ampalos95 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με τον συγχρονισμό την επαφών με το Facebook υπάρχει κάποια λύση Αν βάλεις μόνο την παλιά εφαρμογή της Microsoft Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Αν βάλεις μόνο την παλιά εφαρμογή της Microsoft Έλα όμως που δεν σε βγάζει το μπλε κουμπάκι για να την κατεβάσεις! Από την βιβλιοθήκη του store τουλάχιστον... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με τον συγχρονισμό την επαφών με το Facebook υπάρχει κάποια λύση Η εφαρμογή του Facebook συγχρονίζει με τις επαφές στον κατάλογο. Απλά κάθε 10 μέρες ο συγχρονισμός χάνεται και πρέπει να τα το ξανακάνεις χερουλάτα. Αυτό εννοείς; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Να σε ευχαριστήσω και δημόσια. Λειτουργεί η μέθοδός σου, αρκετά απλά και εύκολα. Μου έφυγε και εμένα το "στράβωμα" να έχω κάτι κλειδωμένο στη συσκευή μου, χωρίς κανένα λόγο. Τίποτα απολύτως δεν κάνει συμφορουμίτη. Απλά ήταν κάτι εύκολο, το έψαξα και το έκανα. Γενικά δεν πειράζω πια κινητά. Είμαι σε ηλικία που θέλω out of the box πράγματα να δουλεύουν όπως πρέπει. Αλλά όπως λες κι εσύ: Αφού η κεραιούλα μέσα είναι...γιατί να μην χρησιμοποιείται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τίποτα απολύτως δεν κάνει συμφορουμίτη. Απλά ήταν κάτι εύκολο, το έψαξα και το έκανα. Γενικά δεν πειράζω πια κινητά. Είμαι σε ηλικία που θέλω out of the box πράγματα να δουλεύουν όπως πρέπει. Αλλά όπως λες κι εσύ: Αφού η κεραιούλα μέσα είναι...γιατί να μην χρησιμοποιείται;;; Αυτό γίνεται σε όλα τα 950; Μετά θα υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές ραδιοφώνου; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Αυτό γίνεται σε όλα τα 950; Μετά θα υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές ραδιοφώνου; Από όσο μπορώ να αντιληφθώ, ναι. Υπάρχει ο δέκτης στο τηλέφωνο, απλά η MS για άγνωστους λόγους (ποτέ δεν υπήρξε επίσημη αιτιολόγηση), το έχει κλειδώσει. Από τη στιγμή που δεν "αξιώνεται" να το διορθώσει αυτό, όποιος ενδιαφέρεται έχει έναν πάρα πολύ εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο να το κάνει (σε κάθε περίπτωση, με δική του ευθύνη. Μια τιμή στη registry αλλάζει μόνο, αλλά άμα θέλει ο διάολος το σπάει το πόδι του). Δύο εφαρμογές ραδιοφώνου που δοκίμασα (Ράδιο, RadioFM Phone) λειτούργησαν και οι δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Αυτό γίνεται σε όλα τα 950; Μετά θα υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές ραδιοφώνου; Πιστεύω πως ναι. Εγώ έχω το δικαρτο και μου δούλεψε με την πρώτη. Μια τιμή στη registry είναι. Λογικά σε όλα θα πιάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τίποτα απολύτως δεν κάνει συμφορουμίτη. Απλά ήταν κάτι εύκολο, το έψαξα και το έκανα. Γενικά δεν πειράζω πια κινητά. Είμαι σε ηλικία που θέλω out of the box πράγματα να δουλεύουν όπως πρέπει. Αλλά όπως λες κι εσύ: Αφού η κεραιούλα μέσα είναι...γιατί να μην χρησιμοποιείται;;; Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ, όλα πήγαν πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Πιστεύω πως ναι. Εγώ έχω το δικαρτο και μου δούλεψε με την πρώτη. Μια τιμή στη registry είναι. Λογικά σε όλα θα πιάνει... Όλα καλά κι από μένα δούλεψε μια χαρά το ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το ερώτημα παραμένει. Παρόλο που είναι εύκολο σχετικά να ενεργοποιηθεί και παίζει κανονικά, για ποιο λόγο η MS το έχει απενεργοποιημένο; Μηπως επηρεάζει σε κάτι ο δέκτης και το βρούμε μπροστά μας; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το ερώτημα παραμένει. Παρόλο που είναι εύκολο σχετικά να ενεργοποιηθεί και παίζει κανονικά, για ποιο λόγο η MS το έχει απενεργοποιημένο; Μηπως επηρεάζει σε κάτι ο δέκτης και το βρούμε μπροστά μας; Για λυσε μου και εμενα μια απορια..Το 950 σου τουλάχιστον δεν είχε ενεργοποιημένο ραδιόφωνο από την αρχη..το ήξερες.. Από ολα τα υπόλοιπα με την anniversary μπορείς να μου πεις γιατί αφαίρεσε την εφαρμογη του ραδιοφωνου ενώ το ειχαν; Η μήπως ειναι άχρηστη λειτουργία; Ειναι προφανές πως εκει στο mobile τμήμα της ms(αυτοί οι ελάχιστοι που παρέμειναν τελοςπαντων) παίζει να την πίνουν ομαδικα..δεν εξηγείται αλλιώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το ερώτημα παραμένει. Παρόλο που είναι εύκολο σχετικά να ενεργοποιηθεί και παίζει κανονικά, για ποιο λόγο η MS το έχει απενεργοποιημένο; Μηπως επηρεάζει σε κάτι ο δέκτης και το βρούμε μπροστά μας; Δύσκολο. Αν υπήρχε θέμα πιθανότατα να το είχε και το xl ή έστω θα ενημέρωναν. Όσο για την αφαίρεση γενικώς του ραδιοφώνου (όπου οι περισσότερες και πολύ ακριβότερες ναυαρχίδες δεν έχουν) πιθανότατα να είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με τους παρόχους. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι όλοι οι μεγάλοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο ραδιοφωνάκι..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Οσο και να μας βολεύει και να μας αρέσει το αναλογικό ράδιο έχει αρχίσει και πεθαίνει..!!!Σε εμας εδω στην Ελλάδα ακόμα κρατεί...!!!Εγω επικρατεί το ψηφιακό ραδιόφωνο και το internetικο..!!!Οπως και με την τηλεόραση,,!!!Η διαφορα που έγινε αναμεσα 950 κ 950xl ειναι καθαρα μαρκετιγκ...Δεν νομιχω οτι εγινε καταλαθος αλλα επίτηδες για αν δώσουν ένα ακομα κίνητρο να πάρεις το μεγαλύτερο αδερφάκι Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Εδώ κρατάει καλά ακόμα το αναλογικό ραδιόφωνο, γιατί ακόμα κρατούν και οι *μπιπ* τιμές των πακέτων δεδομένων... Και στην τελική, στους περισσότερους επεξεργαστές είναι ενσωματωμένο. Δεν τους τρώει τόσο χώρο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Εδώ κρατάει καλά ακόμα το αναλογικό ραδιόφωνο, γιατί ακόμα κρατούν και οι *μπιπ* τιμές των πακέτων δεδομένων... Και στην τελική, στους περισσότερους επεξεργαστές είναι ενσωματωμένο. Δεν τους τρώει τόσο χώρο.... Προσωπικά δεν έχω θέμα δεδομένων. Θα ήθελα όμως το fm radio για τις περιπτώσεις που δεν έχω καλό σήμα από τον παροχο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παντού υπάρχει ένα ραδιόφωνο (όχι ιντερνετικό), γιατί να μην το έχουν και τα smartphones; Δεν είναι ξεπερασμένο, διαχρονικό είναι! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 το να αγοράζεις ένα κινητό χωρίς ραδιόφωνο είναι επιλογή,αλλά ρε φίλε να αγοράζεις ένα κινητό και να θες να έχει ραδιόφωνο και να στο αφαιρέσουν μετά λέγετε χοντρή μa@@@@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 το να αγοράζεις ένα κινητό χωρίς ραδιόφωνο είναι επιλογή,αλλά ρε φίλε να αγοράζεις ένα κινητό και να θες να έχει ραδιόφωνο και να στο αφαιρέσουν μετά λέγετε χοντρή μa@@@@ Συμφωνώ σε αυτό. Συμβουλή: Αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για 950xl στα 199€ τότε τρέχω και τρέξε να προλάβουμε και ας μας αφαιρέσει και το ακουστικό η κυρά ms.......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ούτε κι εγώ μπορώ να εξηγήσω την αφαίρεση του ραδιοφώνου μετά την επετειακή αναβάθμιση. Μόνο σε κάποιου είδους συμφωνία με τους παροχους μπορώ να την αποδώσω...Το γιατί κλείδωσαν τη λειτουργία σε συσκευές που έχουν δέκτη...ανεξηγητο. Να βγάλεις συσκευές χωρίς δεκτη το καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Συμφωνώ σε αυτό. Συμβουλή: Αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για 950xl στα 199€ τότε τρέχω και τρέξε να προλάβουμε και ας μας αφαιρέσει και το ακουστικό η κυρά ms.......:) Ναι το έχει στον γερμανό και από το ίντερνετ να το πάρεις. Το 950 xl 199€ και το 650 79€. Edited November 25, 2016 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι το έχει στον γερμανό και από το ίντερνετ να το πάρεις. Το 950 xl 199€ και το 650 79€. Αν εννοείς στο ίντερνετ του Γερμανού, εγώ δεν τα βρήκα!.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αν εννοείς στο ίντερνετ του Γερμανού, εγώ δεν τα βρήκα!.... https://www.germanos.gr/search-results/?sort=price&order=descending&q=lumia&sortType=numprop&q_facetTrail=32128%253Acat570004 Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Προσωπικά δεν έχω θέμα δεδομένων. Θα ήθελα όμως το fm radio για τις περιπτώσεις που δεν έχω καλό σήμα από τον παροχο. Ούτε κι εγώ, αλλά δεν είμαστε η "ανεπτυγμένη" χώρα που νομίζουν οι πάροχοι. Τόσο σε κάλυψη σήματος, όσο και σε τιμές πακέτων. Παντού υπάρχει ένα ραδιόφωνο (όχι ιντερνετικό), γιατί να μην το έχουν και τα smartphones; Δεν είναι ξεπερασμένο, διαχρονικό είναι! ;) Να που συμφωνούμε και μια φορά, evris!! :lol: το να αγοράζεις ένα κινητό χωρίς ραδιόφωνο είναι επιλογή,αλλά ρε φίλε να αγοράζεις ένα κινητό και να θες να έχει ραδιόφωνο και να στο αφαιρέσουν μετά λέγετε χοντρή μa@@@@ +1 Αυτό. Ό,τι έχει η συσκευή μου, θέλω να το χρησιμοποιώ. Όχι απλά να το έχω. Όσο φτηνή και όσο ακριβή και αν είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 https://www.germanos.gr/search-results/?sort=price&order=descending&q=lumia&sortType=numprop&q_facetTrail=32128%253Acat570004 Δεν είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δεν είναι διαθέσιμο. Εγώ τώρα που μπήκα το βγάζει άμεσα διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts