Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες βράδυ κρασαρε συνέχεια το Facebook beta.Το διέγραψα και το έκανα εγκατάσταση ξανά και ο χώρος που πιάνει είναι πλέον 99mb.Και μέχρι στιγμής ανοίγει...

Mϊα στις τρείς φορές στο δικό μου κρασάρει κατά το άνοιγμα. :(

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτες βράδυ κρασαρε συνέχεια το Facebook beta.Το διέγραψα και το έκανα εγκατάσταση ξανά και ο χώρος που πιάνει είναι πλέον 99mb.Και μέχρι στιγμής ανοίγει...

Τόσο λιγο;;;;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έτσι και αλλιώς, με όσα και να γίνει η εγκατάσταση, με το καιρό ο χώρος που καταλαμβάνει στη μνήμη αυξάνεται, πλέον εμένα είχε εγκατασταθεί με λιγότερα από 200 ΜΒ, τώρα καταλαμβάνει +300 ΜΒ. Το ίδιο και το Messenger, και αυτό αυξάνει το χώρο του στη μνήμη.

To Facebook σε όλες τις πλατφόρμες έτσι κάνει... Μαζεύει στοιχεία στην cache και αυξάνει πολύ το μέγεθος του... Αν το κατεβάσεις και δεν κάνεις log in πχ είναι μικρή η χωρητικότητα του...

Στο Android πάντως φτάνει από 350-450 mb.....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ως preview που το εμφανίζει;

Στο store.

Μάλλον έχεις την συσκευή στα αγγλικά. Προεπισκόπηση skype εμφανίζεται στα ελληνικά και skype preview στα αγγλικά

Ναι, πάντα στα αγγλικά έχω τις συσκευές μου. Ξέρουμε τι σημαίνει; Πρόκειται, δηλαδή, να βγάλει καιρό skype app η Microsoft;

Huawei Nova 5T

Το ίδιο είναι, στα ελληνικά είναι Προεπισκόπηση Skype και στην ουσία είναι η κλασική εφαρμογή του Skype.

Στο store.

Ναι, πάντα στα αγγλικά έχω τις συσκευές μου. Ξέρουμε τι σημαίνει; Πρόκειται, δηλαδή, να βγάλει καιρό skype app η Microsoft;

Είναι η καινούρια universal εφαρμογή. Νομίζω με την anniversary θα δοθεί επίσημα. Γιατί στο pc και στο τηλ. (μέσω insider) την κατέβασε ως preview πλέον. Είναι ανασχεδιασμένη καμία σχέση με την παλιά.

Το ίδιο είναι, στα ελληνικά είναι Προεπισκόπηση Skype και στην ουσία είναι η κλασική εφαρμογή του Skype.

Είναι η καινούρια universal εφαρμογή. Νομίζω με την anniversary θα δοθεί επίσημα. Γιατί στο pc και στο τηλ. (μέσω insider) την κατέβασε ως preview πλέον. Είναι ανασχεδιασμένη καμία σχέση με την παλιά.

Α! Thanks, παιδιά!! :)

Edit: Πάντως, έκανα το update του skype σε preview και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα....

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

βλέπω ότι κυκλοφορεί μια νεα εφαρμογή WhatsApp beta την έχει δοκιμάσει κανείς;

Στο store είναι; Προχθές που την έψαξα δεν τη βρήκα! :(

Στο store είναι; Προχθές που την έψαξα δεν τη βρήκα! :(

με QR απο εδω http://mspoweruser.com/whatsapp-beta-skype-preview-windows-maps-snag-minor-updates/

Edited by sony76

Ίδιο ακριβώς είναι. Απλα για τη κατάσταση που βρίσκονται οι επαφές σου τα γράφει τωρα στα ελληνικά αντί αγγλικά! Αυτη τη διαφορα είδα μόνο! Εχει και χάρτες είδα. Λες να ειναι καλυτεροι; :)

Ίδιο ακριβώς είναι. Απλα για τη κατάσταση που βρίσκονται οι επαφές σου τα γράφει τωρα στα ελληνικά αντί αγγλικά! Αυτη τη διαφορα είδα μόνο! Εχει και χάρτες είδα. Λες να ειναι καλυτεροι; :)

εγώ δεν το κατέβασα....γιατί βαριέμαι να κάνω ιστορίες τώρα. ε κοίτα ξέρω ότι την δοκιμάσανε μέχρι τώρα χωρίς να είναι σε δημόσια μορφή. εδώ και 2-3 μέρες την δώσανε για κατέβασμα. λογικα για καλύτερη την βγαλανε

εγώ δεν το κατέβασα....γιατί βαριέμαι να κάνω ιστορίες τώρα. ε κοίτα ξέρω ότι την δοκιμάσανε μέχρι τώρα χωρίς να είναι σε δημόσια μορφή. εδώ και 2-3 μέρες την δώσανε για κατέβασμα. λογικα για καλύτερη την βγαλανε

Οι χάρτες και το Skype preview άνοιξαν σε αυτά που εχω ήδη απευθείας. Άρα τίποτα νέο. Το WhatsApp beta κατέβηκε ξεχωριστά και μου ζήτησε να ξαναβάλω το νούμερο μου! Άρα ειναι μια βελτιωμένη έκδοση. Απλα εγώ τη μοναδική διαφοροποίηση που είδα, ήταν αυτο που ανέφερα πιο πανω.

Αν το είδε κάποιος άλλος καλύτερα, ας μας πει. Εγώ το έσβησα παλι!

Ίσως με την Anniversary να διαφέρουν όλα προς το καλύτερο!

Mϊα στις τρείς φορές στο δικό μου κρασάρει κατά το άνοιγμα. :(

Εγώ το έχω στην μνήμη τηλεφώνου, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αργεί να ανοίξει. Περίπου 15 με 20sec. Μετρημένο αυτό. Μπορεί να φταίει η συσκευή που έχει μικρή ram (Lumia 640XL). Εάν είναι ανοιχτή στο background ανοίγει πολύ πιο γρήγορα. Κατ' άλλα μια χαρά εφαρμογή είναι. Τα έχει σχεδόν όλα .

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι universal; κάποια στιγμή νομίζω πρέπει να βάλουν το χαρακτηριστικό να μπορείς να απαντήσεις χωρίς να πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή όπως γίνεται στο Viber, στα μηνύματα και στο skype preview. Είναι πραγματικά πολύ βολικό. Ελπίζω κάποια στιγμή να το βάλουν και στο messenger
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Εγώ το έχω στην μνήμη τηλεφώνου, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αργεί να ανοίξει. Περίπου 15 με 20sec. Μετρημένο αυτό. Μπορεί να φταίει η συσκευή που έχει μικρή ram (Lumia 640XL). Εάν είναι ανοιχτή στο background ανοίγει πολύ πιο γρήγορα. Κατ' άλλα μια χαρά εφαρμογή είναι. Τα έχει σχεδόν όλα .

Δεν παίζει να σου κάνει τόσο στο xl.

το πολύ 5 δεύτερα.

όχι ότι είναι αποδεκτό βέβαια.

Xiaomi 12 Pro

Εγώ στο messenger του Facebook μου κάνει το εξής κουλό. Όταν αρχίζω να γράψω κάτι , το πληκτρολόγιο συμπεριφέρεται κανονικά, διορθώνοντας και προτείνοντας λέξεις. Μετά όμως την τέταρτη με πέμπτη λέξη, σταματάει η αυτόματη διόρθωση και συμπεριφέρεται σαν απλό πληκτρολόγιο. Δεν φταίει βέβαια το πληκτρολόγιο, γιατί οπουδήποτε αλλού συμπεριφέρεται κανονικά. Και αυτό παρουσιάστηκε μετά το τελευταίο update όπου και έγινε universal η εφαρμογή.

Εγώ στο messenger του Facebook μου κάνει το εξής κουλό. Όταν αρχίζω να γράψω κάτι , το πληκτρολόγιο συμπεριφέρεται κανονικά, διορθώνοντας και προτείνοντας λέξεις. Μετά όμως την τέταρτη με πέμπτη λέξη, σταματάει η αυτόματη διόρθωση και συμπεριφέρεται σαν απλό πληκτρολόγιο. Δεν φταίει βέβαια το πληκτρολόγιο, γιατί οπουδήποτε αλλού συμπεριφέρεται κανονικά. Και αυτό παρουσιάστηκε μετά το τελευταίο update όπου και έγινε universal η εφαρμογή.

Το ίδιο κάνει και σε μένα! ;)

Δεν παίζει να σου κάνει τόσο στο xl.

το πολύ 5 δεύτερα.

όχι ότι είναι αποδεκτό βέβαια.

5 δεύτερα μου κάνει όταν είναι ανοιχτή στο background. Εάν την ανοίξω πρώτη φορά 15+ πάντα! Δεν ξέρω γιατί. Είναι η μόνη εφαρμογή που κάνει τόσο πολύ.

Το ίδιο κάνει και σε μένα! ;)

Σε όλους μας. Πρέπει να βγεις και να ξαναμπείς.

TCL 40 NXTPAPER

Δοκίμασε με swipe

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και βέβαια υπάρχει. Και όχι μόνο ένα.

Φυσικά και το WP είναι πολύ καλό, αλλά όχι και το καλύτερο.

Η κίνηση να αγοράσει το swiftkey, νομίζω πως λέει πολλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα η ms.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαντάζομαι ότι μιλάς για αντροιντ.. Πιο είναι καλύτερο σε ελληνικά; γιατί όλα δεν έχουν απίστευτα απλές λέξεις.. Το swift key το αγόρασε για να βγάλει πληκτρολόγια και στις άλλες πλατφόρμες αλλα και για το τρόπο που μαθαίνει πως γράφεις αν και ήδη είναι πολύ καλο και σε αυτό το τομέα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι universal; κάποια στιγμή νομίζω πρέπει να βάλουν το χαρακτηριστικό να μπορείς να απαντήσεις χωρίς να πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή όπως γίνεται στο Viber, στα μηνύματα και στο skype preview. Είναι πραγματικά πολύ βολικό. Ελπίζω κάποια στιγμή να το βάλουν και στο messenger

Αυτο που λες στο Viber γίνεται με την anniversary σωστά;

- There is no place like 127.0.0.1 -

Φαντάζομαι ότι μιλάς για αντροιντ.. Πιο είναι καλύτερο σε ελληνικά; γιατί όλα δεν έχουν απίστευτα απλές λέξεις.. Το swift key το αγόρασε για να βγάλει πληκτρολόγια και στις άλλες πλατφόρμες αλλα και για το τρόπο που μαθαίνει πως γράφεις αν και ήδη είναι πολύ καλο και σε αυτό το τομέα

Και εγώ γενικά έγραψα. Όπως άλλωστε και εσύ, λέγοντας "υπάρχει καλύτερο πουθενά;". Φαντάζομαι δεν αναφερόσουν στα WP που υπάρχει μόνο ένα.

Μπορείς σε αυτό των WP να του "μιλήσεις" και να μετατρέψει την φωνή σε γραπτό;

Μην μου πεις αν σε ενδιαφέρει εσένα ή όχι ή αν το χρησιμοποιώ εγώ ή ο άλλος. Πες μου αν γίνεται.

Αν όχι, έχει δρόμο ακόμη να γίνει το καλύτερο ever και σε αυτόν τον τομέα.

Θα μπορούσε να μπει στα αλλά λειτουργικά, κυκλοφορώντας το δικό της. Ποιος το απαγόρευε; Για να μάθει περισσότερα το έκανε και μόνο γιαυτό. Και καλά έκανε.

Δεν είναι κακό λοιπόν το μοναδικό πληκτρολόγιο της, απλά δεν είναι το καλύτερο.

Μέχρι και στο iOS από ότι έμαθα, μπήκε το fleksy, ίσως και άλλα, δεν ασχολούμαι περισσότερο με το λειτουργικό.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών