σε 2 καθαροαιμα 950. απλα ανεφερα πως θυμαμαι επιλογη τετοια στην εφαρμογη αυτη. δεν την εχω προφανως στο τηλεφωνο. απλα σκεφτηκα πως αν δουλευε, θα την ξετικαρα και θα ησυχαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Με 950XL και τελευταία έκδοση λειτουργικού δεν έχω τέτοιο θέμα. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ούτε εγώ έχω θέμα με το παραπάνω με την Creator! (950 XL). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 με χαροποιει αυτο που λετε, αλλα σε 2 λουμια 950 να συμβαινει το ιδιο? τι να πω... ελπιζω να στρωσει. εννοειται ειχα κανει χαρντ ρισετ πριν την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 με χαροποιει αυτο που λετε, αλλα σε 2 λουμια 950 να συμβαινει το ιδιο? τι να πω... ελπιζω να στρωσει. εννοειται ειχα κανει χαρντ ρισετ πριν την αναβαθμιση Υπάρχει όμως μιά διαφορά. Εσύ μιλάς για το 950 κι εμείς για το 950 XL! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Υπάρχει όμως μιά διαφορά. Εσύ μιλάς για το 950 κι εμείς για το 950 XL! ;)χμ οκ αλλα αν εξαιρεσουμε το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος και μπαταρια, εχουν καποιαουσιαστικη διαφορα? ιδια δεν ειναι? τελοσπαντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) χμ οκ αλλα αν εξαιρεσουμε το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος και μπαταρια, εχουν καποιαουσιαστικη διαφορα? ιδια δεν ειναι? τελοσπαντων... Το XL είναι και οκταπύρινο! Το απλό εξαπύρινο. Κοινά έχουν μόνο amoled, κάμερα και ram. Edited May 28, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 με χαροποιει αυτο που λετε, αλλα σε 2 λουμια 950 να συμβαινει το ιδιο? τι να πω... ελπιζω να στρωσει. εννοειται ειχα κανει χαρντ ρισετ πριν την αναβαθμιση Φοράς τζαμακι και στα δύο; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Φοράς τζαμακι και στα δύο;ωχ μη μου πεις οτι ειναι αυτο. μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα. ναι τζαμακι και στα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 ωχ μη μου πεις οτι ειναι αυτο. μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα. ναι τζαμακι και στα 2 Ίσως επηρεάζει τον αισθητήρα και δεν καταλαβαίνει ότι έχει απομακρυνθεί από το αυτί για αυτό παραμένει σβηστή η οθόνη. Έχει αναφερθεί παλιότερα αυτό από κάποιους. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts