testatos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 refund από aliexpress πόσο καιρό έκανε να εμφανιστεί πίσω στην revolut?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 χτες παρέλαβα και εγώ την κάρτα από revolut. Oντως κουφή συσκευασία, ευχάριστη έκπληξη [/img]Η κάρτα έρχεται συστημένη ή με το απλό ταχυδρομείο? Αν έρχεται με το απλό, έρχεται στον κλασικό λευκό ταχυδρομικό φάκελο? Γράφει απ' έξω τίποτα που να προδίδει τι περιέχει ο φάκελος? Ρωτάω για να έχω το νου μου μην το αφήσει χύμα ο ταχυδρόμος και την τσιμπήσει κάνας άλλος και κάνει αγορές με την κάρτα μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Μόλις είδα στην winbank ότι μπλόκαραν ξανά τα εμβάσματα στο εξωτερικό μέχρι της 30/11!Κάθε μηνά αυτό το πράγμα θα έχουμε?! Πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι εξαντλήθηκε το όριο της τράπεζας Πειραιώς για τα εμβάσματα στο εξωτερικό.Για της άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Edited November 12, 2015 by testatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Η κάρτα έρχεται συστημένη ή με το απλό ταχυδρομείο? Αν έρχεται με το απλό, έρχεται στον κλασικό λευκό ταχυδρομικό φάκελο? Γράφει απ' έξω τίποτα που να προδίδει τι περιέχει ο φάκελος? Ρωτάω για να έχω το νου μου μην το αφήσει χύμα ο ταχυδρόμος και την τσιμπήσει κάνας άλλος και κάνει αγορές με την κάρτα μου. Με απλό έρχεται, δεν γράφει κάτι που να προδίδει ότι είναι κάρτα μέσα. ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μόλις είδα στην winbank ότι μπλόκαραν ξανά τα εμβάσματα στο εξωτερικό μέχρι της 30/11!Κάθε μηνά αυτό το πράγμα θα έχουμε?! Πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι εξαντλήθηκε το όριο της τράπεζας Πειραιώς για τα εμβάσματα στο εξωτερικό.Για της άλλες τράπεζες δεν ξέρω.Πολύ νωρίς εξαντλήθηκε αυτή τη φορά! Τον Οκτώβριο είχε εξαντληθεί 2 μέρες πριν το τέλος του μήνα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η διάδοση της revolut. Θα έφυγαν πολλά εμβάσματα. Με απλό έρχεται, δεν γράφει κάτι που να προδίδει ότι είναι κάρτα μέσα.ΟΚ, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Το 1 ευρω να το περιμενεις σε 10-15 μερες! Σε ποιο 1€ αναφερεσαι; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Σε ποιο 1€ αναφερεσαι;Όταν προσθέτεις κάρτα στο pp σου τραβάει $1 για την προσθήκη (άσχετο με το $1,50 που τραβάει για το verify). Και τα 2 ποσά σου τα επιστρέφει απλώς το $1 καθυστερεί παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όταν προσθέτεις κάρτα στο pp σου τραβάει $1 για την προσθήκη (άσχετο με το $1,50 που τραβάει για το verify). Και τα 2 ποσά σου τα επιστρέφει απλώς το $1 καθυστερεί παραπάνω. Ενταξει. Δεν πειραζει Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 προσπαθεια ανανεωσης χρονου cosmote με revolut..... ακυρο!!!!! With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εμένα από Εθνική που έστειλα έμβασμα Τρίτη πρωί, εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στην Revolut. Έκανα και 3 αγορές. Δύο από aliexpress και άλλη μία από banggood μεσω PayPal. Και οι τρεις πληρώθηκαν κανονικά και περιμένω τα αντικείμενά μου πλέον. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 προσπαθεια ανανεωσης χρονου cosmote με revolut..... ακυρο!!!!! Νομίζω μόνο ελληνικές κάρτες δέχονται αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Νομίζω μόνο ελληνικές κάρτες δέχονται αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. δηλαδη αν ειμαι απο το εξωτερικο και παρω μια whats up να εξυπηρετηθω για τον 1 μηνα που θα μεινω στην ελλαδα λογο σοβαρων meeting που εχω, ΔΕΝ μπορω να ανανεωσω τον χρονο μου στην cosmote επειδη εχω καρτα εξωτερικου, και οχι απλα μια καρτουλα.... ειναι επισημα mastercard..... ευγε cosmote!!! μας διαφημιζουν ενα σκασμο ******** για τα αθλια δικτυα τους και δεν εχουν διεθνεις δυνατοτητα πληρωμων..... σιγα μην παει μπροστα αυτη η χωρα..... offtopic. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 προσπαθεια ανανεωσης χρονου cosmote με revolut..... ακυρο!!!!! Σε wind έχω κάνει ανανέωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Η κάρτα έρχεται συστημένη ή με το απλό ταχυδρομείο? Αν έρχεται με το απλό, έρχεται στον κλασικό λευκό ταχυδρομικό φάκελο? Γράφει απ' έξω τίποτα που να προδίδει τι περιέχει ο φάκελος? Ρωτάω για να έχω το νου μου μην το αφήσει χύμα ο ταχυδρόμος και την τσιμπήσει κάνας άλλος και κάνει αγορές με την κάρτα μου. :) Η κάρτα έχει πιν, δεν γίνεται να στην πάρουν και να κάνει κάποιος αγορές με αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Επειδη αν κατσω να διαβασω απο την αρχη ολο το θεμα με βλεπω με ημικρανιες θελω να ρωτησω Εχω μια webuy card απο την πειραιως το προηγουμενο μηνα δε μπορουσα να αγορασω απο ebay μεσω paypal εχει αλλαξει κατι ? δεν την ειχα γεμισει γιατι μεσα στο ebay οταν εκανα δοκιμη μου ελεγε οτι η καρτα ουσιαστικα δεν ισχυει και το εκανε και σε πολλους γνωστους μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 :) Η κάρτα έχει πιν, δεν γίνεται να στην πάρουν και να κάνει κάποιος αγορές με αυτή.Το πιν είναι για ATM ή αγορές σε καταστήματα με φυσική παρουσία. Ονλάιν αγορές όμως μπορεί να κάνει αφού η κάρτα έχει πάνω όλα όσα χρειάζονται (ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας και cvv). Ή δεν αρκούν αυτά? Ρωτάω γιατί δεν έχω κάνει ποτέ αγορά δίνοντας στοιχεία κάρτας, πάντα με paypal πληρώνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Επειδη αν κατσω να διαβασω απο την αρχη ολο το θεμα με βλεπω με ημικρανιες θελω να ρωτησω Εχω μια webuy card απο την πειραιως το προηγουμενο μηνα δε μπορουσα να αγορασω απο ebay μεσω paypal εχει αλλαξει κατι ? δεν την ειχα γεμισει γιατι μεσα στο ebay οταν εκανα δοκιμη μου ελεγε οτι η καρτα ουσιαστικα δεν ισχυει και το εκανε και σε πολλους γνωστους μου Δεν εχει αλλαξει κατι Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Η κάρτα έρχεται συστημένη ή με το απλό ταχυδρομείο? Αν έρχεται με το απλό, έρχεται στον κλασικό λευκό ταχυδρομικό φάκελο? Γράφει απ' έξω τίποτα που να προδίδει τι περιέχει ο φάκελος? Ρωτάω για να έχω το νου μου μην το αφήσει χύμα ο ταχυδρόμος και την τσιμπήσει κάνας άλλος και κάνει αγορές με την κάρτα μου. Μπορείς να κάνεις block την κάρτα απο την εφαρμογή(Όχι δεν ακυρώνετε τελείως η κάρτα)Και όταν την λάβεις να την ξεμπλοκάρεις! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μπορείς να κάνεις block την κάρτα απο την εφαρμογή(Όχι δεν ακυρώνετε τελείως η κάρτα)Και όταν την λάβεις να την ξεμπλοκάρεις! ;) Μια πολύ καλή ιδεα .... Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μπορείς να κάνεις block την κάρτα απο την εφαρμογή(Όχι δεν ακυρώνετε τελείως η κάρτα)Και όταν την λάβεις να την ξεμπλοκάρεις! ;)Σωστός, καλή ιδεά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα!!!! Έχω εδώ και μια βδομάδα την Revolut!Πραγματικά κουλή αλλά πρωτότυπη συσκευασία!Ακολούθησα τις οδηγίες, χρεώθηκα μόλις 1€ για το έμβασμα και από Τρίτη βράδυ που έβαλα τα χρήματα μπήκαν σήμερα το πρωί!!! :) Δοκίμασα και αγορά και όλα κομπλέ!!!Θα την βάλω και στο Paypal τώρα! Ευχαριστούμε παιδιά για την πληροφορία!!!! ;) Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα! Υπαρχει καποιος που συνδεσε την προπληρωμενη Skrill Mastercard με τον λογαριασμο του στο Paypal? Γινεται αυτο η δεν την δεχετε το paypal? (ειμαι εντελως ασχετος σε αυτο το θεμα...Ανοιξα λογαριασμο στο Skrill και ελεγα να παρω και την καρτα για να την συνδεσω στο paypal αλλα δεν ξερω αν θα την δεχτουνε...) :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 :) Η κάρτα έχει πιν, δεν γίνεται να στην πάρουν και να κάνει κάποιος αγορές με αυτή. Επίσης μπορείς να την κάνεις block μέσα από την εφαρμογή.. Edit: με προλάβατε ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα στην παρεα! Υπαρχει καποιος που συνδεσε την προπληρωμενη Skrill Mastercard με τον λογαριασμο του στο Paypal? Γινεται αυτο η δεν την δεχετε το paypal? (ειμαι εντελως ασχετος σε αυτο το θεμα...Ανοιξα λογαριασμο στο Skrill και ελεγα να παρω και την καρτα για να την συνδεσω στο paypal αλλα δεν ξερω αν θα την δεχτουνε...) Ναι αν και το paypal επίσημα λέει ότι δεν την υποστηρίζει, εγώ δεν είχα πρόβλημα.. Έχω κάνει κι αγορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλημέρα. Κατέβασα χθες την εφαρμογήr revolut έκανα τις απαραίτητες ενέργειες για ενεργοποίηση και όλα οκ. Που θα βρω όμως το iban του λογαριασμού ετσι ώστε να στειλω χρήματα μέσω εμβασματος; Ευχαριστώ. iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλημέρα. Κατέβασα χθες την εφαρμογήr revolut έκανα τις απαραίτητες ενέργειες για ενεργοποίηση και όλα οκ. Που θα βρω όμως το iban του λογαριασμού ετσι ώστε να στειλω χρήματα μέσω εμβασματος; Ευχαριστώ. Πατάς top up και πάνω αριστερά αλλάζεις σε top up via transfer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts