Jump to content

OnePlus X

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λέω να το πάρω. βέβαια θα ήθελα να πάει στα 250 γτ τα 300 είναι πολλά για μένα αλλα δεν το βλέπω να πέφτει εντός 2-3 μηνών.

300 είναι αρκετουτσικα αλλά δεν παίρνεις από άγνωστη μάρκα και γενικά έχεις και εγγύηση....

Αλλά ας γίνουν πρώτα τα reviews της συσκευής να δούμε και τη μπαταρία και μετά το τσιμπάς.. Εξάλλου σε ένα μήνα δεν θα θέλει invite το συγκεκριμένο τηλέφωνο

Άσε που θα βγούνε αρκετά μεταχειρισμένα λίγων ημερών στα 200-250 ευρώ

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

300 είναι αρκετουτσικα αλλά δεν παίρνεις από άγνωστη μάρκα και γενικά έχεις και εγγύηση....

Αλλά ας γίνουν πρώτα τα reviews της συσκευής να δούμε και τη μπαταρία και μετά το τσιμπάς.. Εξάλλου σε ένα μήνα δεν θα θέλει invite το συγκεκριμένο τηλέφωνο

Άσε που θα βγούνε αρκετά μεταχειρισμένα λίγων ημερών στα 200-250 ευρώ

ναι τα reviews περιμένω και γω γιατι στην αρχη ολα ωραια ειναι...

Σαν κατοχος του 1+1,που λεω να το δωσω,ειχα σκοπο να διαθεσω ενα σεβαστο ποσο για τον αντικαταστατη του...αλλα επειδη δεν βρηκα κατι που να ικανοποιει ολα μου τα θελω,προχωρησα σημερα στην αγορα του Χ,ωστε να αφησω να περασει ενα 6μηνο,μηπως βγει τειλα μια συσκευη που να εχει οτι θελω.

Περιμενοντας λοιπον το Χ.....:)

Oneplus One to rule them all!

στο φορουμ oneplus λένε για σχετικά κακό ήχο απο το (μονό) ηχειο και. Επίσης μια μπερδεμένη κατάσταση με τον επεξεργαστη. Ο 801 βγαίνει σε 3 εκδόσεις και σίγουρα δεν έχει την γρήγορη. αλλού λένε οτι έχει την αργη έκδοση και αλλού την μέτρια. κυρίως θέμα γραφικών/παιχνιδιών αλλα και πάλι σε κάθε bench είναι μακράν πισω απο το αντίπαλο xiaomi Mi4c

Μα το Mi4c τρεχει με τον 808...ποσο δικαιη ειναι η συγκριση?

παίζουν στα ίδια λεφτα πάνω κάτω.

βεντς https://forums.oneplus.net/threads/complete-benchmarks-oneplus-x.401614/#post-13921203

επίσης υπάρχει θέμα με την sd. Δεν αναγνωρίζει ολες τι κάρτες, όλα τα φορμάτ, μια βλεπεις τα αρχεια στο file μια οχι. δεν πάνε οι εφαρμογες στην sd επισης.

Όπως έχουν ρωτήσει και άλλοι σε προηγούμενα post, θα ήθελα να μάθω πως γίνεται η αγορά του κινητού με paypal λόγω των capital controls? Έχω δοκιμάσει για αγορά άλλων προϊόντων από το e-bay με paypal, αλλά δυτυχώς δεν γίνεται.

Όπως έχουν ρωτήσει και άλλοι σε προηγούμενα post, θα ήθελα να μάθω πως γίνεται η αγορά του κινητού με paypal λόγω των capital controls? Έχω δοκιμάσει για αγορά άλλων προϊόντων από το e-bay με paypal, αλλά δυτυχώς δεν γίνεται.

δοκίμασε λίγο μετα τις 00:00 με κάποια κάρτα που δέν έχεις σηκώσει 420 ευρω την εβδομάδα απο ξημερώματα σαββάτου μέχρι τα επόμενα ξημερώματα σαββάτου. εγω με πειραιως πάντως δεν εχω κανενα θέμα αλλα η φάση ειναι οτι κατσει.

Δεν αμφιβαλλω οτι παιζουν στα ιδια λεφτα,αλλα ιδιο hardware δεν εχουν ακριβως....οποτε λογικο ειναι στα bench να μενει πισω!

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε μου εγω αγορασα κανονικα με paypal το μεσημερι,απο το επισημο site της Oneplus ομως...:)

Oneplus One to rule them all!

παίζουν στα ίδια λεφτα πάνω κάτω.

βεντς https://forums.oneplus.net/threads/complete-benchmarks-oneplus-x.401614/#post-13921203

επίσης υπάρχει θέμα με την sd. Δεν αναγνωρίζει ολες τι κάρτες, όλα τα φορμάτ, μια βλεπεις τα αρχεια στο file μια οχι. δεν πάνε οι εφαρμογες στην sd επισης.

Μεγάλο φάουλ αυτό αν ισχύει :!:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Μεγάλο φάουλ αυτό αν ισχύει :!:

αυτο αν κατάλαβα καλα δεν θα αλλάξει ποτε. ομως ολοι πιστευουν οτι ειναι θεμα software το πρόβλημα ανγνωσης και θα λυθει.

Σήμερα κάτι 7 έσκασε και η δική μου invite αλλά εμένα το αγόρασε φίλος μου από Γαλλία και με το στέλνει. Λοιπόν το δίνω σε όποιον βέβαια ξέρει και πως γίνεται όλη η διαδικασία (γιατι και εγώ δεν γνωρίζω) ας στείλει PM θα προτιμηθούν φίλοι από βόρεια Ελλάδα και κυρίως γείτονες

Παίδες το κινητακι πάει μπάλα, απόλυτο smoothness (καλύτερο κι από τον μεγάλο αδερφό του op2 λένε κάποιοι), με καλή αυτονομία και φυσικά εκπληκτική ποιότητα κατασκευής (πολύ ανωτερη απο οποιοδήποτε ανταγωνιστή σε αυτες τις ιντσες).

Παίδες το κινητακι πάει μπάλα, απόλυτο smoothness (καλύτερο κι από τον μεγάλο αδερφό του op2 λένε κάποιοι), με καλή αυτονομία και φυσικά εκπληκτική ποιότητα κατασκευής (πολύ ανωτερη απο οποιοδήποτε ανταγωνιστή σε αυτες τις ιντσες).

SOT?

ξερουμε;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παρέλαβες;; :shock:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

SOT?

ξερουμε;

4 και κατι ωρες διαβαζω από τους περισσοτερους. Μια χαρα μου ακούγεται για τετοιο κινητακι

@htrul18

Όχι, αργει ακομα.

Αλλα εχω δει όλα τα σοβαρα hands on videos και οι κάτοχοι αναφερουν το απολυτο smoothness... Απομενει να το διαπιστώσουμε...

Το σκέφτομαι για αντικαταστάτη του Nexus 5 μου αλλά με προβληματίζει πολύ το θέμα με την gpu...

Να δω αν θα υπάρξει ποτέ τηλέφωνο έτσι όπως το ψάχνω..

- Amoled οθόνη για υπεροχο μαύρο

-Νορμάλ μέγεθος

-Νορμαλ τιμή

-Καθαρό ή έστω σχεδόν vanilla android με συχνά updates

-Δυνατότητα "πειράγματος (root κλπ) " χωρίς να χάνεται ή εγγύηση

-Ραδιόφωνο

-Καλή κάμερα

-Καλή μπαταρία

-Κάρτα sd ή μεγάλη εσωτερική μνήμη

Μάλλον πολλά ζητάω......

• Administrators
Το σκέφτομαι για αντικαταστάτη του Nexus 5 μου αλλά με προβληματίζει πολύ το θέμα με την gpu...

-Νορμάλ μέγεθος

-Νορμαλ τιμή

-Ραδιόφωνο

-Καλή κάμερα

-Καλή μπαταρία

Μάλλον πολλά ζητάω......

Το σίγουρο είναι ότι τς ζητάς σε λάθος θέμα. Εδώ συζητήσαμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο.

Modpic.gif

-Νορμάλ μέγεθος

-Νορμαλ τιμή

-Ραδιόφωνο

-Καλή κάμερα

-Καλή μπαταρία

Μάλλον πολλά ζητάω......

Αν εξαιρέσουμε την κάμερα και την μπαταρία που δεν ξέρουμε ακόμα πολλά, τα άλλα τα έχει.

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

...

Μάλλον πολλά ζητάω......

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα με τη gpu.H 330 παιζει ακομα αριστα οτι κυκλοφορει.

και ο επεξεργαστής και η gpu μια χαρά είναι ακόμα και για gaming όπως mortal kombat x, modern combat 5.....

γενικά δεν έχω ακούσει πολλά παράπονα από το συγκεκριμένο κόμπο cpu/gpu αν και ξεπερασμένος.

το πιο σημαντικό πάντος είναι η αίσθηση στο χέρι και το smoothness.... ποιος παίζει παιχνίδια πλέον όταν ρουφιέται η μπαταρία για την πλάκα? άντε θα παίξεις μια δύο, θα το βαρεθείς μετά το gaming. καλύτερα σε ipad ή άλλο τάμπλετ.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα με τη gpu.H 330 παιζει ακομα αριστα οτι κυκλοφορει.

Ας περιμένουμε τα full review αλλά νομίζω ότι η Oneplus διάλεξε το "κακο-φτηνο" SoC 801 με την χαμηλά χρονισμενη gpu και όχι αυτό που είχε στο 1+1...

Ας περιμένουμε τα full review αλλά νομίζω ότι η Oneplus διάλεξε το "κακο-φτηνο" SoC 801 με την χαμηλά χρονισμενη gpu και όχι αυτό που είχε στο 1+1...

Δεν ειναι ουτε κακο, ουτε φθηνο.Ποτε δεν ηταν για να ειμαστε ακριβεις.

Κατι δεν εχεις καταλαβει καλα ισως.

Ο 801 με την 330 μοιραζει στην πραξη αρκετο πονο σε κινεζικα soc που εχουν μονο στοχο το σκορ στο antutu.Ειδικα οι 800/801 ειναι τα πιο optimized soc στην ιστορια του android.

To oneplus X δεν αναμενεται να εχει κανενα προβλημα αποδοσης.

Δεν ειναι ουτε κακο, ουτε φθηνο.Ποτε δεν ηταν για να ειμαστε ακριβεις.

Κατι δεν εχεις καταλαβει καλα ισως.

Ο 801 με την 330 μοιραζει στην πραξη αρκετο πονο σε κινεζικα soc που εχουν μονο στοχο το σκορ στο antutu.Ειδικα οι 800/801 ειναι τα πιο optimized soc στην ιστορια του android.

To oneplus X δεν αναμενεται να εχει κανενα προβλημα αποδοσης.

Μαλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι ο 801 βγαίνει σε 3 (ΑΑ, ΑΒ, AC)εκδόσεις κ ότι η oneplus στο Χ έχει βάλει πιθανότατα το χειρότερο (AA) απ τις 3 που σε πολλές περιπτώσεις είναι κατώτερο και του 800....

Τεσπα ας ελπίσουμε να είναι οκ διότι κ εγώ το σκέφτομαι για να αντικαταστήσει το 5αρι μου..

Μην ανησυχείς. Όλα τα πρώτα feedback είναι εξαιρετικά.

Το μόνο που διάβασα είναι πως την sd την αναγνωρίζει από file manager αλλά όχι από το system storage στα settings.

Edited by vadergr