mol Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Χθες ξεκίνησα να παίζω το GRID.. Αρκετά καλό παιχνιδάκι με πολύ καλά γραφικά :). http://img241.imageshack.us/img241/3404/93915886760yl9.jpg φαινεται πολυ ωραιο το grid.εχω δει καποια βιντεο στο ιντερνετ και στο drift τα σπαει.θα το ξεκινησω και γω σε λιγες μερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Kαι εγώ έχω φάει τρελλό κόλλημα με το Grid, πολύ καλό παιχνίδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ego pali, to GRID to exo afisei kapou sti mesi kai exo faei kollima me to LOst Planet.Polu oraia grafika kai i atmosfaira fantastiki!! Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Το Grid δεν με εντυπωσιασε και δεν ασχολιθηκα καθολου.Το μονο καλο ειναι τα γραφικα και ζημιες που παθαινει το αυτοκινητο,απο οδηγηση απαισιο,τουλαχιστον για μενα που παιζω lfs και rFactor.Tωρα τελευταια αρχισα να παιζω και το Mafia που το ειχα αφησει στη μεση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Το Age Of Conan. Έχει ενδιαφέρον που οι μάχες είναι κάτι παραπάνω από point & click... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 εχθές το βράδυ ξεκίνησα να παίζω το grid race driver. Δεν λέω, πολύ καλό παιχνίδι! Αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο το gameplay! Με πληκτρολόγιο που το παίζω είναι αρκετά δύσκολο! off-topic: Μήπως έχει κάποιος να μου στείλει το saved game του; thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 εχθές το βράδυ ξεκίνησα να παίζω το grid race driver. Δεν λέω, πολύ καλό παιχνίδι! Αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο το gameplay! Με πληκτρολόγιο που το παίζω είναι αρκετά δύσκολο! Εγώ σταμάτησα να το παίζω γιατί ήταν υπερβολικά δύσκολο :(. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ακόμη δεν μπορώ να περάσω τον πρώτο αγώνα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ακόμη δεν μπορώ να περάσω τον πρώτο αγώνα... Ο πρώτος αγώνας είναι εύκολος.. που να δεις τους υπόλοιπους όμως :wacko:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 H alithia einai oti me pliktrologio den palevetai i katastasi...Giafto proteino se osous skeftontai na to dokimasoun as efodiastoun toulaxiston me ena gamepad me 2 analogikous moxlous...! Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexg86 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Battlefield 2142 Call of Duty 4 Άντε να βγει κανένα καλό RTS, γιατί όλο FPS δεν λέει... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Titan Quest Sim City 3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Πριν λίγο τερμάτισα το Devil May Cry 4! Άριστο παιχνίδι. Διαθέτει τις καλύτερες cut scenes που έχω δει ποτέ μου σε παιχνίδι. Πραγματικά απολαυστικές. Σκηνοθετικά άψογα και ιδιαίτερα προσεγμένες. Έπαθα την πλάκα... Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή δουλειά. Σαν να βλέπεις anime!! Συνίσταται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Gears of war. Και τώρα λέω να αρχίσω το Alone in the dark. Το έχει παίξει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ξεκινησα το black mirror,αλλα δεν μου αρεσε καθολου.και γω λεω να βαλω το Alone in the dark. αλλα το 4 ή το 5; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ξεκινησα το black mirror,αλλα δεν μου αρεσε καθολου.και γω λεω να βαλω το Alone in the dark. αλλα το 4 ή το 5; Αυτό που βγήκε τώρα. Δεν ξέρω ποιο είναι. Εμένα λέει "Alone in the dark 2008". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 το 5 θα ειναι μαλλον.μου τι δινει που ειναι σαν το resident evil το παιχνιδι.θα το παιξω ομως.μπορει να μ'αρεσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δεν έχεις δίκιο. Το Resident Evil 4 είναι τρομερό. Μπορεί να μην έχει τα τέλεια γραφικά αλλά είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 δεν λεω γενικα για το παιχνιδι.ισα-ισα ειχα φαει πολυ κολλημα με τα 1 και 2. απλα το story ειναι παρομοιο,για αυτο δεν νομιζω να μου αρεσει το Alone in the dark.εισαι εσυ δλδ και σκοτωνεις τερατα κλπ.αντιγραφη του resident evil Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickosXXX Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Lineage 2 kai Hitman Bloodmoney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Devil may cry 4. Τα σπάει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Προς το παρόν κατεβάζω το Soldier of Fortune III (Payback) γιατί είμαι λάτρης της σειράς. Από τα βίντεο που είδα ελπίζω να μη με απογοητεύσει. Συνέχεια θα έχει το Devil May Cry 4. Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Devil may cry 4. Τα σπάει... Έτσι. Πριν λίγες μέρες το τερμάτισα.. Φοβερά cut scenes?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Stranglehold και Rainbow Six Vegas 2.. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 The Great Escape Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts