Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε γ@@ με χαλάει πολύ τελευταία που υπάρχουν αρκετά προβλήματα και από πλευρά Windows και από τις εφαρμογές. Κάθε μέρα κάτι καινούργιο εμφανίζεται,κάτι κολλάει,κάτι δεν ξεκολλάει και όλο αυτό με χαλάει γιατί πλέον δεν έχουμε την ομαλότητα και σταθερότητα που είχαμε στο 8,1. τι στο καλό πλέον πρέπει να είσαι μάστορας να στρώνεις το κινητό κάθε μέρα και όχι απλός χρήστης;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ ωχ αυτό δεν μου άρεσε... :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

ότι το αντιλαμβάνεσαι ας πούμε;

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωχ ωχ αυτό δεν μου άρεσε... :(

για όλα τα κινητά λέει,όχι μόνο τα δικά μας.:p

Xiaomi 12 Pro

για όλα τα κινητά λέει,όχι μόνο τα δικά μας.:p

Ακριβώς γι αυτό δεν μου άρεσε! ;)

Δεν είχα μόνο το 830!...

Φαντάζομαι δεν ισχύει για τα παλιά ασπρόμαυρα κινητά! :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μου προτείνετε που να καταργεί την εργοιστασιακη επιλογη όταν εχεις εισερχομενη κληση να κανεις πρωτα slide up και μετα να μπορεις να απαντησεις? Δηλαδη να μπορω να απαντω ή να απορριπτω την εισερχομενη κληση χωρις το slide uρ.

Ευχαριστω πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι class 10 η sd σου;

Ναι αυτή έχω http://www.skroutz.gr/s/336098/Kingston-microSDHC-16GB-Class-10-with-Adapter.html

Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι με τα 8.1 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα (με φωτογραφίες κτλ).

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μου προτείνετε που να καταργεί την εργοιστασιακη επιλογη όταν εχεις εισερχομενη κληση να κανεις πρωτα slide up και μετα να μπορεις να απαντησεις? Δηλαδη να μπορω να απαντω ή να απορριπτω την εισερχομενη κληση χωρις το slide uρ.

Ευχαριστω πολυ

ΜΙλάμε για κλειστό λειτουργικό! Δεν γίνονται τέτοιες αλλαγές μέσω third party apps...

Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Από σήμερα το πρωί messenger, facebook, instagram ανοίγουν κανονικά αλλά δεν έχουν καθόλου ανταπόκριση στην αφή. Τίποτα, μηδέν.... ενώ το κινήτο λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα, τι πειράξανε πάλι;; Με επανεκίννηση έστρωσαν και παρατήρησα ότι δεν δούλευε το tile όσο ήταν κολλήμενες οι εφαρμογές.

Επίσης σε πλοήγηση και run tracker δεν δουλεύει η ομιλία, δλδ δεν έχει φωνητικές οδηγίες, κατά τα άλλα δουλεύουν κανονικά αυτές οι εφαρμογές αλλά χωρίς φωνητικές οδηγίες τι να τις κάνεις;; Τι να φταίει; Καμιά ρύθμιση στο παρασκήνιο;

Edited by psail

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Ναι, ναι, τι ξέρουμε αυτές τις έρευνες.

Γι' αυτό και στο Android υπάρχουν apps, που ακυρώνουν αυτό το μπλε φως.

Στα WP/WM, είναι στις ρυθμίσεις.

Huawei Nova 5T

Ναι αυτή έχω http://www.skroutz.gr/s/336098/Kingston-microSDHC-16GB-Class-10-with-Adapter.html

Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι με τα 8.1 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα

Ίδιας εταιρείας έχω, αλλά 32gb.

Στις πρώτες εκδόσεις των 10, το είχα συνέχεια αυτό που λες, ακόμα και από απλή επανεκκίνηση. Μέχρι που, μετά από κάποιο update, δεν τη διάβαζε καθόλου.

Δοκίμασε αυτό που έκανα.

Έχω μια παλιά συσκευή με Android (4.4.4). Έβγαλα την κάρτα από το 640 χωρίς να της κάνω κάτι (format κλπ) και την τοποθέτησα σε εκείνο. Έλεγξα με τον file manager ότι διαβάζονται κανονικά τα αρχεία, οπότε την τοποθέτησα πίσω στο 640. Πάλι χωρίς format ή κάτι άλλο. Από εκείνη την ημέρα δεν το ξανάκανε.

Huawei Nova 5T

Πωωω παιδια σερνετε πολύ στο Facebook Instagram το κινητό έτσι παιδία κάνει παρα πολύ για να ανοίξει αυτό συμβαίνει και σε εσάς;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι ακόμα παιδια ποια εφαρμογή για YouTube χρησιμοποιείτε και πως κατεβαζετε τραγούδια;

Δεν κάνει upload στο onedrive τις φωτογραφίες που εχω τραβήξει με την κάμερα.

Καμία ιδέα για το πως θα διορθωθεί....

Κι ο θείος μου με android κανένα πρόβλημα......

Δες αν ο λογαριασμός που έχεις στην εφαρμογή με τις φωτογραφίες είναι ο ίδιος με αυτό που έχεις στο Onedrive, και επίσης τσέκαρε στην εφαρμογή του Onedrive εάν του έχεις δώσει εντολή να ανεβάζει τις φωτογραφίες σου.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Όλα ελεγμένα είναι. Τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα.

έχεις επιλεγμένο να στις εμφανίζει στο άλμπουμ;

Xiaomi 12 Pro

Είναι κολλημένες στο "αναμονή" στην επιλογή "κάμερα" και στην "γίνεται αποστολή" γράφει πως δεν γίνεται αποστολή .

Από σήμερα το πρωί messenger, facebook, instagram ανοίγουν κανονικά αλλά δεν έχουν καθόλου ανταπόκριση στην αφή. Τίποτα, μηδέν.... ενώ το κινήτο λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα, τι πειράξανε πάλι;; Με επανεκίννηση έστρωσαν και παρατήρησα ότι δεν δούλευε το tile όσο ήταν κολλήμενες οι εφαρμογές.

Επίσης σε πλοήγηση και run tracker δεν δουλεύει η ομιλία, δλδ δεν έχει φωνητικές οδηγίες, κατά τα άλλα δουλεύουν κανονικά αυτές οι εφαρμογές αλλά χωρίς φωνητικές οδηγίες τι να τις κάνεις;; Τι να φταίει; Καμιά ρύθμιση στο παρασκήνιο;

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την αφή είχα και εγώ πριν 2 μέρες. Με επανεκίννηση διορθώθηκε το πρόβλημα. Τα tile όμως εξαοκολουθούν να είναι ''παγωμένα''.

TCL 40 NXTPAPER

Είναι κολλημένες στο "αναμονή" στην επιλογή "κάμερα" και στην "γίνεται αποστολή" γράφει πως δεν γίνεται αποστολή .

Τσέκαρε καταρχήν αν έχεις χώρο στο Onedrive. Πολλους λογαριασμούς τους έριξαν στα 5GB συνολικού χώρου από 30GB που είχαν πριν οπότε αν χρησιμοποιείς ήδη πάνω από 5GB δεν θα τις ανεβάσει. Σε περίπτωση που έχεις διαθέσιμο χώρο, κάνε signout τον λογαριασμό στις φώτος και ξανακάνε sign-in μήπως διορθωθεί.

Βάλε το onedrive να τρέχει στο παρασκήνιο

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χώρο έχω και την εφαρμογή εδώ και 3 μέρες την έχω ανοιχτή στο παρασκήνιο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και sign out έκανα και εκ νέου sign in, πάλι τα ίδια.

Πάτησε πάνω σε όλες (τσέκαρετες)και πάτησε ανανέωση μέσα στο one drive του κινητού.

Κολλάει καμιά φορά όταν είσαι καιρό μακριά από το Wi-Fi ,π.χ.όταν ήμουν διακοπές.

Μετά μη βιαστείς αργεί λίγο και ίσως θέλει να το επαναλάβεις.

Επίσης άφησε στο παρασκήνιο το Lumia motion data.

Θεωρώ δεδομένο ότι είσαι συνδεδεμένος με wifi

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όλες οι προσπάθειες γίνονται με σύνδεση σε wifi.

Ότι γραψατε παιδιά δεν έπιασε. Ακόμα και το τικαρισμα όλων, έπειτα δεν μου δίνει επιλογή για επανάληψη.

Οποτε έχω χρόνο θα ξεκινήσω χειροκίνητα από το pc....

Για να κατεβασεις τραγουδια απο youtube υπαρχει η εφαρμογη youtunes. Για να δεις βιντεακια youtube εχει διαφορες εφαρμογες tube cast, mytube, awesome tube κτλ

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών