NetSurfer_g7 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Χιονι υπαρχει και στο youtube.Σε πολλα video υπαρχει απο κατω ενα κουμπι με χιονονοφαδα που οταν το παταμε αρχιζει να χιονιζει στο παραθυρο με το video.Εκει δεν χιονιζει απλα.Στρωνει κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 1. Ανοίξτε το google.gr 2. Γράψτε --> Let it snow 3. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα. 4. ??? 5. Enjoy :) Σωστός, νομίζεις ότι θα βγει το χιόνι από την οθόνη σου :lol: Μια χαρά είναι και έτσι, άλλωστε αυτές τις μέρες το χιόνι το απολαμβάνουμε και live! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Δε βλέπω ούτε φέτος να χιονίζει στο myphone :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Δεν βάζουμε χιόνι φέτος να πέφτει. Αρκεστείτε στο design του header - top μας. :) Υπάρχουν προβλήματα με το tablet mode και την απεικόνιση snowflakes σε mobile view :) . Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δε βλέπω ούτε φέτος να χιονίζει στο myphone :( καλύτερα! δεν το προτιμώ προσωπικά! είναι ενοχλητικό κάθε φορά που μπαίνεις να βλέπεις κάτι κινούμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλύτερα! δεν το προτιμώ προσωπικά! είναι ενοχλητικό κάθε φορά που μπαίνεις να βλέπεις κάτι κινούμενο! χαχα ε εντάξει για λίγες μέρες έχει πλάκα. Και νομίζω πως δε το βάζουν παντού, αλλά μόνο στην κεντρική σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 ναι ρε παιδια για λιγες μερες θα ηταν ωραιο αλλα αφου δεν γινεται.... Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ειναι δυνατον το 2004 να υπυρχε χιονι που πεφτει στις κετρικες σελιδες και φετος που η τεχνολογια ειναι ετη φωτος μπροστα απ'οτι το 2004 να μην μπορουν να το βαλουν?Μου φαινεται καπως παραλογο αυτο.Τουλαχιστον γιατι δεν βαζετε κανενα αγιοβασιλιατικο σκουφακι στα smilies οπως κανατε σε προηγουμενες χρονιες?Και θα ηταν ωραιο αφου δεν υπαρχει χιονι που πεφτει τουλαχιστον να στολιζοταν λιγο περισσοτερο το top της σελιδας(π.χ. να εμπαιναν δεντρακια,αστερακια,κανενας ταρανδος κ.τ.λ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ειναι δυνατον το 2004 να υπυρχε χιονι που πεφτει στις κετρικες σελιδες και φετος που η τεχνολογια ειναι ετη φωτος μπροστα απ'οτι το 2004 να μην μπορουν να το βαλουν?Μου φαινεται καπως παραλογο αυτο.Τουλαχιστον γιατι δεν βαζετε κανενα αγιοβασιλιατικο σκουφακι στα smilies οπως κανατε σε προηγουμενες χρονιες?Και θα ηταν ωραιο αφου δεν υπαρχει χιονι που πεφτει τουλαχιστον να στολιζοταν λιγο περισσοτερο το top της σελιδας(π.χ. να εμπαιναν δεντρακια,αστερακια,κανενας ταρανδος κ.τ.λ.) Δεν γίνεται. Του χρόνου. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν γίνεται. Του χρόνου. :) έχουμε κρίση. λιτότητα και στα σκουφάκια και σε όποιον αρέσει! :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Γιατι δεν βαζετε τουλαχισοτν ενα μικρο χριστουγενιατικο καπελο πανω αριστερα απο το ονομα του καθε μελους; Ξερε το κοκκινο με την ασπρη φουντα στο τελος.. Ετσι να δωσετε μια νοτα γιορτης. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Δεν γίνεται. Του χρόνου. :) Του χρονου ομως θελουμε στολισμο σουπερ special;)Μας τον χρωστατε και απο περσι και απο φετος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Του χρονου ομως θελουμε στολισμο σουπερ special;)Μας τον χρωστατε και απο περσι και απο φετος:p Ναι, έχετε δίκιο. :) Θα κάνουμε κάθε υπερβαση του χρόνου :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ναι, έχετε δίκιο. :) Θα κάνουμε κάθε υπερβαση του χρόνου :) To "του χρονου" ηρθε.Θα δουμε κανεναν πρωτοτυπο στολισμο φετος?Σε αλλα forums π.χ. satleo εχει ηδη αρχισει να χιονιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Να ανοίξουμε ένα petition, θέλουμε στολισμένο myphone!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Oι νυφάδες σας κάνουν; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Οι νιφαδες παραπεμπουν σε χειμωνα, οχι γιορτες. Αν ηταν ετσι το μαρτιο να βαζουν λουλουδια. Στην δεξια μεγαλη νιφαδα που υπαρχει, να την αντικαταστησετε με εναν ασπρο αη Βασιλη, η ενα ασπρο στολισμενο ελατο, η να αντικαταστησετε ολες τις νιφαδες στην σειρα, με ενα πανοραμικο ελκηθρο (με τον αη βασιλη και 6-8 ελαφακια, που τα 4 εξ αυτων θα βρισκονται πισω απο το διαφημιστικο link, και το 2 πρωτα θα βρισκονται πισω απο το λογοτυπο του myphone! Στα δεξια θα υπαρχει το ελκηθρο του αη βασιλη.). Kαι οτι σχεδιο και να βαλετε να ειναι ασπρο οπως οι νιφαδες του τωρα, για να ταιριαζουν με το χρωμματικο θεμα του site αποχρωσεις του μπλε και ασπρου. http://api.ning.com/files/AJAaRYLppmjBPj-IMViz2ItMBN3lnPONehEr-ncYaM6Kcs4C5c4dcSEKTnARDci5M-Hd75LT*UUU988pdwBpppqF*XzucUIg/600.jpg?width=600&height=450 Ζοομαρετε αυτην την εικονα, περικοψτε την, επεξεργαστητε την, η ζωγραφιστε μια σαν αυτη περιπου και βαλτε την. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μπράβο σας για το χιόνι!!Καλά Χριστούγεννα!! Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κολλουσε που κολλουσε ο υπολογιστης μου, μολις τον αποτελιωσατε με την "βαριά" σας "πλεον" αρχικη σας σελιδα με τα "χιόνια". Εχω να μπω στο digital life. gr μηνες, μονο και μονο επειδη ξερω οτι με το που θα μπω, θα καθυστερει συνεχως να φορτωσει η σελιδα τους με τις διαφημισεις τους και τα κινουμενα γραφικα τους. Το ξερω οτι εχει προβλημα ο υπολογιστης μου αλλα δεν ειμαι διατεθημενος να τον αλλαξω στο προσεχες διαστημα.. Τα λεμε του χρονου! :bear: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κολλουσε που κολλουσε ο υπολογιστης μου, μολις τον αποτελιωσατε με την "βαριά" σας "πλεον" αρχικη σας σελιδα με τα "χιόνια". Εχω να μπω στο digital life. gr μηνες, μονο και μονο επειδη ξερω οτι με το που θα μπω, θα καθυστερει συνεχως να φορτωσει η σελιδα τους με τις διαφημισεις τους και τα κινουμενα γραφικα τους. Το ξερω οτι εχει προβλημα ο υπολογιστης μου αλλα δεν ειμαι διατεθημενος να τον αλλαξω στο προσεχες διαστημα.. Τα λεμε του χρονου! :bear: Τι χαρακτηριστικά έχει; Εγώ γράφω τώρα από ένα asus eeepc1101ha (atom 1.33ghz - 1gb ram) αλλά δεν τον ''αποτελείωσε'' όπως λες...:worry::confused: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Το χιόνι δεν μου αρέσει, ούτε παραμονες Χριστουγέννων είναι ούτε είμαστε στην Νορβηγία, υπερβολή για μένα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) ρε παιδια σε εμενα γιατι δεν ριχνει χιονι; :lol: edit τελικα εριξε το ειδα .καλο αλλα ισως να ηταν λιγο πιο δυνατο ας πουμὲ Edited December 7, 2013 by manolissinger Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Κολλουσε που κολλουσε ο υπολογιστης μου, μολις τον αποτελιωσατε με την "βαριά" σας "πλεον" αρχικη σας σελιδα με τα "χιόνια". Εχω να μπω στο digital life. gr μηνες, μονο και μονο επειδη ξερω οτι με το που θα μπω, θα καθυστερει συνεχως να φορτωσει η σελιδα τους με τις διαφημισεις τους και τα κινουμενα γραφικα τους. Το ξερω οτι εχει προβλημα ο υπολογιστης μου αλλα δεν ειμαι διατεθημενος να τον αλλαξω στο προσεχες διαστημα.. Τα λεμε του χρονου! :bear: To οτι ο υπολογιστης σου ειναι αργος δεν σημαινει οτι ολα τα site θα πρεπει να γινουν html only οπως πριν 15 χρονια και να καταργηθουν ολα τα κινουμενα γραφικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Κολλουσε που κολλουσε ο υπολογιστης μου, μολις τον αποτελιωσατε με την "βαριά" σας "πλεον" αρχικη σας σελιδα με τα "χιόνια". Εχω να μπω στο digital life. gr μηνες, μονο και μονο επειδη ξερω οτι με το που θα μπω, θα καθυστερει συνεχως να φορτωσει η σελιδα τους με τις διαφημισεις τους και τα κινουμενα γραφικα τους. Το ξερω οτι εχει προβλημα ο υπολογιστης μου αλλα δεν ειμαι διατεθημενος να τον αλλαξω στο προσεχες διαστημα.. Τα λεμε του χρονου! :bear: Σιγά ρε αδερφέ, τι υπολογιστή έχεις στο φινάλε; Κανένα 386; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 στο forum άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νυφάδες :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts