alex_gate_7 Δημ. June 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 MoneyLover για μένα που έχει Universal εφαρμογή και συγχρονίζει με όλα τα λειτουργικά Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το έχω από τα 8.1 Βολικό, γρήγορο, απλό, έχει και τις ευκολίες του. Μόνο που στα ελληνικά βλέπεις εφιάλτες από τη μετάφραση. Χοντρά λάθη, και κρίμα που χαλάνε τη συνολική εικόνα. Άμα θέλεις πες μου που βρίσκεις λαθοι έχω λογαριασμό για την μετάφραση αλλα μάλλον τωρα στο καινούργιο δεν πιστεύω να βγάλει update για το παλιο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ενημέρωση για το messenger beta. Νομίζω πως έγινε πιο ελαφρύ και γρήγορο. Δεν έχω καλό ίντερνετ για να το τσεκάρω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ενημέρωση γοα facebook, messenger beta,one note,Twitter,Xbox,Instagram. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ενημέρωση για το messenger beta. Νομίζω πως έγινε πιο ελαφρύ και γρήγορο. Δεν έχω καλό ίντερνετ για να το τσεκάρω Έγινε όντως πιο γρήγορο άλλα συνεχίζει να κρασάρει αρκετές φορές.. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έγινε όντως πιο γρήγορο άλλα συνεχίζει να κρασάρει αρκετές φορές.. Sent from mTalk Κώστας!! Ελαφρώς πιο γρήγορο, αλλά αυτό με τα κρασαρισματα το καθιστά ακόμα αναξιοπιστο αν το χρησιμοποιεις συνέχεια. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σβήστο και πέρνα το ξανά όπως σου είπαν οι προηγούμενοι φίλοι, ούτε εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Το μόνο θέμα είναι στην εγγραφή του ήχου από τους άλλους προς εμένα, σχεδόν δεν ακούω τίποτα...... Ενημερώθηκε το Messenger ((BETA). Sent from mTalk Κώστας!! Παλικαρια πως θα το περασω; Δεν μπορω απο προχθες να το εγκαταστησω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παλικαρια πως θα το περασω; Δεν μπορω απο προχθες να το εγκαταστησω. Αλλαγή region σε Γερμανία,επανεκκίνηση και θα στο βγάλει Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Γνωρίζουμε αν το Viber φέρει τα νέα του χαρακτηριστικά ( back up στο cloud λ.χ. ) και στα wm10? Το messenger beta αν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από region Γερμανίας, δοκιμάστε και αυτό της Γαλλίας ;) Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αλλαγή region σε Γερμανία,επανεκκίνηση και θα στο βγάλει Sent from mTalk Επιτελους κατεβαινει.Αντε να δουμε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδιά πολύ καλό το Viber... Σε 435, εννοείται με hard reset... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδες παίζει κατι με το viber απο που αλλάζουμε γλώσσα στην εφαρμογή γτ δεν το βρισκω πουθενά ! Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Γίνεται να κάνω την εφαρμογή των φωτογραφιών να μην βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής; Να βλέπει μόνο την κάρτα μνήμης ; http://i.imgur.com/1oW9pZ1.jpg Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδια καλησπερα 2 πραγματακια θα ηθελα να ρωτησω αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος. Πρωτο: στην οθονη κλειδωματος ενω μου εμφανιζονται οι ειδοποιησεις για αναπαντητες κλισεις δεν εμφανιζονται οι ειδοποιησεις των μηνυματων.Δηλαδη ερχεται μηνυμα απο την cu αλλα δεν υπαρχει ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος. Τουλαχιστον το viber βγαζει pop up που λεει οτι δεν θα εμφανιζονται ειδοποιησεις οσο εχω ενεργη την οικονομια μπαταριας. Μηπως το ιδιο ισχυει για τα μηνυματα; Δευτερο: εχετε να προτεινεται καποιον browser απο το store; Εννοειται να ειναι καλος στο live streaming ειδικα τωρα με το euro στη γαλλια. Ποια η γνωμη σας για maxthon και uc browser; Η τελικα να μεινω στον edge; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδες παίζει κατι με το viber απο που αλλάζουμε γλώσσα στην εφαρμογή γτ δεν το βρισκω πουθενά ! Είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση για WP το καινούργιο Viber και δεν είναι έτοιμο,λίγο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το εξαιρετικό mTalk είχε ενημέρωση από ότι είδα. Πραγματικά φοβερή εφαρμογή. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 παιδιά να ρωτήσω παίζει να υπάρχει εφαρμογή notification screen όπως π.χ. στα android (noled) για τα κινητά χωρίς notification led; γιατί θα με βόλευε πολύ γιατί τελικά το L735 δεν έχει ούτε led ούτε glance screen και είναι βάσανο να τσεκάρω το κινητό συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Υπάρχει πρόβλημα με το store γενικά η εμένα κάτι έπαθε και δεν ανοίγει; Ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Υπάρχει πρόβλημα με το store γενικά η εμένα κάτι έπαθε και δεν ανοίγει; Ξέρει κάποιος; Υπάρχει και από το κινητό και από το desktop. (Το αναφέρω έτσι γιατί μιλάω για 2 διαφορετικές builds). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Υπάρχει και από το κινητό και από το desktop. (Το αναφέρω έτσι γιατί μιλάω για 2 διαφορετικές builds). Κάτι μαγειρεύουν μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Κάτι μαγειρεύουν μάλλον. Αυτό υποψιάζομαι ίσως και εν 'όψη νέας build σήμερα? Πάντως στο τηλ/νο αναφέρει ότι είναι "από μεριά μας" το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Γεια σε όλους,σε μένα και το Facebook κρασαρει και κλείνει Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Γεια σε όλους,σε μένα και το Facebook κρασαρει και κλείνει Μήπως εννοείς το messenger; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μήπως εννοείς το messenger; Όχι,εννοώ το fb,το messenger beta δεν το έβαλα ακόμα, Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Όχι,εννοώ το fb,το messenger beta δεν το έβαλα ακόμα, σου κρασάρει το fb? πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts