Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν ..δοκιμασα και το office lens και το cam scanner .

Το office lens λειτουργεί πιο καλά αλλα μου βγάζει την πρώτη φωτο πάντα landscape και τις υπόλοιπες κανονικά αλλα αυτό δεν μου επιτρέπει να διαβάσω άνετα τα έγγραφα που σκαναρω.

Από την άλλη το cam scanner τα τραβάει σωστά αλλα δεν μπορώ να τα αποθηκςυσω για κάποιο λόγο και τα ανοίγει μόνο μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα..καμια ιδέα;;

......950XL..what else

Αν ανοίξεις το έγγραφο και πας στο share έχει να το σώσεις στο άλμπουμ.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει το Viber στην έκδοση 6.6.0 που έχω τα σπάει, τρομερή βελτίωση σε όλα τα σημεία... Άλλαξε και το πως στέλνουμε φωτογραφία, πλέον δεν σε πάει στις φωτογραφίες αλλά σου τις ανοίγει απευθείας μέσα από την εφαρμογή.

Μπράβο τους!!

Μια από τις καλύτερες εφαρμογές που υπάρχει στο store.

Εντάξει το Viber στην έκδοση 6.6.0 που έχω τα σπάει, τρομερή βελτίωση σε όλα τα σημεία... Άλλαξε και το πως στέλνουμε φωτογραφία, πλέον δεν σε πάει στις φωτογραφίες αλλά σου τις ανοίγει απευθείας μέσα από την εφαρμογή.

Πολύ καλό αυτό.

@evris, ωραίο avatar.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είναι κάποια δοκιμαστική έκδοση αυτη του βαιμπερ; γιατί εγώ έχω άλλη και δεν ςχω κάποια ενημέρωση...

......950XL..what else

Είναι κάποια δοκιμαστική έκδοση αυτη του βαιμπερ; γιατί εγώ έχω άλλη και δεν ςχω κάποια ενημέρωση...

......950XL..what else

Ναι, για εμάς που ήμασταν beta tester. Παίρνουμε καμία εβδομάδα πιο μπροστά την πιο καινούρια Έκδοση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αν ανοίξεις το έγγραφο και πας στο share έχει να το σώσεις στο άλμπουμ.

Έκανα την αποθήκευση κανονικά αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το εξης..εαν θελω να σκσναρω ουσιαστικά 3 σελίδες η 2..δεν με αφήνει να τις αποθηκςυσω όλες μαζί ως βιβλίο.

Μου επιτρέπει να αποθηκεύσω μόνο την μια.

Πολύ καλό αυτό.

@evris, ωραίο avatar.....

Ευχαριστώ!!!

Εμένα ακόμα αυτό το.... υπέροχο Viber δεν μου ήρθε! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ευχαριστώ!!!

Εμένα ακόμα αυτό το.... υπέροχο Viber δεν μου ήρθε! :(

Σε μερικές μέρες θα έρθει και σε μας.

Πρώτα έρχεται σε όσους ήταν beta tester και μετά στους υπόλοιπους από ότι φαίνεται.

Σε μερικές μέρες θα έρθει και σε μας.

Πρώτα έρχεται σε όσους ήταν beta tester και μετά στους υπόλοιπους από ότι φαίνεται.

Δεν νομίζω πως πάει έτσι και εγώ ήμουν beta tester, ακόμα όμως να μου έρθει

Δεν νομίζω πως πάει έτσι και εγώ ήμουν beta tester, ακόμα όμως να μου έρθει

Γι' αυτό γράφω ''από ότι φαίνεται''. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ίσως δεν την δίνουν κσι σε όλους τους beta tester.

Ίσως την δίνουν σταδιακά την αναβάθμιση με κριτήρια που μόνον αυτοί γνωρίζουν!

Το θέμα είναι ότι καποιοι παιρνουν πρωτα την αναβαθμιση και μετα από μερικες μέρες οι υπολοιποι...

Edited by nassosp

Γι' αυτό γράφω ''από ότι φαίνεται''. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ίσως δεν την δίνουν κσι σε όλους τους beta tester.

Ίσως την δίνουν σταδιακά την αναβάθμιση με κριτήρια που μόνον αυτοί γνωρίζουν!

Το θέμα είναι ότι καποιοι παιρνουν πρωτα την αναβαθμιση και μετα από μερικες μέρες οι υπολοιποι...

Πάντως ο duc ως beta tester της πήρε όλες πρώτος!

Πάντως ο duc ως beta tester της πήρε όλες πρώτος!

Ναι όντως όμως, και ένα έχω να ξανά πω... Το Viber έγινε πολύ καλό, δουλεύει άψογα σε όλα.....όσο για πιο λόγο τις παίρνω από τους πρώτους, ίσως τελικά είναι επειδή ήμουν και από τους πρώτους που δήλωσα συμμετοχή ως beta tester. Και αν θυμάμαι το είχα αναφέρει εδώ μέσα.....

Edited by duc

Ναι όντως όμως, και ένα έχω να ξανά πω... Το Viber έγινε πολύ καλό, δουλεύει άψογα σε όλα.....όσο για πιο λόγο τις παίρνω από τους πρώτους, ίσως τελικά είναι επειδή ήμουν και από τους πρώτους που δήλωσα συμμετοχή ως beta tester. Και αν θυμάμαι το είχα αναφέρει εδώ μέσα.....

Έχεις μέσον και δεν μας το λες....

Χαχαχαχα....

Έχεις μέσον και δεν μας το λες....

Χαχαχαχα....

Χαχα καλό, απλά μάλλον είμαστε Beta Tester των Beta Tester.... Νομίζω πάντως πως πρέπει να το έχουν φτάσει στο τέρμα. Κάπου στις επόμενες αναβαθμίσεις θα πάρουμε και την ελληνική γλώσσα.

Χαχα καλό, απλά μάλλον είμαστε Beta Tester των Beta Tester.... Νομίζω πάντως πως πρέπει να το έχουν φτάσει στο τέρμα. Κάπου στις επόμενες αναβαθμίσεις θα πάρουμε και την ελληνική γλώσσα.

Είμαι beta tester και εγω στο pc μου ήρθε από νωρις η καινούργια έκδοση αλλα στο κινητο εχω κάνει μάλλον επαναφορά... Έχασα τις beta έκδοσης; γιατί στην ίδια εφαρμογή περνούμε τα beta και οχι ψάχνουμε beta όπως στο Facebook ετσι δεν ειναι;

Sent from mTalk

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τοσο καιρό ζούσα με την εντύπωση ότι η γραμμή στο σπίτι στην Αθήνα ήταν η αιτία που δεν είχα καλή video κλήση, χάλια ποιότητα, διακοπές, κολλήματα, μόνο ήχος κλπ. Σε αυτή την αντίληψη βολήθησε και το γεγονός ότι σαν δεύτερο τηλέφωνο είχα το παλιό S3 mini (2011) που είχε λίγο καλύτερη απόδοση κυρίως στο messenger αλλά τα κολήματα δεν έλλειπαν. Τον Οκτώβρη που ήμουν στην Ελλάδα είχα φέρει τεχνικό της HOL και είχε μετρησει τη γραμμή. Μέχρι 11kbps και πολλά είναι..... :X

Είχα και τα θέματα της υπερθέρμανσης με Skype περισσότερο αλλά και σε viber, WhatsApp σε μικρότερο βαθμό.

Πριν 12 μέρες είχα μια προσφορά από την τοπική εταιρία τηλεφωνίας (έκλεισα χρόνο) και πήρα το Lenovo K5 vibe (8core 2/16 ram κλπ). Και ξαφνικά το θαύμα. Όλα παίζουν τέλεια. Οι video κλήσεις είναι τέλειες, ούτε διακοπές, ούτε υπερθερμάνσεις ούτε τίποτα. Φυσικά στη γραμμή δεν έγινε καμιά αλλαγή, απεναντίας εχει πεσει κοντά στα 10kbps και το 11 έχει μείνει όνειρο...

Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Γιατί απλά είναι κρίμα να έχεις ένα τόσο καλό λειτουργικό με μηδαμινά προβλήματα, τουλάχιστον στα μαμίσια win 10 τηλέφωνα και οι third party εφαρμογές να σέρνονται.. Απαράδεκτο.

Και δε μιλάω για το Facebook, το έχω μόνο για ενημέρωση. Μιλάω για τιε εφαρμογές επικοινωνίας. Skype, Viber & WhatsApp.

To καημένο το S3 mini είναι δυπήρινο αλλά το παλεύει, το L550 είναι 4πήρινο και οι εφαρμογές δε τραβάνε. Μαλιστά το κινητό ζορίζετε τόσο πολύ που κολάει (skype). 40+ λεπτά skype με φίλο από ελλάδα στο Κ5 και ούτε υποψία overheating. Να μη γράψω διαφορές για Viber & WhatsApp. Το γνωρίζα ότι οι εφαρμογές δεν είναι και τόσο καλογραμμένες και το port εφαρμογών από αλλά λειτουργικά είναι τραγικό αλλά ελπiζα. Κάτι που πραγματικά με έκανε να συνειδητοποιησω πόσο χάλια είναι οι εφαρμογές στα win10 είναι όταν σύγκρινα, εκ των υστέρων, τα WhatsApp & Viber με ένα Lenovo C2. (4core 1Ghz 1gb ram). Τα ίδια specs άλλη απόδοση...

Δεν μετανιώνω για την αγορά του L550. Την έκανα συνειδητά. Ήθελα να δω το λειτουργικό και είχα μια ιδέα για την ελληψη εφαρμογών και ότι μερικές είναι "κομμένες". Έλπιζα ότι επειδή το λειτουργικό ήταν καινούργιο θα έφτιαχναν τα πράγματα, όπερ και έγινε κατά μια άποψη. Από τις βασικές εφαρμογές επικοινωνίας μόνο ο messenger έχει μείνει πίσω(ακόμη). Αλλά τα entry level κινητα, τουλάχιστον το 550 απλά δε τραβάει. Δε γνωρίζω αν το 650 με τον λίγο καλυτερο επεξεργαστή, έχει παρόμοια θέματα πολύ θα ήθελα να μάθω. Κρίμα να πρέπει να πάρεις το 950 για να χαρείς το λειτουργικό. Πραγματικά.

Καλή τύχη και ευχαριστώ. :)

ΥΓ Το έχω κρατήσει σα δευτερο γιατι όπως και οι ποιο πολλοί που αλλάξαν δεν μπορούν να το αποχωριστούν εντελώς.:lol:

Lazy :shifty:

Τοσο καιρό ζούσα με την εντύπωση ότι η γραμμή στο σπίτι στην Αθήνα ήταν η αιτία που δεν είχα καλή video κλήση, χάλια ποιότητα, διακοπές, κολλήματα, μόνο ήχος κλπ. Σε αυτή την αντίληψη βολήθησε και το γεγονός ότι σαν δεύτερο τηλέφωνο είχα το παλιό S3 mini (2011) που είχε λίγο καλύτερη απόδοση κυρίως στο messenger αλλά τα κολήματα δεν έλλειπαν. Τον Οκτώβρη που ήμουν στην Ελλάδα είχα φέρει τεχνικό της HOL και είχε μετρησει τη γραμμή. Μέχρι 11kbps και πολλά είναι..... :X

Είχα και τα θέματα της υπερθέρμανσης με Skype περισσότερο αλλά και σε viber, WhatsApp σε μικρότερο βαθμό.

Πριν 12 μέρες είχα μια προσφορά από την τοπική εταιρία τηλεφωνίας (έκλεισα χρόνο) και πήρα το Lenovo K5 vibe (8core 2/16 ram κλπ). Και ξαφνικά το θαύμα. Όλα παίζουν τέλεια. Οι video κλήσεις είναι τέλειες, ούτε διακοπές, ούτε υπερθερμάνσεις ούτε τίποτα. Φυσικά στη γραμμή δεν έγινε καμιά αλλαγή, απεναντίας εχει πεσει κοντά στα 10kbps και το 11 έχει μείνει όνειρο...

Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Γιατί απλά είναι κρίμα να έχεις ένα τόσο καλό λειτουργικό με μηδαμινά προβλήματα, τουλάχιστον στα μαμίσια win 10 τηλέφωνα και οι third party εφαρμογές να σέρνονται.. Απαράδεκτο.

Και δε μιλάω για το Facebook, το έχω μόνο για ενημέρωση. Μιλάω για τιε εφαρμογές επικοινωνίας. Skype, Viber & WhatsApp.

To καημένο το S3 mini είναι δυπήρινο αλλά το παλεύει, το L550 είναι 4πήρινο και οι εφαρμογές δε τραβάνε. Μαλιστά το κινητό ζορίζετε τόσο πολύ που κολάει (skype). 40+ λεπτά skype με φίλο από ελλάδα στο Κ5 και ούτε υποψία overheating. Να μη γράψω διαφορές για Viber & WhatsApp. Το γνωρίζα ότι οι εφαρμογές δεν είναι και τόσο καλογραμμένες και το port εφαρμογών από αλλά λειτουργικά είναι τραγικό αλλά ελπiζα. Κάτι που πραγματικά με έκανε να συνειδητοποιησω πόσο χάλια είναι οι εφαρμογές στα win10 είναι όταν σύγκρινα, εκ των υστέρων, τα WhatsApp & Viber με ένα Lenovo C2. (4core 1Ghz 1gb ram). Τα ίδια specs άλλη απόδοση...

Δεν μετανιώνω για την αγορά του L550. Την έκανα συνειδητά. Ήθελα να δω το λειτουργικό και είχα μια ιδέα για την ελληψη εφαρμογών και ότι μερικές είναι "κομμένες". Έλπιζα ότι επειδή το λειτουργικό ήταν καινούργιο θα έφτιαχναν τα πράγματα, όπερ και έγινε κατά μια άποψη. Από τις βασικές εφαρμογές επικοινωνίας μόνο ο messenger έχει μείνει πίσω(ακόμη). Αλλά τα entry level κινητα, τουλάχιστον το 550 απλά δε τραβάει. Δε γνωρίζω αν το 650 με τον λίγο καλυτερο επεξεργαστή, έχει παρόμοια θέματα πολύ θα ήθελα να μάθω. Κρίμα να πρέπει να πάρεις το 950 για να χαρείς το λειτουργικό. Πραγματικά.

Καλή τύχη και ευχαριστώ. :)

ΥΓ Το έχω κρατήσει σα δευτερο γιατι όπως και οι ποιο πολλοί που αλλάξαν δεν μπορούν να το αποχωριστούν εντελώς.:lol:

Το Viber σε λίγο θα έρθει στην έκδοση 6.6! Ξαναδοκιμασε το στις βιντεοκλήσεις όταν ερθει και πες μας!

Πάντως με το 830 που είχα, δεν είχαν κανένα πρόβλημα οι εφαρμογές Skype και Viber στις βιντεοκλήσεις! Το WhatsApp δεν έτυχε να το δοκιμάσω στις βιντεοκλήσεις, παρά μόνο σε απλή κλήση, το οποιο ήταν και άψογο!

Είμαι beta tester και εγω στο pc μου ήρθε από νωρις η καινούργια έκδοση αλλα στο κινητο εχω κάνει μάλλον επαναφορά... Έχασα τις beta έκδοσης; γιατί στην ίδια εφαρμογή περνούμε τα beta και οχι ψάχνουμε beta όπως στο Facebook ετσι δεν ειναι;

Sent from mTalk

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου.....

Σε επικείμενο ταξίδι μου, για άλλη μια φορά η έλλειψη εφαρμογών αποτελεί τεράστιο αγκάθι!

Εφαρμογή της rayanair δεν έχουμε, ούτε γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων, ούτε για το park around, ούτε κανα 2 ακόμα που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για τον προορισμό μου.

Ευτυχώς το ταπεινό moto e της γυναίκας μου θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Σε επικείμενο ταξίδι μου, για άλλη μια φορά η έλλειψη εφαρμογών αποτελεί τεράστιο αγκάθι!

Εφαρμογή της rayanair δεν έχουμε, ούτε γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων, ούτε για το park around, ούτε κανα 2 ακόμα που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για τον προορισμό μου.

Ευτυχώς το ταπεινό moto e της γυναίκας μου θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Γιατί δεν κατεβάζεις το triadvisor

Τι να το κάνω το tripadvisor?

Check in για την πτήση και επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου με το app μπορώ να κάνω; Online check in στο ξενοδοχείο γίνεται; Airport suttle για να ρυθμίσω τελευταίες λεπτομέρειες; Την κράτηση στο parkaround πως θα την ελέγχω; Όλες τις πληροφορίες για συγκεκριμένη τουριστική κάρτα που θα εκδόσω;

Ενημερώθηκε και το Store πριν λίγο! Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη αλλαγή....

πολλες φορες παω να παρω τηλεφωνο με το whatsapp αλλα δεν κανει τιποτα, κα ιθελει ρισταρτ για να μπορεσει να χτυπησει η κληση. τυχαινει σε καναν αλλον?

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών