montoya_42 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά μια απορία. Παρέλαβα χθες ένα L735 από Εσθονία. Του πέρασα 10αρια όλα οκ. Απλά έχω ένα μικρό θέμα: Έχω αλλάξει όλες τις γλώσσες και την περιοχή για Ελλάδα. Όμως, αυτό τις native εφαρμογές τις έχει όλες στα Αγγλικά ακόμη. Οι επανεκκινήσεις έχουν γίνει κανονικά. Καμία ιδέα; Sent from mTalk Νομίζω πως θα στρώσουν σε 2-3 ημέρες. Περίμενε λίγο και πες μας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το Viber ενημερώθηκε μόλις στην έκδοση 6.4, και πάει σφαίρα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Νομίζω πως θα στρώσουν σε 2-3 ημέρες. Περίμενε λίγο και πες μας. Βρήκα τον λόγο και περιγράφεται εδώ. https://support.office.com/en-us/article/Display-language-doesn-t-change-in-Mail-and-Calendar-apps-for-Windows-10-3df52f6d-e9fe-4a65-9446-1b0a2f213368 Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 To κατάλαβα το LiveTV, απλά ήθελα μια διευκρίνιση μπας και καταλάβω που φταίει η MS όπως γράφει ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 To κατάλαβα το LiveTV, απλά ήθελα μια διευκρίνιση μπας και καταλάβω που φταίει η MS όπως γράφει ο φίλος παραπάνω. Πονάει χέρι κόβει χέρι, δεν κατάλαβες; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα φίλε Δεκαοχτούρα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πονάει χέρι κόβει χέρι, δεν κατάλαβες; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα φίλε Δεκαοχτούρα..... Περίμενε. Σε λίγο θα σου αναλύσουν πως ευθύνεται η ms. Συνήθως το επιχείρημα είναι "έπρεπε να πιάσει από το αφτί τον dev και να του κάνει ντα"..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας παρακαλώ! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 καλησπερα σας και εμενα με την σημερινη ενημερωση στο live tv δεν ανοιγει καν .Το εσβησα το ξαναπερασα τα ιδια,μηπως ξερετε πως το κανουμε να δουλεψη?αρε microsoft επιτηδες τα κανης να φυγουμε και οι τελευταιοι.ηθελα να παρω και το 950 Φίλε τα μπέρδεψες Αυτό είναι λάθος του συγκεκριμένου προγραμματιστή της εφαρμογής και όχι της Microsoft. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triton1 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδια ενας ενας μη βαρατε ολοι μαζι το ξερω οτι ειναι λαθος του dev της εφαρμογης απλως τωρα τελευταια η microsoft κανη νερα και ειπα να της τα χωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδια ενας ενας μη βαρατε ολοι μαζι το ξερω οτι ειναι λαθος του dev της εφαρμογης απλως τωρα τελευταια η microsoft κανη νερα και ειπα να της τα χωσω Ναι φίλε μου, δεν είσαι ο μόνος. Έχει γίνει μόδα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ναι φίλε μου, δεν είσαι ο μόνος. Έχει γίνει μόδα. Μόδα δεν έχει γίνει. Το κράξιμο που γίνεται εδώ για το χάλι των 10WM είναι μετά από τις κινήσεις της MICROSOFT. Δεν ξυπνήσαμε μερικοί και είπαμε τι να κάνουμε σήμερα; Ας μπούμε στο myphone να κράξουμε μιας και δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το Viber ενημερώθηκε μόλις στην έκδοση 6.4, και πάει σφαίρα. Σφαίρα πήγαινε και πριν. Ελληνικά πάλι δεν έβαλαν!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 παιδια καλησπέρα, ξερει κανεις πως αλλαζουμε τον αριθμο χαρακτηρων στα sms ? (πληρες/περιορισμενο) σε wm10 εννοείται. από ρο ρυθμισεις->κινητη τηλεφωνια->ρυθμισεις σιμ, δεν βρηκα κατι. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 παιδια καλησπέρα, ξερει κανεις πως αλλαζουμε τον αριθμο χαρακτηρων στα sms ? (πληρες/περιορισμενο) σε wm10 εννοείται. από ρο ρυθμισεις->κινητη τηλεφωνια->ρυθμισεις σιμ, δεν βρηκα κατι. Ρυθμίσεις>Πρόσθετα>Υπηρεσίες Δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά τελικά το viber λειτουργεί ομαλά με τα 10άρια; Θέλω να δώσω το κινητό μου (950) στη κόρη μου αλλά συνέχεια στο viber είναι με τους συμμαθητές της και διστάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Παιδιά τελικά το viber λειτουργεί ομαλά με τα 10άρια; Θέλω να δώσω το κινητό μου (950) στη κόρη μου αλλά συνέχεια στο viber είναι με τους συμμαθητές της και διστάζω. Στο Viber όλες οι συσκευές καλά τα πάνε. Ειδικά στο 950! Το μόνο αρνητικό είναι ότι, ακόμα και στη τελευταία έκδοση που βγήκε σήμερα, δεν μπορείς να ανεβάσεις βίντεο πάνω από 24MB και δεν πρόσθεσαν την ελληνική γλώσσα ούτε σ' αυτήν την έκδοση! :( Edited November 16, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μόδα δεν έχει γίνει. Το κράξιμο που γίνεται εδώ για το χάλι των 10WM είναι μετά από τις κινήσεις της MICROSOFT. Δεν ξυπνήσαμε μερικοί και είπαμε τι να κάνουμε σήμερα; Ας μπούμε στο myphone να κράξουμε μιας και δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Διάβασες από την αρχή την συζήτηση? Μια εφαρμογή είχε πρόβλημα και έφταιγε η ms. To fb έχει θέματα, φταίει η ms. Βρέχει έξω και μάντεψε ποιος φταίει..... Με αυτό δεν ακυρώνω τα προβλήματα που οφείλονται σε αυτή. Όλα τα υπόλοιπα είναι ΚΑΙ μοδα.- Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Άλλη μία αναβάθμιση για την εφαρμογή του skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Αναβαθμίσεις σε Skype, WhatsApp beta, Αριθμομηχανή, Αφύπνιση και κέντρο σχολίων!!!! Στις 2πμ περίπου, όλα μαζί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Αναβαθμίσεις σε Skype, WhatsApp beta, Αριθμομηχανή, Αφύπνιση και κέντρο σχολίων!!!! Στις 2πμ περίπου, όλα μαζί! Καλημέρα, ρε συ evris με το τηλέφωνο στο χέρι ψάχνοντας για αναβαθμίσεις εφαρμογών είσαι; Είσαι θεός φίλε σε πάω με χίλια........ Edit: Και μαντέψτε, ενημερώθηκε το Facebook μόλις τώρα...... Πρώτη εκτίμηση, ανοίγει με την πρώτη αν και περασμένο στην κάρτα μνήμης και πολύ καλύτερο scrolling...... Ο χρόνος για να ανοίξει, τουλάχιστον σε εμένα έχει παραμείνει ο ίδιος, αργεί πολύ. Εντάξει το Facebook τεράστια βελτίωση, έχω πάθει πλάκα είναι η μέρα με την νύχτα... Και ξανά λέω πως το έχω περασμένο στην κάρτα SD. Δοκιμάστε το και πείτε την άποψη σας. Edited November 17, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Προχτές έστειλα mail στο support της Cosmote σχετικά με υλοποίηση του MyCosmote στα 10ρια. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν (?!!) πως σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής θα εμφανιστεί και για "εμάς". Ok, εύκολα τα λόγια, αλλά τουλάχιστον υπήρξε μια απάντηση. Από την Πειραιώς, ακόμα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Προχτές έστειλα mail στο support της Cosmote σχετικά με υλοποίηση του MyCosmote στα 10ρια. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν (?!!) πως σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής θα εμφανιστεί και για "εμάς". Ok, εύκολα τα λόγια, αλλά τουλάχιστον υπήρξε μια απάντηση. Από την Πειραιώς, ακόμα περιμένω. Στην Πειραιώς που είχα στείλει εγώ πριν από αρκετούς μήνες, με παρέπεμψαν στον browser και στην mobile ιστοσελίδα τους που μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή, σχεδόν ίδια με την εφαρμογή που έχουν και στο android. Το καλό βέβαια με την εφαρμογή τους στο android OS, είναι πως μπορείς να ορίσεις ένα PIN και να μπαίνεις με αυτό κάθε φορά, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς username και password. Και μιας και αναφερθήκαμε σε e-banking apps, έχει και η ΕΤΕ την επιλογή εδώ στα windows να καταχωρίσεις PIN, αλλά το «κουφό» είναι ότι μετά πρέπει να βάλεις και τους κωδικούς σου, δώρον άδωρο! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 To fb έχει θέματα, φταίει η ms. Βρέχει έξω και μάντεψε ποιος φταίει..... Είμαι κρυωμένος. Η Microsoft φταίει!! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 έμενα κλασσικά,ακόμα να έρθουν οι ενημερώσεις!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 έμενα κλασσικά,ακόμα να έρθουν οι ενημερώσεις!!! Έφτιαξαν το Facebook Χρυσόστομε. Θα πάθεις...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts