Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αν και το paypal επίσημα λέει ότι δεν την υποστηρίζει, εγώ δεν είχα πρόβλημα.. Έχω κάνει κι αγορά..

Ευχαριστω για την απαντηση ;)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Εχω τις εξης ερωτήσεις για τους masters της revolut :

1. Αν καποιος προτιθεται να ταξιδεψει στο εξωτερικό, οπου υπαρχει αλλο νομισμα από ευρω, τον συμφερει να χρησιμοποιησει τη revolut η μια κοινη καρτα ελληνικης τραπεζας (π.χ. Εθνική κατα προτιμηση).

2. Αν καποιος ερθει απο το εξωτερικό με καρτα revolut φορτωμενη με χρηματα στο τοπικό νομισμα, μπορει να κανει αναληψη, ηλεκτρονική χρηση, κτλ της καρτας στην Ελλαδα; (Η καρτα αναληψεων της χωρας του, τον χρεωνει τρελα ποσα για τη μετατροπη συναλλαγματος).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μη ξεχάσεις να βάλεις νόμισμα EUR.

Όλα οκ και με το έμβασμα από το site της εθνικής.

Ένα ευρώ χρέωση στα 500 πού έστειλα.

Περιμένω να δω ποτέ θα εμφανιστούν στην κάρτα.

iPhone 16 Pro Max

Εχω τις εξης ερωτήσεις για τους masters της revolut :

1. Αν καποιος προτιθεται να ταξιδεψει στο εξωτερικό, οπου υπαρχει αλλο νομισμα από ευρω, τον συμφερει να χρησιμοποιησει τη revolut η μια κοινη καρτα ελληνικης τραπεζας (π.χ. Εθνική κατα προτιμηση).

2. Αν καποιος ερθει απο το εξωτερικό με καρτα revolut φορτωμενη με χρηματα στο τοπικό νομισμα, μπορει να κανει αναληψη, ηλεκτρονική χρηση, κτλ της καρτας στην Ελλαδα; (Η καρτα αναληψεων της χωρας του, τον χρεωνει τρελα ποσα για τη μετατροπη συναλλαγματος).

Πιστεύω πως όσο η revolut δεν χρεώνει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος, συμφέρει και στις 2 περιπτώσεις έναντι οποιασδήποτε κάρτας άλλης τράπεζας (αφού λίγο πολύ όλες οι τράπεζες έχουν προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος).

Πιστεύω πως όσο η revolut δεν χρεώνει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος, συμφέρει και στις 2 περιπτώσεις έναντι οποιασδήποτε κάρτας άλλης τράπεζας (αφού λίγο πολύ όλες οι τράπεζες έχουν προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος).

για την ωρα ναι συμφερει, δεν ξερω ποσο θα μας βγει στο τελος το " μαλλι "........

With great power, comes great responsibility...

Το λεω γιατι η εθνική (και μαλλον και η alpha) δεν εχουν προμηθεια, οπως εχουν οι πειραιως και η eurobank.

Απλά στην προκειμενη μετά, με ενδιαφερει η ισοτιμια που προσφερει η καθε επιλογή (δλδ εθνική vs revolut).

Για να δουμε... Ευχαριστώ παντως! Θα την εχω στα υποψιν μου! Γιατι οντως προς το παρον φαινεται η καλυτερη επιλογή για Ελλαδα λογω cc.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

δηλαδη περιμενουμε ?

Τι αλλο να κανεις;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

αλλοι πως ψωνιζουν ?

εγω ψωνιζω με top up στο paypal, μεσω τραπεζας τους στελνω εμβασμα και σε μια εργασιμη εχω τα χρηματα στο balance, οριο 500 ευρω το μηνα, επισης εχω και την revolut η οποια λιγο με αγχωνει μεχρι να μπουν τα χρηματα. Και μιλησα σημερα μαζι τους, μπορεις να αιτηθεις λενε διαγραφη του λογαριασμου σου αν δεν τους γουσταρεις πλεον.

With great power, comes great responsibility...

αλλοι πως ψωνιζουν ?

Αν εχεις δηλωσει στο paypal χρεωστικη καρτα ΑΜΕΧ της Alpha Bank πληρωνεις κανονικα, φροντιζοντας μονος σου να μην ξεπερασεις τα 500€ τον μηνα. Τωρα αν εχεις να ξοδευεις πανω απο 500€ τον μηνα στο εξωτερικο, θα εχεις βρει και τον τροπο

θελω να στειλω στο paypal με εμβασμα χρηματα. στο paypal εχω γραμμενο μονο το ενα επιθετο μου (ο λογαριασμος ειχε φτιαχτει το 2006) τοτε και στην τραπεζα ειχα μονο το ενα επιθετο. τωρα στην τραπεζα με επικαιροποιηση στοιχειων εχουν βαλει και τα 2 επιθετα.

λεει στο paypal οτι πρεπει ο λογαρισμος της τραπεζας που θα στειλω τα λεφτα να ειχε το ιδιο ονομα με του paypal. λετε να εχω θεμα?

η να φτιαξω νεο λογαριασμο στο paypal με τα δυο επιθετα? (η καρτα που εχω στο παυπαλ εχει και τα δυο επιθετα μια και ειναι καινουργια)

θελω να στειλω στο paypal με εμβασμα χρηματα. στο paypal εχω γραμμενο μονο το ενα επιθετο μου (ο λογαριασμος ειχε φτιαχτει το 2006) τοτε και στην τραπεζα ειχα μονο το ενα επιθετο. τωρα στην τραπεζα με επικαιροποιηση στοιχειων εχουν βαλει και τα 2 επιθετα.

λεει στο paypal οτι πρεπει ο λογαρισμος της τραπεζας που θα στειλω τα λεφτα να ειχε το ιδιο ονομα με του paypal. λετε να εχω θεμα?

η να φτιαξω νεο λογαριασμο στο paypal με τα δυο επιθετα? (η καρτα που εχω στο παυπαλ εχει και τα δυο επιθετα μια και ειναι καινουργια)

Παντως εγω με ονομα στην τραπ εζα- καρτα Athanasios και ονομα paypal Thanasis, δεν αντιμετωπισα προβλημα

Παντως εγω με ονομα στην τραπ εζα- καρτα Athanasios και ονομα paypal Thanasis, δεν αντιμετωπισα προβλημα

Νομίζω οτι το όνομα δεν παίζει πολλή ρόλο όσο το επίθετο να είναι ίδιο με το paypal.

προχτες εστειλα ενα εμβασμα απο Πειραιως για τη revolut , σημερα εγραφε απετυχε και μπροστα στις ανακοινωσεις ελεγε αυτο

https://www.dropbox.com/s/fba79shs5x8486y/weewrrrrt.JPG οτι μεχρι 30/11 δε γινεται κανενα εμβασμα στο εξωτερικο !!

δοκιμασε κανενας αλλος φιλος με Πειραιως απο χτες και μετα ?

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

προχτες εστειλα ενα εμβασμα απο Πειραιως για τη revolut , σημερα εγραφε απετυχε και μπροστα στις ανακοινωσεις ελεγε αυτο

https://www.dropbox.com/s/fba79shs5x8486y/weewrrrrt.JPG οτι μεχρι 30/11 δε γινεται κανενα εμβασμα στο εξωτερικο !!

Αφου το λεει ξεκαθαρα στην αρχικη οθονη οτι δεν γινεται

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω οτι το όνομα δεν παίζει πολλή ρόλο όσο το επίθετο να είναι ίδιο με το paypal.

Εκ του αποτελεσματος αυτο φαινεται

Δεν είναι από χθες, είναι καμιά βδομάδα που καλύφθηκε το όριο της Πειραιώς.

το θεμα ειναι οτι το επιθετο ειναι το ιδιο και στην τραπεζα και στο παυπαλ ,απλα η τραπεζα εχει και το δευτερο μου επιθετο

Αγορά από banggood κατευθείαν με πιστωτική μέσω του paypal ( χωρίς χρήση balance ή revolut) έχει κάνει κάποιος πρόσφατα ;

Μέχρι τώρα οι πιστωτικές στο bangg περνούσαν "βούτυρο" , αλλά σήμερα υπάρχει αναφορά οτι δεν τις δέχεται.

Αγορά από banggood κατευθείαν με πιστωτική μέσω του paypal ( χωρίς χρήση balance ή revolut) έχει κάνει κάποιος πρόσφατα ;

Μέχρι τώρα οι πιστωτικές στο bangg περνούσαν "βούτυρο" , αλλά σήμερα υπάρχει αναφορά οτι δεν τις δέχεται.

χτες έκανα αγορά από banggood απευθείας από πιστωτική. είχα προσπαθήσει πιο πριν μέσω paypal και δε μου το δέχτηκε.

Καλό αυτό. Τουλάχιστον δέχεται πιστωτική απευθείας.

Ευχαριστώ!

Πρόσεχε ομως καμιά στραβή σαν και αυτη που μου εκανε το Gearbest εμενα και ακόμα περιμένω το πιστωτικό στην κάρτα μου εδω και 10 ημέρες τώρα

Xiaomi Mi10/128

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...