Bayern Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 "Paypal - Capital Controls" είναι ο τίτλος του νήματος, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι φταίει :cool: Απλά είδα ότι κανένας δεν είδε πρόβλημα να βάλει την κάρτα του στο paypal και σε εμένα έβγαλε αυτό. Δεν τα κατέχω και τα αγγλικά για αυτό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απλά είδα ότι κανένας δεν είδε πρόβλημα να βάλει την κάρτα του στο paypal και σε εμένα έβγαλε αυτό. Δεν τα κατέχω και τα αγγλικά για αυτό.. Αντιθέτως, αρκετοί έχουν πρόβλημα. Για αυτό και όλη η κουβέντα για άλλους τρόπους όπως τα εμβάσματα και οι κάρτες εξωτερικού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ελεγα να βαλω απο εκει ωστε μετα αμα κερδισω να κανω αναληψη στην καρτα ωστε σε 1-2 ωρες το πολυ να μπορω να τα σηκωσω απο οποιαδηποτε ατμ. δεν το έχω κάνει αλλά δε νομίζω να στο κάνει αυτό σε 1-2 ώρες λέει πάλι 1-2 μέρες , μόνο για ανάληψη σε ξένο λογαριασμό (όχι κάρτα) λέει 24 ωρες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Αντιθέτως, αρκετοί έχουν πρόβλημα. Για αυτό και όλη η κουβέντα για άλλους τρόπους όπως τα εμβάσματα και οι κάρτες εξωτερικού. ΟΚ! Ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια! Πρώτη φορά κάνω όλοι αυτήν την διαδικασία και δεν ξέρω τι γίνεται.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Τελικα μεγαλη προσοχη με το revolut. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Χμ όντως δεν έβαλα. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία; Σωστοί είναι όλοι οι τρόποι απλώς έχουν διαφορετικές χρεώσεις. Ο τρόπος που επέλεξες (OUR) είναι ο πιο ασύμφορος. Αν επιλέξεις SHA η προμήθεια είναι μόνο ένα ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σωστοί είναι όλοι οι τρόποι απλώς έχουν διαφορετικές χρεώσεις. Ο τρόπος που επέλεξες (OUR) είναι ο πιο ασύμφορος. Αν επιλέξεις SHA η προμήθεια είναι μόνο ένα ευρώ. Ναι αλλά τα 19 ποιος τα θα τα χρεωθεί τελικά; Ή μηπως δε πρόκειται να χρεώσει τη Revolut η Barclays? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πιστευω οτι αξιζη η revolut για pp και ali μιας και με ενα ευρω κανεις της αγορες σου και δεν σε νοιαζη για προμηθεις και μετατροπες τραπεζων η pp. Επισης μεγαλη προσοχη στο reference να το περνατε στης πληροφοριες χωρις την λεξη μονο τον αριθμο για να περναη αμμεσα το υπολοιπο αυτοματα αλλιως μετα το περνανε χειροκινητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σήμερα έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική κάρτα μέσω paypal στην μετά cc εποχή . To θέμα είναι ότι δεν ήθελα να πατήσω το κουμπί και το πάτησα πιστεύοντας ότι δεν θα περάσει η συναλλαγή . Κάρτα alpha visa gold . London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 στην revolut τι στοιχεια σας ζητησαν για να σας περασουν τα χρηματα, οσοι μιλησαν μαζι τους στο chat. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ναι αλλά τα 19 ποιος τα θα τα χρεωθεί τελικά; Ή μηπως δε πρόκειται να χρεώσει τη Revolut η Barclays?Τα 19 θα τα χρεωθείς εσύ στο λογαριασμό σου από τον οποίο έστειλες το έμβασμα. Δες εδώ τι σημαίνουν οι 3 τρόποι αποστολής εμβάσματος: https://www.globalmediapro.com/content/WhatAreBENSHAOURPaymentInstructions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 στην revolut τι στοιχεια σας ζητησαν για να σας περασουν τα χρηματα, οσοι μιλησαν μαζι τους στο chat. εμένα, που είχα κάνει το γνωστό λάθος με την αναγραφή της λέξης reference μαζι με τον αριθμό, μου ζήτησαν με e-mail αντίγραφο της συναλλαγής. Σε λιγώτερο απο μια ώρα είχαν βάλει τα λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 εμένα, που είχα κάνει το γνωστό λάθος με την αναγραφή της λέξης reference μαζι με τον αριθμό, μου ζήτησαν με e-mail αντίγραφο της συναλλαγής. Σε λιγώτερο απο μια ώρα είχαν βάλει τα λεφτά. ρωταω γιατι μου ζητησαν ονομα και ποσο, βεβαια δεν βρηκαν κατι, μολις τους ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα μου ειπαν οτι καθυστερουν πολυ οι ελληνικες τραπεζες. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπον, με την revolut τελος. Οι ανθρωποι ειναι προβληματικοι και ανοργανωτοι, ήεχουν χάσει την μπάλα, εστειλα εμβασμα στην revolut εδω και 5 μερες με το reference number να ειναι μια χαρα γραμμενο και ακομη ψαχνουν να βρουν το εμβασμα, ενω εμβασμα στο paypal χθες το πρωι με eurobank και μολις τωρα τα χρηματα μπηκαν, δηλαδη 1 μερα μονο. Προσοχη σε ολους με την revolut εγω εχασα 50 ευρω, μην στελνετε μεγαλα ποσα ή και καθολου, προτιμηστε paypal και ας χανουμε λιγα απο τις ισοτιμιες τουλάχιστον τα χρήματα ειναι σιγουρα και δεν τα ψάχνεις μεσα σε support chat. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σήμερα ήρθε η revolut. Είχα κάνει verify κατά την έκδοση, οπότε η κάρτα γράφει και το ονοματεπώνυμο μου πάνω. Με αυτά που διαβάζω όμως δεν ξέρω αν την χρησιμοποιήσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπον, με την revolut τελος. Οι ανθρωποι ειναι προβληματικοι και ανοργανωτοι, ήεχουν χάσει την μπάλα, εστειλα εμβασμα στην revolut εδω και 5 μερες με το reference number να ειναι μια χαρα γραμμενο και ακομη ψαχνουν να βρουν το εμβασμα, ενω εμβασμα στο paypal χθες το πρωι με eurobank και μολις τωρα τα χρηματα μπηκαν, δηλαδη 1 μερα μονο. Προσοχη σε ολους με την revolut εγω εχασα 50 ευρω, μην στελνετε μεγαλα ποσα ή και καθολου, προτιμηστε paypal και ας χανουμε λιγα απο τις ισοτιμιες τουλάχιστον τα χρήματα ειναι σιγουρα και δεν τα ψάχνεις μεσα σε support chat. Στην revolut δεν στα βαλανε ακομα τα λεφτα; και εμενα με παιδεψαν αρκετα αλλα τελικα μου τα βαλαν και αμεσως αγορες να μην μεινη τπτ μεσα.μεβαλαν να βγαλω και φωτο και selfie για την πιστοποιηση αλλα προσεξα οτι η καρτα τους δεν περναη παντου ας ειναι και mastercard Μαλλον εχει πεση πολλυ δουλεια και εχουνε χαση τον μπουσουλα. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα ήρθε η revolut. Είχα κάνει verify κατά την έκδοση, οπότε η κάρτα γράφει και το ονοματεπώνυμο μου πάνω. Με αυτά που διαβάζω όμως δεν ξέρω αν την χρησιμοποιήσω. Verify πως εκανες; τι φωτο σου ζητησαν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδια εβαλα την revolut κανονικα στο paypal την εκανα και primary εκανα και verify ,με εστειλε τον κωδικο στην εφαρμογη στο κινητο . Μπορω να περασω τα λεφτα απο την καρτα που δηλωσα στο paypal , στο balance του λογαριασμου του paypal ? Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Verify πως εκανες; τι φωτο σου ζητησαν; το δίπλωμα οδήγησης και τη selfie lol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 το δίπλωμα οδήγησης και τη selfie lol Μια απο τα ιδια και επισης το διπλωμα να το κραταω διπλα στο προσωπο μου.Μας φακελωσανε στην Μi5 τα εγγλεζακια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Στην revolut δεν στα βαλανε ακομα τα λεφτα; και εμενα με παιδεψαν αρκετα αλλα τελικα μου τα βαλαν και αμεσως αγορες να μην μεινη τπτ μεσα.μεβαλαν να βγαλω και φωτο και selfie για την πιστοποιηση αλλα προσεξα οτι η καρτα τους δεν περναη παντου ας ειναι και mastercard Μαλλον εχει πεση πολλυ δουλεια και εχουνε χαση τον μπουσουλα. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Verify πως εκανες; τι φωτο σου ζητησαν; το απογευμα μου τα εβαλαν, αφου μιλησα με καποιον που απ οτι φαινεται γνωριζε..... το προβλημα μου εξηγησε ειναι η αποστολη του reference που γινεται λαθος απο τις ελληνικες τραπεζες, τεσπα....στο paypal παντως δευτερα εστειλα τα λεφτα, τριτη ηρθε mail οτι μπηκαν στο balance.... τι να πεις τωρα...... p-a-y-p-a-l With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σήμερα ήρθε η revolut. Είχα κάνει verify κατά την έκδοση, οπότε η κάρτα γράφει και το ονοματεπώνυμο μου πάνω. Με αυτά που διαβάζω όμως δεν ξέρω αν την χρησιμοποιήσω. Και σε μένα ήρθε σήμερα αντί για χτες που μου είχαν πει. Πήγα σε Εθνική Τράπεζα να αλλάξω το πιν αλλά δεν είχε τέτοια επιλογή, ούτε ελληνικά, μετά πηγα Alpha bank, εκεί είχε ελληνικά και έκανα την αλλαγή αμέσως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ρε παιδιά. Η revolut την παλεύει. Προσπάθησα και γω και φίλος να την περάσω σε online υπηρεσίες και δε τη δέχονται πουθενά. Σε ότι τους ρωτάω, δεν υποστηρίζει τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με amex τι παίζει να μας ενημερώσει κάποιος για χρεώσεις κτλ Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ρε παιδιά. Η revolut την παλεύει. Προσπάθησα και γω και φίλος να την περάσω σε online υπηρεσίες και δε τη δέχονται πουθενά. Σε ότι τους ρωτάω, δεν υποστηρίζει τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με amex τι παίζει να μας ενημερώσει κάποιος για χρεώσεις κτλ Τον ήπιαμε Δηλαδή; Ούτε στο PayPal? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το paypal δεν φαίνεται να εχει πρόβλημα με την Revolut εχθές έκανα εγω αγορα 240 $ άμεσα χωρις κανένα πρόβλημα στο aliexpress παρόλο που δέχθηκε μεγάλη αγορά την επεξεργαζόταν 3 ημέρες και τελικά την απόρριψε με την ιδια κάρτα πάντα μικρές ομως συναλλαγές τις παίρνει κανονικά Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγώ μάλλον θα βγάλω τα χρήματα και τέλος. Περιμένω και την κάρτα. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε κανένα τραβαλο στο μέλλον, ειδικά μετά την εξακριβωση των στοιχείων μας Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts